Maastricht University, School of Business and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit Maastricht (UM)

De meest internationale universiteit van Nederland, valt op door haar innovatieve benadering van leren en internationale vooruitzichten. Met 16.000 studenten en 4.000 medewerkers biedt de Universiteit Maastricht een ruime keuze aan academische programma's, die allemaal zijn ontworpen om het beste uit zijn studenten te halen.

Maastricht University School of Business and Economics (UMSBE)

U wilt een universitair diploma erkend over de hele wereld. En je wilt vaardigheden en ervaring die je voorbereiden op verdere studies of een succesvolle carrière. Op de Maastricht University School of Business and Economics (UMSBE) vind je dit alles en meer.

Innovatief en dynamisch

Probleemgestuurd onderwijs (PBL) is de methode waarvoor we beroemd zijn. Dit betekent kleine tutorgroepen, nauw contact met je docenten en een zeer interactieve manier van leren. PBL traint u om een ​​actieve en onafhankelijke deelnemer te zijn. Deze vaardigheden zijn een groot pluspunt in de hedendaagse banenmarkt.

Praktisch en professioneel

Werkgevers zoals onze afgestudeerden, omdat ze zijn opgeleid in waardevolle, echte vaardigheden: het beheren van jezelf en je team, het geven en ontvangen van constructieve kritiek, het halen van deadlines, het produceren van concrete resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid, maar ook het nemen van risico's. Om u voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt, hebben wij het International Classroom Development Program geïnitieerd, waarin u leert werken in teams die zijn samengesteld uit verschillende nationaliteiten. We stellen u ook in direct contact met werkgevers door middel van stages, wervingsevenementen en bedrijfsbezoeken. Carrière-diensten zijn opgenomen in alle programma's. En onze alumnikringen organiseren regelmatige netwerkmogelijkheden.

Onderzoek en reputatie

Bij SBE leer je van de besten. Ons onderzoek wordt consistent beoordeeld als eerste of tweede in nationale peer reviews. Bovendien behoren we tot de 52 business schools wereldwijd die de prestigieuze Triple Crown-accreditatie (EQUIS, AACSB en AMBA) hebben gekregen. Ze worden ook voortdurend lovend ontvangen in de Nederlandse, Duitse en internationale ranglijsten.

Begin hier ... ga overal naartoe

Kortom, SBE biedt onderwijs van de hoogste kwaliteit en een springplank naar de volgende stap. Je zult merken dat de kennis, vaardigheden en ervaring van je SBE-master je op de best mogelijke basis zullen brengen. We kijken ernaar uit u hier te verwelkomen.

Lees meer over ons op

Locaties

Maastricht

School of Business and Economics

Address
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Nederlanden
Telefoonnr.
+31 43 388 3676

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties