Lees de Officiële Beschrijving

Bij de beste

Victoria University of Wellington is nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen. We zijn gevestigd in een veilige, compacte, creatieve en bloeiende stad die ideaal is voor het studentenleven.

Victoria University of Wellington , een van de oudste instellingen van Nieuw-Zeeland, heeft een sterke mondiale blik en een internationale reputatie voor academische excellentie. We behoren consequent tot de beste universiteiten ter wereld, waaronder de top 2 procent van 18.000 universiteiten in de QS World University Rankings van 2018.

Wanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je geduwd om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes waarmee je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Je leert van academici en onderzoekers van wereldklasse en profiteert van onze nauwe banden met de bedrijven in Nieuw-Zeeland, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen. We bieden studenten een keuze uit meer dan 80 programma's en staan ​​gerangschikt in de top 2 procent van de universiteiten wereldwijd en in 17 vakgebieden behoren we tot de top 1 procent. Victoria heeft vijf sterren in het algemeen in de QS Stars rating of excellence en vijf sterren in elk van de acht categorieën - kunst en cultuur, discipline ranking en accreditaties, inzetbaarheid, faciliteiten, inclusiviteit, internationalisering, onderzoek en onderwijs.

We zijn er om je te ondersteunenAls internationale student krijg je ondersteuning van een toegewijd team op campus-Victoria International-vanaf het moment dat je solliciteert, tot je aankomst en tijdens je studie. Studenten hebben ook toegang tot een breed scala aan universitaire diensten om u te helpen slagen in uw studie. Deze omvatten aanvullende studiehulp, financiële planning, ondersteuning voor gehandicapte studenten, vertrouwelijke counseling en advies over gezondheid en welzijn. Victoria University of Wellington biedt studenten kansen om hun carrière te verbeteren, van professionele programma's die zich richten op praktische stages op de werkplek en echte onderzoeksprojecten, tot unieke leiderschapsprogramma's en de kans om in het buitenland in een ander land te studeren als onderdeel van je studie. Er zijn momenteel 26 landen om uit te kiezen, waaronder Canada, Mexico, Denemarken en Hong Kong.

De ideale studentenlocatieVictoria University of Wellington heeft drie campussen verspreid over het centrum van Wellington, allemaal dicht bij vervoer, lokale attracties, entertainment en cafés. Aan de universiteit studeer je in een levendige, creatieve, compacte en veilige stad in een prachtige natuurlijke omgeving. Wellington is ideaal voor het studentenleven. Om je te helpen settelen, vrienden te maken en betrokken te raken bij de universitaire gemeenschap, worden studenten aangemoedigd om lid te worden van een van de meer dan 100 clubs en verenigingen van de universiteit, die variëren van culturele groepen tot sportteams.

Vind je toekomstWanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je geduwd om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes waarmee je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Vind je toekomst met Victoria University of Wellington .

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Victoria University of Wellington

Bekijk gedetailleerd uw vakgebied en open deuren naar nieuwe kansen in taalgerelateerde carrières. ... [+]

Overzicht

Bekijk gedetailleerd uw vakgebied en open deuren naar nieuwe kansen in taalgerelateerde carrières.

Je kunt het 180-punten MA-programma in TESOL, Linguistics, Applied Linguistics en Second Language Learning and Teaching voltooien. Je hebt minimaal een B-gemiddelde van je hoofdvak in je bachelordiploma nodig om je in te schrijven.

Je maakt een mix van cursussen en onderzoek door samen te werken met een aantal van de meest vooraanstaande academische medewerkers van Nieuw-Zeeland. Studeer samen met studenten van over de hele wereld en kom uit als een expert in jouw onderwerp.

Flexibele opties

Maak gebruik van flexibele studieopties om uw studies aan te passen aan uw behoeften. Je kunt kiezen uit een reeks cursussen, en TESOL, toegepaste taalkunde en tweede taal leren en onderwijs studenten kunnen studeren op de campus of op afstand. Je kunt je master voltooien in een jaar voltijds studeren of twee of drie jaar in deeltijd. En voor de meeste programma's kun je ook aan het begin van een van de drie trimesters van het jaar beginnen met studeren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Victoria University of Wellington

Krijg een diploma dat wereldwijd wordt erkend en bijdraagt ​​aan kennis op uw vakgebied. Een Master of Science (MSc) ontwikkelt uw technische, laboratorium- en academisch ... [+]

Overzicht

Krijg een diploma dat wereldwijd wordt erkend en bijdraagt ​​aan kennis op uw vakgebied. Een Master of Science (MSc) ontwikkelt uw technische, laboratorium- en academische schrijfvaardigheden om u voor te bereiden op een carrière in de wetenschap.

De MSc neemt je tussen twee en tweeënhalf jaar voltijdstudie of tot vier jaar parttime. In het eerste jaar van je MSc volg je verschillende cursussen met betrekking tot je vakgebied. Vervolgens voer je gedurende 12-15 maanden diepgaand gesurveilleerd onderzoek uit en schrijf je een scriptie. Tijdens je studie kun je ook publicaties schrijven voor collegiaal getoetste tijdschriften.

Om een ​​MSc te doen, heb je een bachelordiploma nodig op een geschikt vakgebied, met een gemiddelde score van B of hoger in je vakgebied. U kunt zich mogelijk ook kwalificeren voor toegang als u over de juiste werk- of andere ervaring beschikt.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
16 - 32 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Victoria University of Wellington

Menselijke impact, verlies van biodiversiteit en een groeiend bewustzijn van veranderingen in het milieu maken de biologie van het behoud elke dag belangrijker. ... [+]

Overzicht

Menselijke impact, verlies van biodiversiteit en een groeiend bewustzijn van veranderingen in het milieu maken de biologie van het behoud elke dag belangrijker.

Link tussen natuurbehoud, ecologie, biodiversiteit en duurzaamheid, de Master of Conservation Biology is een eenjarige, 180-punts professionele master. Je krijgt de wetenschappelijke expertise die je nodig hebt om instandhoudingswerk te doen in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld.

Wellington is een internationale hotspot voor biodiversiteit en studeert samen met de School of Biological Sciences die je zult leren van wereldleiders op het gebied van conservatiepraktijken - internationaal gerespecteerde wetenschappers wier werk het management van de unieke biota van Nieuw-Zeeland informeert.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Verbeter je carrière met een Master in de computerwetenschappen (MCompSc). Dit flexibele cursusprogramma en projectgericht programma stellen u voorop in innovatie in een ... [+]

Overzicht

Verbeter je carrière met een Master in de computerwetenschappen (MCompSc). Dit flexibele cursusprogramma en projectgericht programma stellen u voorop in innovatie in een zich snel ontwikkelende industrie.

Krijg specialistische kennis van computerwetenschap theorieën, methoden en strategie en bouw voort op uw vaardigheden in het berekenen van architectuur, constructie, engineering en ontwerp.

Onderzoek netwerken, software, tools en pakketten en leer meer over een reeks programmeertalen en computergebaseerde systemen. Bestudeer opkomende technologie en onderzoek concepten die de basis zullen vormen voor toekomstige innovaties.

U kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op informatica-cursussen of op netwerktechnologie of software-engineering. Of kies een brede combinatie van alle drie om aan uw interesses en carrièredoelen te voldoen.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van zowel een creatieve als een technische carrière en erover denkt om in een van de vele opkomende technologie-industrieën hie ... [+]

Overzicht

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van zowel een creatieve als een technische carrière en erover denkt om in een van de vele opkomende technologie-industrieën hier in Wellington, Nieuw-Zeeland of zelfs wereldwijd te werken, is de Master of Design Technology misschien iets voor u.

De Master of Design Technology (MDT) is een spannende eenjarige (fulltime) 180-punts professionele masterdiploma die studenten de vaardigheden biedt om te werken in zeer technische ontwerpberoepen zoals gameontwerp, visuele effecten (VFX), tentoonstelling ontwerp en multimedia-ontwerp.

Dit programma is uniek in Nieuw-Zeeland en biedt studenten de beste expertise op het gebied van universitair onderzoek en de praktijk in de industrie waarmee ze de vaardigheden kunnen verwerven die ze nodig hebben voor een toekomst in de breedgedragen en snelgroeiende technologiesector.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Werkgevers hebben ICT-professionals en ingenieurs nodig die over de vaardigheden beschikken om effectief te werken op de werkplek in Nieuw-Zeeland: goede communicatie- en ... [+]

Overzicht

Werkgevers hebben ICT-professionals en ingenieurs nodig die over de vaardigheden beschikken om effectief te werken op de werkplek in Nieuw-Zeeland: goede communicatie- en teamwerkvaardigheden en een goed begrip van de professionele omgeving, naast sterke technische kennis.

De 180-punten Master of Engineering Practice combineert cursussen, een onderzoeksproject en een stage om praktische kennis en ervaring te bieden.

Je krijgt vaardigheden in communicatie, probleemoplossing en ondernemerschap om je technische kennis aan te vullen en je een voorsprong te geven in deze snelgroeiende sector.

Verbeter uw carrièrevooruitzichtenPas je technische kennis toe op het ontwerpen, implementeren en evalueren van praktische technische problemen.Ontwikkel teamwork en professionele oefenvaardigheden in de context van technische problemen oplossen - in een verscheidenheid aan sectorrelevante individuele en groepsprojecten.Krijg waardevolle onderzoeks- en communicatievaardigheden door onderzoek samen te vatten, technische voorstellen te schrijven en mondelinge en schriftelijke rapporten af ​​te leveren.Kies een specialiteit... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Profiteer van deze unieke mogelijkheid voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van internationale handel. Onderzoek de rol van handel in de samenlevin ... [+]

Krijg een voorsprong voor succes in de wereldeconomie

Profiteer van deze unieke mogelijkheid voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van internationale handel. Onderzoek de rol van handel in de samenleving vanuit verschillende perspectieven: de internationale juridische regels, economische motieven en de politieke en sociale implicaties.

Bestudeer hoe de wereld verbonden is door handel en de manier waarop het bedrijven, als producenten en exporteurs, beïnvloedt - door de lenzen van verschillende disciplines over deze kwesties na te denken. Onderzoek de impact van handel op inheemse bevolkingsgroepen, inclusief de historische en hedendaagse perspectieven van Māori-betrokkenheid bij internationale handel.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Breng je carrière naar het volgende niveau met een kwalificatie uit Victoria's Professional Economics-programma. Ontwikkel een economische toolbox die u kunt gebruiken om ... [+]

Economie in actie

Breng je carrière naar het volgende niveau met een kwalificatie uit Victoria's Professional Economics-programma. Ontwikkel een economische toolbox die u kunt gebruiken om 'echte' problemen aan te pakken. Dit gerespecteerde programma biedt u beslissingsvaardigheden die gebaseerd zijn op een goed begrip van economische principes.

Economie onder de microscoop

Bestudeer de fijne kneepjes van micro-economische en macro-economische analyse. Studiemarktstructuren, de implicaties van overheidsinterventies in de economie en verschillende economische theorieën met betrekking tot groei, ontwikkeling en stabiliteit. Ontdek hoe beleid economische beslissingen beïnvloedt.

Gewild... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Krijg een voet aan de grond in het bedrijfsleven met dit intensieve, professioneel gefocuste postdoctorale programma aangeboden door Victoria Business School. Kies uit de ... [+]

Globaal denken in een verbonden wereld

Krijg een voet aan de grond in het bedrijfsleven met dit intensieve, professioneel gefocuste postdoctorale programma aangeboden door Victoria Business School. Kies uit de Master of Global Management (MGMgmt) of de Master of Global Marketing (MGMktg).

Bouw verder op je undergraduate-diploma en doe waardevolle vaardigheden op in management, marketing en business. De 180-punts masterprogramma's zijn cursusgericht en bevatten een industrieplaatsing waar je echte ervaring opdoet of een onderzoeksproject waarbij je een theoretisch aspect van een actueel onderwerp in debat onderzoekt.

Word een van de volgende generaties bedrijfsleiders die bedrijfsstrategieën in een wereldwijde context kunnen verankeren en dit als een middel tot groei gebruiken.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
November 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Toerisme speelt een belangrijke rol in de economieën van veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland. Studeer voor je masteropleiding in een van 's werelds toonaangevende toeris ... [+]

Branche-relevant leren

Toerisme speelt een belangrijke rol in de economieën van veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland. Studeer voor je masteropleiding in een van 's werelds toonaangevende toeristische bestemmingen.

U zult meer inzicht krijgen in de complexe problemen rond het toerisme en tegelijkertijd uw vaardigheden en expertise op het gebied van toerismebeheer ontwikkelen. Verbeter uw onderzoeks- en analytische vaardigheden en verbeter uw communicatie- en presentatievaardigheden. Je studeert af voorbereid op een uitdagende rol in de hedendaagse concurrerende en steeds veranderende reisomgeving, waar ook ter wereld.

Je zult studeren aan de Victoria's School of Management - een toonaangevende managementschool in Nieuw-Zeeland met een internationale reputatie voor hoogwaardige beurzen en sterke banden met leiders uit de industrie in zowel de publieke als de private sector, lokaal en overzee.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Bereid je voor om te werken als een professionele architect. Verbeter je vaardigheden als ontwerper, ontwikkel je vermogen om visueel en in drie dimensies te denken en le ... [+]

Overzicht

Bereid je voor om te werken als een professionele architect. Verbeter je vaardigheden als ontwerper, ontwikkel je vermogen om visueel en in drie dimensies te denken en leer hoe je het beste kunt voldoen aan de behoeften van je klanten door middel van praktische, realistische ervaringen.

Leer door middel van een combinatie van vakopleidingen en een geschreven scriptie of onderzoeksportfolio met zelfgestuurd, ontwerpgericht onderzoek. Je studeert af met een reeks ontwerpprojecten die blijk geven van meesterschap in je interessegebied.

Professionele accreditatie

Uw MArch (Prof) uit Victoria wordt door de NZAB erkend als de aanvrager die voldoet aan de academische vereisten voor registratie om als architect te kunnen werken. U moet twee tot drie jaar praktijkervaring opdoen voordat u zich kunt aanmelden om te registreren. Het bestuur beoordeelt dan uw professionele competentie.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Maak de overstap naar de hogere studie met een diploma dat de verscheidenheid en structuur van op klassen gebaseerde cursussen combineert met mogelijkheden voor onderzoek ... [+]

Overzicht

Maak de overstap naar de hogere studie met een diploma dat de verscheidenheid en structuur van op klassen gebaseerde cursussen combineert met mogelijkheden voor onderzoek.

Je kunt je expertise uitbreiden in een van de negen vakken en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit om cursussen te volgen in verschillende handelsdisciplines.

Je kunt ook een Master of Commerce studeren aan de hand van een scriptie als je een Bachelor of Commerce met Honours of een Postgraduate Diploma in Commerce hebt.

Bouw voort op je bachelordiploma om je carrièremogelijkheden in bedrijfsleven, management en overheid te verbeteren met geavanceerde studie aan de Victoria Business School.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
9 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Verkrijg de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​succesvolle professional in de ontwerpindustrie te zijn. In dit drie trimester-programma leer ... [+]

Overzicht

Verkrijg de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​succesvolle professional in de ontwerpindustrie te zijn. In dit drie trimester-programma leer je de kunst om ideeën tot leven te brengen - van conceptie tot ontwerp tot constructie.

Kies een van de drie majors - Industrieel ontwerpen, Mediaontwerp en Ontwerp voor sociale innovatie - in deze branchegerichte professionele kwalificatie bij de School of Design. Beoordeel nieuwe technologieën en onderzoek de sociale, culturele, ecologische en economische implicaties van design op onze wereld.

Door een combinatie van cursussen en gecontroleerd onderzoek, krijg je meer inzicht in het proces van waardecreatie door ontwerp.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Verbeter uw creativiteit, creativiteit en zakelijke vaardigheden als praktiserend artiest gedurende een intensief programma van 12 maanden. Victoria's Master of Fine Arts ... [+]

Overzicht

Verbeter uw creativiteit, creativiteit en zakelijke vaardigheden als praktiserend artiest gedurende een intensief programma van 12 maanden. Victoria's Master of Fine Arts (Creatieve Praktijk) is een op de industrie gerichte, praktische graad die je zal helpen nieuwe contacten en netwerken op te bouwen in de creatieve industrieën van Wellington.

U profiteert van onze locatie in de hoofdstad en studeert op de Kelburn-campus in Victoria. Bovendien krijgen onze film- en muziekprogramma's een nieuwe speciaal ingerichte faciliteit in het Miramar Creative Center.

Oefen kansen

De MFA (CP) bevat een creatief project waarin je wordt begeleid om werk te voltooien dat je vaardigheden toont en je aanmoedigt om grenzen in je vakgebied te verleggen.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
March 2020
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Krijg een voet aan de grond in het bedrijfsleven met dit intensieve, professioneel gefocuste postdoctorale programma aangeboden door Victoria Business School. Kies uit de ... [+]

Globaal denken in een verbonden wereld

Krijg een voet aan de grond in het bedrijfsleven met dit intensieve, professioneel gefocuste postdoctorale programma aangeboden door Victoria Business School. Kies uit de Master of Global Management (MGMgmt) of de Master of Global Marketing (MGMktg).

Bouw verder op je undergraduate-diploma en doe waardevolle vaardigheden op in management, marketing en business. De 180-punts masterprogramma's zijn cursusgericht en bevatten een industrieplaatsing waar je echte ervaring opdoet of een onderzoeksproject waarbij je een theoretisch aspect van een actueel onderwerp in debat onderzoekt.

Word een van de volgende generaties bedrijfsleiders die bedrijfsstrategieën in een wereldwijde context kunnen verankeren en dit als een middel tot groei gebruiken.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
November 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Met de toenemende druk op het mariene milieu, zowel in de Stille Zuidzee-regio als wereldwijd, zijn deskundigen op het gebied van het behoud en beheer van mariene organis ... [+]

Overzicht

Met de toenemende druk op het mariene milieu, zowel in de Stille Zuidzee-regio als wereldwijd, zijn deskundigen op het gebied van het behoud en beheer van mariene organismen en ecosystemen veel gevraagd.

Als een wereldleider in het behoud van zeeën, is Nieuw-Zeeland een geweldige plek om uw expertise op dit gebied te ontwikkelen. De unieke en lange kustlijn herbergt talloze mariene organismen, van het kleine fytoplankton tot de bedreigde zeeleeuw uit Nieuw-Zeeland.

Studeer met de School of Biological Sciences van Victoria, een leider in onderzoek naar mariene biologie. Bestudeer maritieme instandhoudingskwesties en oefen met voorbeelden uit Nieuw-Zeeland, Australië, Zuidelijke Stille Oceaan en een bredere Indo-Pacifische regio, die wereldwijd kunnen worden toegepast.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Maak de overstap naar boekhouding of krijg de certificering die u nodig hebt om de volgende stap in uw boekhoudloopbaan te zetten. ... [+]

Ramp uw loopbaan op met een erkende boekhoudkundige graad

Maak de overstap naar boekhouding of krijg de certificering die u nodig hebt om de volgende stap in uw boekhoudloopbaan te zetten.

Leer om complexe boekhoudkundige en zakelijke kwesties te beheren en het vertrouwen te krijgen om gespecialiseerde expertise te bieden.

Je bouwt een goed begrip op van professionele praktijken, ethiek en procedures, en inzicht in het zakelijke landschap in Nieuw-Zeeland en internationaal.

Fast-track of fit met werk

De MPA helpt u bij het versnellen van uw certificering en is een wereldwijd erkende kwalificatie die u in 16-17 maanden voltijds kunt voltooien.

De MPA is ook ideaal voor werkende professionals die accountancy willen toevoegen aan hun cv. U hoeft geen boekhouding te hebben gevolgd en avondcursussen betekenen dat u tijdens uw werk in deeltijd kunt studeren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
November 2019
Voltijd
Deeltijd
16 - 32 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

De MUXD is een Wellington ICT Graduate School-programma dat wordt afgeleverd door de School of Design aan de Victoria University of Wellington . ... [+]

Overzicht

De MUXD is een Wellington ICT Graduate School-programma dat wordt afgeleverd door de School of Design aan de Victoria University of Wellington .

Ontwerp van gebruikerservaringen is een van de grootste groeiende ontwerpvelden die alle aspecten van gebruikerservaring behandelt, van het begrijpen van de identiteit van de gebruikers tot het creëren van de ontwerpen waarmee ze communiceren. Gebruikerservaring designers werken over digitale en fysieke media om de algehele ervaring van het ontwerp te verbeteren. Gebruikerservaringsontwerpers zijn bekwame onderzoekers, kritische en creatieve denkers, effectieve communicatoren en deskundige ontwerpbeoefenaars.

De Master of User Experience Design (MUXD) is een éénjarig, voltijds 180-punts masterprogramma. Het is bedoeld voor professionals uit het bedrijfsleven en / of pas afgestudeerden zonder een undergraduate kwalificatie in media-ontwerp, dat wil zeggen een conversiemaster.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Kelburn campus: Kelburn
6012 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland
Address
Pipitea campus: 33 Bunny St, Pipitea
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland
Address
Te Aro campus: 139 Vivian Street
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland