Ukrainian-American Concordia University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis en erkenning

ConcordiaUA, het eerste gezamenlijke Oekraïens-Amerikaanse instituut, opgericht in 1997, is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschap van Oekraïne om bachelor- en masteropleidingen aan te bieden.

ConcordiaUA is de enige universiteit in Oekraïne die de programma's heeft geaccrediteerd door het International Accrediting Agency - FIBAA.

Op 25 januari 2018 werd Concordia Ukrainian-American University lid van de wereldberoemde organisatie voor kwaliteitsborging, transparantie en integriteit van het hoger onderwijs - CHEA International Quality Group (CIQG).

Onze "oude" partner - Concordia University-Wisconsin / Ann Arbor (VS) - werd mede-oprichter van de Ukrainian-American Concordia University, en onze universiteit veranderde haar naam, dus nu wordt Wisconsin International University Ukraine (WIUU) genoemd - Ukrainian-American ConcordiaUniversity ( ConcordiaUA).

In 2018 namen we deel aan de top 10 van particuliere instellingen voor hoger onderwijs in Oekraïne href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

In 2017 werd ConcordiaUA de top 5 in de beoordeling van Oekraïense instellingen voor hoger onderwijs (staat en privaat) door de score van certificaten van externe kwalificaties van aanvragers, die in 2017 universiteiten zijn binnengekomen volgens de contracten href = "http://osvita.ua / vnz / rating / vstup-osvita / 59045 / .

ConcordiaUA-lidmaatschap van de Duits-Oekraïense Society of Economics and Science (Bonn, Berlijn, Mainz), de Kamer van Koophandel van Kiev, samenwerking met internationale bedrijven en partneruniversiteiten in het buitenland maken het mogelijk dat ConcordiaUA-studenten in het buitenland kunnen studeren, studeren en trainen (de VS en Europa) , het ontwikkelen van een significante mate van expertise met betrekking tot cultuur, politiek, economie en talen. ConcordiaUA biedt een volledig assortiment zomer- en winterprogramma's in Florida, Trier, Worms, München, Londen, Plymouth, Madrid, Parijs en Straatsburg. ConcordiaUA-studenten integreren de universitaire kennis in activiteiten van internationale bedrijven en ondernemingen. Cursussen en stages die worden gevolgd aan de partneruniversiteiten worden erkend door ConcordiaUA.

ConcordiaUA-graadprogramma's - op de campus, online of in een combinatie van beide, in het Engels

BACHELOR'S GRONDPROGRAMMA'S

MANAGEMENT: Hotelbeheer; IT en E-Business Management

INTERNATIONALE ECONOMISCHE BETREKKINGEN: Internationale economische betrekkingen; Internationale zaken; Internationale economie

BEDRIJFSBEHEER

MASTER'S DEGREE PROGRAMMA'S

MANAGEMENT: International Business Management MBA; Master of Business Administration (MBA)

ConcordiaUA biedt een reeks duale diplomaprogramma's:

1.Dual Bachelor Degree met de University of Minnesota Crookston (Verenigde Staten) - Internationale handel, internationale economische betrekkingen, management, enz.

2.Dual Master Degree met Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor (Verenigde Staten) - MBA, internationale handel, communicatie

3.Dual Master Degree met de staat University of Koblenz-Landau (Duitsland) - МВА, International Management, Master of Science in Information Management (Major in Ondernemerschap, Technologie en Innovatie Management).

4.Dual Master Degree met de University of Occupational Safety Management (Polen) - МВА, International Management, Project Management en Psychology in International Business.

ACADEMISCHE MOBILITEITSPROGRAMMA'S

Naast duale opleidingen bieden we academische uitwisselingsprogramma's aan met University Wisconsin / Ann Arbor (VS), University of Trier (Duitsland), de University of Applied Sciences Worms (Duitsland), Richmond International American University (Londen, VK), Varna University of Management (Bulgarije) en anderen.

Het leven bij ConcordiaUA

Onze faculteit zijn hooggekwalificeerde professionals in verschillende gebieden van business en management. Elk jaar nodigt ConcordiaUA prominente professoren uit van de partneruniversiteiten, het Fulbright Scholar-programma en instructeurs van Peace Corps en internationale bedrijven.

ConcordiaUA is een van de eersten die afstandsonderwijs en online-programma's heeft geïntroduceerd en heeft innovatieve methoden en technieken van het onderwijsproces vernieuwd.

Onderwijs bij ConcordiaUA is een leer- en levenservaring die jongeren in staat stelt hun potentieel te verkennen en hen voor te bereiden op de uitdagingen van de moderne wereld.

Het studentenleven bij ConcordiaUA is interessant en divers. Er zijn niet alleen lessen, maar ook onderzoeksactiviteiten, deelname aan jaarlijks sport- en culturele evenementen en festivals georganiseerd door onze universiteit. Onze studenten en faculteitsleden bereiden en vieren samen Oekraïense en internationale feestdagen. Studenten organiseren diverse entertainmentprogramma's in het Engels: concerten, games, wedstrijden en disco's. Daarnaast worden ConcordiaUA-studenten ook aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende uitstapjes en excursies in Oekraïne en andere landen.

