Drums School Finders

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Drums UK School Finders is een van de marktleiders in het verstrekken van eersteklasdiensten aan studenten die willen studeren in het VK-VS-IERLAND - CANADA voor korte cursussen, internaten, A-niveaus, stichtingen, niet-gegradueerden, postdoctorale en bedrijfstrainingen cursussen.

Ons ervaren team kan studenten bij de meeste van de topinstituties betrekken, ongeacht hun niveau van onderwijs, persoonlijke interesses, budget, acadmische kwalificatie, studiekeuze en andere belangrijke marktinformatie. We zijn trots op onze 100% conversie van AL onze studenten en kunnen de toelating tot de meeste studenten garanderen binnen 5 werkdagen.

We kunnen zorgen voor alle aspecten van het studieproces in het VK, waaronder: studentencouselling, studentenadvies, applicatieondersteuning, visumadvies, studentenlogistiek, pre-arrival support, voogdij en ondersteuning bij aankomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA » Bekijk BA's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Koninklijke Landbouwuniversiteit Msc In Duurzame Landbouw En Voedselzekerheid

Campus Voltijd 1 jaar March 2018 Verenigd Koninkrijk Cirencester

Als je geïnteresseerd bent in de bedrijfswereld en de vele toepassingen, kun je met deze cursus je prestaties behalen die zijn behaald met een HND (Hoger Nationaal Diploma) in het Bedrijfsleven, een Funderendiploma, SQA HND of een vergelijkbare kwalificatie. [+]

Feiten op een rij Locaties: Startdata: januari, september Overzicht

Als je geïnteresseerd bent in de bedrijfswereld en de vele toepassingen, kun je met deze cursus je prestaties behalen die zijn behaald met een HND (Hoger Nationaal Diploma) in het Bedrijfsleven, een Funderendiploma, SQA HND of een vergelijkbare kwalificatie.

Dit Top-Up-programma biedt je de mogelijkheid om door te studeren op universitair niveau en binnen een jaar na je studie een bachelor te behalen.

Niveau van studie: Postgraduaat

Kosten: £ 12,500

Toelatingseisen:

2.1 of 2.2 degree Een Honours diploma op het bovenste tweede niveau.

Ouder kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na interview met de cursus manager.... [-]


Northumbria Universiteit Msc In Projectmanagement Met Geavanceerde Praktijk

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Onze cursus in MSc Project Management met Advanced Practice geeft u projectmanagementvaardigheden die op grote schaal kunnen worden overgedragen aan elke sector. [+]

Locaties: Londen Startdatums: januari, mei, september Collegegeld: £ 8500 per jaar Duur: 2 jaar

Uniek aanbod:

Bestudeer projectmanagement met een universiteit met een hoge focus op inzetbaarheid na de cursus. De duur is 2 jaar of 1 jaar als de student de voorkeur geeft.

Het onderwijs zal in het eerste jaar van de 2-jarige meesters worden gedaan en beëindigd

Flexibel betalingsplan voor internationale studenten In het tweede jaar hebben studenten een gegarandeerde stage omdat de universiteit ALLE studenten een voltijdse baan garandeert van 3 maanden waar je fulltime kunt werken.

Alle studenten mogen gedurende de hele cursus 20 uur per week werken. Als een toegevoegde bonus hebben ALLE studenten een £ 3000 trainingbeurs om zichzelf te trainen na de meesters in PRINCE2, Cybersecurity, CIMA en zoveel meer korte cursussen.... [-]