Massey Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools in Nieuw-Zeeland en staat wereldwijd in de top 2%. We bieden wereldwijd toonaangevend, relevant, flexibel, door onderzoek aangestuurd tertiair onderwijs, dat studenten voorbereid op de eerste baan - en daarna . Als bedrijf kunt u toegang krijgen tot ons relevante en actuele onderzoek en onze services om uw organisatie te laten groeien.

We hebben een trotse basis van academische en administratieve uitmuntendheid, die sinds 1972 bedrijfsstudies verzorgt.

Tegenwoordig zijn we een toonaangevende leverancier van tertiair onderwijs, onderzoek en training in business en management in de top 2% van business schools wereldwijd. Onze blijvende populariteit is een bewijs van onze kwaliteitsprogramma's, onderzoekgestuurd onderwijs, flexibele bezorgmethoden en een faculteit van wereldklasse.

Massey Business School Māori naam

Te Kura Whai Pakihi

Het woord kura heeft vele betekenissen: oorspronkelijk betekende het 'oude kennis', 'schat', 'kostbaar' of kan ook meer moderne termen betekenen zoals 'school', erfstuk. In deze nieuwe naam weerspiegelen we het idee dat we een School (kura) hebben waar we (whai) aspecten van het bedrijf (pakihi) kunnen nastreven.

Missie

We zetten ons in voor excellent en toegankelijk onderzoek, onderwijs en engagement dat aansluit op de praktijk en leiderschap mogelijk maken, en bijdragen aan een bloeiende, welvarende en duurzame toekomst voor Nieuw-Zeeland en daarbuiten.

waarden

  • Respect voor iedereen
  • Relevantie in de praktijk
  • Leren zonder grenzen
  • Onderzoeksgestuurd denken

Bekroond en internationaal erkend

Onze leraren worden nationaal erkend voor hun hoge prestaties op het gebied van onderwijs en studentenzorg. De Massey Business School is ook internationaal geaccrediteerd - de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) benchmarks ons in de top vijf procent van de wereldwijde business colleges. We staan ​​gerangschikt in de top 150 van programma's ter wereld voor onze financiële en boekhoudkundige programma's en in de top 250 voor programma's voor economie, zaken en management (QS-ranglijsten 2017).


Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in de professionele boekhouding en financiën

Online Campus Voltijd Deeltijd 2 - 6 jaar March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland Wellington +3 more

Sluit je aan bij het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland dat wordt goedgekeurd door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master of Professional Accountancy and Finance is de enige postgraduaat in Nieuw-Zeeland die de vitale zakelijke disciplines van accountancy en financiën combineert. [+]

Een uit duizenden

Sluit je aan bij het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland dat wordt goedgekeurd door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master of Professional Accountancy and Finance is de enige postgraduaat in Nieuw-Zeeland die de vitale zakelijke disciplines van accountancy en financiën combineert.

De Master of Professional Accountancy and Finance (MPAF) is de enige masterkwalificatie in Nieuw-Zeeland die wordt goedgekeurd door de CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University is een van de slechts 130 partneruniversiteiten over de hele wereld die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de CFA

Verhoog je carrière

De Master of Professional Accountancy and Finance toont zich geëngageerd om de zakelijke capaciteiten te verwerven die worden gezocht door potentiële werkgevers. Het zal voortbouwen op uw eerdere studie en / of praktische werkervaring om u te helpen bij het ontwikkelen van een uitstekend begrip van de boekhoudkundige en financiële principes en praktische toepassingen. Het is de enige masterkwalificatie waar uw studie betrekking heeft op beide disciplines.... [-]


Master of Management

Online Campus Voltijd Deeltijd 18 - 60 maanden March 2019 Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland Wellington +4 more

Massey University's Master of Management geeft je een internationaal perspectief op management en business, voortbouwend op je communicatieve vaardigheden om te leren werken met management op een hoger niveau. [+]

Massey University's Master of Management geeft je een internationaal perspectief op management en business, voortbouwend op je communicatieve vaardigheden om te leren werken met management op een hoger niveau.

Internationaal erkende

Massey's Master of Management is een internationaal erkende kwalificatie. U leert van onze zakelijke experts - Massey University is de grootste en een van de meest gerespecteerde managementscholen in Nieuw-Zeeland.

Deze master vereist dat je een undergraduate-diploma hebt, maar dit hoeft geen zakelijk onderwerp te zijn.

Leer van toonaangevende zakelijke experts

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools van het land - het behoort tot de top twee procent van business schools wereldwijd en is geaccrediteerd door AACSB.... [-]


Contact

Adres Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nieuw-Zeeland

Adres Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Adres Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland