University of Oslo

Centre for Educational Measurement

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Oslo werd in 1811 opgericht als de eerste in Noorwegen.

UiO ligt hoofdzakelijk op de Blindern Campus in het noordelijke deel van Oslo en beschikt over acht faculteiten:

  • Faculteit Geneeskunde
  • Faculteit der Tandheelkunde
  • Faculteit der wetenschappen
  • Faculteit der Theologie
  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Faculteit Opvoedingswetenschappen

De hoofdstad is ook de thuisbasis van het Vikingenschipmuseum, het Historisch Museum en het Natuurhistorisch Museum, een hoofdbibliotheek met 3,6 miljoen bedrijven en een breed scala aan bijbehorende eenheden en centra.

De Universiteit van Oslo heeft een operationeel jaarbudget van 6,6 miljard NOK, en de meeste van haar financiering komt uit de Noorse regering.

ranking

UiO is de meest gerangschikte instelling van onderwijs en onderzoek in Noorwegen - en een van de Top 100 universiteiten ter wereld, volgens de Shanghai World Ranking. Met vijf Nobelprijswinnaars heeft UiO een sterk track record van pionierend onderzoek en wetenschappelijke ontdekking.

Onderzoek

Als een klassieke universiteit met een breed scala aan academische disciplines heeft UiO de meeste onderzoeksgemeenschappen op de meeste gebieden. Bovendien heeft UiO momenteel 8 nationale centra of excellence en een strategische focus op interdisciplinair onderzoek op het gebied van energie en levenswetenschappen in het bijzonder. Als brede, non-profit onderzoeksuniversiteit heeft UiO toegang tot goede publieke financieringsregelingen. Lab- en kantoorfaciliteiten, bibliotheken en technische ondersteuning staan ​​op het hoge einde.

Pedagogiek

UiO biedt meer dan 800 cursussen in het Engels op alle niveaus, ongeveer 40 masteropleidingen die volledig in het Engels worden geleerd en diverse promovendi. UiO richt zich op onderzoeksgericht onderwijs en trekt hooggekwalificeerde studenten uit heel het land.

Internationalisering

UiO trekt studenten en onderzoekers van over de hele wereld aan. Vanaf 2015 bedraagt ​​15 procent van de studentenpopulatie uit het buitenland. 22 procent van de academische medewerkers en 31 procent van de promovendi zijn uit het buitenland.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Beoordeling En Evaluatie

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar August 2018 Noorwegen Oslo +1 more

Dit programma is bedoeld om de volgende generatie evaluatie- en evaluatiespecialisten op te leiden, waarbij technische en analytische vaardigheden worden gecombineerd met communicatie- en representatieve vaardigheden. [+]

Dit programma is bedoeld om de volgende generatie evaluatie- en evaluatiespecialisten op te leiden, waarbij technische en analytische vaardigheden worden gecombineerd met communicatie- en representatieve vaardigheden.

Foto: Øystein Andresen / Universiteit van Oslo

Beoordeling en evaluatie

Evaluatie en evaluatie staan ​​centraal in de moderne samenleving waar de kwaliteitsborging van het onderwijs van cruciaal belang is, waar de testpraktijken op school in de media worden besproken. Opleiding en selectie bevordert het menselijk kapitaal van vitaal belang voor succesvolle bedrijven en waar verantwoordingsvragen vragen om bewijs- gebaseerd beleid en besluitvorming.

Aanslag ... [-]

Videos

Why Study in Oslo?

Being an International Student at the University of Oslo