Lees de Officiële Beschrijving

VID Specialized University is Noorwegen de tweede grootste particuliere hogeschool met 3300 studenten op vier campussen: Bergen, Oslo, Sandnes en Stavanger. Samen hebben we 480 jaar ervaring in de gezondheidszorg, sociale wetenschappen en theologische studies. We hebben 50 opleidingen over het netwerk.

VID Specialized University College ontstond op 1 januari 2016 na de fusie tussen de vier Noorse instellingen: Diakonhjemmet University College in Oslo en Sandnes, Betanien University College in Bergen, Haraldsplass Deaconess University College in Bergen en MHS - School van de missie en theologie in Stavanger.

Betanien University College biedt klinische studyes voor internationale uitwisselingsstudenten binnen de medische en chirurgische praktijk, de geestelijke gezondheidszorg en thuiszorg verpleging.

Diakonhjemmet University College is opgericht in 1890 als een private, non-profit universiteit. Op deze stichting, de geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs bestaat nu uit ongeveer 2300 studenten en 160 docenten en personeel. De kernwaarden van het college worden samengevat in de slogan: "Dedicated to People." Deze waarden weerspiegelen ook het college academische focus, die uitsluitend is gericht op Health-Social- en programma Kerk gerelateerde op alle niveaus (bachelor, master en PhD ), en ondersteund door lopend onderzoek op alle gebieden.

Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) is een particuliere, non-profit, christen, erkende de overheid gefinancierde University College in Noorwegen. Het is bekend om een ​​hoog professioneel niveau en de tevredenheid van studenten. Het college richt zich op internationalisering, en ongeveer 50% van de bachelor studenten hebben een korter of langer verblijf in het buitenland tijdens hun studie.

MHS - School van de missie en theologie is een particuliere, gespecialiseerde universiteit in handen van de Noorse Mission Society (NMS), hecht waarde aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek met betrekking tot de mondiale perspectieven op de missie van de kerk, evenals religieuze en culturele ontmoetingen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

VID Specialized University

Wilt u een grondige kennis van theologische kwesties en zelfstandig leren werken met theologische onderwerpen in een academische context? ... [+]

De opleiding kent twee academische tradities die centraal staan ​​in haar academische aanpak. Ten eerste, theologie, begrepen als de historische studie van de Bijbel en de christelijke traditie, gecombineerd met een contextuele benadering van hoe religieus geloof en praktijken vandaag de dag en wereldwijd worden beleefd. Ten tweede, religieuze studies, die de reikwijdte ervan ook verbreedt naar andere religieuze tradities en andere religieuze teksten. Gemeenschappelijk voor de benaderingen is een gemeenschappelijke methodologische interesse voor de studie van teksten en contexten, de interesse voor religieuze ontmoetingen en een focus op contextuele en geleefde religie.

Inhouds- en toelatingsvoorwaardenMaster in de theologie en godsdienstwetenschappen, specialisatie in de theologie... [-]
Noorwegen Oslo Bergen Sandnes Stavanger  + 1 Meer
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
VID Specialized University

Wil je meer leren over de ontwikkeling van gemeenschapsgemeenschappen, het maatschappelijk middenveld, diversiteit en een agent en leider zijn voor de sociale verandering ... [+]

Wil je meer leren over de ontwikkeling van gemeenschapsgemeenschappen, het maatschappelijk middenveld, diversiteit en een agent en leider zijn voor de sociale verandering? Onze nieuwe masteropleiding bereidt studenten voor op het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in lokale en mondiale gemeenschappen.

Wat ga je leren?

Wereldwijde trends beïnvloeden steeds vaker lokale samenlevingen. Zowel individuele burgers als lokale actoren in het maatschappelijk middenveld, religieuze organisaties, kerken, welzijns- en gezondheidsdiensten moeten zich aanpassen aan nieuwe kaders en situaties van constante verandering. Bent u op zoek naar een toekomstige baan waar u kunt bijdragen aan duurzame maatschappelijke ontwikkeling? Wil je vaardigheden verwerven die samenwerking en sociale innovatie bevorderen?... [-]

Noorwegen Oslo Stavanger
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Noorwegen
Website
Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Noorwegen
Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Noorwegen
Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Noorwegen