Radboud University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de Radboud University in Nederland kun je een hoogwaardig en internationaal geaccrediteerd masterdiploma behalen. Vooraanstaande academici en excellente professoren bieden je wat je nodig hebt in een ondersteunende en innovatieve omgeving.

Een breed scala aan Engelstalige masterprogramma's
We bieden 12 Engelstalige bacheloropleidingen en 35 Engelstalige masteropleidingen met veel specialisaties, die je de nodige vaardigheden en inzichten geven in onderzoek en praktijk binnen je eigen vakgebied. Bacheloropleidingen duren drie jaar, terwijl masterprogramma's een of twee jaar in beslag nemen. Al onze programma's zijn full-time en staan ​​open voor zowel internationale als Nederlandse studenten.

Prestigieuze universiteit
Wanneer je besluit om naar de Radboud te komen, studeer je volgens studenten aan een van de beste traditionele universiteiten van Nederland, waarbij veel van onze opleidingen worden erkend als topopleiding of als de beste in hun vakgebied. We zijn de thuisbasis van veel internationaal geprezen onderzoeksinstituten en in 2010 werd de Nobelprijs voor natuurkunde uitgereikt aan een hoogleraar en promovendus verbonden aan de Radboud University . Als u zich inschrijft bij een werkelijk uitstekende instelling, krijgt u gegarandeerd hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde programma's aangeboden.

Radboud University
De Radboud University , opgericht in 1923 en gelegen in de oudste stad van Nederland, heeft zeven faculteiten en schrijft meer dan 20.000 studenten in. Onze persoonlijke manier van lesgeven - die volop mogelijkheden biedt om in kleine seminars nauw samen te werken met docenten en medestudenten - zorgt ervoor dat de universiteit geen louter 'diplomafabriek' wordt.

Nijmegen, een studentvriendelijke stad
Nijmegen is een echte universiteitsstad met een verscheidenheid aan restaurants en cafés. Het cultureel centrum LUX - de grootste kunsthuiscinema van Nederland - biedt ook theater, muziek, debat en multimedia. De stad is de oudste stad van Nederland en dateert uit de Romeinse tijd. Tegenwoordig heeft het zo'n 165.000 inwoners, waarvan 30.000 studenten.

Studenten waarderen de vele mogelijkheden die de stad biedt voor ontspanning en amusement. Nijmegen biedt vele culturele activiteiten, van talrijke musea, galeries, theater, een concertzaal en bioscopen tot evenementen zoals de Internationale Vierdaagse met het Internationale Zomerfestival, het Limburgs Middeleeuwse Festival, het Samba en Salsa Festival, Rockin 'Park Festival. Het is een veilige, vriendelijke plek om te wonen en te studeren.

Ondersteuning bij accommodatie en visumaanvraag
Internationale studenten kunnen een warm welkom verwachten. Radboud University biedt ondersteuning bij huisvesting en visumaanvragen voor internationale studenten die zich vóór de aanmelddeadline aanmelden.

Goedkoop om daar te wonen?
Verwacht minimaal 800 euro per maand te besteden aan levensonderhoud. Gemeubileerde studentenhuisvesting kost 360 tot 450 euro inclusief gas, elektra en internet. Reken op 400 euro voor eten, kleding, persoonlijke verzorging en reizen en 30 euro voor je telefoonrekening. Boeken en fotokopieën kosten 200 tot 300 euro per semester.

Het collegegeld is afhankelijk van je nationaliteit en het programma van je keuze: € 2.143, - per jaar voor EER-studenten, tussen € 9.124, - en € 16.165, - per jaar voor niet-EER-masterstudenten. Beurzen zijn beschikbaar voor studenten uit niet-EER-landen.

Locaties

Nijmegen

Address
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen, Gelderland, Nederlanden