Massey Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De Massey Business School is een van de grootste en grootste business schools in Nieuw-Zeeland en staat wereldwijd in de top 2%. Wij bieden wereldwijde, relevante, flexibele, onderzoeksgerichte tertiaire opleiding, die studenten voorbereidt op de eerste baan - en daarbuiten. Als bedrijf heeft u toegang tot onze relevante en actuele onderzoek en diensten om uw organisatie te helpen groeien.

We hebben een trotse basis van academische en administratieve uitmuntendheid, sinds 1972 aan het bedrijfsleven leren.

Vandaag zijn we wereldwijd een toonaangevende leverancier van tertiair onderwijs, onderzoek en opleiding in business en management in de top 2% van de business schools. Onze blijvende populariteit is getuigen van onze kwaliteitsprogramma's, onderzoeksonderwijs, flexibele leveringsmogelijkheden en wereldklasse faculteit.

57551_57452_Keystone-MBS-scholarship002.jpg

Massey Business School Māori naam

Te Kura Whai Pakihi

Het woord kura heeft veel betekenissen: oorspronkelijk betekende het 'oude kennis', 'schat', 'waardevol' of kan ook meer moderne termen zoals 'school', erfgenaam betekenen. In deze nieuwe naam weerspiegelen we het idee dat we een school hebben (kura) waar men zaken kan uitoefenen (pakihi).

Missie

We zijn toegewijd aan uitstekend en toegankelijk onderzoek, onderwijs en betrokkenheid die aansluiten bij de praktijk en het mogelijk maken om leiderschap te dragen, die bijdraagt ​​aan een bloeiende, welvarende en duurzame toekomst voor Nieuw-Zeeland en daarbuiten.

Waarden

  • Respect voor iedereen
  • Real-world relevantie
  • Leren zonder grenzen
  • Onderzoeksgerichte denken

Bekroonde en internationaal erkende

Onze leraren worden nationaal erkend voor hun hoge prestaties in het onderwijs en de studentenzorg. De Massey Business School is ook internationaal geaccrediteerd - de AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) benchmark ons ​​in de top vijf procent van de wereldwijde business colleges. We zijn gerangschikt in de top 150 programma's ter wereld voor onze financierings- en boekhoudprogramma's, en in de top 250 voor economie, bedrijfs- en managementprogramma's (QS rankings 2017).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Professionele Boekhouding En Financiën

Campus of Online Voltijd Deeltijd 2 - 6 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland Wellington +2 more

Doe mee aan het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland, onderschreven door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master in Professionele Accountancy en Financiën is de enige postdoctorale diploma in Nieuw-Zeeland die de vitale bedrijfsdisciplines van accountancy en financiën combineert. [+]

Een uit duizenden

Doe mee aan het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland, onderschreven door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master in Professionele Accountancy en Financiën is de enige postdoctorale diploma in Nieuw-Zeeland die de vitale bedrijfsdisciplines van accountancy en financiën combineert.

De Master of Professional Accounting and Finance (MPAF) is de enige masteropleiding in Nieuw-Zeeland, onderschreven door de CFA (Chartered Financial Analysts).

Verhoog je carrière

De Master in Professionele Accountancy en Financiën toont een verbintenis tot het behalen van de zakelijke mogelijkheden die worden gezocht door potentiële werkgevers. Het zal voortbouwen op uw vorige studie en / of praktische werkervaring om u te helpen een goed begrip te ontwikkelen van accountancy- en financieringsbeginselen en praktische toepassingen .. Het is de enige masteropleiding waar uw studie zowel deze disciplines omvat.... [-]


Master of Management

Campus of Online Voltijd Deeltijd 18 - 60 maanden March 2018 Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland Wellington +3 more

Massey University's Master of Management zal je een internationaal perspectief geven over management en business, voortbouwend op uw communicatieve vaardigheden om te leren hoe te werken met het management op een hoog niveau. [+]

De Master of Management van Massey University geeft u een internationaal perspectief op management en zaken, gebaseerd op uw communicatievaardigheden om te leren hoe u met senior management werkt.

Internationaal erkende

Massey's Master of Management is een internationaal erkende kwalificatie. Je leert van onze business experts - Massey University is de grootste en een van de meest gerespecteerde managementscholen in Nieuw-Zeeland.

Deze masters vereist dat u een undergraduate-diploma hebben, maar dit hoeft niet te worden in een bedrijf onderwerp.

Leer van vooraanstaande deskundigen uit het bedrijfsleven

De Massey Business School is een van de grootste en grootste business schools in het land. Het is onder de top twee procent van de business schools wereldwijd en is AACSB geaccrediteerd.... [-]


Contact

Adres Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Nieuw-Zeeland

Adres Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Nieuw-Zeeland

Adres Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Nieuw-Zeeland