Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Webster University

Webster University, opgericht in St. Louis, Missouri in 1915, is een geaccrediteerde non-profit Amerikaanse universiteit met meer dan 100 locaties in tien landen. Momenteel studeren 22.000 studenten op Webster-campussen over de hele wereld. Webster University geniet een internationale reputatie op het gebied van onderwijs en academische excellentie. Bekend om zijn innovatieve, geaccrediteerde educatieve programma's, voldoet Webster aan de behoeften van studenten, bedrijven en werkende volwassenen over de hele wereld.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus is een van de vier internationale campussen in Europa. Het is het enige instituut voor hoger onderwijs in Nederland dat Amerikaanse geaccrediteerde graden aanbiedt (zowel een BA / BS- als een MA / MBA-opleiding). Sinds Webster in 1983 American degrees begon aan te bieden in Nederland, zijn meer dan 1600 studenten afgestudeerd. Haar alumni werken voor veel van de meest prestigieuze en interessante bedrijven en organisaties in de wereld.

Webster Leiden Campus

• Webster begon in 1983 in een charmant gebouw in het historische centrum van Leiden.

• Webster is het enige geaccrediteerde instituut voor hoger onderwijs in Nederland dat Amerikaanse geaccrediteerde graden aanbiedt (zowel een BA / BS- als een MA / MBA-opleiding).

• Momenteel zijn er 300 studenten die 50-plus nationaliteiten vertegenwoordigen met een alumni-netwerk van bijna 2000 studenten.

• Webster is een non-profit universiteit (Stichting) die zich inzet voor excellentie

Locaties

Leiden

Address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Zuid Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden