The Hague University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met open ogen naar de wereld om je heen kijken: bij The Hague University of Applied Sciences is dat gewoon de norm. Het is immers door de ogen wijd open te houden dat een hogeschool haar plaats in het midden van de samenleving kan claimen. Dat het onderscheidende curricula kan ontwikkelen om studenten te helpen vol vertrouwen te functioneren in een mondiale samenleving die elke dag sneller verandert.

Elke hoek van de wereld

Internationalisering is een prominent kenmerk van The Hague University of Applied Sciences . Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om zich in te schrijven voor bachelor- en masteropleidingen op een van onze vier campussen, waarvan vele geïnspireerd zijn door de internationale reputatie van Den Haag als 'stad van vrede en rechtvaardigheid'.

Hartelijk welkom

Bij The Hague University of Applied Sciences is het van het allergrootste belang dat haar diverse en internationale studentenorganisatie, faculteit en medewerkers zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen. De instelling is toegewijd om haar internationale studenten de mogelijkheid te bieden om met succes een studieprogramma op het niveau van de hogeschool te voltooien (zelfs als dit een aangepast curriculum vereist) en om haar faculteit voldoende mogelijkheden te bieden voor verdere professionalisering.

Linken tot stand brengen

Het hoofddoel van The Hague University of Applied Sciences is het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onderzoek draagt hieraan bij, en de onderzoeksgroepen van de instelling spelen een belangrijke rol en leggen verbanden tussen onderwijs, praktijk en toegepast onderzoek. Onze studenten profiteren van deze aanpak omdat ze afstuderen als kenniswerker. Niet alleen dat, ze studeren af als wereldburgers, gestimuleerd door hun leergierigheid en zelflerende vermogen. Studenten die zijn afgestudeerd aan onze kennisinstelling hebben geleerd de wereld met open ogen te zien.

Locaties

Den Haag

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Den Haag, Zuid Holland, Nederlanden
Telefoonnr.
+31 70 - 445 8888

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden