VID Specialized University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VID Specialized University heeft meer dan 4500 studenten op zeven campussen in vier steden; Bergen, Oslo, Sandnes en Stavanger. VID heeft lange tradities en ervaring in gezondheidswetenschappen, sociale wetenschappen en theologische studies.

We hebben 50 studieprogramma's in het netwerk. VID Specialized University College ontstond op 1 januari 2016, na de fusie tussen vier Noorse instellingen: Diakonhjemmet University College in Oslo en Sandnes, Betanien University College in Bergen, Haraldsplass Deaconess University College in Bergen en MHS - School of Mission and Theology in Stavanger. vid Betanien University College biedt klinische studies voor internationale uitwisselingsstudenten binnen de medische en chirurgische praktijk, geestelijke gezondheid en thuiszorg. Diakonhjemmet University College werd in 1890 opgericht als een particulier non-profit college. Op deze basis telt de erkende instelling voor hoger onderwijs nu ongeveer 2300 studenten en 160 faculteiten en medewerkers.

122668_VID_pic_5.jpg

De kernwaarden van het college zijn samengevat in de slogan: 'Dedicated to People'. Deze waarden weerspiegelen ook de academische focus van het college, die zich uitsluitend richt op gezondheids-, sociale en kerkgerelateerde programma's op alle niveaus (bachelor, master, en Ph.D.), en ondersteund door lopend onderzoek op alle gebieden. Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) is een particulier, non-profit, christelijk, geaccrediteerd, door de overheid gefinancierd University College in Noorwegen. Het staat bekend om een hoog professioneel niveau en studententevredenheid.

Het college richt zich op internationalisering en ongeveer 50% van de bachelorstudenten verblijft tijdens hun studie korter of langer in het buitenland. vid MHS - School of Mission and Theology is een particuliere, gespecialiseerde universiteit die eigendom is van de Norwegian Mission Society (NMS) en zich inzet voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek met betrekking tot mondiale perspectieven op de missie van de kerk en religieuze en culturele ontmoetingen.

Locaties

Oslo

Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Noorwegen

Bergen

Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Noorwegen

Sandnes

Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Noorwegen

Stavanger

Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Noorwegen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden