NHL Stenden University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je grenzen verleggen is waar het allemaal om draait, dat is wat we geloven. De wereld staat voor je klaar en je kunt alles bereiken. We dagen onze studenten, medewerkers en partners voortdurend uit om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Het is de weg die leidt naar innovatie door samen te werken met het professionele veld en de directe omgeving.

Alle opleidingen van NHL Stenden Hogeschool zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand onderwijs dat voldoet aan de internationale onderwijsnormen.

Wij zijn een multi-campus hogeschool, met Nederlandse roots maar met een sterke internationale focus. Daarom hebben we internationale branch campussen in Bali, Qatar, Zuid-Afrika en Thailand, als onderdeel van onze 'Grand Tour'. We streven naar nieuwe manieren om onderwijs, onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen in de professionele wereld te integreren. Onze studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams samen aan echte cases. Ze testen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Onze cursussen bevatten trends en ontwikkelingen in alle sectoren en op nationaal en internationaal niveau.

De toekomst vraagt ​​om ondernemende en vindingrijke professionals. Professionals die weten hoe ze hun kennis moeten vertalen naar innovatieve oplossingen. Ze zullen de visie en moed hebben die ze nodig hebben om verder te kijken dan hun eigen professionele veld.Double degree in onze masterstudieprogramma's

Na het succesvol afronden van een master, ontvang je een Double Degree: een British Masters of Arts Degree en een Dutch Masters Degree.
De masterprogramma's zijn geaccrediteerd door zowel de Nederlandse overheid als de London Metropolitan University.

Onderwijsconcept: ontwerpgericht onderwijs

Met Design-Based Education (DBE) worden ideeën omgezet in praktische oplossingen. In kleine, interdisciplinaire teams werken studenten aan opdrachten van echte klanten. Dit is de beste manier om je voor te bereiden op je toekomstige veld. Deze manier van werken legt een sterke nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten; zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen leerpad. Ons nieuwe educatieve concept zal vanaf september 2018 in 32 van onze cursussen worden gebruikt. Het zal ook worden geïmplementeerd in de resterende studieprogramma's in de komende jaren.

Locaties

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Address
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Nederlanden
Telefoonnr.
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Address
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Nederlanden
Telefoonnr.
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Address
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Nederlanden
Telefoonnr.
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Address
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Nederlanden
Telefoonnr.
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Address
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Nederlanden
Telefoonnr.
Tel: +31 58 244 1155

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden