Lees de Officiële Beschrijving

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studeer aan The University of Waikato , Nieuw-Zeeland. The University of Waikato is een moderne, innovatieve universiteit met een enorme ambitie.

We bieden flexibele studieopties met een focus op het aantonen van ervaring in de sector door middel van stages, stages en casestudyprojecten.

Onze universiteit heeft 12.500 studenten, waaronder meer dan 2500 internationale studenten uit meer dan 86 landen. Wij zijn een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten van Nieuw-Zeeland, bestaande uit acht faculteiten en scholen met een breed scala aan onderwerpen.

Onze hoofdcampus is gevestigd in de stad Hamilton op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Op de campus vind je een ontspannen en vriendelijke sfeer, en een aantal diensten en voorzieningen, waaronder ons ultramoderne studentencentrum, fantastische sportfaciliteiten en een aantal cafés en eetgelegenheden.

In Tauranga breiden we ons onderwijsaanbod uit en hebben we een ultramoderne campus gebouwd in het centrale zakendistrict van Tauranga. De lessen begonnen begin 2019. Tauranga biedt een ontspannen levensstijl aan de kust in de buurt van enkele van de mooiste stranden van Nieuw-Zeeland. De regio heeft een bloeiende economie met de grootste exporthaven van Nieuw-Zeeland en indututries van tuinbouw en kiwi's.

Veel internationale studenten kiezen ervoor om een ​​of twee semesters van studie in het buitenland studenten aan de universiteit te studeren en de studiepunten die ze bij Waikato hebben verdiend over te dragen naar hun diploma aan hun thuisuniversiteit.

Aan The University of Waikato krijgen studenten een kwaliteitsopleiding die wereldwijd wordt erkend, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een unieke en volledige universitaire ervaring in een land dat bekend staat om innovatief denken en een verbluffende natuurlijke omgeving. 35033_Hamilton_city.jpg

De identiteit van Māori omarmen

The University of Waikato onderscheidt zich van andere universiteiten omdat het zijn sterke Māori-identiteit en erfgoed omarmt als belangrijke kenmerken van zijn onderscheidend vermogen. De universiteit bevindt zich in het thuisland van het Waikato-volk en de Kīngitanga (de Māori-koning) en reikt uit naar de vele iwi (stammen) van het Noordereiland. Op de campus zijn er gedurende het academiejaar kaupapa Māori-evenementen voor zowel Māori- als niet-Māori-studenten. Alle internationale studenten worden verwelkomd op de campus op een pōwhiri (welkom) op Te Kohinga Mārama marae (ontmoetingsplaats) en zullen de invloed van de Māori-cultuur voelen vanaf het moment dat ze op de campus stappen. 35031_computer_labs.jpg

Kwaliteit onderwijs

Onze instelling staat trots op het wereldtoneel op het gebied van onderwijs, onderzoek en studentenervaring. Studenten kunnen er zeker van zijn dat een kwalificatie van de University of Waikato ze oproept voor waar de wereld naartoe gaat.

 • 266 - QS World University Rankings 2020, een verbetering van 135 plaatsen in zes jaar
 • 72e in de wereld voor kwaliteit en impact van onderzoek - QS World University Ramkings 2012
 • Elf vakgebieden die in de top 300 van de wereld zijn gerangschikt (QS World University Rankings by Subject 2019).

60234_2.png

Waarom Waikato anders is

 • Onze kleinere klassen bieden studenten een-op-een leermogelijkheden van onze bekroonde docenten.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan praktisch leren en stages in alle programma's.
 • We hebben speciaal ontworpen masters 'programma's die kunnen worden afgerond in slechts 12 maanden voltijds onderzoek.
 • Studenten kunnen studeren op de campus in Hamilton of Tauranga en de meeste van onze programma's zijn beschikbaar om elk jaar in maart of juli te starten. In november en januari zijn er ook gecondenseerde cursussen van zes weken die studenten kunnen helpen om vooruit te komen in hun studie.

35032_b117_hamilton-nightlife.jpgGa voor meer informatie naar waikato.ac.nz of stuur een e-mail naar international@waikato.ac.nz.

 • Opgericht: 1964
 • Locatie: Hamilton
 • Studentenpopulatie: 12.500
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The University of Waikato

Ontworpen voor pas afgestudeerden en praktiserende ingenieurs die hun kennis willen upgraden en updaten op het snel veranderende gebied van elektronica, materialen en ver ... [+]

Ontworpen voor pas afgestudeerden en praktiserende ingenieurs die hun kennis willen upgraden en updaten op het snel veranderende gebied van elektronica, materialen en verwerking en machinebouw, is de Master of Engineering Practice (MEngPrac) een onderwezen programma dat in 12 of meer kan worden voltooid. 18 maanden.

Het programma is niet alleen ontwikkeld als antwoord op de vraag van Nieuw-Zeelandse werkgevers naar werkklare ingenieurs die in staat zijn om de uitdagingen van de veranderende wereldwijde, nationale en lokale omgevingen aan te gaan, maar ook om tegemoet te komen aan de vraag van internationale studenten die hun vaardigheden willen verbeteren. inzetbaarheid met een gediplomeerde masteropleiding. Met de MEngPrac kunt u in verschillende industrieën en velden in Nieuw-Zeeland en wereldwijd werken.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Dit onderzoek richtte zich graad is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om verder onderzoek te doen en het ontwikkelen van een innovatieve oplossing voor een technisch ... [+]

Master of Engineering

Dit onderzoek richtte zich graad is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om verder onderzoek te doen en het ontwikkelen van een innovatieve oplossing voor een technische kwestie. Excellence in geavanceerde engineering-ontwerp, onderzoek en ontwikkeling van vaardigheden zijn belangrijke kenmerken van de opleiding.

Als een Master of Engineering (ME) afstuderen heb je de mogelijkheid om ofwel te zoeken werkgelegenheid als een professionele ingenieur, of start een onderzoek carrière.

De ME duurt normaal 12 maanden full-time te voltooien. Het bouwt voort op eerdere studie op Hbo-niveau, zoals de vier-jaar BE (Hons) of BSc (Tech). De mate vereist 120 punten, die ofwel kan worden gemaakt van 30 punten in onderwezen kranten en een 90-punt dissertatie (onderzoek), of een 120-punt thesis. Als u zich inschrijft voor een ME via de Faculteit Science & Engineering je kunt major in Engineering, en je scriptie onderwerp kan afkomstig zijn van onze brede waaier van studiegebieden, zoals bio-engineering, chemische technologie, civiele techniek, werktuigbouwkunde, materiaalkunde, milieutechniek en elektronica.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Health, Sport and Human Performance zal je klaarstomen met een op onderzoek gebaseerde kwalificatie die je leert kritisch te onderzoeken hoe politieke, cultu ... [+]

De Master of Health, Sport and Human Performance zal je klaarstomen met een op onderzoek gebaseerde kwalificatie die je leert kritisch te onderzoeken hoe politieke, culturele, sociale en economische factoren de betekenis en aard van de sport, beweging en vrije tijd beïnvloeden.

Het bestuderen van de Master of Health, Sport

The University of Waikato afdeling Health, Sport and Human Performance van The University of Waikato beschikt over wereldberoemde actieve onderzoekers en docenten met internationale expertise en reputaties. Onze onderzoeksgroep over de kritische studies van sport en lichamelijke cultuur is een van de meest gewaardeerde ter wereld, met name in de studie van actie en avontuurlijke sporten.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Tijdens je Master of Environmental Planning (MEP), ontwikkel je je kennis en vaardigheden met betrekking tot zowel de theorie als praktische toepassingen van planning. ... [+]

Tijdens je Master of Environmental Planning (MEP), ontwikkel je je kennis en vaardigheden met betrekking tot zowel de theorie als praktische toepassingen van planning.

Je onderzoeksvaardigheden zullen op een geavanceerd niveau worden opgebouwd en je krijgt een breed en diepgaand inzicht in de kennis met betrekking tot dit vakgebied. Gedurende deze graad verfijnt u uw vermogen om onafhankelijk kritisch oordeel te tonen.

Samenwerking met planningsprofessionals

Bij Waikato profiteert u van de dienstverlening van een Planning Advisory Group. Deze groep bestaat uit ervaren planningsprofessionals die in de regio werken.

Tijdens het MEP-programma ga je naar gastcolleges, volg je workshops en geniet je van excursies waarbij een aantal professionals hun expertise delen. Het Environmental Planning-programma heeft langdurige en actieve banden met deze professionals onderhouden.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

"Waikato University's business school is fantastisch met de steun van het personeel en studenten". Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onder ... [+]

"Waikato University's business school is fantastisch met de steun van het personeel en studenten".

Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek, bereikt met minder dan 1% van 's werelds business schools.

U kunt zich aanmelden voor de MBM als u:

Een bachelor's degree in een onderwerp discipline, of een equivalent van een erkende universiteit Behaalde een B-minus klasse gemiddeld of hoger in het laatste jaar van je opleiding.

Toelating tot dit programma kan worden onderworpen aan de voltooiing van een in aanmerking komende papers, of extra werk nodig zijn.

[-]
Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Februari 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Studeren voor de Meester van Cyber ​​Security kunt u de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​specialist op dit gebied worden ontwikkelen. Er is een toenemende internat ... [+]

Master of Cyber ​​Security

Studeren voor de Meester van Cyber ​​Security kunt u de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​specialist op dit gebied worden ontwikkelen. Er is een toenemende internationale vraag naar opgeleide cyber security professionals, en afgestudeerden van dit programma helpen voldoen aan de Nieuw-Zeelandse regering Cyber ​​Security Strategie. Deze masters degree is de eerste in zijn soort te worden aangeboden in Nieuw-Zeeland.

Als u werken aan uw Master of Cyber ​​Security (MCS), dan heb je een grondige kennis van de technische, juridische aspecten van cyber security beleid en beheer te ontwikkelen. Je leert over cloud computing technologieën en informatica-infrastructuur, evenals de wet met betrekking tot cyber security.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Dit programma is voor educatieve beoefenaars die zijn afgestudeerd en willen hun vaardigheden, kennis en carrièremogelijkheden in het onderwijs te verbeteren. Het ontwikk ... [+]

Master of Education

Dit programma is voor educatieve beoefenaars die zijn afgestudeerd en willen hun vaardigheden, kennis en carrièremogelijkheden in het onderwijs te verbeteren. Het ontwikkelen van vaardigheden in het leiderschap in het curriculum, pedagogie of beleidsontwikkeling, de voordelen zijn carrière en de ontwikkeling van expertise in een bepaald gebied van de onderwijspraktijk.

Richt uw studie in de richting van uw gebied van professionele expertise.

Studenten zijn verplicht om 180 punten van geleerd papers, een onderzoeksmethoden paper (30 punten) en ten minste 30 punten van het onderzoek af te ronden.

Compleet cursussen in een tempo dat bij je past - part-time terwijl u werkt, of full-time meer dan één kalenderjaar.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Information Technology aan de Universiteit van Waikato beweegt je voorbij het theoretisch tot toezicht project-based learning en on-the-job ervaring met een ... [+]

Master of Information Technology

De Master of Information Technology aan de Universiteit van Waikato beweegt je voorbij het theoretisch tot toezicht project-based learning en on-the-job ervaring met een industriële partner.

belangrijkste kenmerk van de cursus is de industrie stage (FMCS596) papier dat u ervaring in de sector voor een gehele semester geeft. Als stagiair wordt u begeleid en ondersteund door uw werkgever en de Universiteit supervisor, zoals je werken aan een real-world probleem in een industrie team setting.

De MInfoTech werd ontwikkeld als onderdeel van de Auckland ICT Graduate School, Een gezamenlijk initiatief van de Universiteit van Waikato en de Universiteit van Auckland, de industrie-ready ICT-deskundigen te ontwikkelen. Het doel van het programma is om de explosieve vraag naar hoogopgeleide netwerk en data professionals, programmeurs, systeem architecten, web-ontwikkelaars en andere werk-ready ICT-professionals te ontmoeten. Technologie is de snelst groeiende sector in Nieuw-Zeeland en met een $ 1300000000000 verwachte groei in de wereldwijde ICT-industrie 2013-2020, de MInfoTech bereidt u om de meeste van de aanzienlijke mogelijkheden in deze industrie te maken.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Studeren voor een Master of Music bij Waikato geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​muzikale carrière na te streven en het werk als professioneel muzikant. ... [+]

Master of Music

Studeren voor een Master of Music bij Waikato geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​muzikale carrière na te streven en het werk als professioneel muzikant. U zult zich richten op muzikale compositie of muzikale prestaties.

De Master of Music (MMus) is bedoeld voor studenten die al een Honours-niveau kwalificatie in Music hebt opgedaan. Het is een geavanceerde, eenjarige programma van de studie. Je wordt begeleid door experts die u begeleidt in individuele sessies. U zult aanzienlijke-sized taken gericht op uw gekozen gebied van specialty. Tijdens dit proces, zult u uw vaardigheden en expertise te ontwikkelen, en vertonen een goed begrip van de inhoud van je werk. U zult ook de ontwikkeling van de kenmerken die u nodig hebt om te werken in dit gebied.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master voor de Lerarenopleiding (primair, secundair) is een intensief programma van een jaar dat studenten met specialistische vaardigheden en een betere kennis van he ... [+]

Master in het leren en leren

De Master voor de Lerarenopleiding (primair, secundair) is een intensief programma van een jaar dat studenten met specialistische vaardigheden en een betere kennis van het onderwijs in het primair, secundair of Maori medium Kura of wharekura instellingen voorbereidt.

Dit programma, beschikbaar in het Engels of Maori Medium, ontwikkelt studenten kritisch inzicht in op onderzoek gebaseerde pedagogische aanpak, het leren van theorie, onderzoek vaardigheden en inhoudelijke kennis, zodat zij in staat zijn om effectief te leren diverse leerlingen in Nieuw-Zeeland scholen.

Studenten krijgen ook waardevolle praktijkervaring, het werken ten minste 40 weken van het jaar in een verscheidenheid van de klas instellingen, met de professionele ondersteuning van de faculteit docenten en mentor leraren.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Een Master of Social Sciences (MSocSc) bouwt voort op de kwalificatie Bachelors of Honours die u al hebt behaald. Als je voor je MSOCSc studeert, concentreer je je op het ... [+]

Een Master of Social Sciences (MSocSc) bouwt voort op de kwalificatie Bachelors of Honours die u al hebt behaald. Als je voor je MSOCSc studeert, concentreer je je op het onderwerp van je voorkeur Sociale Wetenschappen en zul je jezelf onderdompelen in een studieprogramma op hoog niveau. Je leert de nieuwste onderzoekstechnieken en wordt bijgewerkt op recente ontwikkelingen in kennis met betrekking tot het door jou gekozen vakgebied.

Je bereidt je voor op een proefschrift of scriptie, dus je zult een groot deel van je eigen onafhankelijke onderzoek uitvoeren. Als je denkt dat je later misschien een doctoraatsniveau-kwalificatie wilt behalen, bereid je je voor op het volgende academische niveau om een ​​MSOCSc af te ronden.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Counselling is een internationaal gerenommeerde begeleiding graad. algemeen erkend als de eerste graad een programma volledig in te voeren narratieve therapi ... [+]

Master of Counseling

De Master of Counselling is een internationaal gerenommeerde begeleiding graad. algemeen erkend als de eerste graad een programma volledig in te voeren narratieve therapie, dit is uw kans om professionele vaardigheden gefundeerd in constructionist theorieën ontwikkelen.

De Master of Counselling (MCouns) is opgericht als een flagship mate dat 92% van de afgestudeerden heeft gezien in de afgelopen zes jaar winst succesvol werkgelegenheid.

De mate is speciaal ontworpen voor professionele hulpverleners of begeleiders geïnteresseerd in een leidinggevende rol in de Nieuw-Zeelandse begeleiding beroep.

Het programma heeft een belangrijke lering focus op het leveren van ervaringen waarin je verder je professionele houding, kennis en competenties kunnen ontwikkelen op het gebied van counseling, groepsleiding, bemiddeling en beoefenaar onderzoek. U zult afstuderen met een hoog niveau van kennis en begrip door middel van het verhaal praktijk dit programma bekend om staat.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Computer Graphic Design (MCGD) is een geavanceerde mate gericht op grafisch ontwerp theorie, techniek en origineel onderzoek. Het bouwt voort op de unieke c ... [+]

Master of Computer Graphic Design

De Master of Computer Graphic Design (MCGD) is een geavanceerde mate gericht op grafisch ontwerp theorie, techniek en origineel onderzoek. Het bouwt voort op de unieke combinatie van design en codering vaardigheden ontwikkeld tijdens de Bachelor of Computer Graphic Design (BCGD).

De MCGD biedt een kans voor u om te plannen, ontwikkelen en uitvoeren van een grootschalig ontwerp onderzoeksproject. Dit stelt u in staat om samen te werken met andere studenten en academici, en te werken met de leden van de professionele ontwerp-industrie. De MCGD onderzoek wordt vertegenwoordigd door zowel een scriptie en een geëxposeerd ontwerp realisatie.

Onderzoeksthema's zijn afgestemd op uw interesses, die een kans voor u om een ​​bepaald aspect van grafisch ontwerp verder, die een weg naar de door u gekozen carrière zou kunnen zijn aan te scherpen. Je hebt ook de volledige steun, begeleiding en expertise van je begeleider tijdens uw onderzoeksproject.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Februari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Media en Creative Technologies is ontworpen om de creatieve en technische reikwijdte van de media-ontwerpers, artiesten en makers te verbeteren. Deze graad z ... [+]

Master of Media en Creative Technologies

De Master of Media en Creative Technologies is ontworpen om de creatieve en technische reikwijdte van de media-ontwerpers, artiesten en makers te verbeteren. Deze graad zal u voorzien van een duidelijke voorsprong in een steeds meer concurrerende media gebied nationaal en mondiaal niveau.

De Master of Media en Creative Technologies (MMCT) kunt u kiezen uit een van de vier thema's beschikbaar: Creative Practices, Creative Technologies, Screen en Media Studies (die in het kader van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen) en Māori Media en Communicatie (aangeboden onder de Faculteit der Maori en inheemse Studies). Elk gebied biedt u de mogelijkheid om artistieke en technische vormen opgaan in nieuwe combinaties.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Studeren voor uw Meester van Toegepaste Psychologie aan de Universiteit van Waikato kunt u een grondige kennis van een van de drie belangrijkste gebieden van toegepaste p ... [+]

Master in de Toegepaste Psychologie

Studeren voor uw Meester van Toegepaste Psychologie aan de Universiteit van Waikato kunt u een grondige kennis van een van de drie belangrijkste gebieden van toegepaste psychologie te krijgen.

U zult uw vakgebied in gedragsanalyse, community psychologie of organisatiepsychologie kiezen. Je krijgt een gedetailleerd inzicht in de achterliggende ideeën met betrekking tot uw gekozen gebied te ontwikkelen, maar ook leren over de fundamentele principes en fundamentele waarden aangesloten op uw vakgebied.

Tijdens uw Master of Applied Psychology studies, zult u de kans krijgen om relevante hands-on ervaring op te doen. Dit zal worden door betrokken te raken bij stages en projecten, waar je wordt verbonden met een scala van organisaties en maatschappelijke groeperingen.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Waikato's Master of Digital Business is uniek in Nieuw-Zeeland, omdat het een sterke focus biedt op digitale technologie vanuit managementperspectief. Als je een carrière ... [+]

Waikato's Master of Digital Business is uniek in Nieuw-Zeeland, omdat het een sterke focus biedt op digitale technologie vanuit managementperspectief. Als je een carrière als technisch onderlegde manager wilt nastreven, zal dit baanbrekende programma je helemaal up-to-date brengen met de theorie en praktijk van e-commerce en digitale handel.

U zult geavanceerde vaardigheden opdoen over hoe de nieuwste digitale technologieën een revolutie teweegbrengen in de bedrijfsvoering en de manier waarop we omgaan met klanten en leveranciers in de meeste industrieën. Zo is zelfs de landbouw nu een broeinest van digitale innovatie, omdat geospatiale gegevens een link kunnen leggen tussen wat we kopen van de supermarkt tot specifieke paddocks, bomen of wijnstokken.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Handicap en inclusie Studies onderzoekt de kwesties die diverse aanverwante sociale normen te produceren en heeft tot doel beoefenaars die ze uit te dagen te ... [+]

Master of Handicap en inclusie Studies

De Master of Handicap en inclusie Studies onderzoekt de kwesties die diverse aanverwante sociale normen te produceren en heeft tot doel beoefenaars die ze uit te dagen te produceren. Het programma onderzoekt de hedendaagse theorieën, methoden en praktijken met betrekking tot het brede gebied van arbeidsongeschiktheid en integratie studies.

Dit programma staat bekend om zijn basis in een sociale rechtvaardigheid model van inclusieve gemeenschap en de onderwijspraktijk en relevant voor een verscheidenheid van professionals die werkzaam zijn in maatschappelijke organisaties en scholen, en de betrokkenen met een handicap belangenbehartiging en rechten is.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Stel jezelf als toekomstig bedrijfsleider en stijgen naar de top van je vak met gespecialiseerde management expertise. Verkrijg de rand ten opzichte van andere afgestudee ... [+]

Master of Management Studies

Stel jezelf als toekomstig bedrijfsleider en stijgen naar de top van je vak met gespecialiseerde management expertise. Verkrijg de rand ten opzichte van andere afgestudeerden met een Master of Management Studies van Waikato's Triple Crown Accredited business school.

Als u op zoek bent om uw professionele carrière te versnellen door het verkrijgen van expertise in een gebied van zakelijke je passie, of zich willen voorbereiden op een promotie of een loopbaan als onderzoeker, is deze mate voor u ontworpen.

De Master of Management Studies (MMS) graad brengt je dichter bij de grenzen van de kennis te brengen in uw vakgebied, en bereidt je voor het leiderschap rollen die een hoog niveau van kritisch denken en analyse van informatie nodig.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Environment and Society is een postgraduaat geschikt voor afgestudeerden van verschillende disciplines - milieu, sociale wetenschappen, management, rechten o ... [+]

Meester van Milieu en Maatschappij

De Master of Environment and Society is een postgraduaat geschikt voor afgestudeerden van verschillende disciplines - milieu, sociale wetenschappen, management, rechten of economie. Het is een programma waarmee u kunt profiteren van de faculteit groeiende banden met zowel de lokale gemeenschap en educatieve groepen en de lokale overheid.

Studeren voor uw Meester van Milieu en Maatschappij (MEnvSoc) aan de Universiteit van Waikato geeft u de kans om voort te bouwen op de vaardigheden en kennis die je al hebt tijdens je bachelordiploma behaald. U leert hoe een kritische analyse van de verschillende standpunten in verband met milieu-uitdagingen. U zult uw begrip van deze verschillende perspectieven te ontwikkelen en leren hoe u uw inzichten gebruiken om te gaan met die uitdagingen.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Master of Environmental Sciences is bedoeld voor zowel wetenschap en techniek afgestudeerden die willen hun kennis en vaardigheden verder onderzoek op het gebied van d ... [+]

Master of Environmental Sciences

De Master of Environmental Sciences is bedoeld voor zowel wetenschap en techniek afgestudeerden die willen hun kennis en vaardigheden verder onderzoek op het gebied van de Environmental Sciences - de wetenschappelijke studie van de interactie tussen mens en milieu.

De Master of Environmental Sciences (MEnvSci) is een 180 punt interdisciplinaire mate dat is gebaseerd op een brede waaier van papers over de biologische, chemische, Aarde en Ingenieurswetenschappen.

Een belangrijk kenmerk van deze opleiding is de ontwikkeling van de wetenschappelijke en interdisciplinaire (cross-faculteit) onderzoeksvaardigheden, inbegrip van het verzamelen en analyseren van gegevens en kritische evaluatie van de relevante literatuur.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Verbeter uw carrière met een gespecialiseerd programma dat je persoonlijk en professioneel uitdaagt. Een verschil maken voor de kwaliteit van het onderwijs en de mogelijk ... [+]

Master of Educational Leadership

Verbeter uw carrière met een gespecialiseerd programma dat je persoonlijk en professioneel uitdaagt. Een verschil maken voor de kwaliteit van het onderwijs en de mogelijkheden voor uw toekomstig leiderschap in het onderwijs.

Werk met academici die internationaal erkend worden voor hun leiderschap onderzoek en praktijk. Ontwikkelen van de vaardigheden, kennis en disposities om een ​​effectieve educatieve leider.

Compleet cursussen in een tempo dat bij je past - part-time terwijl u werkt, of full-time meer dan 18 maanden. Deze kwalificatie kan ook studeerde aan de Universiteit van Waikato Tauranga.

Programma hoogtepunten:

Onderzoek leiderschap systemen en praktijken om verandering en innovatie in de context van organisaties te ondersteunen. Onderzoek te doen naar persoonlijk leiderschap praktijk. Begrijp, kritiek en bijdragen aan de educatieve onderzoek dat is het vormgeven van onderwijsbeleid en -praktijk Nieuw-Zeeland Zoek leiderschap werken in een kader van sociale rechtvaardigheid en streven naar een verschil te maken voor high-behoeften van de studenten te maken. Ontwikkelen van de vaardigheden, kennis en disposities om een ​​effeictive educatieve leider Verbeter leiderschap netwerken door bij te dragen aan een levendige professionele leergemeenschap Flexibele levering (NET / Block natuurlijk) Toelating en inschrijving ... [-]
Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Deze internationaal erkende masters degree bereidt je voor op een professionele carrière te starten in de boekhouding na slechts 14 maanden van de studie. Begin uw academ ... [+]

meester van professionele boekhoudkundige

Deze internationaal erkende masters degree bereidt je voor op een professionele carrière te starten in de boekhouding na slechts 14 maanden van de studie. Begin uw academische reis op weg naar een Chartered Accountant vandaag.

De Master of Professional Accounting (MPAcct) is speciaal ontworpen voor studenten die nog nooit hebben gestudeerd goed voor op universitair niveau, maar hebben al een bachelor's degree in een ander gebied, zoals kunst, onderwijs, rechten of economie.

Het zorgt voor een beroepskwalificatie die wordt erkend en gerespecteerd door de werkgevers in Nieuw-Zeeland en over de hele wereld, waardoor het makkelijker om werk in het buitenland te vinden.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

The University of Waikato

De Master of Arts impliceert gevorderde studie in een Arts onderwerp en is bedoeld voor degenen die willen hun kennis over dat onderwerp te verdiepen. De mate bevat ook e ... [+]

Master of Arts

De Master of Arts impliceert gevorderde studie in een Arts onderwerp en is bedoeld voor degenen die willen hun kennis over dat onderwerp te verdiepen. De mate bevat ook een wezenlijk onderdeel van onafhankelijk onderzoek. De Master of Arts misschien genomen binnen de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen of de Faculteit der Maori en inheemse Studies.

Master of Arts onder de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om kritisch te denken en goed te communiceren? Een Master of Arts (MA) van Waikato leert u de vaardigheden om zelfstandig te werken en je ziet een groot project tot aan de oplevering. Dit zijn eigenschappen die zeer gewild bij werkgevers.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Bent u geïnteresseerd in een carrière onderwijzen van Engels als tweede taal in het buitenland, op universitair niveau? Sommige landen, zoals die in Azië, moet u een Mast ... [+]

Master of Arts (Toegepaste)

Bent u geïnteresseerd in een carrière onderwijzen van Engels als tweede taal in het buitenland, op universitair niveau? Sommige landen, zoals die in Azië, moet u een Masters niveau kwalificatie om dit te doen. Waikato's Master of Arts (Toegepaste) biedt u de kwalificatie die u nodig heeft.

U zult Waikato's Master of Arts (Toegepaste) (MA (Applied)) te voltooien door het bestuderen van documenten op specialistische onderwerpen. Uw studies zullen u de vaardigheden die je nodig hebt om het buitenland te werken geven. Je zou al te werken in een ander gebied van het talenonderwijs in Nieuw-Zeeland en na te denken over post in het buitenland, dus je zou willen de kwalificatie die u nodig hebt om dit te doen krijgen.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The University of Waikato

De Master of Science wordt gewaardeerd om zijn flexibiliteit en uitmuntendheid, en kan worden aangepast aan uw behoeften. U kunt uw papieren kiezen uit een scala van ond ... [+]

master of science

De Master of Science wordt gewaardeerd om zijn flexibiliteit en uitmuntendheid, en kan worden aangepast aan uw behoeften. U kunt uw papieren kiezen uit een scala van onderwerpen en de mix van onderzoek en onderwezen papers zijn aangepast aan uw interesses en doelen aan te passen.

De Master of Science (MSc) duurt normaal 12-18 maanden full-time studie te voltooien. De mate vereist 180 punten, die bestaat uit 90 punten in onderwezen kranten en een 90-punt thesis (onderzoek). Het saldo van de stellingen aan onderwezen papieren kan met toestemming van de afgestudeerde coördinator worden gewijzigd in de gekozen discipline.

Studie van een MSc in Waikato University en u zult genieten van meer lab en veldwerk, meer één-op-één keer met topwetenschappers en toegang tot onderzoek van wereldklasse apparatuur. Onze grote industrie contacten betekent ook spannende samenwerkingen met lokale, nationale en internationale bedrijven en organisaties.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Een Master of Science (Technology) is normaal gesproken een tweejarige geavanceerde programma van de studie, die voortbouwt op je kennis van de BSc (Tech) graad. Het is ... [+]

Master of Science (Technology)

Een Master of Science (Technology) is normaal gesproken een tweejarige geavanceerde programma van de studie, die voortbouwt op je kennis van de BSc (Tech) graad. Het is vergelijkbaar met de MSc, maar heeft twee belangrijke verschillen - het combineert geleerd papier met een toegepaste of industriële basis van onderzoek scriptie of proefschrift, en het bevat twee papers over industriële technologie en innovatie.

De Master of Science (Techniek) (MSc (Tech)) graad wordt u voorzien van geavanceerde technische vaardigheden beschikt om uw gebied van specialisatie relevant. Het geeft je een grote diepte en de breedte van de kennis van wetenschap en technologie te geven, in het bijzonder met betrekking tot technologische vraagstukken in de industriële sector van de Nieuw-Zeelandse economie.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Waikato

Meet Zaira and find out why she chose to study at the University of Waikato

Creating positive change through breast cancer research

Creating positive change for mental health awareness

Creating positive change for our environment

Hamilton Campus - Virtual Tour

Tauranga Campus - Virtual Tour

Location address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Social Media
Location address
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay of Plenty, 3142 NZ
Social Media