Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de UNU-MERIT School of Governance is het opleiden van specialisten die een hoog niveau van academische beurzen combineren met leiderschap om het democratische bestuur in binnenlandse en internationale organisaties te versterken. UNU-MERIT's School of Governance bereidt professionals en onderzoekers voor beleidsanalyse, risicobeoordeling, beleidsontwerp, beleidsbewaking, beleidsevaluatie en methodes en technieken van beleidsonderzoek uit. Gezien de groeiende complexiteit van de aangelegenheden, is er steeds meer behoefte aan specialisten in beleidsanalyse en dus ook een groeiende behoefte aan opleidingsprogramma's die wetenschappers een uitgebreide combinatie van theoretische achtergrond, technische vaardigheden en specifieke vakkennis bieden om de theorie in te zetten realiteit. De School of Governance is opgericht in september 2004 aan de Universiteit Maastricht . Het feit dat de school opgericht is aan de Universiteit Maastricht is niet verwonderlijk. Op veel manieren is de school de uitdrukking van de identiteit van de Universiteit Maastricht : "Waar onderzoek en onderwijs complementair zijn. Waar innovatie onze focus is. Waar talent kan bloeien. ' Het instituut biedt multidisciplinaire top-academische training in het hart van Europa. Daarbij bouwt het op de academische hulpbronnen van de verschillende faculteiten aan de Universiteit Maastricht , evenals die van verschillende buitenlandse partners. In januari 2011 werd de school onderdeel van de Universiteit van de Verenigde Naties , waardoor het internationale opleidings- en onderzoeksnetwerk verder werd versterkt , terwijl de expertise van UNU-MERIT , het onderzoeksinstituut Maastricht van de UNU. Universiteit Maastricht De Universiteit Maastricht (UM), de meest internationale universiteit in Nederland, staat voor zijn innovatieve aanpak van leren en internationale vooruitzichten. Met 14.500 studenten en 3.500 medewerkers biedt UM een brede keuze aan academische programma's, die allemaal zijn ontworpen om het beste uit haar studenten te brengen. Universiteit Maastricht heeft sinds het oprichting van Probleemgebaseerd Leren (PBL) gebruik gemaakt en sinds 35 jaar al een expert op dit gebied geweest. PBL is meer dan alleen kennis verwerven; Het gaat om het uitwisselen van kennis op een uitdagende en effectieve manier. Universiteit Maastricht maakt het verschil. Met unieke Europa-gerichte en internationaal georiënteerde programma's.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

UNU-MERIT

... [+]

• Coördineren van het beleid met de internationale partners

Specialisaties

• Migratie Studies

• Risk & Kwetsbaarheid (in samenwerking met UNU-EHS)

• Regional Integration & Multi-level governance (in samenwerking met UNU-CRIS)

• Innovatie, Institutions & Development

DUUR

Studenten zijn uitgerust met een verscheidenheid van vaardigheden, kennis en middelen, die hen in staat stellen om te werken als vindingrijk beleid ontwerpers en politiek analisten in publieke en private instellingen.

Student profiel

MPP studenten komen uit diverse achtergronden. Sommige toetreden tot de MPP direct na het voltooien van een bachelor- en masterdiploma; anderen zijn mid-career professionals met verschillende culturele en disciplinaire achtergronden. ... [-]

Nederlanden Maastricht
September 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Boschstraat 24
Maastricht, Limburg, 6211 AX NL