Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LBS is een gemeenschap van mensen inzetten voor het maken en verzenden van management en business kennis op basis van een christelijke opvatting van de menselijke persoon en van economische activiteit en naar Nigeria en Afrika relevant in het algemeen. We streven naar een world-class business school die een belangrijke impact hebben op de praktijk van het management te hebben. Om deze missie te realiseren wil de school aan:

Zorg voor high potential professionals met een algemeen management onderwijs dat beroepsethiek en service benadrukt aan de gemeenschap door middel van de praktijk van het management. Hebben een positieve invloed op de professionele en ethische normen van de bedrijfsvoering in Nigeria Maak intellectuele bijdragen die: a) ondersteuning van de praktijk van het beheer; b) bij te dragen aan de vooruitgang van het management disciplines; en c) het creëren van hoogwaardige leermiddelen.

Onze campus Lagos Business School is gelegen langs de Lekki-Epe Expressway, Lagos, in een omgeving die rust en esthetiek combineert met een gunstig locatie voor het leren en professionele activiteiten. Uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, ononderbroken stroomvoorziening, ruime parkeergelegenheid, moderne horeca en professionele beveiliging, heeft een leeromgeving gecreëerd die opvalt tussen soortgelijke instellingen in Afrika en is essentieel voor het doel van de School van het leveren van het management onderwijs van wereldklasse standaard.

Locaties

Lagos

Lagos Business School

Address
Lagos Business School (LBS)
Km 22 Lekki - Epe Expressway Ajah

Lagos, Lagos, Nigeria
Telefoonnr.
+234 805 809 7448

Opleidingen

Deze school biedt ook: