University of Otago - Wellington Department of Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de vice-kanselier

Tēnā koutou katoa - Ik heet u van harte welkom op de eerste universiteit van Nieuw-Zeeland, opgericht in 1869. De Universiteit van Otago biedt een door onderzoek aangestuurde leeromgeving die ongeëvenaard is met een welverdiende reputatie voor uitmuntendheid.

Hier, bij Otago, krijg je ongekende mogelijkheden. Je wordt onderwezen door internationale experts op hun vakgebied; je krijgt een kwalificatie van wereldklasse en je kunt bijdragen aan baanbrekend onderzoek. De studentenervaring bij Otago is uitzonderlijk. Je komt uit een diverse populatie van ruim 20.000 studenten uit heel Nieuw-Zeeland en uit meer dan 100 landen over de hele wereld. Belangrijk is dat je de kans krijgt om jezelf echt te definiëren en je eigen richting in het leven te kiezen. Tienduizenden afgestudeerden van Otago wonen nu in alle uithoeken van de wereld, waarvan vele bijdragen aan wetgeving, gezondheid, wetenschap, zaken en overheid. Veel van Nieuw-Zeeland's meest gerenommeerde kunstenaars, romanschrijvers, dichters en leiders ontvingen ook hun start bij Otago.

Aan de Universiteit van Otago, heb je de mogelijkheid om Science, Health Sciences, Humanities en Commerce te studeren. De meesten van jullie zullen studeren aan de belangrijkste Dunedin-campus en wonen in een van de 15 goed uitgeruste en vriendelijke residentiële colleges, of in een van de vele met karakter gevulde flats in de omliggende straten. Op uw achterste deur vindt u de collegezalen die zijn uitgerust met de nieuwste technologie, onze bekroonde bibliotheek, uitstekende studieplekken en fantastische sportvoorzieningen, waaronder een overdekt stadion van wereldklasse. Dunedin is de enige echte universiteitsstad in Nieuw-Zeeland en een levendige studentengemeenschap omringt de academische hub.

We moedigen studenten ten stelligste aan om een postdoctorale studie bij Otago te volgen; we hebben een hoger aandeel Ph.D. studenten dan welke andere universiteit in Nieuw-Zeeland dan ook. We hebben ook health sciences campussen in Christchurch en Wellington, een centrum in Auckland, en een kleine campus voor het College of Education in Invercargill. We hebben partneruniversiteiten over de hele wereld en we stimuleren tal van studentenuitwisselingen. Onze onderzoekers werken vaak samen met experts in andere landen en een groot deel van ons onderzoek kan worden uitgevoerd op problemen waarmee Nieuw-Zeeland en andere delen van de wereld worden geconfronteerd. We werken nauw samen met Ngāi Tahu, het Māori-volk van het Zuidereiland, en we genieten sterke banden met andere iwi.

Ik ben er trots op deze zeer fijne universiteit te leiden. Ik hoop dat je hier geniet van je ervaring, en alle mogelijkheden zult begrijpen die geboden worden; ze zijn van jou voor het oprapen. Ik ben er ook van overtuigd dat je levenslange vrienden zult maken terwijl je hier bent. Na je vertrek, met een welverdiende diploma in handen, zullen de University of Otago en de prachtige stad Dunedin een speciale plek in je leven blijven innemen. Ik wens je het allerbeste.

Hoogleraar Harlene Hayne - vice-kanselier

Locaties

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Opleidingen

Deze school biedt ook: