BI Norwegian Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BI Norwegian BusSchool

BI Norwegian Business School is een particuliere, niet-commerciële stichting (opgericht in 1943) die kennis en competentie biedt voor zowel de particuliere als de publieke sector.

BI Norwegian Business School is een stichting in eigen beheer met als doel onderwijs en onderzoek op een hoog internationaal niveau uit te voeren binnen management, administratie, economie en marketing.

BI is ook een sterke speler in de internationale arena: via haar activiteiten in China, Litouwen en Australië, via haar uitwisselingsovereenkomst met meer dan 140 universiteiten over de hele wereld, en via haar internationale programma's die geheel in het Engels in Noorwegen worden gegeven.

BI is geïnspireerd op de Scandinavische managementtraditie. Scandinavië is misschien het dichtst in de buurt van een postindustriële kenniseconomie. Scandinavische bedrijven zijn ook de vernieuwers van participatieve managementtechnieken en netwerkvormen van organisatie. BI voegt zijn focus op ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan deze kwaliteiten toe.

BI heeft nu de volgende stap gezet in zijn ontwikkeling. De school is verhuisd naar een gloednieuwe campus in Oslo. Deze campus is centraal gelegen in een opkomende en bruisende zakenwijk in Oslo. Alle internationale programma's van de school worden hier gegeven.

Accreditatie en ranking

  • BI heeft de felbegeerde Triple Crown-accreditatiestatus, wat betekent dat het is geaccrediteerd door AACSB, EQUIS en AMBA. In 2013 konden ongeveer 70 business schools op 15 500 wereldwijd trots zijn op een Triple Crown-status.

Locaties

Oslo

Handelshøyskolen BI

Address
BI Norwegian Business School
Nydalsveien 37

0442 Oslo, Oslo, Noorwegen
Telefoonnr.
+47 464 10 000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties