VID Specialized University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VID Specialized University is Noorwegen de tweede grootste particuliere hogeschool met 3300 studenten op vier campussen: Bergen, Oslo, Sandnes en Stavanger. Samen hebben we 480 jaar ervaring in de gezondheidszorg, sociale wetenschappen en theologische studies. We hebben 50 opleidingen over het netwerk.

VID Specialized University College ontstond op 1 januari 2016 na de fusie tussen de vier Noorse instellingen: Diakonhjemmet University College in Oslo en Sandnes, Betanien University College in Bergen, Haraldsplass Deaconess University College in Bergen en MHS - School van de missie en theologie in Stavanger.

Betanien University College biedt klinische studyes voor internationale uitwisselingsstudenten binnen de medische en chirurgische praktijk, de geestelijke gezondheidszorg en thuiszorg verpleging.

Diakonhjemmet University College is opgericht in 1890 als een private, non-profit universiteit. Op deze stichting, de geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs bestaat nu uit ongeveer 2300 studenten en 160 docenten en personeel. De kernwaarden van het college worden samengevat in de slogan: "Dedicated to People." Deze waarden weerspiegelen ook het college academische focus, die uitsluitend is gericht op Health-Social- en programma Kerk gerelateerde op alle niveaus (bachelor, master en PhD ), en ondersteund door lopend onderzoek op alle gebieden.

Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) is een particuliere, non-profit, christen, erkende de overheid gefinancierde University College in Noorwegen. Het is bekend om een ​​hoog professioneel niveau en de tevredenheid van studenten. Het college richt zich op internationalisering, en ongeveer 50% van de bachelor studenten hebben een korter of langer verblijf in het buitenland tijdens hun studie.

MHS - School van de missie en theologie is een particuliere, gespecialiseerde universiteit in handen van de Noorse Mission Society (NMS), hecht waarde aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek met betrekking tot de mondiale perspectieven op de missie van de kerk, evenals religieuze en culturele ontmoetingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Diaconie En Christelijke Sociale Praktijk

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Noorwegen Oslo

De studie geeft theologische en hermeneutische kennis, ethische competentie, management en leiderschap vaardigheden, onderzoeksvaardigheden, interculturele en interreligieuze vaardigheden en interdisciplinaire werkvaardigheid. [+]

De studie geeft theologische en hermeneutische kennis, ethische competentie, management en leiderschap vaardigheden, onderzoeksvaardigheden, interculturele en interreligieuze vaardigheden en interdisciplinaire werkvaardigheid. De bedoeling van het programma is om afgestudeerden die in aanmerking komen voor zowel praktisch als leidinggevende posities binnen diaconale activiteiten en instellingen, evenals value-based sociale diensten, of ze nu christen of het algemeen welzijn op basis van te produceren. Na het voltooien van het programma dat u zal moeten: Verkregen de kennis van de theorie en praktijk van diakonia, evenals de vakbekwaamheid die nodig is om te functioneren binnen de gemeenten, instellingen en organisaties. Deze kennis omvat elementaire kennis van de christelijke theologie. Verwierf een geïntegreerde en professionele kennis van diaconale benaderingen en methoden die internationale en oecumenische bewustwording, interdisciplinair perspectief, perspectieven van participatie en genderbewustzijn in relatie tot diaconale praktijk uit te drukken. Opgedaan competentie in geconfronteerd met de grootste uitdagingen binnen diaconale actie in verband met de strijd voor gerechtigheid, rentmeesterschap van de Schepping, de bouw inclusief beurzen, en het uiten van liefde voor de naaste. Ontwikkelde zijn / haar bekwaamheid in het toepassen van verworven knowledgerelated begrip, methoden en het oplossen van problemen - in nieuwe en onbekende omgevingen. Toelatingseisen U moet een bachelor's degree (minimaal drie jaar full-time studie, 180 ECTS) in het sociaal werk, verpleging, onderwijs in de sociale wetenschappen, theologie, sociale dienst administratie (of gelijkwaardig), alsmede voldoende vaardigheid in het Engels te houden. In aanmerking te komen Het programma heeft twee belangrijke doelgroepen: Alle studenten met een eigen financiering die willen het... [-]

Master In De Godgeleerdheid

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Noorwegen Oslo

De theologie programma biedt een volledige waaier van opleidingen en graden in de theologie, waarvan sommige zijn vereist voor verordend dienst in de kerk van Noorwegen. B.Th., M.Th., Cand.theol en Examen in Praktische Theologie en Ph . d. [+]

De theologie programma biedt een volledige waaier van opleidingen en graden in de theologie, waarvan sommige zijn vereist voor verordend dienst in de kerk van Noorwegen. B.Th., M.Th., Cand.theol en Examen in Praktische Theologie en Ph . D. De masteropleiding in de theologie is in het Engels aangeboden. Het is een twee-jaar intensieve academische studie, 120 ECTS. De masteropleiding is bedoeld om studenten uit Noorwegen en in het buitenland tegemoet te komen, in het bijzonder van samenwerkende instellingen en kerken in ontwikkelingslanden om een ​​kans voor hen om academisch specialiseren in bepaalde theologische discipline bieden. Een belangrijk element van de masteropleiding is het schrijven van een scriptie over academische termen. In de M.Th. programmeert het proefschrift werk vertegenwoordigt 30 studiepunten. Elke student werkt onder begeleiding van een docent. De masteropleiding ook een aanzienlijke lezen en instructie-programma (90 studiepunten). [-]

Contact

Adres 184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Noorwegen
Website http://vid.no/