University Of Stavanger

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University Of Stavanger (UiS) ligt in de meest aantrekkelijke regio van het land, met zo'n 300.000 inwoners.

In voortdurende samenwerking en dialoog met onze omgeving, regionaal, nationaal en internationaal, genieten we van een open en creatief klimaat voor onderwijs, onderzoek, innovatie, verspreiding en museumactiviteiten.

UiS zal een innovatief en internationaal profiel hebben en een drijvende kracht zijn in kennisontwikkeling en in het proces van maatschappelijke verandering.

Stavanger is het olie- en energiehoofdstad in Noorwegen met een dynamische arbeidsmarkt en opwindende cultuur- en vrijetijdsactiviteiten. Het samenspel tussen de universiteit en de maatschappij en het bedrijfsleven is rijk en divers.

Het academische leven aan de University Of Stavanger is georganiseerd in zes faculteiten, bestaande uit in totaal 13 afdelingen / scholen en twee nationale onderzoekscentra, evenals het Museum voor Archeologie. De universiteit heeft ook een unit voor levenslang leren, genaamd UiS Pluss.

Veel van de extern gefinancierde onderzoeksactiviteiten worden uitgevoerd in samenwerking met ons onderzoeksinstituut - NORCE Norwegian Research Center AS.

Verschillende andere onderzoekscentra zijn georganiseerd als consortia van The University Of Stavanger , NORCE en andere actoren.

Validé is onze tool voor het commercialiseren van onderzoeksideeën. Het Stavanger Innovation Park (Ipark) bevindt zich ook op de campus, beheert incubatoractiviteiten en helpt bij het opstarten van nieuwe bedrijven.

Twee organisaties, SiS en StOr (de studentenvereniging), zorgen voor het welzijn en de rechten van studenten.

Locaties

Stavanger

Address
41 Kjell Arholmsgate
4036 Stavanger, Rogaland, Noorwegen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden