Lees de Officiële Beschrijving

De schoeiselisten zijn afkomstig uit het instituut, dat eerder bekend was als het SLEM-schoenenleermuseum, en is een internationaal innovatie- en opleidingsinstituut voor schoeisel dat een adviesafdeling, een voorspellingsafdeling en een opleidingsinstituut omvat die voltijdse programma's en deeltijd aanbiedt. Workshops voor professionals.

Het doel van de Footwearists is om de wereld te verbeteren door middel van schoenen. Ook al is er een groeiende bevolking met een exponentiële behoefte aan schoenen dit is beperkt door de huidige materiële middelen, productie- en distributieprocessen. Dit veroorzaakt een dringende behoefte aan betekenisvolle verandering.

De schoenen zijn gemaakt en verkocht vrijwel dezelfde manier voor de afgelopen eeuw. Terwijl we de traditie waarderen, ons doel is om innovatieve duurzame technologieën die minder, recyclebaar en niet-toxische middelen toegepast lokaal zal betrekken ontwikkelen. Om dit te bereiken stimuleren de programma's nieuwe denkwijzen over schoeisel dat zal openstellen en de industrie verbeteren, waarbij nieuwe oplossingen en creatieve mogelijkheden worden betrokken die niet beschikbaar waren of eerder gedacht werden.

Bij The Footwearists doen we dit allemaal door onderzoek, onderwijzen en toepassen van nieuwe methoden die geschikt zijn voor de toekomst. Onze professionele programma van Footwear Innovation elimineert de typische afdeling verdeeldheid tussen technologie, design en het bedrijfsleven, het verstrekken van een multidisciplinair platform voor zowel studenten en professionals uit verschillende achtergronden. Het programma gaat over hoe de toekomstige ontwikkelingen voorspellen voor schoeisel, hoe dit toekomstbeeld in winstgevende en duurzame ontwerp evenals in business concepten die in staat is het verenigen van de creatieve, ethische, commerciële en technische aspecten van mensen en hun schoenen zijn te vertalen.

Wie is dit?

Professional Footwear Innovation is bedoeld voor iedereen die een winstgevende en zinvolle bijdrage wil leveren aan de toekomst van de schoenenindustrie. We zijn op zoek naar mensen die een passie voor schoenen en zijn zeer gemotiveerd om zichzelf en hun omgeving te verbeteren.

Een creatieve ondernemingsgeest, grote nieuwsgierigheid voor de toekomst en een bereidheid om te leren, werken en reizen in de multiculturele en multidisciplinaire teams zijn ook belangrijke persoonlijke bezittingen.

SLEM
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

SLEM biedt een unieke masteropleiding, een combinatie van forecasting, design, technologie en business, het opleiden van schoeisel ondernemers, voorspellers en consultant ... [+]

Master of Footwear Innovation

SLEM meester van Footwear Innovation richt zich op het opbouwen van internationale toekomstvisie, design thinking, schoeisel deskundigheid, ondernemersvaardigheden en professionele houding die alle onmiddellijk naar de schoenindustrie worden toegepast tijdens de lessen en projecten. De lessen vinden plaats in Nederland en in China, waardoor studenten een brede kijk op de wereld in alle aspecten van het schoeisel bedrijfsleven en daarbuiten.

Als SLEM student u zal voortdurend te verbinden met een breed scala van professionals, de opbouw van uw netwerk vanaf het allereerste begin van het programma. Deze aanpak zorgt ervoor dat bij het afronden van de masteropleiding, zal je in staat bent om uw eigen bedrijf, werken freelance start en / of het land een baan overal in de wereld te zijn.... [-]

Nederlanden Tilburg China Florence Italië Kanton  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Testimonials Master of Footwear Innovation

SLEM Footwear & Education Center
Address
headquarters
Tilburg, Noord-Brabant, Nederlanden
Website
Telefoonnr.
+31 416 757 630
Address
SLEM Italy Vigevano/Pisa/Firenze
Kanton, Guangdong, Italië
Telefoonnr.
false
Address
Pcc - creative industry park, floor 10
510000 Florence, Toscane, China
Telefoonnr.
false