University of Amsterdam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Amsterdam

Een moderne universiteit met een stadscentrum campus, de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een rijke geschiedenis en heeft zijn wortels terug naar 1632, toen de Athenaeum Illustre werd opgericht om studenten in de handel en de filosofie te trainen.

De UvA is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit en consequent behoort tot de beste universiteiten in Europa. De UvA wil een inspirerende internationale academische omgeving waarin zowel medewerkers en studenten hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Naast een breed scala van het Engels-initiële masteropleidingen, de Universiteit biedt een aantal programma's Engels onderwezen Bachelor en meer dan 15 Summer School cursussen.

Heart of Amsterdam

Amsterdam is de financiële, culturele en creatieve centrum van Nederland. Het is de thuisbasis van vele internationale en lokale bedrijven, organisaties en instellingen. Engels wordt gesproken en begrepen in Amsterdam en het centrum van de stad is gemakkelijk voor internationale bewoners te openen en te navigeren. Amsterdam is ook gerangschikt als een van de veiligste steden ter wereld en de tweede veiligste stad in Europa.

In plaats van een afgelegen campus, de UvA heeft een vier geïntegreerde stad campussen in heel Amsterdam. De lessen worden gehouden in de schilderachtige, oude gebouwen in het centrum van de stad of op de state-of-the-art faciliteiten op Amsterdam Science Park.

Studeren in een internationale omgeving

Sterke internationale oriëntatie van de UvA wordt weerspiegeld in de curricula van de verschillende opleidingen. De grote selectie van het Engels-leerde programma's maakt de UvA meer toegankelijk voor buitenlandse studenten dan de meeste andere Europese universiteiten. De UvA heeft ook een uitgebreid netwerk van buitenlandse partner universiteiten, het vergemakkelijken van studenten en uitwisseling van personeel.

Onderzoek

De Hogeschool van Amsterdam heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderzoek en wordt gerangschikt onder de beste op vele gebieden van de wereld. Zijn diverse toepassingsgericht onderzoek programma's zijn vaak multidisciplinair en gericht op maatschappelijke vraagstukken. De UvA-gemeenschap bestaat uit onafhankelijke denkers die durven dogma's in twijfel en openlijk uitdagen van elkaars meningen.

Beurzen voor internationaal talent

De Amsterdam Merit Scholarship, de Amsterdam Excellence Scholarship, het Holland Beurs en het Amsterdam Science Talent Scholarship: De UvA heeft verschillende beurzenprogramma's speciaal ontworpen voor getalenteerde en gemotiveerde niet-EU / EER-studenten de mogelijkheid bieden om een ​​masteropleiding aan onze instelling wonen opgericht .

Verdere contactinformatie:

Het Studenten Service Desk is gelegen op het Roeterseiland Campus, in de centrale hal op de begane grond van het gebouw E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk Master » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk LLM » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Duale Master In Discourse En Communicatie Studies

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De anderhalf jaar durende Dual Master in Discourse and Communication Studies is een uniek interdisciplinair programma dat discourse-analyse en argumentatietheorie combineert en biedt u een solide basis voor het begrijpen van taal en zijn argumentatieve doeleinden. [+]

De anderhalf jaar durende Dual Master in Discourse and Communication Studies is een uniek interdisciplinair programma dat discourse-analyse en argumentatietheorie combineert en biedt u een solide basis voor het begrijpen van taal en zijn argumentatieve doeleinden.

Taal en argumentatie

Het duale masterprogramma Discourse and Communication Studies heeft als doel studenten een solide theoretische en methodologische basis te bieden voor het begrijpen van de manier waarop taal wordt gebruikt voor informatieve en argumentatieve doeleinden. Het programma geeft een overzicht van recente beschrijvende en normatief onderzoek in taal, en bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, waaronder conversatie-analyse, stijl, klassieke en moderne retorica, informele logica, drogredenen en juridische en conversationele argument.... [-]


Duale Meester In Het Cureren Van Kunst En Culturen: Erfgoedstudies

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De duale master in Curating Art and Cultures is een uniek professioneel programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de UvA, VU en toonaangevende musea in Nederland, en is ontworpen om de curatoren van de toekomst te trainen. [+]

De duale master in Curating Art and Cultures is een uniek professioneel programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de UvA, VU en toonaangevende musea in Nederland, en is ontworpen om de curatoren van de toekomst te trainen.

De duale master in Curating Art and Cultures is een uniek, tweejarig programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam en toonaangevende musea en culturele instellingen in Nederland. Het programma is bedoeld om de curatoren van de toekomst te trainen.

Zowel in de collegezaal als in de tentoonstellingsruimte, bereiden de duale master in Curating Art and Cultures je voor op een carrière als professionele curator door je disciplinaire en theoretische basis te versterken en je van de nodige onderzoeksvaardigheden en praktische ervaring te voorzien.... [-]


MA Arts and Culture: Art Studies

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

leerplan Scriptie

Het onderwerp van de scriptie moet onderling worden overeengekomen door de student en de academisch adviseur.

Programma van een jaar

Studenten met een relevante masteropleiding zijn meestal in staat om het programma in één jaar af te ronden (70 ECTS-credits).

[-]

MA Classics and Ancient Civilizations: Classics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Door het bundelen van hun middelen in ACASA, de twee Amsterdamse universiteiten bieden de breedste pakket masteropleidingen op het gebied van de Klassieke Oudheid in Nederland.

Programma structuur

Programma Classics De masteropleiding bestaat uit 60 ECTS:

Proefschrift

De masterscriptie (18 ECTS) rapporteert over onderzoek door de student onder toezicht van twee wetenschappelijke medewerkers die betrokken zijn bij het programma. Het onderwerp van de scriptie moeten onderling worden overeengekomen door de student en de academische adviseur.

[-]

Ma Erfgoed Studies: Erfgoed En Geheugen Studies

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Dual Master's in Heritage and Memory Studies worden gegeven door cultuurhistorici, kunsthistorici, architectuurhistorici, archeologen en sociologen en bieden een professioneel, interdisciplinair programma waarin je erfgoed en herinnering bestudeert vanuit een kritisch, cultuurhistorisch en ruimtelijk perspectief. [+]

De Dual Master's in Heritage and Memory Studies worden gegeven door cultuurhistorici, kunsthistorici, architectuurhistorici, archeologen en sociologen en bieden een professioneel, interdisciplinair programma waarin je erfgoed en herinnering bestudeert vanuit een kritisch, cultuurhistorisch en ruimtelijk perspectief.

Onderzoek naar het verleden in het heden

Over de hele wereld heeft een opmerkelijke verandering plaatsgevonden in de kunst- en cultuursector. Terwijl de sector ooit voornamelijk gericht was op musea, theaters en concertzalen, zijn we nu getuige van een doordringende musealisatie en disneyficatie van landschappen, stedelijke gebieden en gebouwen, en zelfs van immateriële uitingen van de alledaagse cultuur. Dit maakt onze stedelijke en landelijke omgeving in toenemende fase beheerd en nostalgisch.... [-]


Ma Erfgoed Studies: Museum Studies

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Master's in Museum Studies is een uniek, anderhalf jaar durend professioneel programma dat zich richt op het museologische vakgebied en een intensieve stage van 6 maanden omvat. [+]

De Master's in Museum Studies is een uniek, anderhalf jaar durend professioneel programma dat zich richt op het museologische vakgebied en een intensieve stage van 6 maanden omvat.

Een solide basis voor het werken in een museum De masteropleiding Museumstudies bereidt je voor op een positie in het bredere veld van museumberoepen. U zult de eerste hand ervaring van de sector tijdens je studie te krijgen als je een intensieve stage af bij een Nederlandse of buitenlandse museum. De museale wereld is constant in beweging. Belangrijke historische gebeurtenissen worden gevolgd door belangrijke maatschappelijke verschuivingen. Musea weerspiegelen deze door middel van tentoonstellingen, veranderingen in het acquisitiebeleid en architectonische vernieuwing. Op hetzelfde moment, internationalisering en globalisering vereisen voortdurende herpositionering. De UvA-masteropleiding Museum Studies benadrukt het publieke gezicht van het museum waar de bezoekers komen en waar de collecties vertellen hun verhalen. Musea regelen hun collecties aan het verhaal dat ze willen vertellen weerspiegelen. Dit concept is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar tentoonstellingen maar is ook gekoppeld aan de ideologie en politieke, religieuze en economische macht. De vraag welke verhalen worden verteld door welke objecten voortdurend aan verandering onderhevig. Museum Studies onderzoekt de dynamiek en de bestaansredenen van het erfgoed musea, zoals die zich richt op antiquiteiten, archeologie, etnologie en geschiedenis en kunst musea. Dit gebeurt altijd vanuit een stevige culturele geschiedenis basis en in een internationale context. Of u wilt tentoonstellingen te organiseren, ontwikkelen educatieve projecten, beheer van musea, maken beleid, wetenschappelijk onderzoek doen en schrijven reviews: het begint allemaal met een... [-]

Ma European Studies: Betreffende Europa

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de eenjarige masteropleiding Governing Europe bestudeer je het hedendaagse Europa en de EU, en ontrafel je de politieke, wettelijke, economische en historische patronen die van invloed zijn op het hedendaagse internationale bestuur en beleid in Europa en de grensregio's. [+]

In de eenjarige masteropleiding Governing Europe bestudeer je het hedendaagse Europa en de EU, en ontrafel je de politieke, wettelijke, economische en historische patronen die van invloed zijn op het hedendaagse internationale bestuur en beleid in Europa en de grensregio's.

Hedendaags Europa en de EU

De Europese Studies Europe bestuur biedt:

Diep begrip van de beleidsvorming en de internationale betrekkingen in het hedendaagse Europa en de EU. Een unieke combinatie van Politiek, Recht, Economie, Geschiedenis. Gedegen opleiding in de analytische en communicatieve vaardigheden die essentieel zijn in een professioneel onderzoek en beleid milieu, zowel in binnen- en buitenland.

In Governing Europe bestudeer je het hedendaagse Europa en de EU. Dit eenjarige programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en bij te dragen aan de Europese en EU-aangelegenheden. Europa Bestuur stelt u in staat om de verschillende politieke, juridische, economische en historische patronen die hedendaagse internationale bestuur en beleid in Europa en de grensgebieden van invloed te ontrafelen. Het programma leert je om een ​​goed geïnformeerd standpunt over Europese en EU-zaken debatteren en biedt u de kennis en analytische vaardigheden die essentieel zijn in het onderzoek of het beleid omgevingen.... [-]


MA European Studies: East European Studies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Oost-Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam

Europa's uitgestrekte open grensgebied in het oosten - uit Polen en de Balkan tot de Oeral en de Kaukasus - is het fundament van de meest radicale transformaties en dramatische conflicten die de moderne tijd gevormd zijn. Onze jarenlange Master in de Oost-Europese Studies biedt u een boeiende, op onderzoek georiënteerde reis in de politiek en de cultuur van deze regio in de 20 e en 21 e eeuw.

Je zal inzoomen op natievorming en conflicten in sub-regio's zoals de Kaukasus, Oekraïne / Krim, of de Balkan, en over de relatie tussen nationalisme en de politieke islam of christelijke orthodoxie. Opgericht in 1948, is het programma onze Meester nu verwelkomt internationale studenten en biedt een unieke gelegenheid voor rigoureuze interdisciplinaire opleiding in de Oost-Europese studies:... [-]


Ma European Studies: Europees Beleid

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

In het programma van een jaar Europees beleid te bestuderen u hedendaagse Europese en EU-beleid en leren om je kennis en vaardigheden toe te passen in een beleid omgeving. Het programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en bij te dragen aan de Europese en EU-aangelegenheden. [+]

Beleidsvorming in het hedendaagse Europa

De Europese Studies European Policy biedt:

Diep begrip van de beleidsvorming en de internationale betrekkingen in het hedendaagse Europa en de Europese Unie. Een unieke combinatie van Politiek, Recht, Economie en praktische vaardigheden. Analytische en communicatieve vaardigheden die essentieel zijn in een professioneel onderzoek en beleid milieu, zowel in binnen- en buitenland. Intensieve training in het beleid omgevingen, in speciale vaardigheden cursussen en een stage.

In het eenjarige programma Europees beleid bestudeer je het hedendaagse Europese en EU-beleid en leer je je kennis en vaardigheden toe te passen in een beleidsomgeving. Het programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en bij te dragen aan de Europese en EU-aangelegenheden. Het stelt hen in staat om de verschillende politieke, juridische en economische patronen die hedendaagse internationale beleid in Europa en de EU en haar grensgebieden invloed ontrafelen. Het programma biedt u de kennis en analytische vaardigheden die essentieel zijn in het onderzoek of het beleid omgevingen.... [-]


Ma Filosofie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de eenjarige masteropleiding Filosofie, verwerf je de vaardigheden om filosofische problemen te formuleren, te analyseren en te bespreken. Het stelt je in staat om een ​​of meer deelgebieden van de filosofie te verkennen, door zowel de Angelsaksische als de Europese filosofie te bestuderen. [+]

In de eenjarige masteropleiding Filosofie, verwerf je de vaardigheden om filosofische problemen te formuleren, te analyseren en te bespreken. Het stelt je in staat om een ​​of meer deelgebieden van de filosofie te verkennen, door zowel de Angelsaksische als de Europese filosofie te bestuderen.

Inclusieve en brede

De masteropleiding Philosophy is de meest omvattende in haar soort in Nederland. Het omvat een breed scala van onderwerpen en heeft een sterke internationale focus. Het programma vertrouwd studenten met een of meer deelgebieden van de filosofie, en verkent zowel Angelsaksische en Europese filosofie. De studenten verwerven de vaardigheden te formuleren, te analyseren en te bespreken filosofische problemen, evenals voor het formuleren en presenteren gericht onderzoek vragen binnen een breder onderzoek plan.... [-]


MA History: Holocaust and Genocide Studies

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Diploma certificaat

Het curriculum van dit programma is interdisciplinair en vergelijkend van aard, op basis van een flexibele interpretatie van het begrip genocide. Daarnaast zal aandacht worden besteed aan onderzoek naar hoe latere generaties hebben verschillende genocidale processen geïnterpreteerd.

[-]

MA in Heritage Studies: Archival and Information Studies

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

In the one-year Master's programme in Archival and Information Studies, you will concentrate on Information Studies, and develop the skills, competencies and understandings necessary to become an Information Specialist in today's dynamic digital world. [+]

In the one-year Master's programme in Archival and Information Studies, you will concentrate on Information Studies, and develop the skills, competencies and understandings necessary to become an Information Specialist in today's dynamic digital world.

Our new and dynamic digital age

Information, data, media and digitality have become ubiquitous features of our social, economic and political lives. All the world is connected and media and computational technologies have already converged into a small device we carry around in our pockets. The news is sampled rather than broadcast. We converse through snippets of information shared via junk radio bands to a global clique. This digital hyper-archive of information is not only a resource to be accessed and consulted, but, as never before, the constituent data for new questions, new enquiries and new intrusions into our social and political lives. The methods of the previous age, methods of representation and fixed association, no longer apply to this new, dynamic, digital information world.... [-]


Ma In Het Behoud En De Presentatie Van Het Bewegende Beeld

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Professional masteropleiding Behoud en Presentatie van de Moving Image pakt deze vragen in theorie en praktijk. Studenten ... [+]

MA in Behoud en presentatie van het bewegende beeld

Voertaal: Engels

Begint in: September

Bewegende beelden zijn onderdeel van onze meest geliefde maar ook vluchtig cultureel erfgoed. Naast het vastleggen van de tijd en plaats, geheugen en geschiedenis, eenmaal een groot aantal andere belangrijke data. Hoe is dit audiovisueel materiaal bewaard voor toekomstige generaties en hoe wordt het best vandaag gepresenteerd als een bron van informatie, cultuur en entertainment, met een algemene of gespecialiseerde publiek? De Professional masteropleiding Behoud en Presentatie van de Moving Image pakt deze vragen in theorie en praktijk. Studenten brengen het eerste jaar verwerven van kritische kennis, die in de praktijk tijdens een stage in het tweede jaar wordt gezet. In de afgelopen decennia is het gebruik van digitale technologie veranderde de manier waarop bewegende beelden worden geproduceerd en geconsumeerd. Onvermijdelijk, deze ontwikkelingen ook van invloed op ons audiovisuele erfgoed. De impact van digitalisering op het behoud en de presentatie van bewegende beelden zal prominent aanwezig zijn in een aantal cursussen van het programma.... [-]


Ma In Het Engels

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in Engelse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Engelse taal en literatuur binnen de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in het Engels

Met een bachelor in Engelse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Engelse taal en literatuur binnen de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


Ma In Het Frans

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in Franse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Franse taal en literatuur binnen de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in het Frans

Met een bachelor in Franse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Franse taal en literatuur binnen de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


MA in Theology and Religious Studies: Islam in the Modern World

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Diploma certificaat Programma structuur 18 studiepunten voor kernvakken 18 studiepunten voor een scriptie. [-]

MA in Theology and Religious Studies: Religious Diversity in Europe

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts. [+]

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts.

The cultural history of religious diversity

In the Master’s in Religious Diversity in Europe, you will study the religious field from a historical as well as a social scientific perspective. Taking the present day situation as a point of departure, you will reflect on religion’s multiple entanglements in history, culture, society and the individual. As such, the programme offers exciting opportunities to students who enjoy studying religious texts, traditions and practices, and theoretical issues related to religious diversity in Europe.... [-]


Ma Kunst En Cultuur: Internationale Dramaturgie

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het anderhalf jaar durende Dual Master programma International Dramaturgy heeft als doel toekomstige generaties dramaturgen op te leiden die over culturele, taalkundige, sociale of nationale grenzen heen kunnen werken. [+]

Het anderhalf jaar durende Dual Master programma International Dramaturgy heeft als doel toekomstige generaties dramaturgen op te leiden die over culturele, taalkundige, sociale of nationale grenzen heen kunnen werken.

Werken in een internationale culturele en artistieke sfeer

Vandaag, theater en uitvoeringspraktijk steeds verplaatst in de richting van internationale en interculturele samenwerking, met festivals en podia hosting kunstenaars en groepen uit de hele wereld. Dramaturgen moeten daarom historicise, te interpreteren en te vertalen in een breed scala van culturele en artistieke gebieden. Ze zullen naar verwachting zowel praktische als theoretische vaardigheden te tonen om kritisch gaan de mogelijkheden van ontmoetingen binnen de cross-culturele prestaties productie contexten.... [-]


MA Literary Studies: Comparative Literature

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Diploma certificaat

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in Literary Studies en de titel Master of Arts (MA) te ontvangen.

18 studiepunten voor een scriptie [-]

MA Literary Studies: Literature, Culture and Society

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Slavisch Spaans . . Diploma certificaat

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in Literary Studies en de titel Master of Arts (MA) te ontvangen.

Programma Structuur: [-]

MA Literary Studies: Literature and Education

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Diploma certificaat

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in Literary Studies en de titel Master of Arts (MA) te ontvangen.

[-]

Ma Mediastudies

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met wortels in filosofie, geschiedenis en discoursanalyse onderzoekt de tweejarige Research Master in Media Studies pertinente theoretische benaderingen van de studie van media in de hedendaagse cultuur. [+]

Met wortels in filosofie, geschiedenis en discoursanalyse onderzoekt de tweejarige Research Master in Media Studies pertinente theoretische benaderingen van de studie van media in de hedendaagse cultuur.

Een interdisciplinaire benadering van Media Studies

De tweejarige opleiding Media Studies Research biedt een interdisciplinaire, menswetenschappelijke benadering van media. Het beschouwt media als culturele vertogen en praktijken, technologische infrastructuren, evenals krachtige politiek-economische actoren.

Met wortels in filosofie, geschiedenis en literaire studies, evenals in wetenschappelijke en technologische studies, sociologie en politieke wetenschappen, heeft deze discipline pertinente theoretische benaderingen ontwikkeld voor de studie van media in de hedendaagse cultuur. Het programma leert studenten om zich bezig te houden met cruciale theoretische concepten en actuele problemen en om hun eigen onderzoekspraktijken te ontwikkelen, uitmondend in de Research Master's thesis.... [-]


Ma Midden-Oosten Studies: Hebreeuws En Joodse Studies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De eenjarige master Hebreeuwse en Joodse studie richt zich op de joodse cultuur en het intellectuele leven van de oudheid tot heden. [+]

De eenjarige master Hebreeuwse en Joodse studie richt zich op de joodse cultuur en het intellectuele leven van de oudheid tot heden. Een programma op maat

Na een algemene theoretische en methodologische seminar, zal elke student tutorials en / of keuzevakken te nemen aan onderwerpen die verband houden met zijn / haar gewenste gebied van deskundigheid. De studenten samen met de studieadviseur en docenten stellen hun eigen traject. Het personeel aan het programma deelnemen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, perioden en benaderingen: Tweede Tempel periode en de oude rabbijnse Jodendom, middeleeuwse cultuur, met bijzondere aandacht voor de filosofie en de geschiedenis van de wetenschappen, vroegmoderne en moderne culturele en intellectuele geschiedenis (waaronder Amsterdam Joodse verleden), boekgeschiedenis, Modern Hebreeuws en Israëlische literatuur en cultuur, en Jiddische studies.... [-]


Master In De Literatuurwetenschap: Engels Literatuur En Cultuur

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

In het eenjarige masterprogramma Engelse literatuur en cultuur, verken je de geschiedenis en theorie van de literatuur in het Engels, en bestudeer je de relatie met andere media, terwijl je je bezighoudt met belangrijke kwesties van intellectuele betrokkenheid in de samenleving, politiek en cultuur. [+]

In het eenjarige masterprogramma Engelse literatuur en cultuur , verken je de geschiedenis en theorie van de literatuur in het Engels, en bestudeer je de relatie met andere media, terwijl je je bezighoudt met belangrijke kwesties van intellectuele betrokkenheid in de samenleving, politiek en cultuur.

Engels literatuur vanuit een breed perspectief

Het masterprogramma English Literature and Culture richt zich op studenten met een interesse in en academische achtergronden in literaire studies en Europese cultuur in de brede zin, en Engelse literatuur en cultuur en wereldliteratuur in het Engels in het bijzonder. Het programma biedt je ook de mogelijkheid om de onderlinge relaties van literatuur met andere soorten culturele objecten, zoals films, digitale media en de beeldende kunst te onderzoeken.... [-]


Master In De Taalkunde: Taal En Onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

In de master Taal en onderwijs studeer je taal- en literatuuronderwijs vanuit een acquisitie, pragmatisch en onderwijskundig perspectief, terwijl je je specialiseert in een van de zeven grote Europese talen of taalfamilies. [+]

Taal en literatuur in een educatieve context

Het masterprogramma Taal en onderwijs biedt een unieke, interdisciplinaire benadering van de studie van het leren van talen en literatuur. Op basis van onderzoek en praktijk volg je cursussen in zowel taalkunde als literatuur. De taalkundige component van het programma is gericht op taalgebruik, taalvariatie en (buitenlandse) taalverwerving en -onderwijs, terwijl de literaire component betrekking heeft op de praktische en conceptuele verbanden tussen literatuur en onderwijs, met vragen als: Hoe kan iemand 'lesgeven' literatuur? Wat leert de literatuur ons? En wat is de relatie tussen literatuur en sociale ontwikkeling en verandering?

Een eerste stap op het leerpad ... [-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Art Studies (by Research)

Campus Voltijd 12 - 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

In het onderzoeksvoorstel schrijven studenten neer hun ideeën voor tutorials, een scriptie en de drie keuzevakken zij wensen te nemen. Alle studenten volgen drie kern cursussen, die een theoretische achtergrond in Art Studies bieden.

Programma structuur

De Research Master Art Studies bestaat uit 120 ECTS:

90 studiepunten voor de kern cursussen, tutorials en keuzevakken. 30 studiepunten voor een scriptie.

Studenten die uitzonderlijke belofte tijdens het programma een regelmatige of professional master zien worden aangemoedigd om hun studie voort te zetten in een onderzoeksprogramma. Zodra studenten worden toegelaten tot het onderzoeksprogramma, kunnen ze credits verdiend tijdens hun vorige studie naar hun Research Master's degree te dragen. De examencommissie bepaalt welke cursussen in aanmerking komen voor de overdracht.... [-]


Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Comparative Cultural Analysis

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in kunst en cultuur en de titel Master of Arts (MA) te ontvangen.

Programma structuur

42 studiepunten voor cursussen 18 studiepunten voor een scriptie Proefschrift

De masterscriptie rapporten op onderzoek door de student onder toezicht van de twee academische medewerkers die betrokken zijn bij het programma. Het onderwerp van de scriptie moeten onderling worden overeengekomen door de student en academische adviseur (s).

[-]

Master Of Arts (MA) In De Algemene Taalwetenschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Diploma certificaat

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in de taal- en de titel Master of Arts (MA) te ontvangen.

Programma structuur

24 studiepunten voor kerncursussen

term Paper

[-]

Master Of Arts (MA) In De Europese Studies: Identiteit En Integratie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de eenjarige masteropleiding Identity and Integration bestudeer je Europa's hedendaagse uitdagingen van culturele diversiteit en identiteit door te kijken naar de complexe politieke, ideologische en culturele geschiedenis van het continent. [+]

In de eenjarige masteropleiding Identity and Integration bestudeer je Europa's hedendaagse uitdagingen van culturele diversiteit en identiteit door te kijken naar de complexe politieke, ideologische en culturele geschiedenis van het continent.

Europa in zijn geheel verkennen

Het programma European Studies Identity and Integration biedt u:

Een cultuurhistorische benadering van actuele vraagstukken van diversiteit en identiteit in Europa. Een unieke combinatie van geschiedenis, culturele studies en moderne literatuur. Grondige training in de analytische en communicatieve vaardigheden die essentieel zijn in een professionele onderzoeks- en beleidsomgeving, zowel in binnen- als in buitenland. ... [-]

Master Of Arts (MA) In De Geschiedenis: De Amerikaanse Studies

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De masteropleiding American Studies verkent de geschiedenis van de Verenigde Staten om te begrijpen wat is specifiek over dit Amerikaanse samenleving en cultuur ... [+]

Master of Arts (MA) in in de geschiedenis: American Studies

Voertaal: Engels

Begint in: September

Al bijna 70 jaar de Verenigde Staten is de dominante wereldmacht geweest. De masteropleiding American Studies verkent de geschiedenis van de Verenigde Staten om te begrijpen wat is specifiek over dit Amerikaanse maatschappij en cultuur, die tegelijkertijd heeft zo'n wereldwijde aantrekkingskracht en enorme militaire macht. De Amerikaanse Studies aan de Universiteit van Amsterdam is interdisciplinair in zijn benadering, een combinatie van geschiedenis en de sociale wetenschappen. Terwijl het programma altijd heeft beschouwd als de Verenigde Staten vanuit een internationaal en vergelijkend perspectief, is onlangs uitgebreid met een nieuw mondiaal perspectief te nemen. Centrale thema's in het programma zijn: de Amerikaanse democratie, de Amerikaanse-Europese diplomatieke en militaire betrekkingen, de Amerikanisering van Europa en de beschuldigingen met betrekking tot Amerikaanse culturele imperialisme.... [-]


Master Of Arts (MA) In De In De Media En Cultuur: Filmstudies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding in Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam heeft tot doel studenten te kritisch te trainen en creatief kunnen omgaan met zulke belangrijke verschuivingen in de film ... [+]

Master of Arts (MA) in Media en Cultuur: Film Studies

Voertaal: Engels

Begint in: September

De masteropleiding in Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam heeft tot doel studenten te kritisch te trainen en creatief kunnen omgaan met zulke belangrijke verschuivingen in de film en filmcultuur. Het programma biedt diepgaande kennis op diverse onderzoeksgebieden, variërend van film filosofie, media archeologie en cultureel geheugen om kwesties van transnationale en wereldwijde audiovisuele praktijken. Studenten hebben een bevoorrechte toegang tot historische bronnen en film collecties. Internationaal gerenommeerde geleerden film worden benoemd als docenten en gastdocenten. Lesgeven in het programma is sterk geïnformeerd door de manier waarop de film is internationaal onderwezen, met name in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk, waardoor studenten de mogelijkheid de hoogte van de bredere ontwikkelingen in het veld te houden. * Let op de masteropleiding Film Studies is niet een Master in filmproductie.... [-]


Master Of Arts (MA) In De Literaire Studies (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Literatuur biedt ons kansen om werelden te ervaren buiten onze eigen omstandigheden en situatie. Literatuur is altijd groter dan de interpretaties het inspireert ... [+]

Master of Arts (MA) in Literary Studies (door Onderzoek)

Voertaal: Engels

Begint in: September

Literatuur biedt ons kansen om werelden te ervaren buiten onze eigen omstandigheden en situatie. Literatuur is altijd groter dan de interpretaties het inspireert in ons en daagt ons uit om de tekst te voldoen door de uitbreiding van ons eigen referentiekader. In dit programma literatuur is bestudeerd als een cultureel en historisch divers gebied, als een historische praxis en als een historisch verschuiven canon. Bij het bestuderen van de literatuur als een intercultureel fenomeen, de cursus neemt een vergelijkend oogpunt. De Research Master Literary Studies biedt een theoretisch en historisch geïnformeerde overzicht van de diversiteit en complexiteit van de diachrone literatuur.... [-]


Master Of Arts (MA) In De Nieuwe Media En Digitale Cultuur

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Nieuwe Media en Digitale Cultuur is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijdragen aan tijdige discours rond kritische ... [+]

Master of Arts (MA) in Nieuwe Media en Digitale Cultuur

Voertaal: Engels

Begint in: September

De masteropleiding Nieuwe Media en Digitale Cultuur is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijdragen aan tijdige discours rond kritische media theorie. Het bouwt voort op de baanbrekende nieuwe media scene, met de nadruk op de studie van internet cultuur. Studenten krijgen een grondige kennis van de nieuwe media theorie bekeken vanuit het perspectief van de media archeologie, materialistische en andere kritische tradities, en toegepast op onderwerpen als bloggen, locatieve media, netwerken en protocol.

Programma structuur

De masteropleiding Nieuwe Media en Digitale Cultuur bestaat uit 60 ECTS:... [-]


Master Of Arts (MA) In De Taalkunde (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Research Master Linguistics geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in een breed scala van taalkundige sub-disciplines. Bovendien ... [+]

Master of Arts (MA) Linguistics (door Onderzoek)

Voertaal: Engels

Begint in: September

De Research Master Linguistics geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in een breed scala van taalkundige sub-disciplines. Daarnaast besteedt serieuze aandacht aan methodologische kwesties, en is gericht op theorievorming door de analyse van grote datasets. Alle cursussen worden gegeven in het Engels of, in het geval van de taal-specifieke cursussen, in de gegeven taal.

Studeren Taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam is de thuisbasis van specialisten in alle belangrijke deelgebieden van de taalkunde.

De Research Master Linguistics wordt gecoördineerd door het Amsterdams Centrum voor Taal en Communicatie (ACLC) en het Institute for Logic, Language and Computation. Het programma speelt in op deze mogelijkheden door het bedekken van een aantal gebieden, waaronder: onderzoek in het Creools studies, discoursanalyse, functionele grammatica, generatieve grammatica, taal en spraak ontwikkeling en pathologie, taal typologie, taalvariatie en verandering, fonetiek, tweede taalverwerving, semantiek en teken taalkunde. De universiteit is rijk in termen van de talen en taalfamilies bedekt met taalkundig onderzoek en onderwijs. Taalkunde seminars worden gegeven op Arabisch, Nederlands (waaronder Nederlands als tweede taal), Engels, Frans, Duits, Grieks (Klassiek en modern), Italiaans, Latijn, Scandinavische, Slavische en Spaans. Een algemeen kenmerk van de taalkundige onderzoek aan de UvA is de focus op theorievorming door de analyse van grote datasets. ... [-]

Master Of Arts (MA) In De Theologie En Religieuze Studies (research MA)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De focus van de Research Master programma Religious Studies is over religieuze pluraliteit in de Westerse wereld: verschillen binnen religies, verschillen tussen de ... [+]

Master of Arts (MA) in Theologie en Religiewetenschappen (Research MA)

Voertaal: Engels

Begint in: September

De focus van de Research Master programma Religious Studies is over religieuze pluraliteit in de Westerse wereld: verschillen binnen religies, de verschillen tussen religies, en nieuwe fenomenen als radicale individualisering dat de religieuze landschap herschikken. Het programma niet alleen studies officiële doctrines en gevestigde tradities en instellingen, maar geeft ook de nodige aandacht aan het hele spectrum van de religieuze ervaring en praktijken in de westerse samenlevingen.

Leerplan

De onderzoeksmaster Religious Studies streeft naar seminars, tutorials en onderzoek te integreren. De cursussen worden in verband met het onderzoek van de docenten is, en studenten kunnen deelnemen aan onderzoeksactiviteiten geïnitieerd door het personeel. Zij kunnen zich specialiseren in een sociale wetenschappen, literaire of historische spoor, en kan er ook voor kiezen om zich te concentreren op een specifieke religie door middel van keuzevakken en tutorials.... [-]


Master Of Arts (MA) In De Westerse Esoterie

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De masteropleiding westerse esoterie richt zich op de kritische historische en analytische studie van de esoterische stromingen in de westerse cultuur. Tegen de... [+]

Master of Arts (MA) in de westerse esoterie

Voertaal: Engels

Begint in: September

De masteropleiding westerse esoterie richt zich op de kritische historische en analytische studie van de esoterische stromingen in de westerse cultuur. Tegen de achtergrond van de gnostische en hermetische stromingen van de late oudheid en de geschiedenis van de zogenaamde 'occulte wetenschappen' (met name astrologie, alchemie, magie), is de aandacht vooral gericht op de heropleving van de Hermetische filosofie tijdens de vroege Renaissance, de zogenaamde -called 'occulte filosofie' en zijn latere uitlopers (alchemie, Paracelsianism en Rozenkruisers). Daarnaast is het programma geeft ook de nodige aandacht aan de joodse en christelijke Kabbala en de bewegingen die daaruit voortvloeien, alsmede theosofische en illuminist stromingen, en de verschillende vormen van occultisme en aanverwante bewegingen tijdens de negentiende en twintigste eeuw, waaronder de New Age beweging .... [-]


Master Of Arts (MA) In Kunst En Cultuur: Artistiek Onderzoek (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Research master Artistic Research wil een brug slaan tussen kunst en standaard wetenschappelijk onderzoek te vormen door het aanbieden van inzicht in en training ... [+]

Master of Arts (MA) in kunst en cultuur: Artistic Research (door Onderzoek)

Voertaal: Engels

Begint in: September

De Research master Artistic Research wil een brug slaan tussen kunst en standaard wetenschappelijk onderzoek te vormen door het aanbieden van inzicht en opleiding in nieuwe vormen van onderzoek. Deze nieuwe vormen bieden een alternatief voor de bestaande benaderingen, waarbij de nadruk toegepast, praktijkonderzoek in tegenstelling tot fundamenteel, theoretisch onderzoek. De Research Master in Artistic Research neemt een experimentele benadering van zowel specifieke kunstobjecten en bredere artistieke concepten en opent ze voor interpretatie. Onderwerpen en strategieën relevant voor de huidige wetenschappelijke debatten en hedendaagse artistieke praktijk vorm kern onderdelen van het programma.... [-]


Master Of Arts (MA) In Kunst En Cultuur: De Culturele Analyse (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Een interdisciplinaire analyse van de cultuur

Het programma is gewijd aan de interdisciplinaire analyse van de cultuur in het algemeen. Culturele fenomenen zoals werken van kunst en literatuur, film en nieuwe media, populaire cultuur, evenals sociale geloof en waarde-systemen zijn onderzocht en geanalyseerd.

De nadruk wordt gelegd op tekstuele, visuele en historische details geplaatst in de context van de sociale, politieke of esthetische bewegingen die hen ondersteunen. Hun impliciete normativiteit en de manieren waarop identiteit, verschil en anderszijn wordt onderhandeld over het culturele spectrum zijn ondervraagd.

Studeren Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam ... [-]

Master Of Arts (MA) In Kunst En Cultuur: Musicologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Muziekwetenschap richt zich op interculturele muziek in een breed scala van onderwerpen, waaronder wereldmuziek, hedendaagse uitingen van ... [+]

Master of Arts (MA) in kunst en cultuur: Musicologie

Voertaal: Engels

Begint in: September

De masteropleiding Muziekwetenschap richt zich op interculturele muziek in een breed scala van onderwerpen, waaronder wereldmuziek, hedendaagse uitingen van muziek, westerse klassieke muziek van alle tijden, de theorie van de muziek, cognitie, culturele musicologie, muziektheorie, uitvoeringspraktijk, pop en jazz. Het programma is gericht op het verstrekken van een uitgebreide kennis van een bepaald gebied van musicologie, en maakt de deelnemende studenten de vrijheid om in hun gekozen gebied van studie, verder te onderzoeken, zoals de muziek van India of de ontwikkeling van de moderne twintigste-eeuwse composities.... [-]


Master Of Arts (MA) In Kunst En Cultuur: Theater Studies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Aspecten van theater en performance zijn alomtegenwoordig in de hedendaagse mondiale gemeenschap. Het is daarom belangrijk om het theater in de breedste zin te bestuderen ... [+]

Master of Arts (MA) in kunst en cultuur: Theaterwetenschap

Voertaal: Engels

Begint in: September

Aspecten van theater en performance zijn alomtegenwoordig in de hedendaagse mondiale gemeenschap. Het is daarom belangrijk om het theater in de breedste zin van het woord te bestuderen, niet alleen als onderdeel van de nationale (Nederlandse) cultuur, maar ook als een cultureel fenomeen ondergaat momenteel een proces van globalisering. De masteropleiding Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam biedt een breed scala van mogelijkheden voor het verwerven van inzicht in de processen van de theatrale creatie en beleving, evenals aspecten van theatraliteit, zowel binnen en tussen culturen. De cursussen worden georganiseerd rond vijf thema's: Theater en Globalisering, Theater en Geschiedenis, Theater en Maatschappij, Theater Analyse en Prestaties en Performativity.... [-]


Master Of Arts (MA) In Theologie En Religiewetenschappen: Religious Studies

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

In het licht van hun eigen onderzoeksproject kunnen studenten ook een stage of cursussen volgen die worden aangeboden door andere programma's, zoals het Westers Esotericisme.

[-]

Master of Arts in Archaeology: Archaeology of Northwestern Europe

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Keuzevakken

Het onderwerp van de scriptie moeten onderling worden overeengekomen door de student en de promotor.

De arbeidsmarkt

Afgestudeerden kunnen ook gaan om een ​​PhD-programma aan de UvA, een andere Nederlandse universiteit of een universiteit in het buitenland.

[-]

Master of Arts in Classics and Ancient Civilisations: Ancient History

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Programma structuur

De masteropleiding Ancient History omvat 60 ECTS-credits:

42 studiepunten voor de kern cursussen, keuzevakken en tutorials.

[-]

Master Of Arts In De Archeologie: Landschap En Erfgoed

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Met ACASA kunt u profiteren van de expertise van twee universiteiten en kunt u kiezen uit een breed scala aan cursussen, interessegebieden en specialisaties.

Leerplan

Programma structuur

18 studiepunten voor een scriptie [-]

Master Of Arts In De Archeologie: Mediterrane Archeologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Met ACASA kunt u profiteren van de expertise van twee universiteiten en kunt u kiezen uit een breed scala aan cursussen, interessegebieden en specialisaties.

Leerplan

Programma structuur

[-]

Master Of Arts In Klassiekers En Oude Beschavingen: Oude Studies

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Transcending disciplinaire grenzen

Nauwelijks een enkele vraag op oude maatschappij of cultuur kan worden opgelost als men beperkt het bewijs om ofwel schriftelijke bronnen of archeologisch materiaal. Het biedt een unieke combinatie van historische, literaire en archeologische benaderingen waaruit de student een keuze kan maken. Bovendien is het mogelijk specialiseren in oude filosofie of religie, en de studie van één van de klassieke talen of neo-A en Nieuwbabylonische kunnen in het programma.

[-]

Master Of Arts In Televisie En Cross-media Cultuur

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding in Television en Cross-Media Culture biedt studenten met een diepgaande kennis van de hedendaagse cross-media cultuur, bekeken ... [+]

Master of Arts in Televisie en Cross-Media Culture

Voertaal: Engels

Begint in: September

De masteropleiding in Television en Cross-Media Culture biedt studenten met een diepgaande kennis van de hedendaagse cross-media cultuur, vanuit historische, theoretische en kritische perspectieven, en toegepast op onderwerpen zoals:

relatie tussen privé en publiek, politieke bureau van het publiek en de gebruikers, economische en technologische context van de culturele productie, esthetische vormen tussen het vertellen van verhalen en de interface, populaire en professionele kennis productie via de media.

Het programma maakt je niet trainen in het produceren van media-inhoud. Het zal je in plaats daarvan leren hoe je de belangrijkste dynamiek van onze mediacultuur en hoe ze te conceptualiseren in een kritische en zinvolle manier te identificeren. Dit zal u toelaten om te participeren in lopende discussies en om relevante input te geven aan de culturele, politieke en industriële inspanningen inzake mediacultuur.... [-]


Meesters In Kunst En Cultuur: Kunst Van Het Nederland

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De tweejarige Research Master-programma Arts of the Netherlands richt zich op de artistieke traditie van Nederland van circa 1400-1900, bestaande uit de velden van de vroege Nederlandse kunst, Nederlandse en Vlaamse kunst van de Gouden Eeuw, en moderne kunst uit de 19e en vroege 20e eeuw. [+]

De tweejarige Research Master-programma Arts of the Netherlands richt zich op de artistieke traditie van Nederland van circa 1400-1900, bestaande uit de velden van de vroege Nederlandse kunst, Nederlandse en Vlaamse kunst van de Gouden Eeuw, en moderne kunst uit de 19e en vroege 20e eeuw.

Het bestuderen van de kunst van Nederland

Tijdens de periode van de Kunst der Nederlanden bloeide de kunst in steden als Brugge, Gent, Antwerpen, Haarlem, Delft en Amsterdam, terwijl de Nederlandse traditie werd vormgegeven door wereldberoemde kunstenaars als Jan van Eyck en Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch en Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens en Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt en Vermeer, en Vincent van Gogh en Piet Mondriaan.... [-]


Onderzoek Naar Communicatie En Informatiestudies: Argumentatie, Retoriek En Communicatie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

[-]

Research MA in Heritage, Memory and Archaeology

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

The innovative interdisciplinary two-year Research Master's programme Heritage, Memory Studies and Archaeology explores the ways in which we deal with tangible and intangible remnants and narratives of the past, as well as the remaking of the past into heritage, memory and material culture in the present. [+]

The innovative interdisciplinary two-year Research Master's programme Heritage, Memory Studies and Archaeology explores the ways in which we deal with tangible and intangible remnants and narratives of the past, as well as the remaking of the past into heritage, memory and material culture in the present.

A unique combination of scientific traditions

The two-year Research Master's programme in Heritage, Memory and Archaeology trains you to think critically about how human societies have dealt with the past in pre-modern times, as well as the diverse and conflicting ways in which the past is interpreted and put to use in the world today.

Whether you choose to specialise in ‘Heritage and Memory Studies’, or in ‘Archaeology and Material Culture’, this innovative programme offers a unique combination of scientific traditions and will give you a strong theoretical and conceptual foundation in Heritage and Memory Studies or Archaeology and Material Culture and the intersections between these fields.... [-]


Research MA Philosophy

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Core cursussen en keuzevakken worden aangeboden in de vorm van seminars, die worden bijgewoond door 10 tot 25 internationale en Nederlandse studenten. Tutorials worden gegeven in kleine groepen, die worden begeleid door specialisten en meestal op initiatief van medewerkers. Studenten zijn ook vrij om een ​​tutorial te organiseren, verleende zij in staat zijn om een ​​geschikte begeleider te vinden.

Programma structuur [-]

MSc

Erasmus Mundus Master In Journalistiek, Media En Globalisering (msc)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het tweejarige internationale Erasmus Mundus Masterprogramma Journalistiek, Media en Globalisering biedt aspirant en praktiserend journalisten een meer kritisch inzicht in hun vakgebied, om meer academisch solide, kritische en wereldwijd gerichte mediaprofessionals te creëren. [+]

Het tweejarige internationale Erasmus Mundus Masterprogramma Journalistiek, Media en Globalisering biedt aspirant en praktiserend journalisten een meer kritisch inzicht in hun vakgebied, om meer academisch solide, kritische en wereldwijd gerichte mediaprofessionals te creëren.

Het programma biedt studenten de unieke ervaring van studeren in twee Europese landen. Studenten brengen het eerste jaar door in Aarhus, Denemarken, en gaan vervolgens naar een andere universiteit om zich te specialiseren in een van de vier verschillende gebieden van journalistiek en mediastudies: Media en politiek (Universiteit van Amsterdam, Nederland), Oorlog en Conflict (Universiteit van Swansea, UK), Business and Finance Journalism (City University London, UK) of Comparative and Transcultural Approaches (University of Hamburg, Duitsland). Een selecte groep studenten heeft ook de mogelijkheid om tijd door te brengen aan een derde universiteit, aan de University of California, Berkeley (VS), de University of Technology, Sydney (Australië), of La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chili).... [-]


Executive Master In International Finance (MIF)

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De Master in International Finance (MIF) is een uitvoerend MSc-diploma (voor kandidaten met werkervaring). De MIF-programma laat u kennismaken met cutting-edge ontwikkelingen in de internationale corporate finance, banking en asset management. Het cursusaanbod is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een professionele in plaats van een academische carrière. [+]

Boost je carrière in financiën en bankwezen Master in International Finance (MIF) is een postgraduate en postexperience programma dat cutting-edge ontwikkelingen in Corporate Finance & Valuation, Investment, Financial Modelling, M & A, Asset Management en Risk Management biedt. Bekijk meer: ​​http://youtu.be/YiEnZy3ZnjY

Full-time, part-time of modulaire Het programma stelt u in staat om full-time (12 maanden), part-time (18-24 maanden) studie voor werkstudenten of om te studeren modulaire. Alle cursussen worden gegeven in het Engels en de georganiseerde 2-3 's avonds tijdens de weekdagen (maandag-donderdag).

International Study Trip Elk jaar organiseren we een internationale studiereis naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Thema's van deze reis is: 'Finance in opkomende markten'.... [-]


Executive Msc In International Finance (mif): Financiën En Technologie

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Technologie verandert de financiële sector zoals we die kennen grondig en daarmee ook de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de sector. Deze nieuwe track is bedoeld om de twee gebieden van financiën en IT bij elkaar te brengen om u in staat te stellen te begrijpen hoe technologie de financiële sector van de toekomst beïnvloedt. [+]

Goals

Technologie verandert de financiële sector zoals we die kennen grondig en daarmee ook de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de sector. Deze nieuwe track is bedoeld om de twee gebieden van financiën en IT bij elkaar te brengen om u in staat te stellen te begrijpen hoe technologie de financiële sector van de toekomst beïnvloedt.

Je krijgt een gedegen financiële opleiding gecombineerd met uitgebreide vaardigheden in programmeren, machine learning en big data. Daarnaast leer je hoe deze concepten in de financiële wereld kunnen worden geïmplementeerd.

Doelgroep

Deze baan is geschikt voor professionals met minimaal twee jaar ervaring op relevante gebieden.

... [-]

Master in Atomistic Scale Modeling of Chemical, Physical and Biological Systems (ATOSIM)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Carriere vooruitzichten

Studenten uit ontwikkelingslanden zijn optimaal gepositioneerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van dit wetenschapsgebied in hun eigen land, in sterk partnerschap met de Europese instellingen.

Bovendien is de algemene vaardigheden verworven door ATOSIM studenten (analytisch denken, het vermogen om te werken met en ontwikkelen van complexe modeling tools) bieden ook een goede basis voor de werkgelegenheid bij grote financiële instellingen en overheidsinstanties.

Beurzen

[-]

Master In Fysica En Astronomie: Theoretische Fysica

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Theoretische natuurkunde heeft de verbeelding voor vele generaties. Het is een zeer uitdagend en erg spannend gebied, dat streeft naar diep fundamentele vragen beantwoorden zoals: wat is materie gemaakt van ?, wat is de aard van ruimte en tijd? Dit vereist een hoge mate van conceptuele en technische verfijning. [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Theoretische natuurkunde heeft de verbeelding voor vele generaties. Het is een zeer uitdagend en erg spannend gebied, dat streeft naar diep fundamentele vragen beantwoorden zoals: wat is materie gemaakt van ?, wat is de aard van ruimte en tijd? Dit vereist een hoge mate van conceptuele en technische verfijning.

Is Theoretische Natuurkunde aan de UvA de studie voor mij?

Het is, als u:

zijn gefascineerd door de natuurkunde en de wetten van de wetenschap willen begrijpen op een fundamenteel niveau waarom kwestie is wat het is, en hoe dit van invloed op de wereld om ons heen genieten van wiskundige modellen te verkennen en te ontwikkelen hebben een hoog abstractievermogen bereid zijn om diep graven om oplossingen te vinden voor problemen natuurkunde hebben een grondige kennis van de speciale relativiteitstheorie, kwantummechanica, statistische fysica, elektrodynamica, calculus en lineaire algebra (en basiskennis van gecondenseerde materie en deeltjesfysica is een voordeel). Wat betekent Theoretische Natuurkunde aan de UvA moet me bieden? ... [-]

Master in Pedagogical Sciences: Youth at Risk

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Accreditatie en de mate

De kwaliteit van deze master is geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

Opleiding Semester 1

Gespecialiseerde opleidingen:

[-]

Master Of Science (msc) Bedrijfseconomie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Deze academische masteropleiding leert studenten om het functioneren van bedrijven en andere organisaties te analyseren vanuit een duidelijk micro-economisch perspectief, zowel intern als in de marktcontext waarin ze opereren. [+]

Deze academische masteropleiding leert studenten om het functioneren van bedrijven en andere organisaties te analyseren vanuit een duidelijk micro-economisch perspectief, zowel intern als in de marktcontext waarin ze opereren.

Het programma legt sterk de nadruk op een analytische en kwantitatieve benadering en manier van denken, zodat afgestudeerden in staat zijn om onderzoek te doen in onderwerpen van Bedrijfseconomie.

Eén masterprogramma, twee tracks

De master in bedrijfseconomie bestaat uit twee academische sporen van topniveau in een van de volgende disciplines. Zie de afzonderlijke trackprogramma's voor meer informatie over de tracks:

Managementeconomie en strategie Mededingingsrecht en economie Graad ... [-]

Master Of Science (MSC) In Business Administration

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De MSc in Business Administration wil de toegangspoort zijn voor ambitieuze studenten met een ondernemende, wereldwijde instelling voor een internationale carrière in het bedrijfsleven. [+]

De MSc in Business Administration wil de toegangspoort zijn voor ambitieuze studenten met een ondernemende, wereldwijde instelling voor een internationale carrière in het bedrijfsleven. U krijgt een goed begrip van het management in een van de zeven specialisaties waaruit u kunt kiezen. Je wordt uitgedaagd om realistische cases van onze zakelijke partners op te lossen.

Hoe moeten bedrijven reageren op recessie, globalisering of de mogelijkheden van nieuwe technologie? Waarom zijn sommige bedrijven succesvol met 'groene' producten, terwijl andere dat niet zijn? Welk bedrijfsmodel zal succesvol zijn in de game-industrie?

Om de uitdagingen die organisaties van het bedrijfsleven worden geconfronteerd vandaag de dag te begrijpen, zijn inzichten uit verschillende disciplines nodig. Daarom is de Master in Business Administration is het aanbieden van een breed scala aan cursussen in Marketing, Strategic Management, Ondernemerschap, Financiën, International Management en Human Resources Management die typisch zijn voor een Master in Business Administration zijn.... [-]


Master Of Science (MSC) In Computationele Wetenschappen

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Of begrijpen van het gedrag van de financiële markten? [+]

Of begrijpen van het gedrag van de financiële markten?

Als Computational Science-student in Amsterdam profiteer je van expertise, netwerken en onderzoeksprojecten aan beide universiteiten en aanverwante onderzoeksinstituten.

Drie soorten cursussen

Computational Science is een wetenschapsgebied dat vele disciplines omvat, maar in de kern gaat het om de ontwikkeling van modellen en simulaties om natuurlijke systemen te begrijpen. Ons masterprogramma is ontworpen met dit in gedachten. We definiëren drie soorten cursussen: kern, beperkte keuze en aanbevolen keuzevakken. Een compleet programma bestaat uit 14 cursussen en een afstudeerproject van zes maanden.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Biologische Wetenschappen

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding in Biological Sciences bestaat uit vier tracks. Alle tracks zijn tweejarige programma's, geschikt voor studenten met een ... [+]

Master of Science (MSc) in Biologische Wetenschappen

Voertaal: Engels

Begint in: September

Aan de UvA het programma in Biological Sciences bestaat uit vier tracks:

Ecologie en Evolutie Algemene Biologie Green Life Sciences Limnologie en Oceanography

Alle tracks zijn tweejarige programma's, geschikt voor studenten met een Nederlands Bachelor of Science diploma of het equivalent daarvan in de biologie. Sommige van de tracks van deze master kan ook van belang zijn voor studenten van de biomedische wetenschappen, life sciences, fysische geografie, aardwetenschappen, chemie, milieu-, natuurkunde, wiskunde en zelfs econometrie.

Masteropleiding Biological Sciences... [-]


Master Of Science (MSC) In De Biowetenschappen - Bio-informatica En Systeembiologie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit programma combineert de moleculaire en celbiologie, informatica en wiskundige modellering om enorme hoeveelheden biologische gegevens te integreren in de fundamentele ... [+]

Master of Science (MSc) in Life Sciences - Bioinformatica en Systeembiologie

Voertaal: Engels

Begint in: September

Enorme hoeveelheden gegevens zijn verzameld door middel van genomics initiatieven. Zij bieden een gouden kans om de geheimen van het leven te onderzoeken, om meer van haar complexiteit te begrijpen, om de kwaliteit van leven te verbeteren en om de belangrijkste ziekten te veroveren. Het omzetten van deze enorme hoeveelheid gegevens in echt begrip is de fundamentele uitdaging van het Bioinformatica onderzoek. High-throughput methoden zoals massively parallel sequencing en massaspectrometrie genereren van meer ruwe gegevens dan conventionele computer modellen efficiënt aankan. Te verwerken en deze gegevens te analyseren, computationele technieken uit Bioinformatics - zoals sequentiealignering, volgorde assemblage, biostatistiek en machine learning - zijn verplicht om voorspellingen te doen over de gezondheid uitkomst te maken en om te beslissen over een persoonlijke behandeling van de patiënt. Zowel Bioinformatica en Systeembiologie sterk interdisciplinaire gebieden. Dit programma combineert de moleculaire en celbiologie, informatica en wiskundige modellering om enorme hoeveelheden biologische gegevens in de fundamentele kennis te integreren. Je zal een sterke gevoel voor wetenschappelijk onderzoek en een hoog niveau van abstractie te ontwikkelen en leren om de snelle ontwikkelingen op deze gebieden te combineren.... [-]


Master Of Science (msc) In De Chemie

Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Chemie wordt wereldwijd erkend als een sleutelrol spelen in de sociale en economische vooruitgang. Het vormt de brug tussen biologie aan het ene uiteinde van de ... [+]

Master of Science (MSc) in de chemie

Voertaal: Engels

Begint in: februari, september Chemie wordt wereldwijd erkend als een sleutelrol spelen in de sociale en economische vooruitgang. Het vormt de brug tussen biologie aan het ene uiteinde van het spectrum, en natuurkunde en wiskunde aan de andere. De masteropleiding Chemistry stelt je bloot aan onderzoek in de frontlinie van deze spannende, veelzijdige discipline. Het doel is om u te voorzien van een hoog gekwalificeerde achtergrond van theorie en praktijk in de chemie, met voldoende specialisatie in een specifiek gebied.

MSc Chemistry tracks

Binnen het programma Chemie van de Meester, kan iedere leerling een gebied is afgestemd op hun individuele talenten en ambities te vinden. Er zijn verschillende specialisaties of 'tracks':... [-]


Master Of Science (MSc) In De Chemie - Analytical Sciences

Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

In het tweejarige track Analytical Sciences van de masteropleiding Chemistry, een joint degree-programma bij de Vrije Universiteit Amsterdam, richt je je volledig op aspecten van analytische chemie, zoals moderne analytische technieken, algemene concepten en strategieën voor analyse en verschillende toepassingsgebieden. [+]

In het tweejarige track Analytical Sciences van de masteropleiding Chemistry , een joint degree-programma met de Vrije Universiteit Amsterdam, richt je je louter op aspecten van analytische chemie, zoals moderne analytische technieken, algemene concepten en strategieën voor analyse en verschillende toepassingsgebieden.

Analytische chemie speelt een cruciale rol in veel gebieden van de wetenschap en de samenleving. Chemische verbindingen in diverse materialen en omgevingen moeten worden geïdentificeerd en gekwantificeerd, bijvoorbeeld:

de ontwikkeling van geneesmiddelen het ontrafelen van complexe biologische systemen het ontwerpen van nieuwe duurzame materialen en chemische processen ... [-]

Master Of Science (MSc) In De Chemie - Moleculaire Wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De tweejarige track Molecular Sciences in the Chemistry master, een joint degree-programma met de Vrije Universiteit Amsterdam, omvat gebieden in de chemie die traditioneel geassocieerd worden met organische en anorganische chemie, katalyse, fysische chemie en theoretische chemie. [+]

De tweejarige track Molecular Sciences in the Chemistry master , een joint degree-programma met de Vrije Universiteit Amsterdam, omvat gebieden in de chemie die traditioneel geassocieerd worden met organische en anorganische chemie, katalyse, fysische chemie en theoretische chemie.

Organische chemie, biochemie en organometaalchemie vormen de basis voor een fundamenteel begrip van de relatie tussen moleculaire structuur en prestaties. Dit veld levert de maatschappij de moleculen en materialen die we nodig hebben voor onze gezondheid, transport, energie, landbouw en communicatie. Begrijpen hoe moleculen functioneren is een van de belangrijkste wereldwijde uitdagingen in de chemie

Is Molecular Sciences in Amsterdam het nummer voor mij? ... [-]

Master Of Science (MSC) In De Communicatiewetenschap (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Zou je graag nieuwe kennis willen creëren in plaats van het alleen te bestuderen? De Research Master in Communicatiewetenschap is een tweejarige MSc-opleiding voor studenten die graag voorop willen lopen bij de nieuwste ontwikkelingen in het begrijpen van de rol van communicatie en media in de samenleving. [+]

Zou je graag nieuwe kennis willen creëren in plaats van het alleen te bestuderen? De Research Master in Communicatiewetenschap is een tweejarige MSc-opleiding voor studenten die graag in de voorhoede willen staan ​​van de nieuwste ontwikkelingen in het begrijpen van de rol van communicatie en media in de samenleving.

De toenemende pervasiviteit van media en communicatie in ons leven, vormt vele fascinerende uitdagingen. Oudere ideeën over media en communicatie moeten opnieuw worden beoordeeld, de nieuwe mediaomgeving moet in kaart worden gebracht en de gevolgen van de snelle veranderingen in nieuwe media en digitale technologieën moeten worden begrepen. Dit vormt de kern van het onderzoeksmasterprogramma Communicatiewetenschappen.... [-]


Master Of Science (msc) In De Communicatiewetenschap: Bedrijfscommunicatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het traject Bedrijfscommunicatie binnen de master Communicatiewetenschap geeft een breed inzicht in de communicatie van commerciële en non-profitorganisaties met hun omgeving en samenleving. [+]

Een belangrijke vraag binnen Corporate Communication is: Hoe worden communicatiestrategieën ontwikkeld, goedgekeurd, geïmplementeerd en wat zijn de effecten van die strategieën op het publiek? Aan de ene kant richt de track zich op externe communicatie en leert je hoe je een bedrijfsimago, reputatie en identiteit kunt opbouwen en onderhouden.

Een belangrijk aspect om op te merken is bovendien de publieke verantwoordelijkheid van organisaties, vooral met betrekking tot de publieke opinie en het publieke debat in de traditionele en sociale media. De relatie met de pers, het publiek, media en belanghebbenden wordt uitvoerig besproken en crisiscommunicatie wordt aangesproken in overeenstemming met deze relaties.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Communicatiewetenschap: Persuasieve Communicatie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De track Persuasive Communication van de master Communicatiewetenschappen behandelt communicatieprocessen die bedoeld zijn om specifieke overtuigende doelen te bereiken in marketing en gezondheidscommunicatie. [+]

In deze master zul je verschillende marketing- en gezondheidscommunicatietheorieën bestuderen en leren hoe je deze theorieën kunt toepassen op uitdagende problemen van consumenten- en gezondheidsgerelateerd gedrag. Door de nieuwste wetenschappelijke inzichten te gebruiken, leer je hoe en onder welke voorwaarden communicatie kan worden gebruikt als een strategisch hulpmiddel om mensen te informeren en beïnvloeden. Bijzondere aandacht wordt besteed aan communicatie via nieuwe media en technologieën, inclusief interactieve en sociale media.

Deze track leert je hoe je marketing- en gezondheidscommunicatieberichten en -campagnes systematisch kunt ontwikkelen en evalueren in een snel veranderende digitale samenleving. U leert hoe mensen media gebruiken om aan hun behoeften te voldoen en hoe u uw doelgroep kunt targeten, de juiste kanalen en hulpmiddelen kunt kiezen, nieuwe media op een innovatieve manier kunt gebruiken en het succes van uw berichten en campagnes kunt evalueren.... [-]


Master Of Science (msc) In De Communicatiewetenschap: Politieke Communicatie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De specialisatie "Politieke communicatie" gaat over kwesties die centraal staan ​​in onze democratieën. Het geeft inzicht in de rol en betekenis van media, journalistiek en informatie bij het vormgeven van de publieke opinie. [+]

De specialisatie "Politieke communicatie" gaat over kwesties die de kern vormen van onze democratieën. Het geeft inzicht in de rol en betekenis van media, journalistiek en informatie bij het vormgeven van de publieke opinie.

In deze master onderzoek je hoe interacties tussen (niet-) gouvernementele actoren, politici, journalisten en burgers vorm krijgen, en welke kenmerken en effecten ze hebben. Door de nieuwste wetenschappelijke inzichten te gebruiken, leer je hoe (sociale) media invloed hebben op politiek engagement en hoe het mediagebruik van burgers verandert. Je zult bespreken wie het nieuws probeert te beïnvloeden, hoe krachtig de media zijn, en hoe dit verschilt in verschillende landen.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Forensische Wetenschap

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Forensic Science is uniek in Nederland. Het programma onderscheidt zich van de meeste internationale masteropleidingen in Forensic Science door voort te bouwen op een reeks wetenschappelijke achtergronden en disciplines, zoals informatica, natuurkunde, scheikunde, biologische wetenschappen en wiskunde. [+]

De masteropleiding Forensic Science is uniek in Nederland. Het programma onderscheidt zich van de meeste internationale masteropleidingen in Forensic Science door voort te bouwen op een reeks wetenschappelijke achtergronden en disciplines, zoals informatica, natuurkunde, scheikunde, biologische wetenschappen en wiskunde.

Het doel van het programma is om goede wetenschappers te trainen, gewapend met forensische kennis en professionele vaardigheden. Wil je je wetenschappelijke kennis maatschappelijk relevant maken binnen de context van orde en wet? Dan moet je Forensic Science aanvragen.

