Victoria University of Wellington

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de beste

Victoria University of Wellington is nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen. We zijn gevestigd in een veilige, compacte, creatieve en bloeiende stad die ideaal is voor het studentenleven.

Victoria University of Wellington , een van de oudste instellingen van Nieuw-Zeeland, heeft een sterke mondiale blik en een internationale reputatie voor academische excellentie. We behoren consequent tot de beste universiteiten ter wereld, waaronder de top 2 procent van 18.000 universiteiten in de QS World University Rankings van 2018.

Wanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je gedwongen om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes die je kan helpen je carrière naar het volgende niveau te brengen. Je leert van academici en onderzoekers van wereldklasse en profiteert van onze nauwe banden met de zakelijke, overheids- en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen van Nieuw-Zeeland. We bieden studenten een keuze uit meer dan 80 programma's en staan in de top 2 procent van 's werelds universiteiten en in 17 vakgebieden behoren we tot de top 1 procent. Victoria heeft in totaal vijf sterren in de QS Stars-score van uitmuntendheid en vijf sterren in elk van de acht categorieën: kunst en cultuur, discipline rangschikking en accreditaties, inzetbaarheid, faciliteiten, inclusiviteit, internationalisering, onderzoek en onderwijs.

We zijn er om je te ondersteunen

Als internationale student krijg je ondersteuning van een toegewijd team op de campus - Wellington University International - Te Kahupapa - vanaf het moment dat je je aanmeldt, bij je aankomst en tijdens je studie. Studenten hebben ook toegang tot een breed scala aan universitaire diensten om je te helpen slagen in je studies. Deze omvatten aanvullende studiehulp, financiële planning, ondersteuning voor gehandicapte studenten, vertrouwelijke begeleiding en advies over gezondheid en welzijn. Victoria University of Wellington biedt studenten kansen om vooruit te komen in hun carrière, van professionele programma's die zich richten op praktische werkplekstages en onderzoeksprojecten in de praktijk tot unieke leiderschapsprogramma's en de kans om in het buitenland te studeren in het kader van je opleiding. Er zijn momenteel 26 landen om uit te kiezen, waaronder Canada, Mexico, Denemarken en Hong Kong.

De ideale studentenlocatie

Victoria University of Wellington heeft drie campussen verspreid over het centrum van Wellington, allemaal dichtbij transport, lokale bezienswaardigheden, entertainment en cafés. Aan de universiteit studeer je in een levendige, creatieve, compacte en veilige stad in een prachtige natuurlijke omgeving. Wellington is ideaal voor het studentenleven. Om je te helpen je te vestigen, vrienden te maken en deel te nemen aan de universitaire gemeenschap, worden studenten aangemoedigd lid te worden van een van de meer dan 100 clubs en verenigingen van de universiteit, die variëren van culturele groepen tot sportteams.

Vind je toekomst

Wanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je geduwd om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes waarmee je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Vind je toekomst met Victoria University of Wellington .

Locaties

Wellington

Address
Kelburn campus:
Kelburn

6012 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington

Address
Pipitea campus:
33 Bunny St, Pipitea

6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington

Address
Te Aro campus:
139 Vivian Street

6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden