Media Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bekroonde onderwijs ontworpen door de industrie en door professionals geleverd

Media Design School is Nieuw-Zeeland's meest bekroond tertiaire instituut voor digitale en creatieve technologie kwalificaties.

Gespecialiseerd in het onderwijs van de industrie-standaard vaardigheden en kennis, Media Design School biedt een levendige en energieke creatieve cultuur voor studenten uit de hele wereld.

Onze media design programma's zijn ontwikkeld door professionals uit de industrie en de opvoeders, de catering voor een scala aan ervaring niveaus, en zijn beide zeer relevant en productie-georiënteerde.

Afgestudeerden Media Design School gaan aan de slag in de wereld van de toonaangevende design, de ontwikkeling van games, film en animatie studio's en hebben bijgedragen aan de blockbuster films waaronder The Hobbit, Avatar, King Kong en films van The Lord of the Rings-trilogie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master of Design

Campus Voltijd 30 weken February 2019 Nieuw-Zeeland Auckland Verenigde Staten San Diego Italië Milaan Thailand Bangkok Australië Adelaide +8 more

De Master of Design is geschikt voor pas afgestudeerden in een design-gerelateerde discipline of professionals uit de industrie die zes of meer jaren in de creatieve industrie. [+]

De Master of Design is geschikt voor pas afgestudeerden in een design-gerelateerde discipline of professionals uit de industrie die zes of meer jaren in de creatieve industrie.

Werken in een gesimuleerde industrie omgeving, zal onze postdoctorale studenten worden uitgedaagd om relevante ideeën te onderzoeken, problemen op te lossen, en het creëren van design oplossingen in reactie op een verscheidenheid van real-world slip. Deze slips vereisen onze studenten om samen te werken met anderen om een ​​brede waaier van digitale en creatieve producten, diensten te creëren en benaderingen over een veelheid van media platforms.

Deze projectmatige interdisciplinaire benadering betekent dat afgestudeerden het programma compleet met een indrukwekkende portfolio gevuld met praktische en relevante werkervaring te laten zien aan hun huidige of toekomstige werkgevers.... [-]


Videos

Video Walkthrough - Media Design School, Auckland

Welcome to Media Design School