Het grote plaatje zien - een scherp oog voor detail

Het forensische veld is complex en wordt steeds meer elke dag. Forensische wetenschap is het gebied van de wetenschap dat zich bezighoudt met de analyse van sporen achtergelaten in een (misdaad) scène. Om gebeurtenissen uit het verleden te reconstrueren, moeten forensische vragen worden beantwoord met behulp van informatie die kan worden verkregen uit een groot aantal verschillende sporen, zoals DNA, digitale sporen, vingerafdrukken, explosieven, enz. De bewijskracht van deze sporen wordt bepaald door het gebruik van statistische methoden. Het aantal disciplines dat bij elkaar komt, zowel op de plaats delict als tijdens het daaropvolgende onderzoek, wordt groter en de vereiste competenties worden steeds gespecialiseerder. De behoefte aan overzicht en begeleiding van het totale proces neemt evenredig toe.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Informatica

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Grondslagen van de Computing en Concurrency Internet en Web Technology Parallelle Computing Systems

Cursussen worden gegeven op locaties van beide universiteiten.

[-]

Master Of Science (MSC) In De Internationale Ontwikkeling Studies (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De tweejarige Research Master in International Development Studies concentreert zich op ontwikkelingsprocessen en transformaties en verschuivende machtsbalansen in het Globale Zuiden. Tijdens het programma bespreek je maatschappelijke transformatie- en ontwikkelingstrajecten. [+]

De tweejarige Research Master in International Development Studies concentreert zich op ontwikkelingsprocessen en transformaties en verschuivende machtsbalansen in het Globale Zuiden. Tijdens het programma bespreek je maatschappelijke transformatie- en ontwikkelingstrajecten.

In dit programma zal het onderliggende samenspel van sociale, politieke, economische, ecologische en culturele factoren, op meerdere niveaus van bestuur, worden besproken, met aandacht voor ongelijkheden en sociale rechtvaardigheid in actuele kwesties. Als een theoretische en empirische wetenschap bestudeert IDS ontwikkeling als een fenomeen dat het resultaat is van de interactie tussen diverse lokale en internationale actoren en processen, binnen contextspecifieke institutionele omgevingen. De verschuivende machtssaldi hebben geresulteerd in een multi-polaire, polycentrische wereld, waarin opkomende economieën zoals China en Brazilië mondiale spelers zijn geworden, en waar overheden in toenemende mate samenwerken met andere actoren bij het vormgeven van ontwikkelingsprocessen.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Medische Antropologie En Sociologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding in de Medische Antropologie en Sociologie (MAS) traint u voor de gezondheid, ziekte en het lichaam te begrijpen vanuit een sociaal-wetenschappelijk perspectief ... [+]

Master of Science (MSc) in de Medische Antropologie en Sociologie

Voertaal: Engels

Begint in: September

Ziekten bewegen over de landsgrenzen heen - doen patiënten, artsen en medicijnen. Gezondheid en gezondheidszorg is vaak een kwestie van politiek, economie en cultuur ook. In de masteropleiding in de Medische Antropologie en Sociologie, zal je sociale wetenschappen theorie en methoden gebruiken om kritisch te analyseren gezondheidsproblemen in een globaliserende wereld. De masteropleiding in de Medische Antropologie en Sociologie (MAS) traint u voor de gezondheid, ziekte en het lichaam te begrijpen vanuit een sociaal-wetenschappelijk perspectief. Tijdens het programma dat u zal kijken naar hedendaagse mondiale en lokale gezondheidsproblemen, evenals de belangrijkste thema's in de sociale wetenschappen. Het stelt u in staat om uw kennis van de antropologie en sociologie te verdiepen, terwijl op hetzelfde moment het verwerven van een specialisatie in een gezondheid-gerelateerde onderwerp. Als u een medische of psychologische wetenschappen achtergrond zal je verdere opleiding in de sociale wetenschappen te verwerven en leert u kritisch en een reflex te integreren deze training met uw eerdere academische en professionele ervaring. Als u een sociale wetenschappen achtergrond, krijgt u de gelegenheid om verder aan te scherpen uw analytische instrumenten en het verwerven van een specialisatie op het gebied van gezondheid. U vindt een breed scala aan onderwerpen te onderzoeken: van de sociale determinanten van ziekte seksuele subculturen aan de politiek van farmaceutische producten. De UvA is een pionier in deze spannende en groeiende gebied geweest. Onze intensieve, eenjarige programma combineert cursussen en een scriptie project op... [-]


Master Of Science (MSc) In De Politieke Wetenschappen: Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het programma Internationale Betrekkingen biedt u inzicht in fundamentele vragen over oorlog en vrede, de wereldeconomie, maar ook over rechtvaardigheid en identiteit over de hele wereld. Het analyseert interacties tussen staten, internationale organisaties, burgers en andere niet-statelijke actoren op lokaal, nationaal en supranationaal niveau. [+]

Het programma Internationale Betrekkingen biedt u inzicht in fundamentele vragen over oorlog en vrede, de wereldeconomie, maar ook over rechtvaardigheid en identiteit over de hele wereld. Het analyseert interacties tussen staten, internationale organisaties, burgers en andere niet-statelijke actoren op lokaal, nationaal en supranationaal niveau.

Wilt u het snel veranderende karakter van de wereldpolitiek beter begrijpen? We bieden een onderscheidend programma dat is:

Uitgebreid in de berichtgeving over thema's en regio's in de wereld. We bieden meerdere cursussen met betrekking tot vrede en veiligheid, internationale politieke economie, mensenrechten, migratie en, wereldwijde milieukwesties, en vele andere. Onze cursussen bestrijken alle regio's in de wereld en / of relaties tussen regio's. Gebaseerd in de IR van de 21e eeuw: ons programma onderscheidt zich door de nadruk op transnationale processen en instellingen. Het is gebaseerd op interdisciplinaire inzichten en zet zich in voor een breed scala van theoretische en methodologische benaderingen binnen de discipline Internationale Betrekkingen. Onderzoeksgestuurd: ons grote internationale onderwijzend personeel bestaat uit toegewijde onderzoekers die hun eigen werk gebruiken om te leren hoe ze empirisch onderzoek moeten doen en theoretisch inzicht kunnen ontwikkelen. Het programma reflecteert expliciet op de relatie tussen academisch werk en politieke praktijk en omvat cursussen die mede worden gegeven door academisch personeel en beleidsmakers. Student profiel ... [-]

Master Of Science (msc) In De Psychologie (onderzoek Msc)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Research Master programma is stevig ingebed in de experimentele benadering van de psychologie dat de psychologie programma op kenmerkt ... [+]

Master of Science (MSc) in de psychologie (Research MSc)

Voertaal: Engels

Begint in: September

De Research Master programma is stevig ingebed in de experimentele benadering van de psychologie dat de opleiding psychologie aan de Universiteit van Amsterdam kenmerkt. Gespecialiseerde cursussen worden gegeven in het informele, zeer interactieve kleine groepen instellingen. Naast de inhoudelijke cursussen over alle gebieden in de psychologie, het programma biedt een reeks van geavanceerde cursussen over onderzoeksmethoden en statistiek, programmering en computervaardigheden, en schrijven en presentatievaardigheden. Centraal in de Research Master zijn twee afzonderlijke onderzoeksprojecten (Stage en Thesis). In beginsel dienen papers op basis van deze onderzoeksprojecten in aanmerking voor publicatie in internationale wetenschappelijke tijdschriften.... [-]


Master Of Science (MSC) In De Sociale Wetenschappen (onderzoek Msc)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in sociaal-wetenschappelijk onderzoek, en wil je een carrière in de academische of (niet-academische) onderzoek omgevingen na te streven? De Research Master Social Sciences (RMSS) is [+]

Master of Science (MSc) in de Sociale Wetenschappen (Research MSc)

Voertaal: Engels

Begint in: September

Bent u geïnteresseerd in sociaal-wetenschappelijk onderzoek, en wil je een carrière in de academische of (niet-academische) onderzoek omgevingen na te streven? De Research Master Social Sciences (RMSS) is bedoeld voor excellente studenten met een interesse in onderzoek vanuit multidisciplinair en disciplinaire perspectieven. Door een uitgebreide focus op geavanceerde kwantitatief en kwalitatief onderzoek vaardigheden, zullen de studenten die klaar bent de RMSS in staat zijn om zelfstandig uit te voeren hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek. De Research Master Social Sciences biedt u geavanceerde opleiding in de hedendaagse sociaal-wetenschappelijk onderzoek. Het programma combineert geavanceerde sociale theorie met innovatieve methodieken in een strenge en multidisciplinair sociaal-wetenschappelijk onderzoek milieu. U zal zich specialiseren in een van de vijf onderzoeksgebieden:... [-]


Master Of Science (msc) In De Sociologie: Cultuursociologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het masterprogramma in Cultural Sociology onderzoekt hoe populaire cultuur en de globalisering van media bedreigingen vormen voor nationale en lokale culturen. Je leert ook hoe je cultuur onderzoekt in een breed perspectief, evenals de specifieke aspecten ervan. [+]

Het masterprogramma in Cultural Sociology onderzoekt hoe populaire cultuur en de globalisering van media bedreigingen vormen voor nationale en lokale culturen. Je leert ook hoe je cultuur onderzoekt in een breed perspectief, evenals de specifieke aspecten ervan.

Wil je weten of de wereldwijde uitwisseling van mediaproducten - Disneyfilms, modetijdschriften, populaire muziek - een bedreiging vormt voor lokale en nationale culturen? Of kiezen we voor de ontwikkeling van kunstmarkten in Rusland, China, Brazilië en India voor westerse modellen en instellingen?

In Culturele Sociologie zul je niet alleen cultuur vanuit een breed perspectief (collectieve mentaliteiten, ideologieën, religieuze oriëntaties, deskundige en lay-kennis) onderzoeken, maar je zult ook kijken naar de meer specifieke kenmerken van cultuur (kunst, media, populaire cultuur). U zal zich richten op hoe de symbolische goederen zoals boeken, kunstwerken en mode worden geproduceerd, gedistribueerd en ontvangen. Daarnaast onderzoekt het curriculum hoe bredere culturele opvattingen zijn ingebed in sociale relaties, en hoe ze in de loop van de tijd veranderen en variëren in sociale groepen.... [-]


Master Of Science (msc) In De Sociologie: Geslacht, Seksualiteit & Maatschappij

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In het masterprogramma Gender, seksualiteit en samenleving onderzoek je de verschillen in groepen mannen, groepen vrouwen en verschillen tussen deze groepen. Dit zal worden geplaatst in een breder perspectief van sociale identiteiten, politieke macht en processen van uitsluiting en inclusie. [+]

In het masterprogramma Gender, seksualiteit en samenleving onderzoek je de verschillen in groepen mannen, groepen vrouwen en verschillen tussen deze groepen. Dit zal worden geplaatst in een breder perspectief van sociale identiteiten, politieke macht en processen van uitsluiting en inclusie.

Het is algemeen aanvaard dat verschillen tussen arm en rijk, jong en oud, tussen huidskleuren, of tussen christenen en moslims onbetwistbare factoren zijn in het leven van mensen. Functioneren als een vrouw of een man, met bepaalde seksuele oriëntaties, heeft vergelijkbare betekenis. Gender, seksualiteit en samenleving zijn gewijd aan het vergroten van ons begrip van de verschillen tussen groepen vrouwen en groepen mannen, evenals tussen vrouwen en mannen. In een tijd van globalisering en transnationale migratie zien we dat nieuwe seksuele handelingen en praktijken ontstaan ​​binnen de fragmentarische culturele landschappen van geslacht, geslacht, klasse en nationaliteit.... [-]


Master Of Science (msc) In De Sociologie: Migratie En Etnische Studies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Migratie en Etnische Studies (MES) verkent de dynamiek van de menselijke mobiliteit in de dubbele context van de mondialisering en het voortbestaan ​​van de natie-staat ... [+]

Master of Science (MSc) in de sociologie: Migratie en Etnische Studies

Voertaal: Engels

Begint in: September

Migratie en Etnische Studies (MES) verkent de dynamiek van de menselijke mobiliteit in de dubbele context van de mondialisering en het voortbestaan ​​van de natie-staat grenzen. Het onderzoekt hoe die dynamiek te vertalen naar etnische gelaagdheid, economische ongelijkheid en culturele diversiteit in beide landen van vertrek en landen van bestemming. De kern en keuzevakken van het MES-programma herzien van een breed scala van onderwerpen, variërend:

van migratiebeleid, netwerken en bewegingen migratie en asielrecht in Europa; en van migranten in vakbonden en migrantenorganisaties ondernemerschap tot burgerschap en migranten (il) legaliteit; en van transnationale identiteiten, gender, seksualiteit en klasse culturele en religieuze diversiteit. ... [-]

Master Of Science (msc) In De Sociologie: Stadssociologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Urban Sociologie stelt dat stedelijke gebieden beschikken over unieke eigenschappen (getallen, dichtheid, diversiteit, mobiliteit), dat alle aspecten van het sociale leven vorm te geven. Deze ... [+]

Master of Science (MSc) in de sociologie: Urban Sociologie

Voertaal: Engels

Begint in: September

Voor het eerst in de geschiedenis, de meerderheid van de mensheid woont in steden. We leven in een stedelijke wereld. Urban Sociologie biedt u de analytische instrumenten om te begrijpen hoe de omstandigheden in stedelijke omgevingen van invloed op de gevoelens, ideeën, relaties, en de mogelijkheden van hun inwoners. Urban Sociologie stelt dat stedelijke gebieden beschikken over unieke eigenschappen (getallen, dichtheid, diversiteit, mobiliteit), dat alle aspecten van het sociale leven vorm te geven. Deze 'urban attributen' van invloed op de gedachten en gevoelens van mensen, hun relaties aan vreemden, vrienden en collega's. Je zal ook onderzoeken de manieren waarop instellingen opereren, en de soorten economische mogelijkheden voor individuen en groepen die actief zijn in de stad, die ook worden beïnvloed door de stedelijke attributen. Tijdens het programma vindt u de moderne krachten die het maken van steden groter, meer divers en vloeiender dan ooit te onderzoeken; en de effecten van deze voorwaarden op de verschillende aspecten van het sociale leven. In het bijzonder zal u onderzoeken:... [-]


Master Of Science (MSC) In De Stedelijke En Regionale Planning

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Urban and Regional Planning programma biedt u een grondige kennis van geavanceerde theorieën en methoden van de stedelijke en ... [+]

Master of Science (MSc) in Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

Voertaal: Engels

Begint in: September

Nieuwe voorwaarden van de netwerksamenleving en relationele geografie zijn snel beïnvloed stedelijke en regionale ontwikkeling. De masteropleiding in Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening biedt u een brede opleiding in de stedelijke en regionale planning, met een focus op de strategische planning en mobiliteit in transformatieve ruimtes alsook stedelijke ontwikkeling en vastgoed. Tijdens het programma, zal u zich richten op innovatieve vormen van planning gericht op het oplossen van problemen van collectieve actie in grootstedelijke gebieden. De Urban and Regional Planning programma biedt u een grondige kennis van geavanceerde theorieën en methoden van stedelijke en regionale planning, met een focus op stedelijke en grootstedelijke gebieden. Kernelementen zijn het opstellen van ruimtelijke plannen, beleid en projecten (ruimtelijke ingrepen), begrip acteur sterrenbeelden, het kennen van de institutionele voorwaarden van ruimtelijke ingrepen en de internationale vergelijking van de ruimtelijke ordening tradities en metropolitan governance. Je zal ook kennis van relevante onderzoeksmethoden te krijgen tot ondernemen van plan onderzoek en verworven theorieën, kennis en onderzoek vaardigheden toe te passen in een scriptie. Samengevat, het programma leidt u om te analyseren (door na te denken over onderzoek en door het doen van onderzoek) en handelen (door kritisch te beoordelen van bestaande interventies en door het opstellen van nieuwe interventies).... [-]


Master Of Science (MSC) In De Wiskunde

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit masterprogramma is afgestemd op elke individuele student volgens zijn of haar interessegebied, en is gepland in overleg met het programma ... [+]

Master of Science (MSc) in de wiskunde

Voertaal: Engels

Begint in: September, februari

Dit masterprogramma is afgestemd op elke individuele student volgens zijn of haar interessegebied, en is gepland in overleg met de programma manager. Het tweede jaar is gewijd een groot deel aan geavanceerde wiskunde en een groot onderzoeksproject, die culmineert in een scriptie. Dit project kan worden uitgevoerd binnen een van de deelnemende onderzoeksgroepen, of extern bij een bedrijf of onderzoek faciliteit met een on-locatie adviseur. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd in een colloquium.

Is Wiskunde aan de UvA voor mij?

Het is, als u:

zijn een analytische denker hebben een diepgaande kennis van calculus, analyse, topologie, algebra en statistiek (en basiskennis van geavanceerde onderwerpen zoals functionele analyse, dynamische systemen en algebraïsche topologie wordt aanbevolen) genieten van analyse en ontwikkeling van zuivere en toegepaste wiskundige vraagstukken streven naar een nauwkeurige en volledige kennis van de wiskunde wil de voordelen van een kleinschalige programma, waar studenten en medewerkers kennen elkaar allemaal. ... [-]

Master Of Science (MSc) In International Development Studies

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In deze master onderzoek je globale ongelijkheden, variërend van hun oorzaken, karakteristieken en mogelijke oplossingen. [+]

In deze master onderzoek je globale ongelijkheden, variërend van hun oorzaken, karakteristieken en mogelijke oplossingen. International Development Studies houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen zoals armoede, conflict, veiligheid, sociale en genderongelijkheid, duurzaamheid, onderwijs, het milieu en de relatie tussen lokale, nationale en mondiale processen.

Het Master programma in internationale ontwikkelingsstudies is verankerd door een bezorgdheid over wereldwijde ongelijkheden en zoekt manieren om ze te begrijpen, te bekritiseren en mogelijk te overwinnen. Het behandelt kwesties zoals armoede, conflicten, veiligheid, landrechten, ongelijkheid tussen seksen, onderwijs, duurzame ontwikkeling en klimaatverandering, en tracht verbanden te leggen tussen lokale omstandigheden - zowel op het platteland als in de stad - met nationale en mondiale processen. .... [-]


Master of Science (MSc) in Mathematical Physics

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Interactie tussen de velden van de algemene relativiteitstheorie en de differentiaalmeetkunde en tussen kwantummechanica en functionele analyse tijdens de ... [+]

Master of Science (MSc) in de Wiskundige Fysica

Interactie tussen de velden van de algemene relativiteitstheorie en de differentiaalmeetkunde en tussen kwantummechanica en functionele analyse in de eerste helft van het begin van de twintigste eeuw heeft ons geleid vandaag, in een nieuwe gouden eeuw van de mathematische fysica. De masteropleiding in de Mathematische Fysica onderzoekt de kruising van de wiskunde en natuurkunde op basis van:

niet-commutatieve meetkunde kwantisatie theorie operator algebra quantum groepen kritische verschijnselen conforme veldentheorie integreerbare systemen Lie theorie algebraïsche meetkunde

en andere onderwerpen.

Cursussen

De masteropleiding in de Mathematische Fysica is een op onderzoek gerichte programma waarin studenten zijn verplicht om een ​​specialist profiel te kiezen. Cursussen van het programma bestaat uit:... [-]


Master Of Science (MSC) In Sociale Geografie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Master Human Geography aan de Universiteit van Amsterdam richt zich op stedelijke en politieke geografieën. [+]

De Master Human Geography aan de Universiteit van Amsterdam heeft een focus op stedelijke en politieke geografieën. Het programma biedt vier specialisaties: economische geografie, milieu-geografie, politieke geografie en stedelijke geografie.

Aardrijkskunde is alles over studeren mensen, ruimte en plaats - en Amsterdam is de perfecte plek om dat te doen. Allereerst de stad Amsterdam zelf is de perfecte locatie en knooppunt om te studeren, te verkennen, ervaring geografie. Ten tweede, de Universiteit van Amsterdam, een groot onderzoek universiteit, biedt een masteropleiding gegeven door een van de hoogst genoteerde geografie afdelingen in continentaal Europa. Last but not least, de Graduate School of Social Sciences (GSSS) van Amsterdam biedt een levendige en internationale academische gemeenschap. De GSSS waardeert diversiteit zowel in onderzoek en academische inhoud, academisch personeel en de studentenpopulatie.... [-]


Master of Science (MSc) in Stochastics and Financial Mathematics

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Onderzoeksthese (36 EC)

Belangrijke onderwerpen zijn onder meer:

[-]

Master Of Science In Aardwetenschappen

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Wereldwijde verandering, de toenemende vraag naar schaarse hulpbronnen en de degradatie en vervuiling van landschap, bodem en water betekent dat we nu meer dan ooit bekwame professionals van de aardwetenschappen nodig hebben. [+]

Wereldwijde verandering, de toenemende vraag naar schaarse hulpbronnen en de degradatie en vervuiling van landschap, bodem en water betekent dat we nu meer dan ooit bekwame professionals van de aardwetenschappen nodig hebben. Professionals die de aarde als een complex systeem begrijpen en de weg naar een meer duurzame toekomst kunnen leiden.

Wat je van Earth Sciences aan de UvA mag verwachten

Bij ons studeer je in een inspirerende omgeving waar wetenschappers werken in een stimulerende interdisciplinaire setting op het snijvlak van fysische geografie, ecologie, hydrologie en milieuchemie.

In het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica (IBED) bieden wij u een breed scala aan gloednieuwe en state-of-the-art faciliteiten (e-science labs inclusief GIS, teledetectie en geo-ecologische modellering, bodem- en milieuchemie en erosielabs ) om u in staat te stellen uw cursus te laten werken volgens de nieuwste wetenschappelijke normen.... [-]


Master Of Science In Accountancy & Control: Accountancy

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De Master of Science in Accountancy & Control is een intensieve, selectieve programma, zorgen voor een hoge standaard van het academisch onderwijs. Het heeft een sterke ... [+]

Het Master (MSc) Accountancy & Control-programma van de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een sterke internationale nadruk. Het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op financiële posities, niet alleen in auditing en consultancy, maar ook in de industrie, het bankwezen of de overheid.

Studieprogramma

Accountancy en controle: Accountancy

De Master of Science in Accountancy and Control van de Amsterdam Business School biedt je een solide basis voor een carrière in accountancy of financieel management. Dit eenjarige programma combineert academische nauwkeurigheid met praktische relevantie en heeft een sterke internationale focus. Op deze manier ontwikkel je je professionele kennis en je intellectuele vaardigheden. Het programma heeft twee sporen: Accountancy en Control. Het boekhoudtraject is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die een specialist in financiële verslaggeving, een accountant of een financieel manager willen zijn.... [-]


Master Of Science In Accountancy & Control: Controle

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op financiële posities, niet alleen in auditing en consultancy, maar ook in de industrie, het bankwezen of de overheid. Het programma bestaat uit een Accountancy spoor en een controle spoor. [+]

Het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op financiële posities, niet alleen in auditing en consultancy, maar ook in de industrie, het bankwezen of de overheid.

Het programma in het kort

Onderzoekers en docenten aan de Amsterdam Business School (ABS) zijn internationale experts.

[-]

Master Of Science In Actuariële Wetenschappen En Wiskundige Financiën: Algemeen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) is een zelfstandige masterdiploma. De track Mathematical Finance is uniek omdat de cursussen de nieuwste internationale ontwikkelingen omvatten, zoals financieel en solvabiliteitsrisicobeheer, regulering en toezicht, big data, marktconforme prijzen en duurzaamheid van pensioensystemen. [+]

De masteropleiding Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) is een zelfstandige masterdiploma. De track Mathematical Finance is uniek omdat de cursussen de nieuwste internationale ontwikkelingen omvatten, zoals financieel en solvabiliteitsrisicobeheer, regulering en toezicht, big data, marktconforme prijzen en duurzaamheid van pensioensystemen.

Het algemene traject in het ASMF-masterprogramma biedt een uitstekende basis voor je carrière als actuaris of risicomanager. Wat dit eenjarige programma uniek maakt, is het cursusaanbod, waarin de nieuwste internationale ontwikkelingen zijn verwerkt, denk aan Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling, en Behavioral Insurance and Finance - en de meest up-to-date -Technische technieken, werkwijzen en inzichten die je nodig hebt om je carrière te beginnen.... [-]


Master Of Science In Actuariële Wetenschappen En Wiskundige Financiën: Kwantitatief Risicobeheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Quantitative Risk Management-track in de masteropleiding Actuarial Science & Mathematical Finance biedt een uitstekende basis voor uw carrière als risicomanager. [+]

De Quantitative Risk Management-track in de masteropleiding Actuarial Science & Mathematical Finance biedt een uitstekende basis voor uw carrière als risicomanager. Wat dit eenjarige programma uniek maakt, is het geïntegreerde state-of-the-art curriculum en het brede scala aan cursussen. Deze bevatten de nieuwste internationale ontwikkelingen - denk aan Big Data Science, Market-Consistent Pricing, Systemic Risk Modeling, en Behavioral Insurance and Finance - evenals de geavanceerde vaardigheden en methodologie, werkwijzen en inzichten die u nodig heeft om uw carrière te beginnen.

Het Quantitative Risk Management (QRM) -programma is ingebed in de MSc Actuarial Science & Mathematical Finance. De Universiteit van Amsterdam heeft een uitzonderlijk sterke traditie in het domein Actuariële Wetenschappen en Kwantitatief Risicomanagement die ongeëvenaard is in Nederland. Internationaal toonaangevende experts voeren hier onderzoek van wereldklasse uit; we zijn trots op onze sterke banden met en ondersteuning van de verzekerings- en financiële instellingen van de wereld.... [-]


Master Of Science In De Ontwikkeling En Het Onderwijs (door Onderzoek) Kind

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Research Master's in Child Development and Education is een intensief, selectief tweejarig programma dat studenten opleidt tot onderzoekers op het gebied van opvoeding, onderwijs en ontwikkeling van het kind. [+]

De Research Master's in Child Development and Education is een intensief, selectief tweejarig programma dat studenten opleidt tot onderzoekers op het gebied van opvoeding, onderwijs en ontwikkeling van het kind.

Studeren Pedagogiek en Onderwijskunde aan de Universiteit van Amsterdam

De Research Master's programma in Child Development and Education leidt studenten op tot het bedenken, ontwerpen, uitvoeren en rapporteren van kwalitatief hoogstaand onderzoek op het gebied van de ontwikkeling van het kind en het onderwijs. Het programma is ontwikkeld voor excellente studenten die gemotiveerd zijn om onderzoek te doen en die van plan zijn academisch onderzoek loopbaan in de ontwikkeling en het onderwijs kind na te streven. Onderzoek Masterstudenten verwerven diepgaande disciplinaire kennis, bekendheid met relevante onderzoeksmethoden en praktische ervaring bij het uitvoeren van onderzoek. Het programma duurt twee jaar in beslag. In beide jaren studenten nemen cursussen en ervaring in het uitvoeren van onderzoek te krijgen.... [-]


Master of Science in Econometrics: Financial Econometrics

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Financiële Econometrie heeft betrekking op onderwerpen zoals niet-lineaire tijdreeksen, volatiliteit modellen, en de prijsstelling van complexe derivaten, terwijl Stochastic Calculus helpt u een praktische kennis van de kansrekening, stochastische processen en stochastische calculus te verkrijgen. Deel twee zal worden besteed aan de voltooiing van een proefschrift in Financial Econometrics. Een onderzoek medewerker van de afdeling Kwantitatieve Economie zal uw werk te begeleiden.

[-]

Meester In Natuurkunde En Astronomie: Astronomie En Astrofysica

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het tweejarig traject Astronomie en Astrofysica in de master Physics and Astronomy, een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, biedt u een grondige training in zowel de observationele als de theoretische aspecten van moderne astronomie en astrofysica. [+]

Het tweejarig traject Astronomie en Astrofysica in de master Physics and Astronomy , een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, biedt u een grondige training in zowel de observationele als de theoretische aspecten van moderne astronomie en astrofysica. Het dynamische veld van astronomie en astrofysica wordt momenteel wereldwijd steeds belangrijker. Nieuwe generaties van instrumenten - gelegen op het oppervlak van de aarde en in de ruimte - stellen ons in staat om de oorsprong, de structuur en evolutie van planeten, sterren, sterrenstelsels en het heelal te bestuderen op een meer diepgaande manier dan ooit tevoren.

Is Astronomie en Astrofysica in Amsterdam het nummer voor mij? ... [-]

Msc-economie: Markten En Regelgeving

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit eenjarig op onderzoek gebaseerd Master-programma heeft een sterke internationale focus op het functioneren van markten en hun regulering. [+]

Dit eenjarig op onderzoek gebaseerd Master-programma heeft een sterke internationale focus op het functioneren van markten en hun regulering.

Programma Structuur

De Master of Science in Economie is een eenjarig programma van 60 studiepunten (1 ECTS = 0,5 US credit). De cursus schema is hieronder vermeld. Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is verdeeld in twee semesters, elk met drie perioden. Verwijzen wij u naar de academische kalender voor de exacte data.

Eerste semester

In de eerste periode verwerf je een gevorderd niveau van kennis van de kern van de economie: Micro-economie & speltheorie, macro-economie en toegepaste econometrie. Tijdens dit eerste deel kiest u uw specialisatieparcours. In het tweede deel van het eerste semester schrijf je je in voor de eerste drie specialisatiecursussen, Advanced Industrial Organisation and Regulation, gevolgd door de intensieve cursus Empirical Market Analysis.... [-]


Msc Aardwetenschappen: Geo-ecologische Dynamiek

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

BEN JE GEÏNTERESSEERD IN:

Je werkt nauw samen met toponderzoekers in het veld, waardoor je een voorsprong hebt bij het ontwikkelen van je professionele netwerk. [-]

Msc Aardwetenschappen: Milieumanagement

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

BEN JE GEÏNTERESSEERD IN:

Afgestudeerden van deze track zijn goed uitgerust om een ​​succesvolle carrière als een toegepaste aarde wetenschapper ontwikkelen.

[-]

Msc Bedrijfseconomie: Mededingingsrecht En Economie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit één jaar durende op onderzoek gebaseerde Master-programma heeft een sterke internationale focus op het functioneren van organisaties in gereguleerde concurrerende omgevingen. [+]

Dit één jaar durende op onderzoek gebaseerde Master-programma heeft een sterke internationale focus op het functioneren van organisaties in gereguleerde concurrerende omgevingen.

Concurrentie is een van de belangrijkste organiserende principes van een markteconomie. Bedrijven presteren er beter door; wetten beschermen haar processen en internationale instellingen handhaven deze wetten wanneer de concurrentie wordt bedreigd.

In de titel Competitie Recht en Economie leren studenten van de masteropleiding Bedrijfseconomie de complexiteit van concurrentie en de regelgeving die deze beheersen te begrijpen. Een track voor toekomstige bedrijfsleiders en beleidsmakers die graag zouden willen werken in en met concurrerende markten.... [-]


MSc Brain and Cognitive Sciences: Cognitive Science

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

De Research Master's programma in Brain and Cognitive Sciences vormt een uitdagende, interdisciplinaire en internationale arena waarin zeer gemotiveerde onderzoekers en studenten proberen de hersenen, de ontwikkeling en de stoornissen ervan te begrijpen.

Programmaoverzicht

Het masterprogramma heeft tot doel studenten op te leiden tot experts in hun specifieke deelgebied van de Hersenen en Cognitieve Wetenschappen, maar met een duidelijk begrip en waardering voor de bijdrage die door de andere subvelden wordt geleverd.

Dit vertaalt zich in een totaal van 120 studiepunten.

[-]

MSc Business Economics: Managerial Economics and Strategy

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

The Managerial Economics and Strategy track of the Business Economics Master's programme focus on the economic performance of organisations. [+]

The Managerial Economics and Strategy track of the Business Economics Master's programme focus on the economic performance of organisations. It provides you with the broad range of skills, the in-depth knowledge and the international expertise that you will need in your career. You'll acquire the knowledge you need to understand the design of firms and other types of organisations.

Prepare for a career in the business world or public sector; Benefit from studying in a faculty with major strengths in Business Administration and Economics and Econometrics; Follow one of our specialised tracks and become a financial expert, a leading consultant in economic performance, or a specialist in real estate finance. ... [-]

MSc Communication Science: Entertainment Communication

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

Studeren Entertainment Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam

Amsterdam is een fascinerende, media-verzadigde omgeving. ASCOR is de grootste Communicatiewetenschap onderzoeksinstituut in Nederland en behoort tot de grootste ter wereld. Haar internationale Engels onderwezen PhD-programma heeft meer dan 30 studenten.

Diploma certificaat

Entertainment Communicatie is een track van de geaccrediteerde opleiding Communicatiewetenschap.

Dit zijn slechts enkele van de vele verschillende onderwerpen die mogelijk zijn in deze track.

[-]

MSc Cultural and Social Anthropology

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

kennis van kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals participerende observatie en interviews het vermogen om goed te schrijven en argumenteren coherente de mogelijkheid om uw eigen werk en ideeën effectief te presenteren gevoeligheid voor de complexiteit en diversiteit van de antropologische discipline de vaardigheden om te begrijpen en effectief om te gaan met interculturele problemen de mogelijkheid om diepgaande kennis over een bepaald onderwerp te verkrijgen in een korte tijd. [-]

Msc Earth Sciences: Toekomstige Planeet Ecosysteem Wetenschap

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de tweejarige track Future Planet Ecosystem Science van het masterprogramma Aardwetenschappen leer je kwantitatieve methoden en krijg je een diepgaand begrip van concepten van geo-ecologische systemen, essentieel om de grote uitdagingen met betrekking tot wereldwijde verandering, het beheer van ecosystemen en hun diensten waarop de mens vertrouwt. [+]

In de tweejarige track Future Planet Ecosystem Science van het masterprogramma Aardwetenschappen leer je kwantitatieve methoden en krijg je een diepgaand begrip van concepten van geo-ecologische systemen, essentieel om de grote uitdagingen met betrekking tot wereldwijde verandering, het beheer van ecosystemen en hun diensten waarop de mens vertrouwt.

Future Planet Ecosystem Science is een tweejarig programma (120 EC) met 30 EC voor verplichte cursussen, een literatuurstudie (6 EC) en een onafhankelijk masteronderzoeksproject (minstens 48 EC). Een extra 36 EC kan worden besteed aan keuzevakken, een tweede onderzoeksproject, een minor (Tesla minor of de Science for Sustainability minor) of een stage in bedrijfsadvies, maatschappelijke organisaties of een overheidsorganisatie.... [-]


MSc Econometrics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Elke track heeft keuzevakken evenals veldwerk cursussen voor u om uit te kiezen.

Graad

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een wettelijk erkend Master's degree in Econometrie en de titel Master of Science (MSc) te ontvangen.

U kunt dit programma combineren met een MSc in Wiskunde voor een double degree.

Rankings en reputatie [-]

MSc Econometrics: Big Data Business Analytics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

In het eerste semester, zul je krijgt een solide basis in de econometrie met een aantal kernvakken voor studenten van alle tracks. General Equilibrium Theory leert je om het algemene evenwicht model te formuleren en begrijpen van de fundamentele eigenschappen en kritisch evalueren onderliggende model veronderstellingen en implicaties. Door middel van geavanceerde Econometrics 1 en 2, zul je een diep begrip van econometrische theorie, praktijk en gevolgtrekking te verkrijgen met behulp van een verscheidenheid van geavanceerde technieken.

De theoretische achtergrond en economische toepassingen van Game Theory traint je in de mogelijkheid om interactieve besluitvorming situaties te modelleren met behulp van speltheoretische technieken, en berekenen en karakteriseren hun evenwicht uitkomsten.... [-]


MSc Econometrics: Mathematical Economics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor de wiskundige en statistische modellen; uitgegroeid tot een expert op het mechaniek dat de hedendaagse veiling en het model dynamisch economisch gedrag te kanaliseren.

De Amsterdamse School of Economics 'Master in Econometrie biedt een evenwichtige en strenge opleiding in de kwantitatieve analyse van de problemen in de economie en financiën. U zult vloeiend in de toepassing van geavanceerde wiskundige en statistische methoden te worden, ondersteund door moderne software pakketten, zoals E-Views en Matlab. De multidisciplinaire eenjarige programma bestaat uit geavanceerde cursussen in zowel de wiskundige economie en econometrie.

Het programma in het kort [-]

MSc Economics: Behavioral Economics & Speltheorie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Behavioural Economics & Game Theory track in de Economische Wetenschappen masteropleiding richt zich op de psychologie van economisch gedrag. In werkelijkheid worden de meeste beslissingen niet gebaseerd op berekend optimale gedrag, maar op de psychologische, sociale, cognitieve en emotionele factoren die het probleem omlijsten alvorens een beslissing. [+]

De cursus Behavioral Economics & Game Theory in de master Economics richt zich op de psychologie van economisch gedrag. In werkelijkheid worden de meeste beslissingen niet gebaseerd op berekend optimale gedrag, maar op de psychologische, sociale, cognitieve en emotionele factoren die het probleem omlijsten alvorens een beslissing. Duik in deze verborgen motieven in deze single-jaar master track.

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. Je zult geen spijt hebben van het volgen van de cursus Behavioral Economics & Game Theory van het Economics Master-programma in Amsterdam.... [-]


MSc Economics: Ontwikkelingseconomie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Ontwikkelingseconomie spoor van de masteropleiding Economics geeft u de diepgaande kennis en expertise om aansporing groei te helpen bij de ontwikkeling van de economie. Leer hoe u opkomende markten vorm te formuleren uw evenwichtige en kritische standpunten over kwesties van beleid en ontdek complexe afhankelijkheden. [+]

De Development Economics-track van het masterprogramma in Economics geeft je de diepgaande kennis en expertise om de groei in opkomende economieën te stimuleren. Leer hoe u opkomende markten vorm te formuleren uw evenwichtige en kritische standpunten over kwesties van beleid en ontdek complexe afhankelijkheden.

Programma Structuur

De Master of Science in Economie is een eenjarig programma van 60 studiepunten (1 ECTS = 0,5 US credit). De cursus schema is hieronder vermeld. Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is verdeeld in twee semesters, elk met drie perioden. Verwijzen wij u naar de academische kalender voor de exacte data.

Eerste semester

In de eerste periode verwerf je een gevorderd niveau van kennis van de kern van de economie: Micro-economie & speltheorie, macro-economie en toegepaste econometrie. Tijdens dit eerste deel kiest u uw specialisatieparcours; in het tweede deel van het eerste semester schrijf je je in voor de eerste drie specialisatiecursussen.... [-]


Msc Economie: Internationale Economie En Globalisering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De track International Economics en de globalisering van de masteropleiding Economics biedt een fascinerende analyse van de huidige ontwikkelingen in de wereldeconomie. Bestudeer het effect van de snelle economische groei in India en China op de internationale handelsbetrekkingen, alsmede de gevolgen van de globalisering op de inkomensongelijkheid. [+]

Het vak International Economics & Globalization in het masterprogramma Economics biedt een fascinerende analyse van de huidige ontwikkelingen in de wereldeconomie. Bestudeer het effect van de snelle economische groei in India en China op de internationale handelsbetrekkingen, alsmede de gevolgen van de globalisering op de inkomensongelijkheid. Leer alles over het huidige drukken debatten en het formuleren van je eigen standpunten, gebaseerd op literatuur als veldonderzoek.

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. U zult er geen spijt van de keuze van de internationale economie en globalisering houden van de economie masteropleiding in Amsterdam.... [-]


Msc Economie: Monetair Beleid En Bankieren

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. U zult geen spijt hebben van het volgen van het monetaire beleid en bankwezen van de Economics MSc in Amsterdam. [+]

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. U zult geen spijt hebben van het volgen van het monetaire beleid en bankwezen van de Economics MSc in Amsterdam.

Programma Structuur

De Master of Science in Economie is een eenjarig programma van 60 studiepunten (1 ECTS = 0,5 US studiepunten). De cursus schema is hieronder vermeld. Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is verdeeld in twee semesters, elk met drie perioden. Verwijzen wij u naar de academische kalender voor de exacte data.

Eerste semester ... [-]

Msc Economie: Openbare Orde

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. Je zult geen spijt hebben van het volgen van de Public Policy-track van het Economics Master-programma in Amsterdam. [+]

Voorname professoren aan de Amsterdam School of Economics combineren eminente aanleren van vaardigheden met een actieve onderzoeksagenda, wat resulteert in een programma dat zowel kennisintensieve en op onderzoek gebaseerde. Je zult geen spijt hebben van het volgen van de Public Policy-track van het Economics Master-programma in Amsterdam.

Programma Structuur

De Master of Science in Economie is een eenjarig programma van 60 studiepunten (1 ECTS = 0,5 US credit). De cursus schema is hieronder vermeld. Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is verdeeld in twee semesters, elk met drie perioden studie. Verwijzen wij u naar de academische kalender voor de exacte data.... [-]


Msc Financiën

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit programma richt zich op de financiële markten en de financiële besluitvorming van bedrijven en investeerders. Het biedt u met de brede waaier van vaardigheden, de diepgaande kennis en de internationale ervaring die je nodig hebt in je carrière. [+]

De MSc Finance concentreert zich op de vele aspecten van het financiële domein, zoals financiële markten en de financiële besluitvorming van bedrijven en investeerders. Het biedt je het brede scala aan vaardigheden, de diepgaande kennis en de internationale expertise die je nodig hebt in je financiële carrière.

Krijg een goed begrip van de financiële besluitvorming en markten door een van de vijf sporen van dit fascinerende masterprogramma te kiezen en een financieel expert te worden.

Bereid je voor op een carrière in de financiële en zakelijke wereld; profiteren van studeren in een faculteit met belangrijke troeven in de financiële wereld. Eén masterprogramma, vijf tracks ... [-]

MSc Human Geography: Economic Geography

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Aardrijkskunde is alles over studeren mensen, ruimte en plaats - en de gemeente Amsterdam zelf is de perfecte locatie en knooppunt om te studeren, te verkennen en ervaring geografie.

Dit resulteert in kleine schaal onderzoek gemeenschappen waarin academisch personeel en studenten werken nauw samen in een minder formele en meer open omgeving.

Ambitie in het onderzoek?

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied, bieden wij ook een tweejarige Research Master in International Development Studies and Urban Studies.

[-]

Msc In Accountancy En Controle

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De masteropleiding Accountancy & Control biedt twee topspecialisaties voor academische specialisatie: Accountancy en Control. [+]

Eén masterprogramma, twee tracks

De masteropleiding Accountancy & Control biedt twee academische specialisatiesporen van het hoogste niveau:

accountancy Controle

Beide tracks bieden een gemeenschappelijke kennisbasis in Accountancy and Control, evenals diepgaande gespecialiseerde cursussen en het onderwerp.

Graad

Na succesvolle afronding van dit programma, zult u een geaccrediteerde master's degree in Accountancy and Control en de titel Master of Science (MSc) te ontvangen.

De Amsterdam Business School

De Amsterdam Business School aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een uitstekende reputatie, met een internationale focus en vele zeer gerenommeerde onderzoekers en docenten. De UvA, die op de 57e plaats staat in de QS World University Rankings 2016-2017, is een uitdagende omgeving waar kritisch denken en een onafhankelijke en nieuwsgierige geest vrij kunnen rondlopen.... [-]


MSc in Artificial Intelligence

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

[-]

Msc In Bedrijfskunde: Internationaal Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het vak International Management is een van de zeven mogelijke specialisatiepaden in het masterprogramma Bedrijfskunde. [+]

Het vak International Management is een van de zeven mogelijke specialisatiepaden in het masterprogramma Bedrijfskunde. Als je een carrière die u naar verschillende delen van de wereld en stelt u in staat om invloed uit te oefenen over de grenzen heen te zoeken, zal de International Management spoor aan de UvA Amsterdam Business School (ABS) ongetwijfeld een beroep op u.

Pas het programma aan door te kiezen uit een selectie van meer dan 20 keuzevakken; voor te bereiden op je carrière met real-world case studies en top-level gastcolleges; profiteren van een sterke onderzoeks-focus, gekwalificeerd, internationale medewerkers en collega-studenten van over de hele wereld. Business Administration: International Management ... [-]

Msc In Bedrijfskunde: Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Marketing track zal u voorzien van de inzichten die nodig zijn om marketing mogelijkheden effectieve implementatiestrategieën te identificeren en te ontwikkelen. [+]

Dit eenjarige programma heeft een sterke internationale focus en weerspiegelt een op onderzoek gebaseerde aanpak op het gebied van Business Administration, in het algemeen, en Marketing, in het bijzonder. Marketing is een spannende aspect van de hedendaagse zakelijke wereld, waarvan de steeds veranderende omgeving en nieuwe technologieën zijn de manier waarop we denken over en marketing besluiten uit te voeren aan het veranderen.

Het marketingtraject geeft u de inzichten die nodig zijn om marketingkansen te identificeren en effectieve implementatiestrategieën te ontwikkelen.

Over deze track

Deze eenjarige masteropleiding omvat drie kerncursussen: theorieën over marketing, consumentengedrag en marketingstrategie . Theorieën van Marketing richt zich op de belangrijkste en opkomende theorieën die de vormgeving van marketing management en marketing dacht vandaag. Het geeft een state-of-the-art overzicht van waar marketing academisch denken is begonnen en welk onderzoek er momenteel wordt uitgevoerd met betrekking tot de meest dringende marketingproblemen voor Chief Marketing Officers (CMO's) tegenwoordig. De Consumer Behaviour cursus biedt inzicht in hoe mensen zich gedragen als consumenten en bespreekt de theoretische en bestuurlijke gevolgen van een dergelijk gedrag voor bedrijven. Tijdens de Marketing Strategy cursus leert u om strategische marketing kaders en denken toepassen op verschillende marketing kwesties, het ontwikkelen van evidence-based oplossingen voor complexe problemen.... [-]


Msc In Bedrijfskunde: Strategie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

De eenjarige programma heeft een sterke internationale focus en weerspiegelt een op onderzoek gebaseerde aanpak op het gebied van Business Administration, in het algemeen, en de strategie, in het bijzonder.

Over deze track

In de andere cursussen kunt u de uitvoering van de strategieën en het ontwerp van effectieve organisatorische structuren en systemen, met inbegrip van manieren om te helpen bedrijven flexibeler te bespreken.

Programma structuur

De Master of Science in Business Administration is een eenjarig programma van 60 studiepunten (1 ECTS = 0,5 US studiepunten). Het academisch jaar loopt van september tot begin juli en is verdeeld in twee semesters, elk met drie perioden.... [-]


Msc In Biologische Wetenschappen - Algemene Biologie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het tweejarige traject General Biology in de masteropleiding Biological Sciences is bedoeld voor studenten die hun aandacht niet willen beperken tot één vak op het gebied van biologie. [+]

Het tweejarige traject General Biology in de masteropleiding Biological Sciences is bedoeld voor studenten die hun focus niet willen beperken tot één vak op het gebied van biologie. Je studie kan betrekking hebben op onderwerpen zoals de moleculaire mechanismen van een virus of de populatiedynamica van Afrikaanse olifanten.

Is General Biology aan de UvA de studie voor jou?

Het is, als u:

hebben een stevige achtergrond in de biologie van plan om te werken in gebieden waar een brede kennis van de biologie nuttig zal zijn wil leren om problemen van mondiaal belang aan te pakken zoeken specifiek naar veel vrijheid om je eigen programma samen te stellen wil de voordelen van een kleinschalige programma, waar studenten en medewerkers kennen elkaar allemaal. Wat heeft General Biology aan de UvA te bieden? ... [-]

Msc In Biologische Wetenschappen - Ecologie En Evolutie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het doel van het tweejarige traject Ecologie en Evolutie in het masterprogramma Biologische wetenschappen is het vergroten van het begrip van de relaties tussen levende organismen, de evolutie van soorten en de functie van ecosystemen, om zo bij te dragen aan meer duurzaamheid op aarde. [+]

Het doel van het tweejarige traject Ecologie en Evolutie in het masterprogramma Biologische wetenschappen is het vergroten van het begrip van de relaties tussen levende organismen, de evolutie van soorten en de functie van ecosystemen, om zo bij te dragen aan meer duurzaamheid op aarde.

Ecologie en Evolutie aan de UvA is de studie voor jou, als jij zijn op zoek naar deskundige training om grondig te begrijpen hoe plant- en diersoorten ontstaan ​​en vormen samen gemeenschappen die de ecosystemen op onze planeet bevolken wil de opties verkennen om de biodiversiteit van de aarde te verbeteren en te beschermen zijn geïnteresseerd in een ruime keuze aan cursussen en stages in Nederland, Europa of waar ook ter wereld. Wat heeft Ecology and Evolution aan de UvA te bieden? ... [-]

Msc In Biologische Wetenschappen - Zoetwater En Mariene Biologie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de tweejarige track Freshwater & Marine Biology in de master Biological Sciences dompel je jezelf onder in onderzoek, variërend van tropische mariene biologie tot de ecologie van wetlands-ecosystemen. [+]

Biological Sciences: Freshwater & Marine Biology (voorheen: Limnology and Oceanography) (MSc)

Water beslaat ongeveer 70% van onze planeet en onderscheidt het van elke andere planeet die wij kennen. Water speelt een belangrijke rol in het mondiale klimaat en is een bron van voedsel, mineralen, energie en recreatie. Aquatische ecosystemen wemelen van organismen, variërend van kleine fytoplankton en zoöplankton te koraal, vissen en walvissen. Helaas worden aquatische ecosystemen ook gebruikt als 'stortplaatsen' voor veel van afval samenleving en worden sterk beïnvloed door de wereldwijde veranderingen. In de tweejarige track Freshwater & Marine Biology in de master Biological Sciences dompel je jezelf onder in onderzoek, variërend van tropische mariene biologie tot de ecologie van wetlands-ecosystemen.... [-]


Msc In Biologische Wetenschappen: Groene Levenswetenschappen

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De tweejarige track Green Life Sciences in de masteropleiding Biological Sciences is een onderzoeksgericht programma dat zich richt op het bestuderen van planten en hun interacties met de omgeving op moleculair niveau. [+]

De tweejarige track Green Life Sciences in de masteropleiding Biological Sciences is een onderzoeksgericht programma dat zich richt op het bestuderen van planten en hun interacties met de omgeving op moleculair niveau.

De opleiding biedt je de mogelijkheid om fundamentele en toegepaste opleidingen te combineren in moleculaire biologie, chemische ecologie, ecogenomica, biotechnologie, plantenveredeling, fytopathologie, ongediertebestrijding, cel- en populatiebiologie. Hiermee kunt u een geïntegreerd beeld van het functioneren van planten ontwikkelen en vaardigheden verwerven die vereist zijn voor modern onderzoek.

Is Green Life Sciences aan de UvA de studie voor jou?

Het is, als u:... [-]


MSc in Business Administration: Digital Business

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

profiteren van een sterke onderzoeksfocus, hooggekwalificeerd internationaal personeel en medestudenten van over de hele wereld. Bedrijfskunde: digitaal ondernemen

Dit deel van het programma wordt verbreed door de mogelijkheid om twee keuzevakken te selecteren, zodat je het programma kunt afstemmen op je eigen interesses en vaardigheden en de kloof tussen theorie en praktijk in The Business Lab kunt overbruggen.

Wilt u testen of u een echte businesscase kunt oplossen?

[-]

Msc In Business Administration: Leiderschap En Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit eenjarige programma is bedoeld voor diegenen die hun loopbaan in leiderschap en management willen voortzetten. De baan zal u voorzien van de academische kennis die u nodig hebt om mensen op verantwoorde en succesvolle wijze te leiden en te beheren. [+]

Dit eenjarige programma is bedoeld voor diegenen die hun loopbaan in leiderschap en management willen voortzetten. De baan zal u voorzien van de academische kennis die u nodig hebt om mensen op verantwoorde en succesvolle wijze te leiden en te beheren.

We staan ​​in nauw contact met degenen die verantwoordelijk zijn voor leiderschap, management en verandering in organisaties en onze cursussen zijn voortdurend in ontwikkeling om op de hoogte te blijven van veranderingen in de bedrijfswereld. Je kansen op de arbeidsmarkt na het beëindigen van deze track liggen in management consulting, algemeen management, management development, human resource management en werving en talent management.... [-]


Msc In Business Administration: Ondernemerschap En Innovatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De MSc in Business Administration wil de toegangspoort zijn voor ambitieuze studenten met een ondernemende, wereldwijde instelling voor een internationale carrière in het bedrijfsleven. [+]

De MSc in Business Administration wil de toegangspoort zijn voor ambitieuze studenten met een ondernemende, wereldwijde instelling voor een internationale carrière in het bedrijfsleven. U krijgt een goed begrip van het management in een van de zeven specialisaties waaruit u kunt kiezen. Je wordt uitgedaagd om realistische cases van onze zakelijke partners op te lossen.

Het traject Ondernemerschap en Innovatie is een van de zeven mogelijke specialisatieporen in het masterprogramma Bedrijfskunde. Als u een dynamische en creatieve persoon wiens ambitie is om deze vaardigheden toe te passen in een zakelijke omgeving, het ondernemerschap en innovatie spoor bij de Amsterdam Business School (ABS) is de ideale uitlaatklep voor je creativiteit.... [-]


Msc In Business Administration: Ondernemerschap En Management In De Creatieve Industrie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit eenjarige programma heeft een sterke internationale focus en weerspiegelt een op onderzoek gebaseerde aanpak op het gebied van Business Administration, in het algemeen, en EMCI, in het bijzonder. Of u nu rechtstreeks betrokken zijn bij een van de creatieve industrie of voor toepassing van de lessen uit naar andere sectoren, zal de EMCI track die u voorzien van de perfecte aarding. [+]

Dit eenjarige programma heeft een sterke internationale focus en weerspiegelt een op onderzoek gebaseerde aanpak op het gebied van Business Administration, in het algemeen, en EMCI, in het bijzonder. Of u nu rechtstreeks betrokken zijn bij een van de creatieve industrie of voor toepassing van de lessen uit naar andere sectoren, zal de EMCI track die u voorzien van de perfecte aarding.

Over deze track

Deze eenjarige masteropleiding omvat cursussen die draaien om de kernbegrippen creativiteit en innovatie. De theorieën van EMCI cursus richt zich op de vraag: wat maakt creatieve industrie anders dan normaal industrieën? Het heeft betrekking op de klassieke sectoren, zoals schilderen en theater, evenals meer recente, zoals films en computerspelletjes.... [-]


Msc In Culturele En Sociale Antropologie: Toegepaste Antropologie

Campus Voltijd 12  September 2018 Nederlanden Amsterdam

Voor studenten die onderzoek willen doen met een toegepast karakter gericht op het oplossen van problemen of het bijdragen aan begrip waar dit direct nodig is, bieden we de mogelijkheid om ons te specialiseren in Toegepaste Antropologie. [+]

Voor studenten die onderzoek willen doen met een toegepast karakter gericht op het oplossen van problemen of het bijdragen aan begrip waar dit direct nodig is, bieden we de mogelijkheid om ons te specialiseren in Toegepaste Antropologie.

In dit soort onderzoek worden de methoden en theorieën van antropologisch onderzoek gebruikt om inzichten en suggesties te geven voor praktische problemen waarmee niet-antropologische partijen zoals overheden, bedrijven, NGO's of andere organisaties worden geconfronteerd. Studenten voeren onderzoek uit in samenwerking met dergelijke organisaties. Als onderdeel van het beantwoorden van hun onderzoeksvragen bestuderen studenten zowel het probleem als de organisatie: een diepgaand begrip van de belangen, cultuur en moraal van de organisatie is nodig om te begrijpen hoe haar leden het probleem ervaren dat ze willen oplossen.... [-]


Msc In De Natuurkunde - Advanced Materie En Energie Fysica

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De AMEP programma is georganiseerd in drie studie wegen: opkomende en energie materialen, zachte materie en atomaire kwantumfysica. Mengen tussen ... [+]

MSc in de natuurkunde - Advanced Materie & Energie Fysica

Voertaal: Engels

Begint in: September, februari

De AMEP programma is georganiseerd in drie studie wegen:

emergent en energie materialen zachte materie atomaire kwantumfysica

Het mengen tussen studie paden is geen enkel probleem. De programmadirecteur en andere docenten en onderzoekers zijn blij om te fungeren als adviseurs met betrekking tot de cursus keuzes.

Cursussen

De AMEP programma bestaat uit de volgende verplichte vakken:

Grote Problemen in Emergent Energy Materials (6 EC) Grote Problemen in Atomic Quantum Physics (3 EC) Grote Problemen in Soft Matter (3 EC) Statistische fysica en de gecondenseerde materie Theorie van de I (6 EC) of statistische mechanica van Soft Matter (6 EC) Academisch Engels (3 EC) Academische vaardigheden (6 EC in totaal) ... [-]

Msc In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Alle cursussen worden gegeven in het Engels. [-]

Msc In Finance: Asset Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Gezinsbesparingen worden gepoold door beleggingsfondsen, die ze beleggen in aandelen, obligaties, onroerend goed, hedgefondsen en andere activa met het doel goede rendementen te genereren op basis van een gekozen risiconiveau. [+]

Hoe moeten institutionele beleggers het geld van hun klanten investeren? Hoe kunnen pensioenfondsen hun beleggingsportefeuille structureren om optimale structuren voor activa-passiva te realiseren? Moet u het valutarisico afdekken? Hoe prijzen we effecten? Wat is het effect van hoogfrequente handel op financiële markten? Asset management (of beleggingsbeheer) bestudeert portefeuilles van activa, meestal inclusief aandelen, obligaties en contanten, voor particulieren of bedrijven.

Gezinsbesparingen worden gepoold door beleggingsfondsen, die ze beleggen in aandelen, obligaties, onroerend goed, hedgefondsen en andere activa met het doel goede rendementen te genereren op basis van een gekozen risiconiveau. Pensioenfondsen investeren pensioenbijdragen om langetermijnfondsen te genereren voor toekomstige pensioenbetalingen. Hedgefondsen werven fondsen met het doel hoge rendementen te genereren door gebruik te maken van arbitragekansen op kapitaalmarkten. Wat zijn degelijke strategieën voor elk van deze bedrijven? Wat drijft de prijzen van de effecten (inclusief derivaten) die zij gebruiken? Deze vragen zijn voor u om te bespreken in de Asset Management-track.... [-]


Msc In Finance: Bankieren En Reguleren

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Hoe moeten banken worden beheerd? Wat is het echte doel van banken? Hoe moeten we de banksector reguleren? Deze vragen vormen de kern van het spoor Bank en regelgeving in het Finance Master-programma. De wereldwijde financiële crisis van 2008 resulteerde in een sterke vraag naar academici, beleidsmakers en praktijkmensen om micro- en macroprudentiële regulering van de moderne banksector te helpen veiligstellen. [+]

Hoe moeten banken worden beheerd? Wat is het echte doel van banken? Hoe moeten we de banksector reguleren? Deze vragen vormen de kern van het spoor Bank en regelgeving in het Finance Master-programma. De wereldwijde financiële crisis van 2008 resulteerde in een sterke vraag naar academici, beleidsmakers en praktijkmensen om micro- en macroprudentiële regulering van de moderne banksector te helpen veiligstellen.

Banken spelen een belangrijke rol in onze economie. De recente crisis heeft ons veel geleerd over de uitdagingen waarmee deze instellingen en hun toezichthouders worden geconfronteerd. Het bank- en reglementsprogramma van de masteropleiding Finance biedt u de theoretische basis om belangrijke kwesties te analyseren en uw eigen gemotiveerde meningen te formuleren over ontwikkelingen op het gebied van bankieren, risicobeheer, ethiek en financiële regulering.... [-]


Msc In Finance: Corporate Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het Corporate Finance-traject van de Master's Finance-programma verkent dergelijke beslissingen uitvoerig: van structurering van fusies en overnames tot herstructurering van financiële nood, van beursintroducties en doorgewinterde aandelenaanbiedingen tot kapitaalstructurering en waardering. [+]

Bedrijven van elke omvang worden voortdurend geconfronteerd met financiële beslissingen. Het Corporate Finance-traject van de Master's Finance-programma verkent dergelijke beslissingen uitvoerig: van structurering van fusies en overnames tot herstructurering van financiële nood, van beursintroducties en doorgewinterde aandelenaanbiedingen tot kapitaalstructurering en waardering.

Heb je een scherpe geest en een fascinatie voor cijfers en bestuur? Zie je jezelf werken bij een bank of een adviesbureau? Dan is dit mogelijk jouw track binnen het Finance-masterprogramma.

Bereid je voor op een carrière in de financiële, consulting- of bedrijfswereld; leer complexe financiële beslissingen te analyseren om de onderliggende krachten bloot te leggen; profiteren van studeren in een faculteit met belangrijke troeven in de financiële wereld. ... [-]

Msc In Finance: Kwantitatieve Financiering

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Quantitative Finance-track is bedoeld voor studenten in Finance met sterke analytische vaardigheden en interesse in (Big) data-analyse en -applicaties in Finance. [+]

De Quantitative Finance-track is bedoeld voor studenten in Finance met sterke analytische vaardigheden en interesse in (Big) data-analyse en -applicaties in Finance.

De vaardigheden en theorie die u hier zult vinden, zijn zeer relevant voor financiële disciplines zoals risicobeheer, activabeheer en investment banking. Er is een grote en groeiende vraag naar dergelijke analytische vaardigheden in de financiële wereld. Heb je een voorliefde voor wiskunde en interesse voor data-gedreven analyse toegepast op financiële besluitvorming? Dit is misschien wel het nummer voor jou.

Word vloeiend in complexe risicomodellering voor regelgevende regimes zoals Basel III; de rol van big data in finance begrijpen en helpen ontwikkelen; start je carrière bij een faculteit met een goede reputatie in financiën, big data en econometrie. ... [-]

Msc In Finance: Vastgoedfinanciering

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De track Real Estate Finance in de masteropleiding Finance biedt een diepgaand inzicht in onroerend goed in de context van internationale financiering. [+]

De track Real Estate Finance in de masteropleiding Finance biedt een diepgaand inzicht in onroerend goed in de context van internationale financiering. Degenen met ambities op het gebied van financiën of beleggingsbeheer moeten weten hoe vastgoedbeleggingen moeten worden beoordeeld op aandelen, vastrentende waarden en andere financiële derivaten.

Het programma is ook relevant voor een loopbaan binnen de financiële en vastgoedsector in het algemeen. Je verwerft de belangrijkste toegepaste, kwantitatieve en conceptuele vaardigheden die nodig zijn om complexe beslissingen te nemen die vereist zijn in moderne vastgoedfinanciering en investeringen.

Bereid je voor op een carrière in internationale financiële of vastgoedkantoren; profiteren van studeren aan een faculteit met grote sterktes in de financiële wereld; leren begrijpen en substantiële vastgoedbeslissingen nemen. Financiën: Real Estate Finance ... [-]

Msc Informatie Studies: Data Science

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In een data-rijke wereld, wordt data science verkrijgen van een centrale positie met een steeds grotere potentiële waarde voor het bedrijfsleven, wetenschap en samenleving. Wetenschappers gegevens zijn nodig om betekenis te geven aan de zee van gegevens die ons omringt. [+]

In een data-rijke wereld, wordt data science verkrijgen van een centrale positie met een steeds grotere potentiële waarde voor het bedrijfsleven, wetenschap en samenleving. Wetenschappers gegevens zijn nodig om betekenis te geven aan de zee van gegevens die ons omringt. Met de lancering van het innovatieve en interdisciplinaire Data Science-traject in het masterprogramma Informatiestudies, maakt de UvA het nu mogelijk voor u om een ​​vaardige deskundige op dit gebied te worden. Dit masterprogramma is ontwikkeld in samenwerking met de VU en Amsterdam Data Science.

Cursussen worden gegeven door een internationaal team van topwetenschappers en experts van alle samenwerkende instellingen.... [-]


Msc In Het Oplossen Van Conflicten En Bestuur

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De master in Conflict Resolution en Governance biedt je onderwijs over het brede spectrum van conflictoplossingsleer, onderzoek en praktijk. De oorzaken, kenmerken, betekenis en gevolgen van conflicten worden bestudeerd in relatie tot de dynamiek van openbaar bestuur. [+]

De master in Conflict Resolution en Governance biedt je onderwijs over het brede spectrum van conflictoplossingsleer, onderzoek en praktijk. De oorzaken, kenmerken, betekenis en gevolgen van conflicten worden bestudeerd in relatie tot de dynamiek van openbaar bestuur. Je leert hoe je conflicten analyseert, onderhandelt over hun oplossing en conflictonderzoek koppelt aan zijn praktijk.

Wilt u meer weten over conflicten? Hun verschuivingen in karakter en betekenis? De mogelijkheden voor acties in real-life situaties? En hoe conflict om te zetten in een middel voor democratisch bestuur?

Het programma Conflict Resolution and Governance biedt u een fundament in theorie en onderzoek dat u helpt conflicten en inspanningen voor conflictoplossing te analyseren in relatie tot de dynamiek van openbaar bestuur.... [-]


MSc in Information Studies

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. [+]

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. It examines the interaction between people, organisations and any existing information systems, with the aim of creating, replacing, improving or understanding information systems.

Information studies tackles systemic problems first rather than individual pieces of technology within that system: it focuses on understanding information problems from the perspective of the stakeholders involved, and then applying technologies as needed. Not only aspects of computer science are incorporated, but also aspects of research fields like cognitive science, commerce, communications, management, philosophy, public policy, and the social sciences.... [-]


MSc in Information Studies: Information Systems

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

u geïnteresseerd in de manier waarop mensen omgaan met (nieuwe) technologie en media, en hoe ze worden ondersteund, belemmerd en beïnvloed door hen zijn u wilt systemen voor de levering, opslag en communicatie van de informatie te analyseren door middel van verschillende media (zoals video, spraak en tekst) wilt u verbindingen tussen / organisatiemanagement ondernemen en de mensen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van technologische oplossingen maken Het programma onderzoekt onderwerpen zoals: semantische webtechnologie privacy cognitieve gereedschappen

De gemeente Amsterdam is bij uitstek geschikt om deze onderwerpen te onderzoeken. Het biedt een omgeving van ongeëvenaarde innovatie, en is één van de belangrijkste Europese centra op het gebied van ICT en nieuwe media.... [-]


MSc in Logic

Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

De MSc Logic heeft een sterke internationale reputatie als excellent onderzoek trainingsprogramma. Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden. [+]

Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden.

Het programma werd in 1995 opgericht door het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), en blijft stevig verankerd in dit onderzoeksinstituut, met medewerkers uit het gebied van Informatica, Filosofie, Cognitive Science, (computationele) taalkunde en wiskunde. Het doel en de onderliggende geest van het MSc Logic is de traditionele fundamenteel onderzoek sluit in de formele wetenschappen met een breed scala van toepassingen die variëren van Information Sciences tot de taal- en Wijsbegeerte.

Afhankelijk van hun achtergrond, kunnen studenten kiezen tussen vier sporen:... [-]


Msc In Natuurkunde En Sterrenkunde

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Internationaal gerenommeerde Geavanceerde Materie en Energie Fysica Astronomie en astrofysica Fysica van Leven en Gezondheid Wetenschap voor Energie en Duurzaamheid Theoretische Natuurkunde [-]

Msc In Psychologie: Coaching & Vitaliteit In Organisaties

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het traject richt zich op de arbeidsgezondheidspsychologie, meer bepaald de psychologie van interventies die het welzijn en de werking van mensen op het werk bevorderen. [+]

Het traject richt zich op de arbeidsgezondheidspsychologie, meer bepaald de psychologie van interventies die het welzijn en de werking van mensen op het werk bevorderen. De achtergrond, ontwikkeling en toepassing van werkgerelateerde coaching en andere interventies (inclusief mindfulness) spelen een sleutelrol in dit nummer. Studenten leren ook hoe ze evidence-based benaderingen kunnen ontwikkelen, interventies kunnen introduceren en coachingstechnieken kunnen toepassen.

Welke proactieve en preventieve stappen kunt u nemen om een ​​"gezonde" loopbaanontwikkeling te waarborgen? Wat kunnen organisaties doen om bij te dragen aan de arbeidssatisfactie en de gezondheid en het welzijn van hun werknemers op lange termijn te bevorderen? Hoe kunt u succesvol en effectief terugkeren naar uw werk nadat u afwezig was vanwege arbeidsgerelateerde gezondheidsproblemen? ... [-]

Msc In Psychologie: Culturele Psychologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het Departement Sociale Psychologie biedt een Engelstalige masteropleiding in Culturele Psychologie, die start in september 2017. We nodigen ambitieuze Nederlandse en internationale studenten met een oprechte interesse in (cross-) culturele psychologie uit om dit selectieve, eenjarige programma aan te vragen. [+]

Het Departement Sociale Psychologie biedt een Engelstalige masteropleiding in Culturele Psychologie, die start in september 2017. We nodigen ambitieuze Nederlandse en internationale studenten met een oprechte interesse in (cross-) culturele psychologie uit om dit selectieve, eenjarige programma aan te vragen.

Programma beschrijving

Het programma combineert benaderingen uit culturele en interculturele psychologie en gaat in op drie centrale kwesties: 1) Hoe beïnvloedt cultuur ons psychologisch functioneren? 2) Wat zijn de consequenties van culturele overeenkomsten en / of verschillen voor het individu, de groep en voor intergroepsrelaties, 3) Hoe kunnen we interventies en programma's ontwerpen die cultureel gevoelig zijn?... [-]


Msc In Psychologie: Gedragsgegevenswetenschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Het begrijpen van gegevens over menselijk gedrag is een belangrijke en waardevolle vaardigheid in de huidige samenleving. Bedrijven, openbare instellingen en overheidsorganisaties - ze gebruiken allemaal de continue stroom van big data om menselijk gedrag te beschrijven en te voorspellen. [+]

Het begrijpen van gegevens over menselijk gedrag is een belangrijke en waardevolle vaardigheid in de huidige samenleving. Bedrijven, openbare instellingen en overheidsorganisaties - ze gebruiken allemaal de continue stroom van big data om menselijk gedrag te beschrijven en te voorspellen.

Behavioral Data Science

De politie gebruikt gegevens om het risico op inbraak te voorspellen per regio en week van jaar, verzekeringsmaatschappijen passen hun prijzen aan op basis van klantgegevens en scholen passen educatieve programma's aan op basis van wat bekend is over de voortgang van studenten.

Gebruikmakend van het volledige potentieel van deze enorme hoeveelheden gedragsgegevens ten behoeve van deze doelen profiteert enorm van een grondig begrip van technieken voor gegevenswetenschap en modellering van menselijk gedrag. Het mastertraject Behavioral Data Science wil deze twee combineren. Het programma veronderstelt kennis van psychologie, onderzoeksmethodologie en toegepaste statistiek op een niet-gegradueerd niveau, en gaat verder met training over geavanceerde (grote) gegevenstechnieken, academische vaardigheden, evenals praktische en professionele vaardigheden.... [-]


Msc In Psychologie: Hersenen En Cognitie In De Samenleving

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Pas kennis uit het vakgebied van Brain and Cognitive Sciences toe om belangrijke maatschappelijke vragen te beantwoorden. Studenten leren toegepaste experimenten op te zetten en empirische bevindingen te vertalen naar praktisch advies. [+]

Pas kennis uit het vakgebied van Brain and Cognitive Sciences toe om belangrijke maatschappelijke vragen te beantwoorden. Studenten leren toegepaste experimenten op te zetten en empirische bevindingen te vertalen naar praktisch advies.

Het brein en de geest

De belangstelling van de maatschappij voor hersenen en geest is de afgelopen jaren explosief toegenomen. Dit is deels te wijten aan de toegenomen wetenschappelijke kennis over de relatie tussen cognitieve functies, zoals aandacht en geheugen, en prestaties in het dagelijks leven, evenals aan technologische ontwikkelingen die een ongekend inzicht hebben gegeven in de werking van de hersenen en nieuwe methoden die continue bewaking van gedrag of cognitieve en lichamelijke functies (bijv. internet, wearables, smartphone-apps). De primaire focus in het curriculum van het mastertraject Hersenen en cognitie in de samenleving ligt op de vraag hoe theoretische en methodologische kennis uit het veld van hersenen en cognitie kan bijdragen aan het beantwoorden van maatschappelijke vragen.... [-]


Msc In Psychologie: Ontwikkelings- En Gezondheidspsychologie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Bijna alle kinderen haten roken, maar ongeveer een kwart van de jongvolwassenen gaat roken. Wat is er veranderd tussen kindertijd en volwassenheid en wat kunnen we doen om dit gedrag te voorkomen? [+]

Bijna alle kinderen haten roken, maar ongeveer een kwart van de jongvolwassenen gaat roken. Wat is er veranderd tussen kindertijd en volwassenheid en wat kunnen we doen om dit gedrag te voorkomen?

Vergelijkbare vragen kunnen worden gesteld voor alcoholmisbruik, problematisch drugsgebruik en activiteiten die als onschuldig plezier zijn begonnen, zoals gamen, maar die verslavend zijn geworden. Verder is overgewicht en obesitas, zelfs bij jonge kinderen, een van de belangrijkste gezondheidsproblemen in de westerse wereld met een enorme sociaaleconomische impact. Wat kunnen we daaraan doen?

Een ander belangrijk onderwerp voor gezondheid is de rol van stress in de ontwikkeling van dit gedrag, omdat stress algemeen erkend wordt als een van de belangrijkste oorzaken van het ontwikkelen van verslavend gedrag en obesitas. Stress is ook gerelateerd aan uitval van werk en afname van algemeen welbevinden.... [-]


Msc In Psychologie: Sociale Invloed

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Social Influence is een Engelstalige masteropleiding aangeboden door de afdeling Sociale Psychologie. [+]

Social Influence is een Engelstalige masteropleiding aangeboden door de afdeling Sociale Psychologie.

Waarom zijn sommige advertentiecampagnes effectief en andere niet? Hoe stimuleren we minder mensen om in voetgangersgebieden te fietsen? Hoe bestuderen we de effectiviteit van maatregelen om belastingontduiking te voorkomen? Sociale invloed

Veel organisaties en bedrijven profiteren van een effectieve beïnvloeding van het gedrag van burgers of consumenten: politici proberen stemmen te winnen, reclamebureaus proberen de verkoop van een bepaald product te vergroten en gemeenten proberen het fietsen in voetgangersgebieden te ontmoedigen. Maar wat is de beste manier om dit te benaderen?... [-]


MSc in Psychology: Consultancy & Organisational Development

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole). [+]

How can you successfully guide organisational change? How do you handle conflict in organizations? How do you create effective teams? How do you develop a learning organisation? How can you use individual employee’s potential when working in teams?

These questions are explored in the Consultancy & Organisational Development master's track.

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole).

Important topics in this field are:

Organisational culture and organisational change Cooperation within teams Leadership Social interaction Conflict management through negotiation Decision-making processes Team and organisational development ... [-]

MSc in Psychology: Human Resource & Career Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job. [+]

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job.

How do you recruit and select the right people for the right job? What are the best ways to retain, reward, and assess people? Do you influence your career choices or are they determined by others? What is required for a successful career these days and how can you help people achieve that?

Questions such as these are explored in the Human Resource & Career Management track.

Important topics in this field are:

Recruitment Psychological assessment and personnel selection Employee retention Performance appraisal Remuneration Career development Career planning Job market skills Study program ... [-]

MSc in Security and Network Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

[+]

SNE is de enige academische masteropleiding in Nederland die zich richt op het begrijpen, ontwikkelen en onderhouden van complexe IT-systemen en netwerken. Het roept vragen op als:

Hoe doe je verschillende software componenten binnen een complexe architectuur van toepassing, om te eindigen met een efficiënt werkend systeem?

SNE is uniek vanwege:

de individuele begeleiding door de top-notch onderwijzend personeel, met uitgebreide ervaring in zowel onderzoek en industrie de sterke sociale cohesie tussen de zeer gemotiveerde, ervaren en internationale studentenpopulatie

Je leert om digitaal bewijsmateriaal te sporen op alle niveaus, van één computer naar een groot netwerk. Het leert u op te sporen cybercrime en digitaal bewijsmateriaal op een manier die zal houden in de rechtbank te documenteren. De track cursus 'Cybercrime en Forensics' covers data-acquisitie van ICT-infrastructuren voor onderzoeksdoeleinden in een forensisch verantwoorde wijze.... [-]


MSc In Sociologie: Sociale Problemen En Sociaal Beleid

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Sociale problemen en sociaal beleid biedt studenten een inzicht in de manier waarop de sociale problemen worden gedefinieerd en aangepakt binnen de hedendaagse welvaartsstaten, het analyseren van de rollen toegeschreven aan burgers, professionals en andere belanghebbenden binnen deze processen. Het beschouwt de recente geschiedenissen van verschillende beleidsbenaderingen en plaatst deze in een vergelijkende Europese context. [+]

Sociale problemen en sociaal beleid biedt studenten inzicht in de manier waarop sociale problemen worden gedefinieerd en aangepakt binnen de hedendaagse verzorgingsstaten, waarbij de rollen worden geanalyseerd die aan burgers, professionals en andere belanghebbenden in deze processen worden toegeschreven. Het beschouwt de recente geschiedenissen van verschillende beleidsbenaderingen en plaatst deze in een vergelijkende Europese context.

Sociale problemen en sociaal beleid combineert een brede basis van sociologische theorieën en methoden van onderzoeksmethoden met een meer specifieke focus op de constructie van sociale problemen en pogingen van beleidsmakers om deze op te lossen. De verschillende componenten van het programma combineren om je vaardigheden te verbeteren in het toepassen van sociale theorieën om hedendaagse sociale kwesties te deconstrueren vanuit een reeks van kritische perspectieven.... [-]


MSc In Sociologie: Vergelijkende Organisatie En Arbeid

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De MSc in Comparative Organisation and Labor Studies behandelt het sociologische en interdisciplinaire begrip van arbeidsverhoudingen, de organisatie van werkprocessen en de positie van arbeid in de bredere samenleving. [+]

De MSc in Comparative Organisation and Labor Studies behandelt het sociologische en interdisciplinaire begrip van arbeidsverhoudingen, de organisatie van werkprocessen en de positie van arbeid in de bredere samenleving.

Het programma in Comparative Organisation and Labor Studies heeft twee onderscheidende kenmerken: (i) een sterke focus op vergelijkende analyse van kwesties met betrekking tot arbeid en organisatie; en (ii) een speciale nadruk op integratie- en convergentieprocessen op de wereldmarkten van zowel arbeidsverhoudingen als organisatiebeleid.

Het programma

Het programma biedt een sociologische benadering van de studie van het moderne kapitalisme door onderzoek te doen naar internationale verschillen binnen het institutionele kader van markteconomieën. Het draagt ​​bij aan een goed begrip van de veranderende wereld van arbeidsmarktinstellingen, variërend van werkplekpraktijken, over onderhandeling tussen werkgever en werkgever tot nationale welvaartsstaten en Europees sociaal beleid. Dergelijke instellingen zijn van fundamenteel belang voor de rijkdom, macht en patronen van ongelijkheid in de wereldeconomie. Het programma onderzoekt ook de institutionele, culturele, sociale en historische determinanten van economisch gedrag door te kijken naar kwesties zoals de regelgeving en normen op de arbeidsmarkt, informele normen in bedrijven en het effect van institutionele padafhankelijkheid op sociaal kapitaal, vertrouwen en netwerken.... [-]


MSc In Software Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Je weet al hoe je moet coderen. En door de jaren heen hebt u de nodige theoretische en praktische ervaring opgedaan. Maar u wilt meer. Je wilt je kwaliteiten als software-engineer naar een hoger niveau tillen. Om met andere software-engineers te werken aan realistische, gecompliceerde problemen. Om geïsoleerde technische problemen op te lossen, maar ook om te opereren binnen het hele dynamische en uitgebreide veld dat software engineering is. Om niet alleen het hoe te weten, maar om het waarom te begrijpen. [+]

Je weet al hoe je moet coderen. En door de jaren heen hebt u de nodige theoretische en praktische ervaring opgedaan. Maar u wilt meer. Je wilt je kwaliteiten als software-engineer naar een hoger niveau tillen. Om met andere software-engineers te werken aan realistische, gecompliceerde problemen. Om geïsoleerde technische problemen op te lossen, maar ook om te opereren binnen het hele dynamische en uitgebreide veld dat software engineering is. Om niet alleen het hoe te weten, maar om het waarom te begrijpen.

Is Software Engineering aan de UvA de studie voor mij?

Het is, als u:

hebben een solide technologische basis en een fundamenteel begrip van informatica en software wil software-engineering studeren op academisch niveau zijn nieuwsgierig en vinden het leuk om uitgedaagd te worden door complexe softwareproblemen willen leren hoe je gedegen strategische beslissingen kunt nemen willen leren samenwerken en effectief onderhandelen zijn kritisch, maar ook innovatief en open voor discussie Wat heeft Software Engineering aan de UvA mij te bieden? ... [-]

MSc In Urban Studies (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De tweejarige Research Master in Urban Studies behandelt vragen over de toenemende verstedelijking van de wereld van vandaag. Steden worden gekenmerkt door economische, sociale, politieke en culturele kansen, maar dragen ook risico's van sociale problemen, ongelijkheid en veiligheidskwesties met zich mee. In dit programma leer je deze uitdagingen onderzoeken en analyseren. [+]

De tweejarige Research Master in Urban Studies behandelt vragen over de toenemende verstedelijking van de wereld van vandaag. Steden worden gekenmerkt door economische, sociale, politieke en culturele kansen, maar dragen ook risico's van sociale problemen, ongelijkheid en veiligheidskwesties met zich mee. In dit programma leer je deze uitdagingen onderzoeken en analyseren.

De 21ste eeuw zal een stedelijke eeuw. Sinds 2008 woont meer dan de helft van de wereldbevolking in stedelijke gebieden, en dit zal naar verwachting oplopen tot zestig procent in 2030. Steden worden tegelijkertijd beschouwd als motoren van economische groei en sociale, culturele en politieke kansen, evenals plaatsen waar problemen en kwetsbaarheden zoals onveiligheid en ongelijkheid zich concentreren.... [-]


Msc Logica: Logica En Berekening

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Alle studenten zijn verplicht om deel te nemen aan de cursus 'Logic, Language and Computation', die een inleiding tot de onderzoeksgebieden die worden op het ILLC worden nagestreefd biedt. [+]

Logica is een interdisciplinaire en internationale tweejarige masteropleiding die zich richt op de centrale rol van de logica als bemiddelaar tussen de wetenschappen en geesteswetenschappen. De MSc Logic heeft een sterke internationale reputatie als excellent onderzoek trainingsprogramma. Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden.

Het programma werd in 1995 opgericht door het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), en blijft stevig verankerd in dit onderzoeksinstituut, met medewerkers uit het gebied van Informatica, Filosofie, Cognitive Science, (computationele) taalkunde en wiskunde. Het doel en de onderliggende geest van het MSc Logic is de traditionele fundamenteel onderzoek sluit in de formele wetenschappen met een breed scala van toepassingen die variëren van Information Sciences tot de taal- en Wijsbegeerte.... [-]


Msc Logica: Logica En Filosofie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Cursussen in het spoor Logica en richten zich op de filosofie van de taal en de cognitieve wetenschap. [+]

Logica is een interdisciplinaire en internationale tweejarige masteropleiding die zich richt op de centrale rol van de logica als bemiddelaar tussen de wetenschappen en geesteswetenschappen. De MSc Logic heeft een sterke internationale reputatie als excellent onderzoek trainingsprogramma. Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden.

Het programma werd in 1995 opgericht door het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), en blijft stevig verankerd in dit onderzoeksinstituut, met medewerkers uit het gebied van Informatica, Filosofie, Cognitive Science, (computationele) taalkunde en wiskunde. Het doel en de onderliggende geest van het MSc Logic is de traditionele fundamenteel onderzoek sluit in de formele wetenschappen met een breed scala van toepassingen die variëren van Information Sciences tot de taal- en Wijsbegeerte.... [-]


Msc Logica: Logica En Taal

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Logica en Taal spoor biedt cursussen die zich richten op formele modellen voor natuurlijke taal semantiek en computationele taalkunde. [+]

Logica is een interdisciplinaire en internationale tweejarige masteropleiding die zich richt op de centrale rol van de logica als bemiddelaar tussen de wetenschappen en geesteswetenschappen. De MSc Logic heeft een sterke internationale reputatie als excellent onderzoek trainingsprogramma. Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden.

Het programma werd in 1995 opgericht door het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), en blijft stevig verankerd in dit onderzoeksinstituut, met medewerkers uit het gebied van Informatica, Filosofie, Cognitive Science, (computationele) taalkunde en wiskunde. Het doel en de onderliggende geest van het MSc Logic is de traditionele fundamenteel onderzoek sluit in de formele wetenschappen met een breed scala van toepassingen die variëren van Information Sciences tot de taal- en Wijsbegeerte.... [-]


Msc Logica: Logica En Wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Cursussen aangeboden in het spoor logica en wiskunde concentreren op de wiskunde van modale logica, wiskundige analyse van spelletjes en stel en model theorie. [+]

Logica is een interdisciplinaire en internationale tweejarige masteropleiding die zich richt op de centrale rol van de logica als bemiddelaar tussen de wetenschappen en geesteswetenschappen. De MSc Logic heeft een sterke internationale reputatie als excellent onderzoek trainingsprogramma. Afgestudeerden van het programma vaak overgaan tot de belangrijkste spelers in de internationale logische onderzoeksgemeenschap te worden.

Het programma werd in 1995 opgericht door het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC), en blijft stevig verankerd in dit onderzoeksinstituut, met medewerkers uit het gebied van Informatica, Filosofie, Cognitive Science, (computationele) taalkunde en wiskunde. Het doel en de onderliggende geest van het MSc Logic is de traditionele fundamenteel onderzoek sluit in de formele wetenschappen met een breed scala van toepassingen die variëren van Information Sciences tot de taal- en Wijsbegeerte.... [-]


Msc Natuurkunde En Sterrenkunde: Fysica Van Het Leven En De Gezondheid

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de tweejarige track Physics of Life and Health in de master Physics and Astronomy, een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, gebruik je de taal van de fysica om de geheimen van levensprocessen te verkennen. [+]

In de tweejarige track Physics of Life and Health in de master Physics and Astronomy , een joint degree met de Vrije Universiteit Amsterdam, gebruik je de taal van de fysica om de geheimen van levensprocessen te verkennen. Ondersteund door de geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn in onze laboratoria en door een reeks theoretische lessen die door onze enthousiaste personeelsleden worden gegeven, kunt u een duik nemen in de fascinerende wereld van DNA-ontvouwing, eiwitfunctie, celmechanica, weefseltechnologie en orgaanfunctie. Je leert over fotonica en het gebruik ervan bij de ontwikkeling van nieuwe beeldvormingstechnieken; of je kunt ervoor kiezen om je kennis te verdiepen in de toepassing van fysica op het gebied van biomedische beeldvorming en therapie, in nauwe samenwerking met de artsen van de twee academische medische centra van Amsterdam.... [-]


Msc Natuurkunde En Sterrenkunde: Wetenschap Voor Energie En Duurzaamheid

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Science for Energy and Sustainability is een track in de master Physics and Astronomy, een joint degree-programma van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. [+]

Science for Energy and Sustainability is een track in de master Physics and Astronomy , een joint degree-programma van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. Cursussen worden gegeven op locaties van beide universiteiten. De UvA en de VU geven gezamenlijk een diploma in natuurkunde en sterrenkunde af aan afgestudeerden. Als student Natuur- en Sterrenkunde in Amsterdam profiteer je van expertise, netwerken en onderzoeksprojecten aan beide universiteiten en aanverwante onderzoeksinstituten.

Wat heeft Science for Energy en Sustainability in Amsterdam te bieden?

Science for Energy and Sustainability (SES) is een interdisciplinaire 'track' of specialisatie binnen de UvA-masteropleidingen Scheikunde en Natuurkunde en Sterrenkunde. Het combineert 'hard' wetenschappelijk onderzoek met de analyse van maatschappelijke vraagstukken, business modellen en regelgeving van de overheid. Het programma staat een flexibel curriculum toe dat voornamelijk fysica of aanvullende chemie of bedrijfsgerichte cursussen bevat; als zodanig bestrijkt het een breed scala aan actuele onderwerpen, zoals:... [-]


Msc Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit programma zal u een diepgaand wetenschappelijk begrip van ondernemerschap en zal uw ondernemende vaardigheden aan te scherpen. Deze krachtige combinatie van kennis en vaardigheden zal een beroep op creatieve en ambitieuze studenten. [+]

Als twee toonaangevende Nederlandse universiteiten leveren de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit Amsterdam gezamenlijk een unieke masteropleiding in ondernemerschap in een van Europa's zakelijke centra - Amsterdam. Dit programma zal u een diepgaand wetenschappelijk begrip van ondernemerschap en zal uw ondernemende vaardigheden aan te scherpen.

Deze krachtige combinatie van kennis en vaardigheden zal een beroep op creatieve en ambitieuze studenten. Tegelijkertijd deze zijn ook competenties die zeer in trek met werkgevers die zien ondernemerschap als cruciaal voor hun vermogen om sociale en economische waarde te creëren zijn.

Over het programma

Ondernemerschap is uitgegroeid tot een volwassen academische discipline. De UvA en de VU Amsterdam hebben hun expertise gebundeld in dit gebied om het programma een internationaal relevante masteropleiding te creëren. Dit programma zal u worden blootgesteld aan twee verschillende academische culturen, die daagt je uit om verder te kijken en bereidt u voor op de eisen van de ondernemende praktijk.... [-]


Msc Politicologie: Europese Politiek En Buitenlandse Betrekkingen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Europese politiek en Externe Betrekkingen programma biedt studenten met een grondige kennis van de politiek en de macht van Europa in een steeds meer divers, van elkaar afhankelijk, en multi-polaire wereld. [+]

In de master in European Politics and External Relations analyseer je de politiek en de macht in Europa. Het programma richt zich op de uitdagingen van Europa als onderdeel van een steeds meer onderling afhankelijke, geglobaliseerde en multipolaire wereld. U krijgt de analytische, theoretische en empirische instrumenten om een ​​dieper inzicht in de rol van de EU als internationale actor te ontwikkelen. Je zult ook kennis opdoen over zowel interne als externe dimensies van EU-beleid, zoals bijvoorbeeld de economische crisis, uitdagingen rond veiligheid, het milieu, de vluchtelingencrisis, de opkomst van populisme, handel en de rol van de EU in haar onmiddellijke omgeving en de wereld en nog veel meer onderwerpen. Ons onderwijs is onderzoeksgestuurd en ons programma biedt toegang tot seminars en debatten van de onderzoeksgemeenschap van ACCESS Europe.... [-]


Msc Politicologie: Openbare Orde En Bestuur

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

In de master 'Public Policy and Governance' leer je het overheidsbeleid kritisch analyseren in vaak controversiële politieke situaties. Het programma richt zich op zowel onderzoek als de praktijk en verbindt theorie en praktijk door interessante cases te onderzoeken en inspirerende gastsprekers uit te nodigen. [+]

In de master 'Public Policy and Governance ' leer je het overheidsbeleid kritisch analyseren in vaak controversiële politieke situaties. Het programma richt zich op zowel onderzoek als de praktijk en verbindt theorie en praktijk door interessante cases te onderzoeken en inspirerende gastsprekers uit te nodigen.

Het Public Policy and Governance-traject bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag naar effectieve en legitieme publieke actie in complexe en vaak controversiële politieke situaties. Het programma helpt studenten ontwikkelen als kritische analisten en innovatieve ontwerpers door het koppelen van onderzoek en praktijk, theorie en actie op de 'werkvloer' op lokaal, nationaal, Europees en internationaal niveau. Kansen worden verstrekt aan beleidswerk studeren aan en over deze niveaus.... [-]


Msc Politicologie: Politieke Economie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Hoe kan de wereldwijde economische en politieke krachten vorm te geven in het leven en de toekomst van de burgers, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld? Van politieke processen en de overheid? Deze track richt zich op de interactie van 'de economie' en 'politiek', beide breed opgevat. [+]

Hoe kan de wereldwijde economische en politieke krachten vorm te geven in het leven en de toekomst van de burgers, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld? Van politieke processen en de overheid? Deze track richt zich op de interactie van 'de economie' en 'politiek', beide breed opgevat. Het heeft betrekking op het terrein van 'economie voor niet-economen' om te begrijpen hoe de 'spelregels' worden gevormd, om te denken over hoe een open wereldeconomie leidt tot 'nieuwe' conflicten en tot een golf van nieuwe politieke bewegingen. Verkent u kritieke problemen van de ontwikkelde landen en de ontwikkelingslanden, van Azië naar Europa naar Amerika - hedendaagse uitdagingen zoals migratie, de strijd voor de ontwikkeling, of beter bestuur financiële markt. We onderzoeken ook beleidsuitdagingen met een ethische dimensie, zoals sociaal beleid of bedrijfsmacht en sociale ongelijkheden, om beter te begrijpen hoe dit zich in verschillende politieke milieus afspeelt.... [-]


Msc Politicologie: Politieke Theorie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Politieke theorie leert je politieke theorie en past filosofie toe op een theoretische, praktische en analytische manier. Je wordt uitgedaagd om kritisch te analyseren en na te denken over de huidige politieke context en sociale en politieke gedachten. [+]

De masteropleiding Politieke theorie leert je politieke theorie en past filosofie toe op een theoretische, praktische en analytische manier. Je wordt uitgedaagd om kritisch te analyseren en na te denken over de huidige politieke context en sociale en politieke gedachten.

De track Politieke theorie biedt studenten de conceptuele toolkits om de complexe normatieve en methodologische kwesties van het hedendaagse politieke leven te analyseren. Studenten worden aangemoedigd om een ​​actieve rol in kritische reflectie op de politieke praktijken, institutionele regelingen en sociaal-wetenschappelijke methoden te nemen door het bouwen van een solide basis in de sociale en politieke denken. De track combineert analytische strengheid beleidsrelevantie.... [-]


Msc Sociale Geografie: Milieu Geografie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Master in Environmental geografie richt zich op de menselijke-ecosysteem interacties en is goed geplaatst om licht te werpen op de enorme milieu-uitdagingen waar onze planeet. Men zou kunnen stellen dat we voorbij de aarde draagkracht zijn gegaan en zijn naderende planetaire grenzen. [+]

Milieu Geografie: Governance for Sustainability

De Master in Environmental Geography richt zich op interacties tussen mens en ecosysteem en is goed geplaatst om licht te werpen op de enorme milieu-uitdagingen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd. Men zou kunnen stellen dat we voorbij de aarde draagkracht zijn gegaan en zijn naderende planetaire grenzen. Andere argumenten houden dat de menselijke vindingrijkheid zal ons uitrusten om te gaan met nieuwe uitdagingen in de toekomst. Dit programma richt zich op de relatie tussen mens en hun ecosystemen. Dit wordt gedaan door middel van een sterke ruimtelijke perspectief en het onderzoeken van de impact van zowel globale en lokale veranderingen in het milieu op de mens.... [-]


Msc Sociale Geografie: Politieke Geografie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De Master in de politieke geografie richt zich op drie kernbegrippen (geopolitiek, globalisering en governance) naar de politieke geografie van onze globaliserende wereld te verkennen. Deze hebben betrekking op de dynamiek van de ruimtelijkheden van de politiek, met inbegrip van de binnenlandse politiek, internationale betrekkingen en transnationale politiek, en hoe ze kunnen worden begrepen door middel van de belangrijkste geografische concepten zoals grondgebied, plaats, de omvang en het netwerk. [+]

Politieke Geografie: Geopolitiek, Globalisering en Governance

De master Politieke geografie concentreert zich op drie kernbegrippen (geopolitiek, globalisering en bestuur) om de politieke geografieën van onze globaliserende wereld te verkennen. Deze hebben betrekking op de dynamiek van de ruimtelijkheden van de politiek, met inbegrip van de binnenlandse politiek, internationale betrekkingen en transnationale politiek, en hoe ze kunnen worden begrepen door middel van de belangrijkste geografische concepten zoals grondgebied, plaats, de omvang en het netwerk. Het programma theorieën en methoden in deze dynamische gebieden van de wetenschap en de studenten zal beoordelen zal worden vertrouwd gemaakt met de politieke geografie en geopolitiek voordat werken aan hun afstudeerproject in het veld. Politieke geografie zal de oorsprong, het traject en de hedendaagse betekenis van geopolitiek onderzoeken, en de variëteiten van geopolitieke benaderingen van de materiële en representatieve aspecten van geopolitieke keuzevrijheid.... [-]


Msc Sociale Geografie: Stedelijke Geografie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Stadsgeografie biedt studenten met een beter begrip van de globale en lokale processen die vorm steden vandaag. De 21ste eeuw zal ongetwijfeld een stedelijke leeftijd. [+]

De 21ste eeuw zal ongetwijfeld een stedelijke leeftijd. Steden worden gevierd als belangrijke motoren voor innovatie en economische groei in de wereldeconomie en zijn ook herontdekt als aantrekkelijke plekken om te wonen, werken en spelen. Lokale woningmarkten trekken internationale investeringen aan en gentrificatie revitaliseert voorheen vervallen stedelijke gebieden. Toch is deze representatie van het stadsleven en steden als plaatsen van oneindige kansen slechts één kant van het verhaal. Het wordt steeds duidelijker dat niet alle steden delen in dit succesverhaal.

Verstedelijking is in feite zeer ongelijk en de economische groei van steden zelfs nog sterker. Bovendien zien we groeiende ongelijkheden binnen steden. Processen van polarisatie, segregatie, fragmentatie en privatisering van het stedelijk landschap vormen substantiële politieke en sociale uitdagingen voor stedelijke overheden en omwonenden.... [-]


Msc Sociologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam biedt een uitgebreid programma dat zich richt op actuele maatschappelijke vraagstukken. [+]

De master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam biedt een uitgebreid programma dat zich richt op actuele maatschappelijke vraagstukken. Het masterprogramma in Sociology leert je onafhankelijk over sociologische kwesties nadenken en biedt een goed begrip van sociologische theorieën en methoden.

In dit programma verwerf je intellectuele en praktische vaardigheden die je in staat stellen om problemen, structuren en processen met betrekking tot het naast elkaar bestaan ​​van mensen te analyseren.

Met een breed scala aan cursussen aangeboden, de Master in de sociologie biedt u de gelegenheid om samen je eigen curriculum binnen een breed spectrum sociologische zetten.

Student profiel ... [-]

Onderzoeksmasters Bedrijven In De Maatschappij (joint Degree VU En UvA)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De masteropleiding Business in Society richt zich op de complexe relaties tussen het bedrijfsleven en de samenleving, zoals te zien is in grootse uitdagingen van bijvoorbeeld de financiële crisis, verzoek van de maatschappij voor ethisch leiderschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en de behoefte aan duurzaamheid. [+]

De Masteropleiding Business in Society richt zich op de complexe relaties tussen het bedrijfsleven en de samenleving, zoals te zien is in grootse uitdagingen van bijvoorbeeld de financiële crisis, verzoek van de maatschappij voor ethisch leiderschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en de behoefte aan duurzaamheid.

Dit programma vloeit voort uit een gezamenlijke inspanning van de Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam en de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde (FEWEB) aan de VU om een ​​nieuwe generatie van zakelijke onderzoekers die een diepgaand begrip van zal hebben te onderwijzen de maatschappelijke trends die veranderen het gezicht van het bedrijfsleven. ... [-]


Master

Ma In Het Italiaans

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in Italiaanse taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Italiaanse taal en literatuur in de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in het Italiaans

Met een bachelor in Italiaanse taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Italiaanse taal- en letterkunde binnen de volgende drie masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


Ma In Het Spaans

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in Spaanse taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Spaanse taal en literatuur binnen de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in het Spaans

Met een bachelor in Spaanse taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Spaanse taal en literatuur binnen de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


Master in Astronomy and Astrophysics: Gravitation and Astroparticle Physics

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Detectie van donkere materie

Bestaande en komende astrofysische faciliteiten van de radiogolven (bijv. LOFAR) via de röntgenstralen (bijv. Chandra, XMM, LOFT)

De resterende 12 EC kunt u vrij besteden aan elke andere cursussen die u (zelfs buiten de natuurkunde of sterrenkunde) rente, of te maken voor tekortkomingen.

Je werkt met een van de wetenschappelijk medewerkers op een tijdige en relevant onderwerp, en de vaardigheden die je ontwikkeld toepassen tijdens uw cursussen te werken aan origineel onderzoek. Onderwerpen kunnen variëren van vrij theoretische (zoals kosmologie) experimentele (zoals de bouw van de astrodeeltjesfysica detectoren). Uw totale thesis werk is de moeite waard 60 EG.... [-]


Master In De Chemie: Wetenschap Voor Energie En Duurzaamheid

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Het combineert 'hard' wetenschappelijk onderzoek met de analyse van maatschappelijke vraagstukken, business modellen en regelgeving van de overheid.

Milieuchemie (6 EC) Keuzevakken

Onderzoeksproject

Het project omvat een schriftelijke masterthesis en een mondelinge presentatie.

[-]

Master In De Taalkunde: Taal En Samenleving

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam +1 more

Taal verkennen vanuit een (socio) linguïstisch en pragmatisch perspectief en tegelijkertijd vaardigheid verwerven in een van de zeven Europese talen. In de eenjarige masteropleiding Taal en Samenleving, ontwikkel je de kennis en vaardigheden om je doeltaal te analyseren binnen zijn unieke sociale context. [+]

Taal verkennen vanuit een (socio) linguïstisch en pragmatisch perspectief en tegelijkertijd vaardigheid verwerven in een van de zeven Europese talen. In de eenjarige masteropleiding Taal en Samenleving, ontwikkel je de kennis en vaardigheden om je doeltaal te analyseren binnen zijn unieke sociale context.

Taal verkennen binnen de context van de samenleving

In het masterprogramma Taal en maatschappij onderzoek je de rol van taal binnen een samenleving en hoe een samenleving op haar beurt weer een taal kan vormen. Het programma biedt voorbeelden uit de echte wereld van kernwetenschappelijke concepten en theorie en richt zich op de analyse van taalgebruik en variatie. Je zult onderzoeken hoe en waarom talen variëren binnen bepaalde gemeenschappen, verschillen in taalgebruik en beleid, en de invloed van kwesties zoals meertaligheid en computer-gemedieerde communicatie.... [-]


Master Of Arts (MA) In De Slavische Talen En Culturen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De eenjarige masteropleiding Slavische Talen en Culturen biedt een unieke combinatie van gespecialiseerde en algemene cursussen die een breed scala van onderwerpen uit de vier grote Slavische ... [+]

Master of Arts (MA) in Slavische Talen en Culturen

De eenjarige masteropleiding Slavische Talen en Culturen biedt een unieke combinatie van gespecialiseerde en algemene cursussen die een breed scala van onderwerpen uit de vier grote Slavische tradities: het Russisch, Tsjechisch, Pools en Servisch / Kroatisch. De professoren en docenten zijn alle bekende specialisten.

Bestuderen van Slavische Talen en Culturen aan de Universiteit van Amsterdam

Slavische Talen en Culturen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een lange traditie in zowel de literaire wetenschap en taalwetenschap. Het programma heeft ook een aantal bekende literaire vertalers en lexicografen.

... [-]

Meester Van De Kunsten (ma) In De Scandinavische Taal En Cultuur

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in Scandinavische taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Scandinavische taal en literatuur binnen de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in Scandinavië

Met een bachelor in Scandinavische taal en cultuur kun je je verder specialiseren in Scandinavische taal en literatuur binnen de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


Meester Van De Kunsten (ma) In Het Duits

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Met een bachelor in de Duitse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Duitse taal en literatuur in de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus. [+]

Vier manieren om je te specialiseren in het Duits

Met een bachelor in de Duitse taal en cultuur kunt u zich verder specialiseren in Duitse taal en literatuur in de volgende vier masterprogramma's, elk met een andere focus.

Taalkunde: taal en onderwijs

De masteropleiding Taal en Onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om taalgebruik en vreemdetalenonderwijs en het leren binnen institutionele educatieve kaders te bestuderen.

Taalkunde: taal en maatschappij

In een wereld van globalisering een grondige kennis van de Europese talen is vereist voor interculturele zakelijke communicatie. Hoewel de wereldwijde Engels als lingua franca in internationale contacten kunnen dienen in veel situaties een grondige kennis van het gebruik van de moedertaal van de zakenpartner kan zeer vruchtbaar zijn.... [-]


Msc Executive Programma In Het Management Studies

Campus Deeltijd February 2019 Nederlanden Amsterdam

Verdien je MSc titel in Management studies aan de Universiteit van Amsterdam in een 1,5 jaar part-time programma. Dit is een programma voor internationale studenten werken en wonen in Nederland. Lezingen worden gehouden op vrijdag enkel tijdens de kantooruren op een gunstige locatie in het centrum van Amsterdam. [+]

In 1,5 jaar kunt u uw MSc graad in de part-time Executive-programma in Management Studies aan de Amsterdam Business School te verdienen. Met top tracks in Digital Business, strategie of Leadership and Management, kun je je specialiseren in de masterfase van het programma.

De universiteit van Executive programma's Amsterdam in Management Studies biedt de mogelijkheid van het combineren van werken en studeren. De lessen worden gehouden op vrijdag alleen gedurende de dag op een gunstige locatie in het centrum van Amsterdam.

Part-time programma voor (internationale) studenten die werken en wonen in Nederland Lezingen op vrijdag Duur van de masteropleiding 1,5 jaar De lessen starten in september en februari MSc-diploma van de Universiteit van Amsterdam Persoonlijke coaching en begeleiding Cursussen ontworpen voor optimale interactie Voor ambitieuze professionals met een academische of HBO (toegepaste wetenschappen) achtergrond Tracks in Digital Business, Strategie en Leiderschap en Management De Executive-programma in Management Studies is identiek aan "Bedrijfskunde in Deeltijd". Dit programma wordt in het Engels gegeven door internationale docenten. ... [-]

Tinbergen Instituut Master Of Philosophy In Economics (door Onderzoek)

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

De MPhil in Economics is een intensieve tweejarige Research Master-opleiding in economie, econometrie en financiën. [+]

De MPhil in Economics is een intensieve tweejarige Research Master-opleiding in economie, econometrie en financiën.

Het programma wordt uitgevoerd in het Tinbergen Instituut (TI) , waardoor studenten de kans krijgen om een ​​grondige basis te leggen in de economie en om hun eigen projecten te ontwikkelen in een geëngageerde, onderzoeksgerichte omgeving. De Master of Philosophy in Economics bereidt studenten voor op een doctoraat na te streven, bij voorkeur in een van de faculteiten samen te werken met TI.

Tinbergen Instituut

Het Tinbergen Instituut (TI) is een school voor onderzoek en graduate education die gezamenlijk wordt geleid door de faculteiten Economie van de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).... [-]


Videos

UvA International

Contact

University of Amsterdam

Adres University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Nederlanden
Website http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefoon +31(0)20-5258080