Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Al meer dan 80 jaar, Massey University heeft bijgedragen aan de vorm van de levens en gemeenschappen van mensen die in Nieuw-Zeeland en over de hele wereld. Zijn vooruitstrevende spirit, onderzoek onder leiding van onderwijs, en cutting-edge ontdekkingen te doen Massey Nieuw-Zeeland het definiëren van de universiteit.

Wij omarmen verscheidenheid, talent en prestatie, En zorgen voor medewerkers en studenten met een uitgebreid scala aan mogelijkheden om intellectueel te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Massey zich door:

  • grensverleggend onderzoek
  • De toegepaste karakter van veel van onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's
  • Bijdrage aan land-based industrie
  • Onderscheidende mix van campus-based, afstand en internationaal onderwijs
  • Inzet voor innovatie
  • Nauwe banden met de gemeenschap
  • Een 80-jarige traditie van academische excellentie

Nieuw-Zeeland zelf is echt mooi. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn natuurlijke hulpbronnen, het adembenemende landschap, de rust en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de mensen.

Het land ligt dicht bij Azië, Australië en de zuidelijke Stille Oceaan en heeft een reputatie als een veilige en ontspannen omgeving om in te wonen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Massey University

Krijg een unieke, gewilde kwalificatie, de eerste in Nieuw-Zeeland die wordt erkend door SAS, een toonaangevende leverancier van bedrijfssanalysesoftware. ... [+]

Wat is als?

De Master of Analytics met een major in business rust op u met zowel de technische bekwaamheid als de competentie in kritisch denken die nodig is om enorme hoeveelheden data om te zetten in informatie die nuttig is voor cruciale zakelijke beslissingen.

Krijg wereldwijd erkende certificering

The Master of Analytics wordt gesponsord door 's werelds toonaangevende leverancier van zakelijke analytics-software - SAS. Dat betekent dat u na het behalen van deze graad de wereldwijd erkende SAS-certificering ontvangt.

SAS-bedrijfsinzichten zorgen er ook voor dat uw docenten op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de branche en u toegang krijgt tot het wereldwijde netwerk van klanten van SAS. Deze overeenkomst was de eerste in zijn soort met een universiteit in Nieuw-Zeeland.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland Wellington
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Massey University

Met Massey's Master in de Toegepaste Linguïstiek, help je tweedelijns onderwijs in een meertalige wereld. ... [+]

Wat is als?

De Master in de Toegepaste Linguïstiek biedt professionals op alle gebieden van het tweedetaalonderwijs, waaronder lesgeven Engels aan sprekers van andere talen (TESOL), met een kwalificatie die voldoet aan hun specifieke combinatie van professionele en onderzoeksbehoeften. Deze combinatie wordt steeds belangrijker in zowel binnenlandse als internationale omgevingen.

Krijg echte vaardigheden

U zult theorieën, methoden en probleemgebaseerde benaderingen gebruiken die betrekking hebben op taalproblemen in de echte wereld. De Master in de Toegepaste Linguïstiek richt zich op het verwerven en taalgebruik in de tweede taal in een steeds meer geglobaliseerde en digitaal gemedieerde wereld.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Massey University

Ontwikkelingsstudies bij Massey staan gerangschikt in de top 100 van de wereld in de QS World University Rankings. ... [+]

Wat is als?

Ontwikkelingsstudies bij Massey staan gerangschikt in de top 100 van de wereld in de QS World University Rankings.

Ga direct door met je bachelordiploma

De Master of International Development is een cursus met 180 studiepunten die onmiddellijk kan volgen vanaf je bachelordiploma.

Verdiep je begrip om verandering teweeg te brengen

Je zult een geavanceerd begrip krijgen van hoe de wereldwijde economische, sociale, politieke en ecologische krachten mensen beïnvloeden en verschillende delen van de wereld vormen. Met deze inzichten kunt u herkennen waar ongelijkheden liggen en strategieën identificeren om armoede te overwinnen en het welzijn van de mens te verbeteren.

Leer van experts in het veld... [-]
Nieuw-Zeeland Palmerston North
Maart 2020
Engels
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Albany Campus

Manawatū Campus

Wellington Campus

Massey University Auckland
Address
Massey University Auckland (East Precinct) Albany Expressway (SH17) Albany 0632
0632 Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 800 627 739
Massey University Manawatu
Address
Massey University, Manawatū campus, Tennent Drive, Turitea
4474 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 6-350 5701
Massey University Wellington
Address
Massey University, Wellington campus, Entrance A, Wallace Street, Mt Cook
6021 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 6-350 5701