Wittenborg University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Wittenborg

- Management - Internationalisering - Diversiteit - Duurzaamheid - Innovatie -

Wittenborg University of Applied Sciences werd opgericht in 1987 en is gevestigd in Apeldoorn. Met een focus op 5 kernthema's, "Beheer, Internationalisering, diversiteit, Duurzaamheid & Innovatie," Wittenborg is één van de snelst groeiende onafhankelijke internationale hogeschool in Nederland. Met ongeveer 500 studenten uit meer dan 70 verschillende landen studeren op de bachelor- en masteropleidingen in twee scholen, de School of Business en de School of Hospitality & Tourism. In zijn 10-jarenplan, presenteerde in 2013, Wittenborg is gericht op groeit tot een brede universiteit met totaal 5 scholen. De nieuwe scholen die onder de ontwikkeling School of Art & Technology, School of Health & Social Care, en de School of Education. Wittenborg is vastbesloten om cross-discipline en toegepast-natuurwetenschappelijk onderwijs om ervoor te zorgen haar afgestudeerden zijn meer geschikt voor de toekomstige arbeidsmarkt, in een internationale context te bieden.

Met een duidelijk omschreven missie en filosofie, Wittenborg University biedt uitstekende opleiding in business studies aan studenten uit Nederland, Europa en de hele wereld, variërend van schoolverlaters tot mensen met professionele ervaring en eerdere studie kwalificaties. Het ontwikkelen van haar onderzoekscentrum, gericht op de 5 kernthema's Wittenborg University stelt toegepast onderzoek te worden ingebed in heel haar programma's.

Wittenborg University werkt vanuit een hecht internationaal team van professionele mensen gewijd aan excellentie in het bedrijfsleven en ondernemerschap. De opleidingen zijn allemaal volledig in het Engels aangeboden. In feite, met medewerkers uit meer dan 20 verschillende landen en culturen, Engels is de enige taal die gesproken wordt in Wittenborg!

De School of Business en de School of Hospitality en Toerisme aanbod programma's op gebieden zoals ondernemerschap en Marketing & Communicatie, evenals Hospitality Management, Financiën en Economie. De IBA specialisaties ook Real Estate Management, Information Management en Logistiek & Internationale Handel. Bovendien Wittenborg biedt business-to-business training pakketten aan bedrijven in heel Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten in het Engels en het Duits, samen met een lokale taal trainer.

Bachelor: De unieke, zakelijk curriculum wordt aangeboden in 3 fasen, vanaf 3 jaar in blokken van zes weken, door een team van internationale professionals - van meer dan 10 landen - in het management, het bedrijfsleven, ondernemerschap en sociale wetenschappen. Vanwege het feit dat onze docenten hebben een voet in de zakenwereld, zijn onze studenten voorbereid op hun toekomstige loopbaan op een effectieve en vruchtbare manier.

MBA en Master of Science: De Master of Science programma's worden gezamenlijk aangeboden met de Britse University of Brighton en volledig onderwezen in Apeldoorn door hoogleraren van zowel Brighton en Wittenborg universiteiten. Studenten kunnen het fulltime programma te voltooien in 1 of 2 jaar en de studie van de MSc graden part-time in maximaal 6 jaar. Momenteel Wittenborg biedt MSc-opleidingen op het gebied van Hospitality, Toerisme en International Event Management. Vanaf 2014, is een full-time en part-time MBA programma aangeboden in General Management, Ondernemerschap & Innovatie en Hospitality Management.

Stichting & Pre-Master: Wittenborg biedt foundation programma's en IELTS cursussen om zowel haar Bachelor en Master studenten en studenten van andere instituten.

Globale en lokale - de International Philosophy

Internationale

Wittenborg University Mission Statement en PhilosophyWittenborg University is een van de meest internationale instellingen voor hoger onderwijs in Nederland en dit wordt vertegenwoordigd door haar studenten, medewerkers en management. Wittenborg studenten en medewerkers komen uit de hele wereld, waardoor internationale ervaring, kennis en diversiteit te Apeldoorn en de regio. Wittenborg's doel is om getalenteerde en gemotiveerde studenten uit Nederland en over de hele wereld met een leerervaring die hen voor te bereiden op leidinggevende functies in het bedrijfsleven, de overheid, profit en non-profit organisaties, zowel binnen een internationale omgeving, en de omgeving te bieden.

Glocal

Think Global - Act Local

Wittenborg is een internationaal concern dat verwacht dat de afgestudeerden aan het management en leiderschap functies invoeren in een wereld van het internationale bedrijfsleven, zowel in hun eigen bedrijf of binnen wereldwijd georiënteerde bedrijven en organisaties. Maar terwijl Wittenborg is een echte globale denker, handelen we lokaal en hebben sterke banden met bedrijven in de S3H regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen (Stedendriekhoek). De universiteit stimuleert studenten werkervaring, onderzoeksprojecten, culturele evenementen, en samenwerking bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs programma's en initiatieven voor de regio. Afgestudeerden aan te moedigen om werkervaring in Nederland, en in het bijzonder de regio Apeldoorn te krijgen, is Wittenborg brengt kennis, innovatie en diversiteit van de S3H omgeving.

Wittenborg

Onderwijs Approach

onderwijsfilosofie Wittenborg is om het echte leven te stimuleren in haar aanpak van het onderwijs. Onze gedifferentieerd programma, een combinatie van traditionele kennis gebaseerde onderwijs met de ontwikkeling van vaardigheden en competenties, leidt tot een beroepsopleiding situatie waarin studenten hun sterke en zwakke punten kunnen ontdekken - voort te bouwen op de voormalige en het verbeteren van de laatste.

  • Wittenborg studenten leren om de omgeving waarin ze zich in herkennen en aan te passen.
  • Wittenborg studenten leren om te zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Mission Statement

Wittenborg University of Applied Sciences ziet zijn rol als het onderwijs en opleiding van hooggekwalificeerde, internationaal georiënteerde, maatschappelijk verantwoord en interculturele, kritisch en onafhankelijk denken afgestudeerden, die zich bezighouden met innovatieve en creatieve activiteiten in bedrijven en organisaties over de hele wereld, ofwel werken voor anderen of op instigatie van het bedrijfsleven en ondernemerschap.

Om dit te bereiken, de Universiteit grijpt in nauw overleg met de industrie, de overheid en NGO's. Wittenborg streeft naar expertise, kennis en diversiteit te brengen aan de lokale regio waarin zij actief is, waardoor de economie, cultuur en sociale omgeving rond de universiteit verbeteren.

Wittenborg's vooruitzichten wereldwijd en wil haar onafhankelijke status te behouden, terwijl een van de meest internationale en diverse instellingen voor hoger onderwijs in Nederland. De universiteit bevordert de totale gelijkheid van de studenten en medewerkers, van culturen en geslachten en mensen met een handicap binnen de instelling. Wittenborg bevordert een werkomgeving die is eerlijk, en benadrukt respect tussen en binnen haar studenten en personeel lichaam.

De praktische toegepaste wetenschappen die zich bezighouden binnen programma Wittenborg's in staat stellen de universiteit te behouden om actuele content binnen een breed scala aan management georiënteerde disciplines en implementeren van het curriculum aan de hoogste moderne onderwijsnormen. Als University of Applied Sciences, Wittenborg ziet als belangrijk een interdisciplinaire benadering van het hoger onderwijs, hetgeen tot uiting komt in de cross-disciplinair breed management programma's die het mogelijk maken de studenten om hun kennis, vaardigheden en ontwikkeling te ontwikkelen door middel van toegepast onderzoek op een manier die niet is onderworpen constrictieve.

Wittenborg's doel is om te ontwikkelen tot een breed georiënteerde beheer University of Applied Sciences in diverse professionele gebied, zoals Business & Entrepreneurship, Horeca & Toerisme, Kunst & Technologie, Gezondheid & Sociale Zorg en Onderwijs. De universiteit zal de kwaliteit te handhaven door middel van het behoud van een krachtige en transparante accreditatiecyclus voor haar programma's, zorgen voor dialoog met haar studenten en medewerkers door hun actieve betrokkenheid van de accreditatie en validatie processen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master of Arts (MA) in het onderwijs

Campus Voltijd 24 maanden October 2019 Nederlanden Apeldoorn

Je zult leren omgaan met postdoctorale studies, kritieke perspectieven op onderwijs ontwikkelen en verkennen, binnen hun eigen persoonlijk gekozen gebied. Action Learning - Je leidt professioneel leren door middel van onderzoek en wordt geleid door ervaren supervisors door het ontwerp en de implementatie van je onderzoeksproject. [+]

Master of Arts (MA) in het onderwijscursus detailsCursusnaam: Master in het onderwijsCursus type: MA - Master in het onderwijsCursus Sector: OnderwijsCursusduur: 24 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: oktober start alleen (2018)Volgende begindatum (en): oktober 2018Diploma of Kwalificatie: Master of Arts in Education geaccrediteerd door University of Brighton (QAA) - onder validatie 2018Locatie: ApeldoornMaster collegegeld: VK / EU € 7.500 (€ 3.750 per jaar) | Internationaal € 12.600- (€ 6.300, - per jaar)Scholarship Award

Wittenborg Afgestudeerden: € 3.000- Partnerinstellingen: € 2.000- Gold Award: € 1.500-

Een Master of Arts in Education - een onderzoeksopleiding door middel van Action Learning!... [-]

MSc

Meester in de sport business management

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Nederlanden Apeldoorn

Deze spannende cursus analyseert en evalueert het commerciële en het beheer van krachten die hebben bijgedragen aan het succes van de sport business. Het biedt flexibiliteit met een innovatieve combinatie van blok en online levering, waardoor het geschikt is voor degenen die werkzaam zijn in de sportsector en pas afgestudeerden die op zoek zijn om hun kennis en begrip van deze snel groeiende en belangrijke industrie te ontwikkelen. [+]

Deze spannende cursus analyseert en evalueert het commerciële en het beheer van krachten die hebben bijgedragen aan het succes van de sport business. Het biedt flexibiliteit met een innovatieve combinatie van blok en online levering, waardoor het geschikt is voor degenen die werkzaam zijn in de sportsector en pas afgestudeerden die op zoek zijn om hun kennis en begrip van deze snel groeiende en belangrijke industrie te ontwikkelen.

Spectator en participatieve sport is een wereldwijd fenomeen en heeft onlangs uitgegroeid tot een van de snelst groeiende economische sectoren voor zowel de ontwikkelde als de ontwikkelingslanden. Door middel van interactie met en het analyseren van de commerciële, media en politieke drivers of change, bent u in staat om de factoren die een dergelijke groei hebben gecreëerd te identificeren en kritisch de implicaties voor het bedrijfsleven, de maatschappij, natie branding en identiteit te bespreken.... [-]


Meester internationaal event management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar Open Inschrijving Nederlanden Apeldoorn +1 more

De Master in International Event Management biedt studenten met behulp van de ontwikkeling van high-level management vaardigheden en kennis die specifiek zijn voor het gebied van het beheren van evenementen en projecten op alle niveaus en in alle bedrijfstakken. [+]

De Master in International Event Management biedt studenten met behulp van de ontwikkeling van high-level management vaardigheden en kennis die specifiek zijn voor het gebied van het beheren van evenementen en projecten op alle niveaus en in alle bedrijfstakken.

University of Brighton programma aangeboden met Wittenborg University in Nederland. Deze Master programma (MSc), wordt aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Brighton (UK), en vereist een open, kritische en onderzoekende denkrichting voor de sociaal-wetenschappelijk en toegepast onderzoek van de gebeurtenissen en het management.

U wordt verwacht om bestaande kennis op het gebied van event management kritisch te evalueren, debatteren over belangrijke kwesties zoals duurzaamheid, ethische event productie, of legacy planning, en overwegen strategische reacties op de krachten van invloed zijn op gebeurtenissen uit de wereldwijde operationele omgeving.... [-]


Meester internationaal toeristisch management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar Open Inschrijving Nederlanden Apeldoorn +1 more

De MSc in International Tourism Management, aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Brighton (UK), biedt een innovatieve en visionaire aanpak in de studie van het toerisme als economische en sociale fenomenen. [+]

De MSc in International Tourism Management, Aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Brighton (UK), biedt een innovatieve en visionaire aanpak in de studie van het toerisme als economische en sociale fenomenen. Onze visie is dat het toerisme een integraal onderdeel van de geschiedenis, cultuur en economie voor veel gebieden van de wereld is geworden. Dit heeft een sterke invloed op de identiteit, representatie en zakelijke omgevingen in zowel ontwikkelde als minder ontwikkelingslanden gehad.

Op wereldschaal is de World Tourism Organisation (UNWTO) voorspelt een toename van het aantal internationale aankomsten in het gebied van 1,6 miljard in het jaar 2020. Als zodanig is de industrie heeft behoefte aan mensen die het belang, de complexiteit en dynamiek van een divers evolueren, ontwikkelen en groeiende sector te begrijpen.... [-]


Meester internationale hospitality management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar Open Inschrijving Nederlanden Apeldoorn +1 more

Deze Master of Science in International Hospitality Management kijkt naar de huidige internationale ontwikkelingen op het hotel management industrie, waardoor de afgestudeerden van de instrumenten, kennis en inzicht te beheren in 's werelds top hotels en resorts. [+]

Deze Master of Science in International Hospitality Management kijkt naar de huidige internationale ontwikkelingen op het hotel management industrie, waardoor de afgestudeerden van de instrumenten, kennis en inzicht te beheren in 's werelds top hotels en resorts. Het programma combineert wetenschappelijk onderzoek met praktische toegepaste wetenschap; te kijken naar de horeca vanuit zowel een directe industrie gerelateerde oogpunt, evenals een samenleving en economie perspectief.

Deze cursus richt zich op het beheer van de ontwikkeling in de wereldwijde horeca - niet alleen het aanpakken van de core business en het management onderwerpen, maar ook gastvrijheid als een wereldwijd fenomeen en hoe het wordt geconsumeerd door culturen en samenlevingen.... [-]


Videos

Witenborg University of Applied Sciences

Contact
Bezoekadres
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Social Media
Bezoekadres
Piet Heinkade 55
Amsterdam, Noord-Holland, 1019 GM NL
Bezoekadres
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Wenen, 1090 AT