Lees de Officiële Beschrijving

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools in Nieuw-Zeeland en staat wereldwijd in de top 300. We bieden een toonaangevend, relevant, flexibel, door onderzoek aangestuurd tertiair onderwijs, dat studenten voorbereid op de eerste baan - en daarna. Als bedrijf kunt u toegang krijgen tot ons relevante en actuele onderzoek en onze services om uw organisatie te laten groeien.

We hebben een trotse basis van academische en administratieve uitmuntendheid, die sinds 1972 bedrijfsstudies verzorgt.

Tegenwoordig zijn we een toonaangevende leverancier van tertiair onderwijs, onderzoek en training in business en management in de top 300 van business schools wereldwijd. Onze blijvende populariteit is een bewijs van onze kwaliteitsprogramma's, onderzoekgestuurd onderwijs, flexibele bezorgmethoden en een faculteit van wereldklasse.

Massey Business School Māori naam

Te Kura Whai Pakihi

Het woord kura heeft vele betekenissen: oorspronkelijk betekende het 'oude kennis', 'schat', 'kostbaar' of kan ook meer moderne termen betekenen zoals 'school', erfstuk. In deze nieuwe naam weerspiegelen we het idee dat we een School (kura) hebben waar we (whai) aspecten van het bedrijf (pakihi) kunnen nastreven.

Missie

We zetten ons in voor excellent en toegankelijk onderzoek, onderwijs en engagement dat aansluit op de praktijk en leiderschap mogelijk maken, en bijdragen aan een bloeiende, welvarende en duurzame toekomst voor Nieuw-Zeeland en daarbuiten.

waarden

  • Respect voor iedereen
  • Relevantie in de praktijk
  • Leren zonder grenzen
  • Onderzoeksgestuurd denken

Bekroond en internationaal erkend

Onze leraren worden nationaal erkend voor hun hoge prestaties op het gebied van onderwijs en studentenzorg. De Massey Business School is ook internationaal geaccrediteerd - de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) benchmarks ons in de top vijf procent van de wereldwijde business colleges. We staan ​​gerangschikt in de top 150 van programma's ter wereld voor onze financiële en boekhoudkundige programma's en in de top 250 voor programma's voor economie, zaken en management (QS-ranglijsten 2017).


Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Massey Business School

Sluit je aan bij het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland dat wordt goedgekeurd door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master of Professional Accountancy and Fi ... [+]

Een uit duizenden

Sluit je aan bij het enige masterprogramma in Nieuw-Zeeland dat wordt goedgekeurd door de Chartered Financial Analysts (CFA). De Master of Professional Accountancy and Finance is de enige postgraduaat in Nieuw-Zeeland die de vitale zakelijke disciplines van accountancy en financiën combineert.

De Master of Professional Accountancy and Finance (MPAF) is de enige masterkwalificatie in Nieuw-Zeeland die wordt goedgekeurd door de CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University is een van de slechts 130 partneruniversiteiten over de hele wereld die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de CFA.

Verhoog je carrière

De Master of Professional Accountancy and Finance toont zich geëngageerd om de zakelijke capaciteiten te verwerven die worden gezocht door potentiële werkgevers. Het zal voortbouwen op uw eerdere studie en / of praktische werkervaring om u te helpen bij het ontwikkelen van een uitstekend begrip van de boekhoudkundige en financiële principes en praktische toepassingen. Het is de enige masterkwalificatie waar uw studie betrekking heeft op beide disciplines.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Massey Business School

De Master of Management is een professionele kwalificatie, ontworpen om uw bedrijfskennis te vergroten om u te helpen de hiërarchie van uw carrière op te gaan of een carr ... [+]

Neem de volgende stap

De Master of Management is een professionele kwalificatie, ontworpen om uw bedrijfskennis te vergroten om u te helpen de hiërarchie van uw carrière op te gaan of een carrièreswitch te maken.

Management omvat zowel zelfstandig kunnen werken en managementbeslissingen kunnen nemen, maar ook kunnen werken met en leiding geven aan teams van mensen. Die mensen kunnen binnen uw organisatie zijn, of externe klanten en belanghebbenden. De opleiding Master of Management werkt samen met u om deze vaardigheden en specialistische zakelijke vaardigheden te helpen ontwikkelen in uw goedkeuring van uw keuze.

Het is een relevante, eigentijdse kwalificatie, met een unieke kern van cursussen die zich richten op de belangrijkste zakelijke vaardigheden van communicatie, inzicht in actuele zaken in het bedrijfsleven en de fundamenten van de major die u hebt gekozen. Dit geeft je een solide platform van kennis om op voort te bouwen in je specifieke aandachtsgebieden.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland Wellington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nieuw-Zeeland
Address
Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland
Address
Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland