Lees de Officiële Beschrijving

Over het departement Archeologie, Conservering en Geschiedenis

Het departement Archeologie, Conservering en Geschiedenis (IAKH) bestaat uit drie disciplines die op verschillende manieren het verleden bestuderen. De afdeling heeft internationaal georiënteerde archeologen, het enige instandhoudingsprogramma in Noorwegen en de grootste groep historici in Scandinavië. De afdeling heeft bijna 100 werknemers, inclusief niet-permanente onderzoeksgenoten. De studieprogramma's omvatten archeologie van het stenen tijdperk tot de middeleeuwen, het behoud van voorwerpen en schilderijen en de geschiedenis van de oudheid tot heden.

Feiten en cijfers

Kerncijfers voor 2016

Onderzoeksgebieden

  • oudheidkunde
  • gesprek
  • geschiedenis

Nationale verplichtingen

Het departement Archeologie, Conservering en Geschiedenis houdt zich bezig met verschillende nationale en internationale projecten, waaronder:
  • Archeologie: "Meetings Make History. Hunters 'Rock Art en Land of Identity in Mesolithic Northern Europe"
  • Geschiedenis: "Het 1814-project"
  • Behoud: "After the Black Death: Painting and Polychrome Sculpture in Norway, 1350-1550"
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

University of Oslo

Algemene competentie Carrièremogelijkheden Kandidaten met een diploma in moderne internationale en transnationale geschiedenis zullen aantrekkel ... [+]

Algemene competentie

Carrièremogelijkheden

Kandidaten met een diploma in moderne internationale en transnationale geschiedenis zullen aantrekkelijk zijn voor zowel de publieke als de private sector, met name voor bedrijven en organisaties met een internationale kijk.

Alle studenten hebben een veldtermijn in het buitenland voltooid, hebben samengewerkt met een internationale organisatie in Oslo of een onderzoekgericht geschiedenisproject in het buitenland voltooid. Dit belangrijke deel van het programma laat de studenten hun kennis toepassen in een werkomgeving, netwerken creëren en hen voorbereiden op een carrière na een voltooide opleiding. ... [-]

Noorwegen Oslo
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Niels Henrik Abels vei 36 Blindernveien 11 (kart)
0851 Oslo, Oslo, Noorwegen