Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Het concept van een nieuwe, hoge kwaliteit, particuliere universiteit in Muscat werd goedgekeurd door de Raad Onderwijs van Oman in het kader van de regering inspanningen om de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen in Oman, in samenwerking met leidende figuren in zowel de publieke als de private sector.

Sinds november 2013, de Universiteit van Oxford Innovation, de overdracht van technologie onderneming van de Universiteit van Oxford in het Verenigd Koninkrijk, heeft gewerkt als lead consultant voor het project waarvoor financiële steun van een grote groep van Omani zakelijke leiders evenals de Omaanse overheid.

Muscat University is innovatief en ondernemend met nauwe banden met het bedrijfsleven van Oman en de bredere regio. De programma's combineren academische discipline die relevant zijn voor de wereld van de arbeid. De eerste lichting studenten voor Pathway programma's vond plaats in oktober 2016, bij de eerste opname van opleiding studenten in september 2017.

Muscat University

Plaats

Voor het academisch jaar 2016/2017, zal Muscat Universiteit worden gevestigd op de derde verdieping van het Children's Public Library, Qurum. Na het eerste jaar zal Muscat Universiteit worden gevestigd in een indrukwekkend eerste pand wordt gebouwd op Sultan Qaboos de straat naast de Porsche-showroom en tegenover de Avenues Mall in het centrum van Muscat, de hoofdstad van het Sultanaat van Oman. De permanente campus wordt gepland voor de bouw in de komende jaren op het land gelegen in Luchthaven Heights, Seeb, Muscat.

Missie, visie en waarden

Muscat University's missie, visie en waarden worden ondersteund door vier essentiële thema's: ethiek, excellentie, ondernemerschap en innovatie.

Missie

Muscat University zal individuen en gemeenschappen te transformeren door middel van excellentie in het onderwijs en in onderzoek dat is zowel rigoureus en relevant. We zullen succes te behalen door middel van:

  • Innovatief, ondernemend en ethische benadering van onze structuur en al onze activiteiten
  • Scholarship die samenwerking en de betrokkenheid van de gemeenschap omarmt
  • Een leeromgeving die is ondersteunend, creatief en vervullend
  • Een inclusieve cultuur van wereldburgerschap

Visie en Waarden

De visie van Muscat University is een baken van uitmuntendheid in innovatie en ondernemerschap in de gekozen aandachtsgebieden voor Oman en voor de bredere regio. Muscat University zal een hoge kwaliteit onderwijs ondersteund door onderzoek dat aan de sociale en economische prioriteiten van Oman en de regio van belang is te leveren.

De strengheid en de relevantie van dit onderzoek activiteit zal de werving en het behoud van een hoge kwaliteit academici vergemakkelijken, ten goede nationale en internationale accreditatie processen en procedures, en de status van de universiteit in de nationale en regionale rankings te verbeteren.

Centraal in de visie van Muscat University is de integratie van innovatieve en ondernemende aanpak van alle aspecten van haar structuur en werking. De universiteit zal wendbaar en flexibel zijn als het blijft evolueren in een landschap van het hoger onderwijs gekenmerkt door snelle en voortdurende veranderingen.

Muscat University's visie is om een ​​hoger onderwijs omgeving in Oman te creëren voor zowel de Omani en internationale studenten die bevorderlijk is voor de productie van kaders van toekomstige leiders in zowel de publieke als de private sector. Deze leiders in staat zal zijn van internationaal opererende en zal de kernwaarden van de universiteit te geven:

  1. Een sterke betrokkenheid bij de ethiek: dit is centraal en essentieel voor ons succes op lange termijn als een universiteit. Iedere University student, moeten academische en medewerker zich te houden aan de hoogste ethische normen, en de Universiteit zullen niet accepteren of toestaan ​​om het even wat minder.
  2. Volledige naleving van alle wetten en voorschriften van Oman en van een ander land waar studenten, medewerkers of academici actief zijn.
  3. Een leeromgeving die is positief, creatief en belonen, dat individuele expressie, innovatie en prestatie, waar studenten, medewerkers en academici worden aangeboden mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien en waar al worden behandeld met respect en waardigheid bevordert.
  4. Alle processen en beslissingen in het werven, ontwikkelen en bevorderen van studenten, medewerkers en academici op basis van verdienste. Verantwoord ondernemen en sociale investeringen op lange termijn duurzame waarde in het helpen transformeren samenlevingen en gemeenschappen, in het behoud van beperkte middelen, en de bescherming van het milieu te creëren.
  5. Een omgeving aan te moedigen en het mogelijk maken van innovatie en ondernemerschap in de kern van de structuur en activiteiten van de universiteit.
Muscat University

internationale partners

Toezicht

Private universiteiten, zoals Muscat University een vergunning hebben en onder toezicht van het directoraat-generaal van de Private Universiteiten en Hogescholen, een eenheid binnen het ministerie van Hoger Onderwijs (Mohe). De Oman Academic Accreditation Authority (OAAA) is de overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de accreditatie van instellingen en programma's van de publieke en private universiteiten in Oman.

Aansluiting

Muscat University van mening dat aansluiting overeenkomsten gunstig zijn voor het opbouwen van de geloofwaardigheid en het vertrouwen in het merk en daarom afspraken zijn gemaakt met een hoge kwaliteit internationale universiteiten die de best mogelijke 'fit' om de missie en ethos van Muscat University.

Academic Degree Programmes

Muscat Universiteit academische opleidingen, de partnerships met hooggeplaatste Cranfield University, UK en Aston University, UK met zich meebrengen het toekennen van de dubbele graden. Voor haar Algemene Basisprogramma en Pre-masteropleiding, partnership Muscat University met MLS International College, brengt UK toegevoegd geloofwaardigheid van het programma, alsmede het verstrekken van waardevolle externe kwaliteitszorg toezicht.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Muscat University

MSc Energy Systems en thermische processen is ontworpen om afgestudeerden en het beoefenen van ingenieurs uit te rusten met een diepgaand inzicht in de fundamentele kwest ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

MSc Energy Systems en thermische processen is ontworpen om afgestudeerden en het beoefenen van ingenieurs uit te rusten met een diepgaand inzicht in de fundamentele kwesties van energie zuinigheid en milieugevolgen van irrationeel gebruik van energiebronnen in de industriële en commerciële sectoren. Deze opleiding is één van een reeks van post graduate programma's door de Cranfield University ontworpen en aangeboden bij Muscat University. Dit is een duale opleiding, die leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en ook een Muscat universitair diploma.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Energy Systems en thermische processen gericht op:... [-]

Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Muscat University

De MSc in Finance and Management biedt een solide basis in finance en management principes met intensieve opleiding in relevante tools en technieken, en hoe deze toe te p ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

De MSc in Finance and Management biedt een solide basis in finance en management principes met intensieve opleiding in relevante tools en technieken, en hoe deze toe te passen op de werkplek. Deze opleiding is één van een reeks van postgraduate programma's door Cranfield University ontworpen en aangeboden bij Muscat University. Dit is een duale opleiding, die leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en een Muscat universitair diploma.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Finance en Management heeft tot doel:

Bereiden studenten voor op een carrière in de financiële dienstverlening. Bieden studenten met een hoge mate van financiële vaardigheden. Geef studenten een afgeronde mening van het bedrijfsleven en het beheer ervan. ... [-]
Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Muscat University

De MSc in Logistiek en Supply Chain Management is ontwikkeld om op een vraag van de markt voor zeer bekwaam afgestudeerden op het gebied van Logistiek en Supply Chain Man ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

De MSc in Logistiek en Supply Chain Management is ontwikkeld om op een vraag van de markt voor zeer bekwaam afgestudeerden op het gebied van Logistiek en Supply Chain Management vervullen. De cursus beoogt verder om persoonlijke en specialistische ontwikkeling van vaardigheden te bieden voor de kandidaten Deze opleiding is één van een reeks van postgraduate programma's door Cranfield University ontworpen en aangeboden op Muscat University en leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en ook een Muscat universitair diploma.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Logistiek en Supply Chain Management heeft tot doel studenten te voorzien van:... [-]

Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Muscat University

De Executive MSc in Air Transport Management is ontworpen om te leveren geavanceerde en uitgebreide kennis van het luchtverkeer het beheer van strategische vraagstukken. ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

De Executive MSc in Air Transport Management is ontworpen om te leveren geavanceerde en uitgebreide kennis van het luchtverkeer het beheer van strategische vraagstukken. Het combineert het luchtvervoer theoretische kennis met een toegenomen focus op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is één van een reeks van postgraduate programma's door Cranfield University ontworpen en aangeboden op Muscat University en leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en ook een Muscat universitair diploma.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Air Transport Management heeft tot doel:

Rusten studenten met de vereiste om een ​​succesvolle carrière in de verschillende sectoren van de luchtvaart, waaronder luchtvaartmaatschappijen, de luchthaven van bedrijven en overheden, de burgerluchtvaart afdelingen, luchtvervoer adviesbureaus en aerospace bedrijven streven vaardigheden. Verbeter de vaardigheden van leerlingen in de luchtvaart management, het aanbieden van een vorm van studie die hen in staat stelt om te studeren te combineren met werk verplichtingen. Helpen studenten bij het voldoen aan het beheer opleidingsbehoeften van de bestaande luchtvaart bedrijven, toeleveranciers, luchtvaart adviseurs en de overheid toezichthouders. ... [-]
Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Muscat University

De MSc in Management en Ondernemerschap voegt waarde toe aan de eerste graden verzoekers 'door het verstrekken van personen met geïntegreerde en kritisch bewustzijn van h ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

De MSc in Management en Ondernemerschap voegt waarde toe aan de eerste graden verzoekers 'door het verstrekken van personen met geïntegreerde en kritisch bewustzijn van het management en organisaties, vervolgens het ontwikkelen van een gespecialiseerde focus op ondernemerschap, en hen te helpen bij het nastreven van een carrière als ondernemer. Deze opleiding is één van een reeks van postgraduate programma's door Cranfield University ontworpen en aangeboden bij Muscat University. Dit is een duale opleiding, die leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en een Muscat universitair diploma

Doelstellingen van het programma

De MSc in Management en Ondernemerschap is gericht op:... [-]

Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Muscat University

De MSc in Process Systems Engineering is een hedendaagse technische discipline die ontstond met als hoofddoel om de methoden, instrumenten en menselijke capaciteit die de ... [+]

PROGRAMMA DETAILS

De MSc in Process Systems Engineering is een hedendaagse technische discipline die ontstond met als hoofddoel om de methoden, instrumenten en menselijke capaciteit die de industrie in staat om zijn behoeften te voldoen door koppelverkoop wetenschap om techniek te bieden. Het programma biedt technische en toegepaste wetenschap afgestudeerden met de huidige theorie en praktijk van de technische en bestuurlijke aspecten van procesinstallaties. Deze opleiding is één van een reeks van post graduate programma's door de Cranfield University ontworpen en aangeboden bij Muscat University. Dit is een duale opleiding, die leidt tot de toekenning van een Cranfield University diploma en een Muscat universitair diploma.... [-]

Oman muskaatdruif
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands