Lees de Officiële Beschrijving

De Mission Statement van de universiteit is: "aan de bevoegde en toegewijde professionals te vormen en hen aanmoedigen om te dienen met persoonlijk initiatief en sociale verantwoordelijkheid van de gemeenschap waarin ze werken, aldus bijdraagt ​​tot een betere samenleving in Nigeria en Afrika te bouwen in grote". Deze droom kapselt het doel van de universiteit.

Pan-Atlantic University draagt ​​bij aan de nationale ontwikkeling door middel van het aanbieden van academische programma's die aan de behoeften van het land relevant zijn. De universiteit staat open voor alle mensen, ongeacht hun nationaliteit, ras, geslacht, godsdienst of etnische groep. De curriculaire activiteiten van de University maken deel uit van een groter rondom formatie die is aangebracht in het University.

De doelstelling van het onderwijs in onze universiteit is het goed afgeronde vorming van de menselijke persoon. Daarom is een belangrijk onderdeel van elk programma is de opname van een groot aantal opleidingen in de geesteswetenschappen. We hebben ook te zoeken, door opzettelijke ontwerp van de programma's, met prenten en bruidegom de ondernemingsgeest in onze studenten en deelnemers. De universiteit richt zich op het voeden van personen die vakbekwaam, creatief en ondernemend, ijverig voor het algemeen welzijn en in staat om vrij en moreel rechtop beslissingen en die aldus fungeren als positieve agenten van verandering in dienst van de samenleving.

De naam University impliceert een universele mentaliteit: openheid voor andere personen, ideeën, kennisgebieden, culturen ver en dichtbij, zonder discriminatie.

De universiteit is ook een plek die bevordert en stimuleert onderzoek en een permanente zoektocht naar de waarheid. Het gaat om de arbeid van intelligentie, intellectuele eerlijkheid en het verlangen om te leren, in combinatie met de wens om voortdurend te overwinnen iemands grenzen. Daarnaast universitaire studies vereisen een cultivering van de eigen persoonlijkheid en de ontwikkeling van de gewoonten die nodig zijn voor professionele en sociale leven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Pan-Atlantic University

Het MSc-programma is opgevat als een combinatie van academische en professionele opleiding, en is een directe reactie op de behoeften van de industrie. ... [+]

Het MSc-programma is opgevat als een combinatie van academische en professionele opleiding, en is een directe reactie op de behoeften van de industrie. Het programma bestaat uit 3 stromen: Schrijven voor Media in een veranderende wereld, Media Enterprise en Marketing Communications.

Het MSc-programma wordt uitgevoerd in twee formaten: Full Time (12 maanden) en Part Time (24 maanden)

Toelatingsvoorwaarden

Eerste graad in een relevante discipline (minimaal tweede klasse lagere divisie). Kandidaten met een HND of het equivalent daarvan moet beschikken over een postgraduate diploma van een erkende universiteit toe te passen.

Parttime MSc

Aanvullende vereisten

3 jaar op berichten afstuderen werkervaring bij voorkeur in een media en communicatie positie... [-]

Nigeria Lagos
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands