Joseph Ayo Babalola University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Jabu, De eerste ondernemende universiteit in Nigeria Werd opgericht in gehoorzaamheid aan goddelijke instructies van de Christelijke Apostolische Kerk wereldwijd In 2004, onder het visionair leiderschap van zijn toenmalige president, pastoor (dr.) EH L Olusheye.

De huidige president van Christus Apostolische Kerk wereldwijd, pastoor AO Akinosun als voorzitter van onze Raad van Trustees, geeft ons een algemene richting, met versterkte en vernieuwde spirituele en financiële verbintenissen aan de UNIVERSITEIT.

Onze eerste kanselier in de persoonlijkheid van zijn koninklijke majesteit, oba (dr) oladele olashore (CON), tot zijn onderbreking in juni 2012 heeft op verschillende manieren zacht gewerkt om de loop van de universiteit positief te bevorderen. De huidige kanselier is de dynamische Pastor (Dr.) Wemimo Odunaiya, een geestelijke en industriële aanbieder met een onvoorstelbare passie voor uitmuntendheid. De hoofdfunctionarissen zijn onder andere prof. AMA Imevbore (voorkanselier) en pastoor CS Fasuyi (vice-voorzitter, bestuursraad), evenals barrister wale aderibigbe, griffier en andere leden van het management. Ze hebben vasthouden aan het visioen van de stichtende vaders.

Mission Statement

Joseph Ayo Babalola University is een prive-universiteit in Nigeria om onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan te moedigen die het stimuleren van academische uitwisseling bij zowel nationale als internationale fora stimuleert.

Joseph Ayo Babalola University, Ikeji Arakeji, Osun State is een geloofsgerichte tertiaire instelling die eigendom is van de Christelijke Apostolische Kerk (wereldwijd). Het is goedgekeurd op 8 februari 2006 door de Federale Uitvoerende Raad; Heeft zijn licentie op 6 maart 2006 ontvangen en op 25 oktober 2006 geopend voor studenten voor de 2006/2007 sessie.

Locaties

Ilesa

Address
Joseph Ayo Babalola University
Ikeji-Arakeji
P.M.B. 5006

Ilesa, Osun, Nigeria