Landen vertegenwoordigd door ConcordiaUA

Studenten uit meer dan veertig landen hebben deelgenomen aan ConcordiaUA: Azerbeidzjan, België, Egypte, Finland, Georgië, Ghana, India, Iran, Kazachstan, Letland, Libië, Nigeria, Pakistan, Volksrepubliek China, Republiek Kameroen, Republiek Gambia, Republiek van Servië, Rusland, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne, de VS etc.

Gemeenschaps- en niet-gangenprogramma's

De universiteit heeft met succes het American Studies-programma ontwikkeld.

ConcordiaUA werd landcoördinator van HMC Projects en biedt met succes een selectiecampagne voor het studiebeursprogramma voor hoogbegaafde Oekraïense middelbare scholieren, waardoor ze een kans krijgen om te studeren voor het volledige tweejarige zesde formulierprogramma in internaten van het Verenigd Koninkrijk en internationaal erkende kwalificaties te nemen .

ConcordiaUA behaalt met succes de jaarlijkse Business English Competition en haar winnaarsbeurzen om te studeren bij ConcordiaUA.

Talenschool, cursussen en examenvoorbereiding in het Engels, Duits en Spaans

  • Reguliere semester-cursussen (september-december, februari-mei)
  • Intensieve zomercursussen (juli en augustus)
  • Trainingen met moedertaalsprekers.

ConcordiaUA biedt testvoorbereiding inclusief TOEFL, GMAT en JELTS, evenals programma's voor lokale bedrijfsleiders.

ConcordiaUA organiseert mini-MBA-programma's, trainingen en seminars voor lokale bedrijfsleiders die training nodig hebben op specifieke gebieden van Human Capital, Economie, Internationale boekhoudnormen, verkooptechnologieën, marketing, hotelmanagement, Duits, Engels, etc. Het doel is om kennis en vaardigheden volgens de verwachtingen en gewenste resultaten van de cursisten. Zorgvuldige behoeftenanalyse wordt uitgevoerd voordat het programma start. Het programma is ontworpen met inachtneming van de behoeften en achtergrond van de cursist.

  • ConcordiaUA-workshops

Workshops over problemen van duurzame ontwikkeling, business en leiderschap worden aangeboden aan ConcordiaUA en scholieren. Experts van internationale organisaties, faculteiten, verantwoordelijke leden van diplomatieke missies, parlementsleden, niet-gouvernementele organisaties en zakenkringen worden uitgenodigd om met de studenten te werken in een workshop-format.

Career Counseling en Stage Service

Bedrijfsstage werd gecreëerd bij ConcordiaUA als een stap in de richting van het bereiken van de doelstellingen om een ​​toonaangevende onderwijsinstelling te worden met betrekking tot de inzetbaarheid van studenten. Het belangrijkste doel van stage is om studenten praktische ervaring te bieden in het bedrijfsleven volgens internationale en Oekraïense normen.

Bibliotheek en internetcentrum

ConcordiaUA heeft een bibliotheek van hoge kwaliteit, die als een van de belangrijkste instrumenten voor studentenstudies fungeert. De bibliotheek heeft handboeken, boeken, wetenschappelijke tijdschriften en andere academische literatuur in het Oekraïens, Engels, Duits en andere talen. De ConcordiaUA-server bevat een catalogus en woordenboeken die eenvoudig toegankelijk zijn. Studenten kunnen voor hun gemak gebruikmaken van een leeszaal. ConcordiaUA-bibliotheekmedewerkers zijn altijd bereid om u te helpen bij het zoeken naar informatie.

ConcordiaUA Internet Center opent de toegang tot virtuele internetdatabases: bibliotheken, informatiecentra, buitenlandse uitgeverijen, archieven en wetenschappelijke tijdschriften. Internet biedt technologieën voor afstandsonderwijs en verbindt ConcordiaUA met collega's en partners over de hele wereld.

Beurzen en onderscheidingen

De beurs wordt toegekend aan de winnaars van ConcordiaUA Business English Competition, geselecteerd door de Board.

De beste studenten krijgen een studiebeurs aangeboden om te studeren aan ConcordiaUA, Richmond University en andere partneruniversiteiten, op aanbeveling van ConcordiaUA Board.

Onderzoeksactiviteiten

ConcordiaUA faculteit en studenten nemen deel aan onderzoeksactiviteiten van de universiteit. Oekraïense en internationale faculteit helpen studenten bij het opbouwen van hun onderzoeksvaardigheden en bieden studieadvisering op verschillende vakgebieden.

ConcordiaUA organiseert en neemt actief deel aan internationale conferenties en seminars in Oekraïne en in het buitenland.

ConcordiaUA publiceert een Research Journals "Education, Management and Business: International Dimension".

Locaties

Kyiv

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kyiv, Kiev stad, Oekraïne

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden