Zoe Talent Solutions

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ZOE

Wereldwijde economie bewijst ons dagelijks de behoefte aan organisaties voor 'maximaal' en 'leidend' talent om te slagen in steeds complexere en competitievere mondiale markten. Om het 'best mogelijke' resultaat voor organisaties te bereiken, is het ontwikkelen van het juiste talent net zo belangrijk als het aannemen en behouden van medewerkers.

Wie zijn wij?

ZOE Talent Solutions is een wereldwijd trainings- en adviesbureau dat toonaangevende bedrijven in vele landen bedient. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor capaciteitsopbouw en talentontwikkeling voor individuen en organisaties, door middel van onze zeer op maat gemaakte cursussen en trainingssessies, in een breed scala aan disciplines.

Wat doen we?

ZOE helpt organisaties bij het identificeren van hun belangrijkste doelen en begeleidt managementteams door nauw samen te werken met elk lid, om blijvende verbeteringen aan te brengen in hun prestaties. Dit proces belooft dus een duidelijke toename in omzet en besparingen en een hogere Return On Investment (ROI). In bijna een decennium heeft ons team een ​​wereldwijd aan te bevelen onderneming opgebouwd met unieke vaardigheden, inclusief en niet beperkt tot coaching, facilitering, counseling en strategisering.

Hoe doen we het?

De zeer toegewijde en ervaren professionals van ZOE bieden hun klanten de hoogst mogelijke kwaliteit in training en capaciteitsopbouw tegen concurrerende prijzen, gekoppeld aan een unieke flexibiliteit om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Onze primaire focus is 'Complete klanttevredenheid'. Dit vormt de basis van onze werkfilosofie, onze cultuur en alles wat we doen. Dankzij ons succes hebben we onlangs een steeds groter aantal projecten kunnen uitvoeren. Elke keer opnieuw het vertrouwen van onze klanten winnen, motiveert ons om te streven naar een ongeëvenaarde uitmuntendheid.

We triomferen door nauw samen te werken met elke organisatie om de kracht van hun mensen te ontsluiten en ervoor te zorgen dat onze trainingsoplossingen voldoen aan hun leer- en ontwikkelingsbehoeften, en hun zakelijk succes maximaliseren.

ZOE heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Dit, in combinatie met de belofte om innovatieve en toonaangevende groeioplossingen te leveren, heeft ons consistent laten groeien, zelfs in het licht van ongunstige marktomstandigheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact

Adres Singapore, Singapore

Adres Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoon +971 4 558 8245

Adres Alma-Ata, Oblast Almaty, Kazachstan

Adres Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur, Maleisië

Adres Mumbai, Maharashtra, India

Adres Maldives Online, Maldiven

Adres Accra, Greater Accra, Ghana

Adres Caïro, Gouvernement Caïro, Egypte

Adres Kaapstad, West-Kaap, Zuid-Afrika

Adres Nairobi, Nairobi County, Kenia

Adres Amsterdam, Noord-Holland, Nederlanden

Adres Athene, Central Athens Regional Unit, Griekenland

Adres Bratislava, Bratislava, Slowakije

Adres Boedapest, Hongarije

Adres Genève, Genève, Zwitserland

Adres Istanboel, Istanbul, Turkije

Adres Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres Lissabon, Lissabon, Portugal

Adres Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Adres Praag, Prague, Tsjechië

Adres Wenen, Wenen, Oostenrijk

Adres Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Adres Amman, Amman Governorate, Jordanië

Adres Doha, Doha, Qatar

Adres Riyad, Riyad, Saoedi-Arabië

Adres Houston, Texas, Verenigde Staten

Adres Toronto, Ontario, Canada