Lees de Officiële Beschrijving

De Oekraïense Katholieke Universiteit (UCU) is een open academische gemeenschap en een eigen instituut voor onderwijs en onderzoek, het leven van de Oost-christelijke traditie en de vorming van leiders om te dienen met professionele uitmuntendheid in Oekraïne en internationaal.

UCU werd gesticht door de Oekraïense Grieks-katholieke Kerk in 2002. Meer dan 1100 studenten studeren voor een diploma in undergraduate, graduate en post-graduate opleidingen in de theologie, filosofie, oecumenische studies, geschiedenis, maatschappelijk werk, journalistiek en media communicatie, psychologie, sociologie, bestuurskunde, informatica, het bedrijfsleven, ondernemerschap, technologie management, HR en organisatie-ontwikkeling, en non-for-profit management. Meer dan 200 jonge mannen studeren voor het priesterschap bij Heilige Geest Seminary in Lviv en UCU School of Theology. Bovendien, meer dan 1300 studenten deelnemen aan non-degree en certificaat programma's (leiderschapstrainingen, bio-ethiek, vreemde talen, rechten van de mens, icoon schilderen, geestelijke gezondheidszorg, etc).

De Oekraïense Katholieke Universiteit geeft studenten een internationaal onderwijs van de vaststelling van de beste aanpak van wereldwijde traditie van het katholiek onderwijs en best practices uit de westerse universiteiten. UCU is bekend om zijn onafhankelijke publieke functie, de reikwijdte van haar internationale uitstraling, haar inzet voor value-based onderwijs, sociale verantwoordelijkheid en wetenschappelijke integriteit. UCU wil uitgroeien tot een nieuwe generatie studenten in staat om de verantwoordelijkheid voor de prestaties van hun universiteit te delen en combineren hun professionele opleiding met het verwerven van soft skills, maar ook leiderschap en maatschappelijke attitudes te trainen.

De universiteit heeft drie campussen, uitgerust met internetaansluiting, rekencentra en multimedia kamers, leeszalen en eetzalen. De belangrijkste bibliotheek bevat meer dan 250.000 boeken en tijdschriften en heeft de grootste moderne collectie in de theologie en geesteswetenschappen in Oekraïne. Er zijn ook zeven wetenschappelijke onderzoeksinstituten van de universiteit.

UCU is een academische partner voor meer dan 100 universiteiten, instituten en onderzoekscentra wereldwijd en heeft 45 academische partnerschapsovereenkomsten met internationale universiteiten. UCU is een actief lid van de Internationale Federatie van Katholieke Universiteiten (FIUC-IFCU), de Europese Federatie van Katholieke Universiteiten (FUCE), Wereld Conferentie van Katholieke Universiteit Institution of Philosophy (COMIUCAP), Vereniging voor Management Development in Dynamic Societies (CEEMAN), Baltic management Development Association (BMDÂ) etc.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook: