The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek het St. Joost Master Institute of Visual Cultures online

Het St. Joost Master Instituut voor Visuele Culturen opent zijn deuren voor jou! Doe mee aan onze interactieve webinars en krijg een uniek inzicht in onze instelling. Op 15 mei 2020 om 13.00 uur CEST presenteren we onze 1-jarige hoogwaardige professionele Master in Animation. Gevolgd door een interactief webinar op 25 mei 2020 om 13.00 uur CEST over onze tweejarige Master of Arts in Fine Art & Design. Deze Master programma biedt drie innovatieve onderzoek Pathways dat uw artistieke ontwikkeling en de beroepspraktijk zal voeden.

Webinar Fine Art & Design

Maandag 25 mei 2020 om 13.00 uur CEST

13.00 - 13.15 uur CEST

Algemene introductie

13.15 - 14.15 uur CEST

Beeldende kunst en post-hedendaagse praktijk

14.30 - 15.30 uur CEST

Ecologie Futures

15.45 - 16.45 uur CEST

Gelegen Design

16.45 - 17.30 uur CEST

Toepassingsinformatie en praktische zaken

Aanmelden

We nodigen je uit om de toekomst van iets anders te zijn! Laat u inspireren en meld u aan voor onze webinars.

https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_May2020

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Het Master Institute is onderdeel van de St. Joost School of Fine Art and Design, gelegen in het zuiden van Nederland in de stad 's-Hertogenbosch. Gelegen in het hart van Europa en Europese kunst en design, biedt het instituut een breed perspectief op theorie en praktijk en zorgt het voor een levendige internationale uitwisseling. Onze moderne, 24/7 faciliteiten en open studio-concept creëren een vruchtbare omgeving waarin een rijke, multidisciplinaire praktijk kan groeien.

De Master Instituut stimuleert en ondersteunt studenten in hun praktijkgericht interdisciplinair onderzoek Pathways . We moedigen een leerproces aan dat referentiekaders transformeert - sets van vaste veronderstellingen en verwachtingen - om studenten inclusiever, opener, reflectiever en emotioneel in staat te maken om te veranderen.

Onze leergemeenschap is intercultureel; studenten met verschillende achtergronden brengen verschillende perspectieven op politieke en artistieke posities. We omarmen meervoudigheid. Het Instituut biedt een levendige omgeving voor onderzoek op de specifieke gebieden van de programma's en in onderzoeksgroepen geïnitieerd door docenten en onderzoeksprofessoren. Zelfsturing en zelforganisatie staan centraal. We willen studenten laten groeien tot professionals die hun praktijk opzettelijk, strategisch en ethisch kunnen vormgeven.

Avans Hogeschool

Het Master Institute of Visual Cultures (MIVC) en de St. Joost School of Fine Art & Design zijn onderdeel van de Avans Hogeschool. Alle masteropleidingen van het MIVC zijn ondergebracht op één campuslocatie, dichtbij het hart van de stad 's-Hertogenbosch.

Locaties

's Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL 's Hertogenbosch, Noord Brabant, Nederlanden