Lees de Officiële Beschrijving

TIAS , de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven, biedt een breed en flexibel portfolio van internationaal erkende managementprogramma's. Het motto van TIAS is 'Never Stop Asking', en dit komt tot uiting in programma's die zijn geworteld in toonaangevend managementonderzoek en die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke onderwijsbehoeften van individuen en organisaties in de zich ontwikkelende bedrijfswereld.

Deze oriëntatie op excellentie resulteerde in de Financial Times ranking van de Full-Time MBA-programma 25 in Europa, terwijl The Economist Intelligence Unit 'Welke MBA?' heeft hetzelfde programma op Nee geplaatst. 36 in zijn wereldwijde top 100-ranglijst. Maar ranglijsten vertellen niet het hele verhaal. Studeren aan TIAS biedt een unieke ervaring, geïnformeerd door:

Internationale focus: wij brengen de wereld naar u toe

Internationale deelnemers aan het programma, faculteitsleden, partnerscholen en leslocaties van Tilburg tot Taipei vertalen zich in een echte internationale managementleerervaring. Onze studenten verwerven interculturele vaardigheden en bouwen een wereldwijd netwerk van contacten op die nog lang van nut zullen zijn lang nadat ze TIAS verlaten hebben.

Diverse keuze uit internationale aanbiedingen

TIAS erkent dat mensen verschillende behoeften en verplichtingen hebben. Dus de diversiteit van ons curriculum is eindeloos:

  • Verdien een Europees, Amerikaans of Brits MBA-diploma;
  • MBA en MSc aangeboden op een volledige of part-time basis;
  • MBA aangeboden op een jaar, voltijd of twee jaar part-time programma (Tilburg, Utrecht en Bonn);
  • Programma's passen bij uw planning en verplichtingen.

Kwaliteit van de faculteit

TIAS houdt zich bezig met continue, intensieve kennisuitwisseling met onderzoekers van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven. Deze eminente professoren maken deel uit van onze onderwijsfaculteit, evenals een uitgebreid netwerk van internationale experts. Of je nu studeert aan een opleiding of een niet-universitair programma, je zult leren van docenten met een passie voor managementonderwijs.

In 2003 bekritiseerde het Europees Economisch Tijdschrift de Faculteit Economie van Tilburg als de beste onderzoeksinstelling in Europa. De Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg is ook door AACSB geaccrediteerd.

Kwaliteit van deelnemers

Een goed beheerprogramma is zeer interactief: u leert gedeeltelijk door met uw collega's te werken terwijl u projecten met hen voorbereidt, presenteert en evalueert. De kwaliteit van een programma is daarom afhankelijk van de kwaliteit van de studenten. Elk jaar trekt TIAS meer dan 2500 hooggekwalificeerde deelnemers uit meer dan 60 landen, elk zeer gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe intellectuele uitdaging en een groter internationaal begrip van bedrijfsbeheer.

Sterk Alumni Netwerk

Een alumnus van TIAS is een van de grote voordelen van onze programma's. Je wordt onderdeel van een netwerk met alumni die prominent aanwezig zijn in bekende organisaties over de hele wereld, waaronder Fortune 500-bedrijven. Onze alumni willen graag deel blijven uitmaken van het 'team' en mogen elkaar ontmoeten tijdens reünies en evenementen; of op seminars, korte cursussen of keuzevakken die hun managementvaardigheden top houden.

Programs taught in:
Engels
Nederlands

Deze school biedt ook:

MSc

TIAS School for Business and Society

TIAS MScBA: de beste MScBA in Nederland! Als carrièreprofessional wil je opvallen. U wilt die extra slagkracht om zelfverzekerd een stapje hoger te zetten. Jezelf definië ... [+]

TIAS MScBA: De beste Master of Science in bedrijfskunde in Nederland!

Als carrièreprofessional wil je opvallen. U wilt die extra slagkracht om zelfverzekerd een stapje hoger te zetten. Jezelf definiëren als een solide leider is nog nooit zo belangrijk geweest.

Onze deeltijd Master of Science in Business Administration (MScBA) stelt u in staat en stelt u in staat om persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Het programma behaalt je een internationaal erkende kwalificatie, waardoor je kansen krijgt voor een brede carrière. Het verhoogt onmiddellijk uw houvast binnen uw organisatie, waardoor u effectiever, besluitvaardiger en vastberadener kunt functioneren.

Waarom kiezen voor TIAS ?Nr. 1 aanbieder van masterprogramma's in Nederland - Keuzegids MastersBeste Nederlandse Master in Bedrijfskunde - Elsevier Best Studies, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014TIAS heeft de beste Master in Management in Nederland - The Economist 2017Verbeter uw carrièrevooruitzichten aanzienlijk met ons op maat gesneden programma voor persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkelingGeniet van persoonlijke aandacht, van toelating tot afstuderen en daarnaCombineer een bedrijfsfundatie met een focus op fast track in marketing, financiën, investeringen, verandermanagement of bedrijfsanalysesHaal je masterdiploma bij de beste aanbieder van masterprogramma's in Nederland... [-]
Nederlanden Tilburg Utrecht
May 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
TIAS School for Business and Society

Beste Nederlandse Master in Bedrijfskunde (Best Studies ranking, Elsevier magazine, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014). De TIAS MScBA - Voltijds Internationaal MSc in Business ... [+]

TIAS Full-time MScBA: de beste Master in Business Administration in Nederland!

Als een aspirant-professional wil je je carrière versnellen, ongeacht de toestand van de wereldeconomie. Om succesvol te kunnen concurreren op de arbeidsmarkt, moet je een duidelijk carrière doel en een gepassioneerde ambitie hebben om het te realiseren. Daarnaast hebt u een breed scala aan vaardigheden, kennis en knowhow nodig om uzelf van de rest te onderscheiden.

De TIAS Voltijd Master of Science in Business Administration opleiding programma zal u in staat stellen om op te treden en in contact te komen met verschillende gebieden van een organisatie. Je zult niet alleen de nodige kennis en vaardigheden verwerven, maar ook voldoende gelegenheid krijgen om ze te oefenen en toe te passen in theoretische en praktische settings. Om u verder vorm te geven als verantwoordelijke bedrijfsleider, houdt u ook rekening met de verschillende sociale gevolgen en consequenties van zakelijke beslissingen.... [-]

Nederlanden Tilburg Utrecht
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
TIAS Business School
Tias building
Warandelaan 2

Tilburg, Noord-Brabant, 5037 AB NL
Location address
Kroonstraat,50
Utrecht, Utrecht, 3511 RC NL