Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Innovatief, duurzaam en zinvol!

Wil jij bijdragen aan een duurzamere wereld en werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Studeer aan Van Hall Larenstein, de meest duurzame hogeschool van Nederland! We bieden een scala aan unieke Engelstalige bachelor-, master- en certificaatprogramma's op gebieden waarin Nederland aan de top presteert. Dus of je nu geïnteresseerd bent in voeding of internationale handel, op zoek bent naar een bachelordiploma in de paardensportindustrie of wilt werken aan de United Nations Sustainability Goals, we hebben het juiste programma voor jou!

Van Hall Larenstein is gevestigd in twee steden: Leeuwarden en Velp (Arnhem). Beide studentensteden zijn de thuisbasis van meerdere universiteiten en zitten vol met internationale studenten. Leeuwarden was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa en ligt dichtbij de Nederlandse eilanden. Het heeft prachtige grachten die door de stad stromen. In Velp bevinden we ons op Landgoed Larenstein: een modern gebouw omgeven door weelderig groen, op slechts enkele minuten van het bruisende historische stadscentrum van Arnhem.

Van Hall Larenstein heeft nauwe banden met het internationale bedrijfsleven en NGO's. Hierdoor kun je de theorie in de praktijk toepassen: naast het opdoen van zeer gewaardeerde werkervaring tijdens stages in het buitenland, gaan studenten op excursie bij bedrijven waar ze aan real-life cases werken en nodigen we professionals uit om gastcolleges te geven. We zijn ervan overtuigd dat internationale ervaring cruciaal is bij de ontwikkeling van onze studenten, aangezien interculturele competenties vereist zijn in bijna alle carrièregebieden. Vanaf het begin ontwikkel je een professioneel netwerk van studenten en collega's van over de hele wereld.

De communicatielijnen op onze universiteit zijn kort: onze studenten werken in kleine klassen met persoonlijke aandacht van de docenten. Onze programma's zijn ontworpen om u de mogelijkheid te geven uw eigen keuzes te maken. Dit bereidt je voor op een fascinerende carrière in een professioneel veld dat er echt toe doet!

Doe mee aan de online open dag en kies je opleiding!

Onze digitale deuren staan open om u te verwelkomen.
Video's: bekijk presentaties van elk programma, luister naar verhalen van studenten en maak kennis met onze hogeschool.
Live chat: richt je vragen aan studenten en docenten.
Informatie: studentenleven, toelating en inschrijving.
Schrijf je nu in voor de online open dag. Kies VHL.
Zaterdag 7 november 2020
Zaterdag 6 februari 2021

Waarom VHL?

  • Volledig Engels onderwezen curriculum;
  • Studeren aan de grootste "groene" universiteit van TNW in Nederland;
  • Combineer theorie en praktijk om een ​​voorsprong te krijgen op de arbeidsmarkt;
  • Pas je kennis toe op (internationale) stages: inbegrepen in je opleiding !;
  • Verhoog uw carrièrekansen door direct contact met potentiële werkgevers tijdens het programma;
  • Ontwikkel sterke verbindingen binnen belangrijke sectoren van de Nederlandse economie;
  • Studeer in kleine klassen met persoonlijke aandacht van docenten.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden