Lees de Officiële Beschrijving

Bekroonde onderwijs ontworpen door de industrie en door professionals geleverd

Media Design School is Nieuw-Zeeland's meest bekroond tertiaire instituut voor digitale en creatieve technologie kwalificaties.

Gespecialiseerd in het onderwijs van de industrie-standaard vaardigheden en kennis, Media Design School biedt een levendige en energieke creatieve cultuur voor studenten uit de hele wereld.

Onze media design programma's zijn ontwikkeld door professionals uit de industrie en de opvoeders, de catering voor een scala aan ervaring niveaus, en zijn beide zeer relevant en productie-georiënteerde.

Afgestudeerden Media Design School gaan aan de slag in de wereld van de toonaangevende design, de ontwikkeling van games, film en animatie studio's en hebben bijgedragen aan de blockbuster films waaronder The Hobbit, Avatar, King Kong en films van The Lord of the Rings-trilogie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Media Design School

De Master of Design is geschikt voor pas afgestudeerden in een design-gerelateerde discipline of professionals uit de industrie die zes of meer jaren in de creatieve indu ... [+]

De Master of Design is geschikt voor pas afgestudeerden in een design-gerelateerde discipline of professionals uit de industrie die zes of meer jaren in de creatieve industrie.

Werken in een gesimuleerde industrie omgeving, zal onze postdoctorale studenten worden uitgedaagd om relevante ideeën te onderzoeken, problemen op te lossen, en het creëren van design oplossingen in reactie op een verscheidenheid van real-world slip. Deze slips vereisen onze studenten om samen te werken met anderen om een ​​brede waaier van digitale en creatieve producten, diensten te creëren en benaderingen over een veelheid van media platforms.

Deze projectmatige interdisciplinaire benadering betekent dat afgestudeerden het programma compleet met een indrukwekkende portfolio gevuld met praktische en relevante werkervaring te laten zien aan hun huidige of toekomstige werkgevers.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland Verenigde Staten San Diego Italië Milaan Thailand Bangkok Australië Adelaide  + 6 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Video Walkthrough - Media Design School, Auckland

Welcome to Media Design School