The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Het Master Institute is onderdeel van de St. Joost School of Fine Art and Design, gelegen in het zuiden van Nederland in de stad 's-Hertogenbosch. Gelegen in het hart van Europa en Europese kunst en design, biedt het instituut een breed perspectief op theorie en praktijk en zorgt het voor een levendige internationale uitwisseling. Onze moderne, 24/7 faciliteiten en open studio-concept creëren een vruchtbare omgeving waarin een rijke, multidisciplinaire praktijk kan groeien.

De Master Instituut stimuleert en ondersteunt studenten in hun praktijkgericht interdisciplinair onderzoek Pathways . We moedigen een leerproces aan dat referentiekaders transformeert - sets van vaste veronderstellingen en verwachtingen - om studenten inclusiever, opener, reflectiever en emotioneel in staat te maken om te veranderen.

Onze leergemeenschap is intercultureel; studenten met verschillende achtergronden brengen verschillende perspectieven op politieke en artistieke posities. We omarmen meervoudigheid. Het Instituut biedt een levendige omgeving voor onderzoek op de specifieke gebieden van de programma's en in onderzoeksgroepen geïnitieerd door docenten en onderzoeksprofessoren. Zelfsturing en zelforganisatie staan centraal. We willen studenten laten groeien tot professionals die hun praktijk opzettelijk, strategisch en ethisch kunnen vormgeven.

Avans Hogeschool

Het Master Institute of Visual Cultures (MIVC) en de St. Joost School of Fine Art & Design zijn onderdeel van de Avans Hogeschool. Alle masteropleidingen van het MIVC zijn ondergebracht op één campuslocatie, dichtbij het hart van de stad 's-Hertogenbosch.

Locaties

's Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL 's Hertogenbosch, Noord Brabant, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden