Noroff School of Technology and Digital Media

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Noroff

De digitale innovators van het toekomstige onderzoek bij Noroff. Vanaf de eerste dag ben je hands-on. Het bedrijfsleven volgt je studies vanaf je eerste dag. We hebben ons in de schoenen van uw toekomstige werkgever geplaatst en hebben een verlanglijstje samengesteld. We hebben toen het studieplan opgesteld.

122456_coffee-desk-notes-workspace.jpg

Noroff is een levensstijl. Je zult tijdens je leven meerdere keren van baan veranderen, maar je opleiding blijft onderdeel van je identiteit. Daarom geloven we in de vorming van mensen, educatie door hands-on training en willen we je klaar maken om de controle te nemen.

We bedienen studenten in een technologiegedreven universum en bereiden ze voor op het digitale professionele leven. Onze achterliggende filosofie is dat u klaar bent op uw eerste werkdag. Klaar om te werken.

Noroff leidt en traint al tientallen jaren digitale forensische onderzoekers, filmfotografen en -producenten, 3D-animators, grafisch ontwerpers, digitale marketeers, game-ontwerpers, systeembeheerders, muziekproducenten.

Onze visie is dat Noroff-afgestudeerden first movers zijn. De eerste om nieuwe methoden te ontwikkelen, de eerste op locatie, die op de eerste plaats staat qua competentie en de eerste om nieuwe functietitels te genereren in nieuwe markten.

Niemand van ons weet waarmee u gaat werken na het voltooien van uw basistraining bij Noroff. Er worden dagelijks baantitels gecreëerd door spelers in de digitale arena. Tegenwoordig is er geen enkel beroep, nauwelijks een enkel bedrijf dat geen digitale specialistische expertise nodig heeft. Daarom is een van onze belangrijkste taken om ervoor te zorgen dat onze studenten blijven leren. Dat we ze opvolgen. Dat de methoden die ze tijdens Noroff hebben gebruikt, de vaardigheden bieden om nieuwe dingen te leren, snel, nauwkeurig en op een hoog kwalitatief niveau.

Tegenwoordig is digitale herstructurering een even vanzelfsprekend onderdeel van onze werkdag als onze lunchpauze. Daarom leiden we niet langer op voor de beroepstitel, maar voor de beroepspraktijk.

Onze diverse opleidingen worden voortdurend ontwikkeld en zijn altijd nauw opgeschaald naar de arbeidsmarkt, en omvatten bacheloropleidingen aan het Noroff University College en beroepsspecialisatie aan de Noroff Vocational School .

Onze campussen:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Online studies

Alle educatieve programma's van Noroff zijn geaccrediteerd door het Noorse Agentschap voor kwaliteitsborging in het onderwijs (NOKUT) en zijn goedgekeurd voor studieleningen en beurzen door het Noorse Staatsfonds voor educatieve leningen (Statens Lånekasse voor Utdanning).

Noroff heeft niet alleen een eigen hogeschool, maar werkt ook samen met onderwijsinstellingen in het buitenland:

  • Teesside University in Engeland
  • Universiteit van Zuid-Wales in Wales
  • AFDA-filmschool in Zuid-Afrika
  • Deakin University in Australië

Door deze samenwerking kunnen Noroff-studenten voortbouwen op hun tweejarige beroepsopleiding en in de loop van een jaar een bachelordiploma in het buitenland behalen .

Noroff Online Studies

122455_pexels-photo-2089368.jpeg

Door online te studeren, kunt u uw studies aanpassen aan uw dagelijks leven. Je wordt nauwlettend gevolgd door je tutor en ontvangt videolessen en op maat gemaakte deskundige begeleiding.

Je werkt misschien fulltime met een verlangen om verder onderwijs te volgen. Misschien ben je thuis met kinderen. Je woont misschien in het buitenland of te ver weg om naar de campus te gaan. Wat de reden ook is, wij bieden u alle tools die u nodig heeft. Je werkt samen met docenten en andere studenten tijdens je studie en vult dit aan met zelfstudie. We hebben onze studies ontworpen om bij u en uw leven te passen. Dit zal gegarandeerd je toekomst veranderen.

We willen dat de educatieve programma's van Noroff ondersteuning bieden voor nieuwe ideeën en innovatie binnen de digitale industrie.

We willen dat onze studenten zeer gemotiveerde en competente werkzoekenden zijn voor functies waar geavanceerde en relevante digitale competentie een vereiste is. Onze onderzoeken zijn uiteraard ook digitaal beschikbaar.

Veel mensen hebben niet de mogelijkheid om een reeks colleges fysiek te volgen in een collegezaal. Daarom zeggen we bij Noroff: Geef iedereen dezelfde kans om te slagen in hun ambities. Je kunt daarom online een volledige bacheloropleiding afronden. Ons portfolio bevat zowel universitaire studies (bachelorstudies) als studies voor beroepsonderwijs , en deze programma's worden op verschillende manieren uitgevoerd. Al onze colleges op de hogeschool worden live gestreamd en kunnen overal ter wereld worden gevolgd vanaf een digitaal apparaat. Je kunt ook hetzelfde college zo vaak bekijken als je wilt.

Voltijds of parttime

Je kunt een voltijd- of deeltijdopleiding volgen. De programma's starten vier keer per jaar - in januari, maart, augustus en oktober. Onze online studies zijn ingericht voor diegenen die behoefte hebben aan of behoefte hebben aan flexibiliteit in hun studies, en de programma's komen overeen met hetzelfde onderwijs als het beroepsonderwijs dat wij onze studenten op de campus bieden. De toelatingseisen zijn hetzelfde als voor beroepsonderwijs en universitair onderwijs op de campus.

Locaties

Oslo

Address
Mølleparken 4
0459 Oslo, Oslo, Noorwegen

Bergen

Address
Kanalveien 88
5068 Bergen, Hordaland, Noorwegen

Stavanger

Address
Byfjordparken 17
4007 Stavanger, Rogaland, Noorwegen

Kristiansand

Address
Elvegata 2A
4608 Kristiansand, Vest-Agder, Noorwegen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: