Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Van Hall Larenstein is een hogeschool. We leiden hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De curricula van VHL Hogeschool richten op de domeinen van Delta en visbestanden - Voeding en zuivel - Animal and Business. Naast bacheloropleidingen, bieden wij ook masteropleidingen, Certificate programma's en korte cursussen voor regionale, nationale en internationale studenten. Als een hogeschool, voeren we hoogwaardige praktijkgericht onderzoek dat zowel ons onderwijs en onze positie als een onderzoeksinstituut verbetert.

Onze educatieve programma is competentiegericht. Dit betekent dat vanaf het begin, wordt u in nauw contact met het professionele leven en praktijk. Ondersteund door onze docenten, zal je werken aan je competenties in een reeks van projecten met betrekking tot toegepast onderzoek en praktische stages. Dat is de reden waarom het kiezen van VHL betekent kiezen voor een beroepsopleiding, die u van toepassing zijn in het echte leven!

Bij VHL bestudeer je in een inspirerende internationale omgeving. Je werkt samen met studenten uit verschillende landen en je zal een netwerk van vrienden en collega's van over de hele wereld te ontwikkelen. Dankzij onze internationaal georiënteerde curriculum, wordt u opgeleid tot een scherpe focus op de internationale praktijk te ontwikkelen. VHL heeft meer dan 4000 studenten en is de thuisbasis van meer dan veertig verschillende nationaliteiten. Je zal moeten verschillende mogelijkheden om te werken in een internationale context - niet alleen in het programma-specifieke projecten, maar ook in je stage en scriptie. Bij VHL bieden wij studenten met mogelijkheden voor internationale educatieve uitwisseling en professionele ontwikkeling.

VHL University of Applied Sciences is gebaseerd op twee locaties in Nederland: Leeuwarden en Velp. Het milieuvriendelijke gebouw in Leeuwarden heeft groene huizen op het dak. De Velp site is gelegen op het landgoed Larenstein - een prachtig gebied voor de praktische 'groene' programma's.

Waarom VHL?

Volledig Engels onderwezen curriculum; Studeren bij de grootste 'groene' hogeschool in Nederland; Combineer theorie en praktijk om een ​​voorsprong op de arbeidsmarkt te krijgen; Pas uw kennis in de (internationale) stages: inbegrepen in je programma !; Verhoog uw carrièrekansen door direct contact met potentiële werkgevers tijdens het programma; Het ontwikkelen van sterke banden binnen de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie; Studie in kleine klassen met persoonlijke aandacht van de docenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Videos

Van Hall Larenstein - University of Applied Sciences

Contact