Lees de Officiële Beschrijving

Je grenzen verleggen is waar het allemaal om draait, dat is wat we geloven. De wereld staat voor je klaar en je kunt alles bereiken. We dagen onze studenten, medewerkers en partners voortdurend uit om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Het is de weg die leidt naar innovatie door samen te werken met het professionele veld en de directe omgeving.

Alle opleidingen van NHL Stenden Hogeschool zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand onderwijs dat voldoet aan de internationale onderwijsnormen.

Wij zijn een multi-campus hogeschool, met Nederlandse roots maar met een sterke internationale focus. Daarom hebben we internationale branch campussen in Bali, Qatar, Zuid-Afrika en Thailand, als onderdeel van onze 'Grand Tour'. We streven naar nieuwe manieren om onderwijs, onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen in de professionele wereld te integreren. Onze studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams samen aan echte cases. Ze testen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Onze cursussen bevatten trends en ontwikkelingen in alle sectoren en op nationaal en internationaal niveau.

De toekomst vraagt ​​om ondernemende en vindingrijke professionals. Professionals die weten hoe ze hun kennis moeten vertalen naar innovatieve oplossingen. Ze zullen de visie en moed hebben die ze nodig hebben om verder te kijken dan hun eigen professionele veld.Double degree in onze masterstudieprogramma's

Na het succesvol afronden van een master, ontvang je een Double Degree: een British Masters of Arts Degree en een Dutch Masters Degree.
De masterprogramma's zijn geaccrediteerd door zowel de Nederlandse overheid als de London Metropolitan University.

Onderwijsconcept: ontwerpgericht onderwijs

Met Design-Based Education (DBE) worden ideeën omgezet in praktische oplossingen. In kleine, interdisciplinaire teams werken studenten aan opdrachten van echte klanten. Dit is de beste manier om je voor te bereiden op je toekomstige veld. Deze manier van werken legt een sterke nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten; zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen leerpad. Ons nieuwe educatieve concept zal vanaf september 2018 in 32 van onze cursussen worden gebruikt. Het zal ook worden geïmplementeerd in de resterende studieprogramma's in de komende jaren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

NHL Stenden University of Applied Sciences

Dit is een 1-jarig masterprogramma voor studenten die expert-content en mediastrateeg willen worden. In deze cursus leert u hoe media-inhoud kan bijdragen aan organisatie ... [+]

Dit is een 1-jarig masterprogramma voor studenten die expert-content en mediastrateeg willen worden. In deze cursus leert u hoe media-inhoud kan bijdragen aan organisaties en hun belanghebbenden, en hoe effectieve inhouds- en mediastrategieën kunnen worden ontwikkeld om organisaties te helpen hun communicatiedoelstellingen te bereiken.

Traditionele communicatie voldoet niet meer, vanwege het steeds veranderende veld van digitale communicatie en veranderingen in consumentengedrag. Daarom heeft NHL Stenden dit unieke masterprogramma gemaakt. Na je afstuderen ben je mediabeheerder en communicatiemedewerker op masterniveau. Je ontwikkelt en presenteert content- en mediastrategieën op het hoogste niveau. Je bent een analytische professional die bijdraagt aan organisatorische doelen door strategisch gebruik van media-inhoud.... [-]

Nederlanden Leeuwarden
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
NHL Stenden University of Applied Sciences

De internationale vrijetijdsbesteding, toerisme ... [+]

De internationale vrijetijdsbesteding, toerisme

Toeristenmanagers weten hoe ze moeten werken met scenarioplanning. In deze cursus leert u hoe, de deur openzetten voor een dynamische carrière. Als (internationaal) beleidsbepaler of als manager van een hotelketen of themapark bijvoorbeeld. Andere carrièremogelijkheden zijn advies, planning en onderzoek en ontwikkeling.

Je krijgt de kans om aan echte onderzoeksprojecten te werken. Als lid van het European Tourism Futures Institute (ETFI), kun je academisch en toegepast onderzoek combineren. Dit betekent dat je de theoretische vaardigheden leert, maar ook zult samenwerken in praktische projecten.... [-]

Nederlanden Leeuwarden
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
NHL Stenden University of Applied Sciences

Als je servicegericht, kritisch en nieuwsgierig bent en altijd de interesse van je klanten voor ogen hebt, is deze masteropleiding perfect voor jou. Het is een springplan ... [+]

Deze cursus bereidt je voor op een belangrijke managementpositie in een spannende en complexe sector. Met een verwachte toename van 30% van de banen in 2022, is het een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld. Daarom is er veel behoefte aan strategisch management professionals.

Je hebt een breed scala aan carrièremogelijkheden, variërend van general manager, hoofd van onderzoek

Met deze opleiding verdien je in 14 maanden twee best beoordeelde en zeer gerespecteerde masterdiploma's: een Nederlandse Master of Arts (MA) en een Britse Master of Science (MSc).

De Nederlandse master behaalde de titel 'top-rated master in Hospitality in the Netherlands' (Keuzegids Masters, 2016 en 2017). Het ontving ook een drievoudige 'goede' beoordeling van de Accreditatieorganisatie van Nederland en Vlaanderen, naast andere onderscheidingen en accreditaties.... [-]

Nederlanden Leeuwarden
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
NHL Stenden University of Applied Sciences

Als je servicegericht, kritisch en nieuwsgierig bent en altijd geïnteresseerd bent in je klanten, is dit parttime masterprogramma perfect voor jou. Het is de opstap naar ... [+]

Als je servicegericht, kritisch en nieuwsgierig bent en altijd geïnteresseerd bent in je klanten, is dit parttime masterprogramma perfect voor jou. Het is de opstap naar het bevorderen van je carrière in de steeds veranderende horecabranche. Terwijl je je werk en studie combineert.

Deze cursus bereidt je voor op een belangrijke managementpositie in een spannende en complexe sector. Met een verwachte toename van 30% van de banen in 2022, is het een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld. Daarom is er veel behoefte aan strategisch management professionals.

Je hebt een breed scala aan carrièremogelijkheden, variërend van de general manager, hoofd van het onderzoek... [-]

Nederlanden Leeuwarden
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

NHL Stenden University of Applied Sciences (English) Guided Tour 2018

About Leeuwarden

Design Based Education

Location address
Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

Leeuwarden, Friesland, 8917 DD NL
Location address
Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

Groningen, Groningen, 9711 BL NL
Location address
Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

Emmen, Drenthe, 7811 KL NL
Location address
Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

Meppel, Drenthe, 7942 AT NL
Location address
Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

Assen, Drenthe, 9406 BZ NL