Lees de Officiële Beschrijving

College van Banking and Financial Studies De universiteit van Strathclyde Business School in Oman Triple-accreditatie status van Strathclyde Business School en internationale rankings te plaatsen in de top echelons van de wereldwijde business schools. Onze recente onderscheidingen zijn:

Triple geaccrediteerd door AMBA / EQUIS en AACSB Econoom debuut wereldwijde ranglijst van Executive MBA's (juli 2013). MBA Strathclyde Business School werd gerangschikt in de Britse business schools top 5 en in de Europese top-10. Overall Strathclyde werd geplaatst 28 van de 62 internationale business schools. 11e in het Verenigd Koninkrijk, 25 in Europa en 87 in de wereld (FT Global MBA ranking januari 2013) 8 in het Verenigd Koninkrijk, 16 in Europa en 54 in de wereld (Economist Welke MBA oktober 2012) Top 6 in het VK (European Business Schools Ranking, Financial Times, november 2013) No.6 in de wereld in Corporae Strategy (FT Global MBA Survey 2013)

Strathclyde MBA in Oman De Strathclyde MBA in Oman, beheerd door het College van Banking and Financial Studies heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook: