Lees de Officiële Beschrijving

Victoria Business School (Faculteit der Handel) Is een toonaangevende leverancier van kwaliteitskennis en expertise in bedrijfs- en overheidsgerelateerde studies.

Victoria Business School ligt in het centrum van Wellington, de bloeiende hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Dit is het administratieve en financiële centrum van Nieuw-Zeeland, en veel bedrijven hebben hier hun hoofdkantoren.

Er zijn uitstekende verbindingen met veel van de bedrijfsleiders, financiële instellingen en overheidsinstanties in de stad waar we wederzijds voordelige partnerschappen hebben ontwikkeld.

Victoria Business School's missie verklaring

Onze missie stuurt het werk van de Business School en werd aangenomen na overleg met personeel, de bredere universiteit en onze vele belanghebbenden.

Victoria Business School creëert en deelt kennis van governance en beheer van middelen in de publieke en private sector om capaciteit te ontwikkelen en onze stakeholders globaal perspectief te geven.

Wij werken hard om de hoge standaarden die door onze belanghebbenden worden verwacht, te handhaven en streven ernaar om concurrerend te zijn door het behalen en onderhouden van veel erkende accreditaties, waaronder de 'Triple Crown' van internationale accreditaties voor handelsscholen.

Kennis en expertise in onze commissies en boards

Er zijn een aantal commissies en raden van bestuur of het leveren van input in de Business School. De faculteitsadvies biedt de gelegenheid voor bedrijfsleiders om kennis en expertise te delen met de decaan van handel.

Onze medewerkers zijn eerste klas onderzoekers en docenten

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en door hun uitgebreide onderzoek, ervaring en de samenwerking met het bedrijfsleven, bieden een eerste klas ervaring in lesgeven.

Mission statement

Victoria Business School creëert en deelt kennis van governance en beheer van middelen in de publieke en private sector om capaciteit te ontwikkelen en onze stakeholders globaal perspectief te geven.

Visie

Uitmuntendheid op het gebied van onderzoek, onderwijs en praktijk.

Victoria Business School waarden

Victoria Business School, als onderdeel van de Victoria University of Wellington, waarden:

Onze studenten en medewerkers

 • Door de academische vrijheid van onze studenten en medewerkers te behouden en te beschermen
 • Door te erkennen dat onze meest waardevolle activa de specialistische en professionele kennis en vaardigheden van ons personeel zijn en de intellectuele prestaties van onze studenten en medewerkers
 • Door een leeromgeving te bevorderen waarbij alle studenten en medewerkers betrokken zijn
 • Door een ondersteunende omgeving te bieden die studenten en medewerkers in staat stelt hun volledige potentieel te ontwikkelen
 • Door ervoor te zorgen dat alle leden van de universiteitsgemeenschap met respect en zorg voor hun rechten worden behandeld
 • Door studenten en medewerkers de gelegenheid te bieden om betrokken te zijn bij het nemen van beslissingen die hen beïnvloeden.

Diversiteit en interdisciplinaire beurs

 • Door het nastreven van eigen vermogen in educatieve en werkgelegenheid gelegenheid
 • Door het bevorderen van onderzoek, onderwijs en studiebeurs in Maori, cultuur en geschiedenis
 • Door onze multiculturele gemeenschap te ondersteunen en aan te moedigen
 • Door het interdisciplinair bewijs te ondersteunen en aan te moedigen.

Innovatie

Bij het ontwikkelen van toekomstige leermogelijkheden in de manier waarop we de universiteit organiseren en beheren door ontvankelijk te zijn voor nieuwe en creatieve ideeën.

Uitmuntendheid

 • Door het bevorderen van de hoogste kwaliteit in onderwijs, scholing en onderzoek
 • Door het integreren van kwaliteit in alles wat we doen.

Integriteit

 • Door de hoogste ethische en professionele normen te handhaven
 • Door op een open, eerlijke en consistente manier te gedragen.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Victoria University of Wellington, Business School

Aangeboden door de School of Economics and Finance en gecreëerd in overleg met de accreditatie van professionele organisaties, is het programma gericht op toegepaste kenn ... [+]

Industrieel relevant leren

Bevorder je financiële vaardigheden en verbeter je carrière met Victoria's postgraduate programma in Applied Finance.

Aangeboden door de School of Economics and Finance en gecreëerd in overleg met de accreditatie van professionele organisaties, is het programma gericht op toegepaste kennis, zodat u de cruciale industriële vaardigheden krijgt die u nodig hebt om de grond te raken.

Financiering vanuit alle hoeken

Verken de werking van de kapitaalmarkten in Nieuw-Zeeland en over de hele wereld. Verkrijgen van een diepere kennis van waardering, financiering, beleggingsmanagement en bankwezen. Verbeter uw computervaardigheden en verbeter de kunst van financieel modelleren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Doe de stap naar hogeronderwijsstudie met een graad die de variatie en structuur van cursussen op basis van klassen combineert met mogelijkheden voor onderzoek. ... [+]

Doe de stap naar hogeronderwijsstudie met een graad die de variatie en structuur van cursussen op basis van klassen combineert met mogelijkheden voor onderzoek.

U kunt uw expertise uitbreiden in een van de negen onderwerpen, terwijl u gebruik maakt van de flexibiliteit om cursussen over een reeks handelsdisciplines te studeren.

U kunt ook een master of commerce op proefschrift studeren als u een bachelor of commerce met honours of diploma in handel heeft.

Bouw op je bacheloropleiding om je loopbaanopties in business, management en overheid te verbeteren met een geavanceerde studie aan de Victoria Business School.

Beschikbare onderwerpen Boekhouding economie financiën Human Resource Management en Industrial Relations informatiesystemen internationale bedrijfsleven beheer afzet Internationale erkenning ... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Neem je honours diploma of diploma diploma naar het volgende niveau met een master of commerce (MCom). U zult een diepgaande blik op een probleem door het voltooien van e ... [+]

Neem uw HBO of Nagraadse diploma naar het volgende niveau met een Master of Commerce (MCom). U zult een diepgaande blik op een probleem door het voltooien van een proefschrift, het verkrijgen van geavanceerde kennis van uw vakgebied en grondige opleiding in zelfstandig onderzoek.

Eenmaal voltooid, heb je de tools en mogelijkheden die je nodig hebt voor een carrière in het bedrijfsleven of in het openbaar beleid. U kunt ook in het buitenland of in het buitenland een PhD-studie aanvragen.

Dit 120-punt programma duurt 12 maanden om voltijd te voltooien, of een half tot twee jaar deeltijd. U moet minimaal 90 punten onderzoeken. Dit betekent dat u een onderzoeksproef voltooit dat bestaat uit een literatuuroverzicht, dataverzameling en analyse en uw bevindingen. Een proefschrift is meestal 30.000-40.000 woorden.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Neem de volgende stap en krijg gekwalificeerd om de vraag naar management en marketing afgestudeerden te ontmoeten die de vaardigheden hebben om zakelijke strategieën in ... [+]

Neem de volgende stap en krijg gekwalificeerd om de vraag naar management en marketing afgestudeerden te ontmoeten die de vaardigheden hebben om zakelijke strategieën in een globale context te verankeren.

MASTER VAN GLOBALE BESTUUR MASTER VAN GLOBALE MARKETING

Verkrijg je Meesters in 12 maanden. Twee nieuwe postdoctorale programma's van de Victoria Business School voor afgestudeerden van elke graad.

Voor meer informatie en om uw interesse te registreren om te studeren in Trimester 3 2017, contacteer ons.

[-]
Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

technologie die zakenanalisten wil worden. Deze Master of Professional Business Analysis (MBusAn) programma is ontwikkeld als onderdeel van de Wellington ICT Graduate Sch ... [+]

De Master of Professional Business Analysis is voor afgestudeerden buiten de informatietechnologie die zakenanalisten willen worden.

Deze Master of Professional Business Analysis (MBusAn) programma is ontwikkeld als onderdeel van de Wellington ICT Graduate School opgericht door de Victoria University en haar partners. Het programma is nauw verbonden met de behoeften van de industrie en cursussen worden aangeboden bij samenwerking in de industrie.

Opleidingsstructuur

De Master of Professional Business Analysis (MBusAn) bestaat uit 10 cursussen en een eindproject dat in drie delen over een jaar voltijdstudie wordt geleverd, beginnend in juli (Trimester Two) van elk jaar.

Cursussen in het eerste deel van het programma worden georganiseerd rond seminars waarin studenten leren over de meest recente theoretische vooruitgang en toepassen op een geval die de uitdagingen en complexiteit van een werk in de realiteit weerspiegelt.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Verbeter je carrièremogelijkheden en leer organisaties beter werken met postdoctorale studies in het openbaar management bij de Victoria School of Government. Ontdek hoe ... [+]

Effectief leiderschap, beter management, positieve verandering

Verbeter je carrièremogelijkheden en leer organisaties beter werken Postdoctorale studies in het openbaar management Bij de Victoria School of Government. Ontdek hoe mensen mensen kunnen leiden en veranderingen kunnen gebeuren.

Word een effectieve publieke manager en bouw je vermogen om de strategische en operationele richting van publieke organisaties te beïnvloeden. Meer informatie over governance en hervorming van de overheidssector, en hoe u budgetten, financiën en organisatorisch kapitaal kunt beheren.

Verkrijg de kennis en vaardigheden om innovatieve en effectieve programma's en diensten te ontwerpen en implementeren, inclusief planning, service en monitoring en evaluatie.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Profiteer van deze unieke kans voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van de internationale handel. Verken de rol van de handel in de maatschappij va ... [+]

Krijg een rand voor succes in de wereldeconomie

Profiteer van deze unieke kans voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van de internationale handel. Verken de rol van de handel in de maatschappij vanuit verschillende perspectieven - de internationale juridische regels, economische rationales en de politieke en sociale implicaties.

Bestudeer hoe de wereld verbonden is door handel en de manier waarop het bedrijven beïnvloedt, als producenten en exporteurs, deze problemen door de lenzen van verschillende disciplines overwegen. Verken de impact van de handel op inheemse bevolkingen, met inbegrip van de historische en hedendaagse perspectieven van Māori betrokkenheid bij de internationale handel.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Neem je loopbaan naar het volgende niveau met een kwalificatie van het Victoria's Professional Economics programma. Ontwikkel een economische toolbox die u kunt gebruiken ... [+]

Neem je loopbaan naar het volgende niveau met een kwalificatie van het Victoria's Professional Economics programma. Ontwikkel een economische toolbox die u kunt gebruiken om 'real-world' problemen aan te pakken. Dit gerespecteerde programma zal u voorzien van besluitvormingsvaardigheden die gebaseerd zijn op een goed begrip van economische principes.

Economie onder de microscoop

Onderzoek de ingewikkeldheden van micro-economische en macro-economische analyses. Bestudeer marktstructuren, de implicaties van overheidsinterventies in de economie en verschillende economische theorieën in relatie tot groei, ontwikkeling en stabiliteit. Ontdek hoe beleid invloed heeft op economische beslissingen.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

E-Government is een groeiend gebied. Aangezien onze wereld steeds meer door middel van ICT wordt aangesloten, hebben regeringen behoefte aan ervaren professionals die beg ... [+]

Betere overheid door middel van technologie

e-Government Is een groeiend gebied. Aangezien onze wereld steeds meer door middel van ICT wordt aangesloten, hebben regeringen behoefte aan ervaren professionals die begrijpen hoe ze de impact van deze evoluerende technologieën kunnen beheren.

Bij de Victoria School of Government ontdekt u innovatieve nieuwe toepassingen voor het opbouwen van ICT op nieuwe manieren om gemeenschappen te betrekken bij de overheid en gebruik te maken van openbare diensten.

Ontwikkel de kennis en het vermogen om grote overheid ICT-projecten te implementeren en te beheren, en te leren hoe te omgaan met veranderingen in gevoelige overheidsomgevingen, waarbij de behoefte aan veiligheid en de gewenste resultaten van interne en externe belanghebbenden wordt gecompenseerd.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Geef jezelf de kans om een ​​hoog niveau overzicht te krijgen van de laatste ontwikkelingen en inzichten van de publieke sector. Je ontwikkelt je vaardigheden, breidt je ... [+]

Bevestig uw carrière in beleid

Beleidsmakers creëren strategisch en operationeel beleid dat het leven beter, lokaal, nationaal en internationaal bevordert.

Geef jezelf de kans om een ​​hoog niveau overzicht te krijgen van de laatste ontwikkelingen en inzichten van de publieke sector. Je ontwikkelt je vaardigheden, breidt je perspectief uit, verdiep je begrip, uitdag je denken en verhoog je inzetbaarheid.

U studeert aan de School of Government, Om te helpen beslissers de beste resultaten op milieugebied, economische en sociale gebieden te krijgen. Ontdek over de regeringsmachines en krijg de vaardigheden om strategisch en operationeel beleid te ontwerpen, evalueren en implementeren die ons leven verbeteren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Krijg een waardevolle specialistische kwalificatie die gebaseerd is op uw IT-kennis en ervaring. Victoria's MIM is de eerste kwalificatie van Nieuw Zeeland, die is ontwor ... [+]

Bevorder je carrière in Wellington of Auckland

Met de overvloed aan data en de snelle opkomst van nieuwe technologieën in de hedendaagse digitale wereld is effectief beheer van informatiesystemen van vitaal belang voor elke succesvolle organisatie.

Krijg een waardevolle specialistische kwalificatie die gebaseerd is op uw IT-kennis en ervaring. Victoria's MIM is de eerste kwalificatie van Nieuw Zeeland, die is ontworpen voor IT-professionals zoals u die in senior managementrol willen verhuizen. Cursussen zijn gebaseerd op voortrekkend onderzoek en diepgaande case-analyse om u nieuwe inzichten te geven in het moderne informatie management.

Profiteer van de flexibele leeropties van MIM om op je persoonlijke carrière aspiraties te concentreren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Maak de stap in boekhouding of krijg de certificering die u nodig hebt om de volgende stap in uw accountancyloopbaan te nemen. ... [+]

Ramp je carrière op met een erkende boekhoudkundige graad

Maak de stap in boekhouding of krijg de certificering die u nodig hebt om de volgende stap in uw accountancyloopbaan te nemen.

Ontwikkel het vermogen om complexe boekhoudkundige en zakelijke problemen te beheren, en het vertrouwen om specialistische expertise te bieden.

U zult inzicht krijgen in de professionele praktijk, ethiek en procedures, en inzicht in het bedrijfsleven in Nieuw-Zeeland en internationaal.

Snelkoppelen of inpas met werk

Opgericht om een ​​wereldwijde tekort aan afgestudeerden op te vullen, helpt de MPA u uw certificering te bespoedigen. Het is een wereldwijd erkende kwalificatie die u in 16-17 maanden voltijdse studie kunt voltooien.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington, Business School

Toerisme speelt een belangrijke rol in de economieën van veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland. Studeer voor je master's degree in een van de toonaangevende toeristische b ... [+]

Industrieel relevant leren

Toerisme speelt een belangrijke rol in de economieën van veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland. Studeer voor je master's degree in een van de toonaangevende toeristische bestemmingen ter wereld.

U vergroot uw begrip van de complexe problemen rondom toerisme terwijl u uw vaardigheden en expertise op het gebied van toerisme beheert. Verbeter uw onderzoeks- en analytische vaardigheden en verfraai uw communicatie- en presentatievaardigheden. U wordt afgestudeerd voor een uitdagende rol in de competitieve en steeds veranderende reisomgeving van vandaag, overal in de wereld.

Je studeert met Victoria School of Management - een toonaangevende management school in Nieuw-Zeeland met een internationale reputatie voor kwalitatief hoogstaande scholarships en sterke banden met industriële leiders in zowel de publieke als private sector, zowel lokaal als overzees.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Cherry talks about life at Victoria University of Wellington

Victoria Business School, Victoria University of Wellington
Address
Victoria University of Wellington, PO Box 600
6140 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 4 463 5350