Lees de Officiële Beschrijving

school-

Voor vijftien jaar, de School van de Oekraïense taal en cultuur (SOUL & Cultuur) gelegen aan de Oekraïense Katholieke Universiteit, heeft de meest prestigieuze aanbieder van de Oekraïense taal en cultuur onderwijs voor buitenlanders. Het programma is het grootste en meest populaire Oekraïens-as-a-anderstalige opleidingsonderdelen in Oekraïne, gastvrije ongeveer honderd studenten uit meer dan twintig landen elke zomer. Elke dag van het programma bestaat uit taallessen, begeleiding, workshops of lezingen en excursies - evenals een unieke twee weken Karpaten programma aan het begin van onze School.

Investeren uw tijd en geld in het leren van een vreemde taal is een lange termijn en de moeite waard commitment. De Oekraïense Katholieke Universiteit van de School van de Oekraïense taal en cultuur (Sulc) biedt niet alleen Oekraïense taal cursussen; bieden wij u een once in a lifetime, volledige onderdompeling ervaring die vele aspecten van leren combineert en zorgt voor een effectieve en grondige taalverwerving. Het is echt een unieke taal leerervaring die is gewaarborgd om uw Oekraïense taal te verbeteren, of u nu een beginner of een gevorderde student, of elk niveau in tussen!

Ons doel is om u de Oekraïense op een manier die je comfortabel maakt het gebruik ervan in het dagelijks, praktijksituaties leren. Onze docenten en mentoren maken real-life situaties die maken het leren Oekraïense een interessant en spannend proces. Studenten worden dan uitgerust om zelfstandig te wagen in de stad en de interactie met vertrouwen met native speakers.

Wanneer de studenten komen op de Sulc ze een taal assessment test en in het juiste niveau worden geplaatst. Na voltooiing van de Oekraïense taal en cultuur cursussen, beheren we een eindexamen aan de vooruitgang die je hebt gemaakt om te laten zien hoe ver je bent gekomen bepalen.

school-

De School van de Oekraïense taal en cultuur biedt een geweldige mogelijkheid om te winnen of het verbeteren van uw kennis van Oekraïne, zijn taal en cultuur. Uw reis naar Lviv zal een onvergetelijk avontuur. Een cultureel centrum van Oekraïne en de UNESCO World Heritage site, Lviv is gewoon de beste plek om te leren Oekraïens.

De School van de Oekraïense taal en cultuur combineert een intensief academisch programma met een ontspannen en vriendelijke sfeer. Onze leraren gebruiken een communicatieve aanpak, waardoor de taal leerproces zowel plezierig en efficiënt. Onze studenten worden uitgedaagd om Oekraïens te gebruiken in een alledaagse context, samen met het bestuderen van grammatica en woordenschat. Studenten zullen uiteindelijk verwerven alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Elke student krijgt individuele aandacht, met vermelding van hun leerervaring om tegemoet te komen aan zijn / haar mogelijkheden en behoeften.

Ons onderwijzend personeel bestaat uit hoog-gekwalificeerde, native speaking docenten die beschikken over een universitair diploma, hetzij in het onderwijzen van de Oekraïense als vreemde taal of Linguistics.

Wij bieden cursussen aan op alle niveaus het hele jaar door.

school-
Programs taught in:
Oekraïens