Molde University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Molde University College

Molde University College - Specialized University in Logistics biedt opleidingen in logistiek, economie en bedrijfskunde, management, sportwetenschappen, sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en sociale zorg. De BSc-programma's worden gehouden in het Noors en worden niet aangeboden aan internationale kandidaten die een diploma willen behalen. Op het niveau van de master, de internationale programma's; MSc in Petroleum Logistics, MSc in Logistics en MSc in Sport Management zijn in het Engels. Uit een studentenkorps van 2500, ongeveer 250 zijn studenten met buitenlandse nationaliteiten, die meer dan 60 nationaliteiten vertegenwoordigen.

Molde University College werd opgericht op 1 augustus 1994, toen twee colleges in Molde samenvloeiden; Molde Nursing School, opgericht in 1958 en Molde Regional College, opgericht in 1969. In 2019 zullen we ons 25-jarig jubileum vieren.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Organisatie

Molde University College is georganiseerd in overeenstemming met de wet- en regelgeving die van toepassing is op universiteiten en hogescholen in Noorwegen.

Molde University College heeft gedeeld leiderschap, met een gekozen rector en benoemd tot University College Director. De professionele activiteiten van de hogeschool zijn georganiseerd in drie verschillende afdelingen of faculteiten, onder leiding van een decaan die de professionele en administratieve manager van de afdeling is. Elke afdeling heeft een eigen afdelingsbord en een officemanager.

De administratie bestaat uit de medewerkers van de universiteitsdirecteur, bibliotheek, IT-centrum, studiebureau en economie en HR-kantoor.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Locaties

Molde

Address
Molde University College,
Campus Molde,
Britvegen 2

6410 Molde, Møre og Romsdal, Noorwegen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden