Radboud University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de Radboud Universiteit in Nederland kun je een hoogwaardige en internationaal erkende master behalen. Toonaangevende academici en uitstekende professoren bieden u wat u nodig heeft in een ondersteunende en innovatieve omgeving.

Een breed scala aan Engelstalige masterprogramma's
We bieden 12 Engelstalige bacheloropleidingen en 35 Engelstalige masteropleidingen met veel specialisaties, die je de nodige vaardigheden en inzichten geven in onderzoek en praktijk binnen je eigen vakgebied. Bacheloropleidingen duren drie jaar, terwijl masterprogramma's een of twee jaar in beslag nemen. Al onze programma's zijn full-time en staan ​​open voor zowel internationale als Nederlandse studenten.

Prestigieuze universiteit
Wanneer je besluit naar de Radboud te komen, studeer je volgens studenten naar een van de beste traditionele universiteiten van Nederland, waarbij veel van onze programma's worden erkend als topprogramma's of als de beste in hun vakgebied. We zijn de thuisbasis van veel internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten en in 2010 werd de Nobelprijs voor natuurkunde uitgereikt aan een professor en een promovendus verbonden aan de Radboud Universiteit. Als u zich inschrijft bij een werkelijk uitstekende instelling, krijgt u gegarandeerd hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde programma's aangeboden.

Radboud University
Opgericht in 1923 en gelegen in de oudste stad van Nederland, heeft de Radboud Universiteit zeven faculteiten en inschrijft meer dan 20.000 studenten. Onze persoonlijke manier van lesgeven - biedt voldoende mogelijkheden om nauw samen te werken met instructeurs en medestudenten in kleine seminars - zorgt ervoor dat de universiteit niet slechts een 'graadfabriek' wordt.

Nijmegen, een studentvriendelijke stad
Nijmegen is een echte universiteitsstad met een verscheidenheid aan restaurants en cafés. Het cultureel centrum LUX - de grootste kunsthuiscinema van Nederland - biedt ook theater, muziek, debat en multimedia. De stad is de oudste stad van Nederland en dateert uit de Romeinse tijd. Tegenwoordig heeft het zo'n 165.000 inwoners, waarvan 30.000 studenten.

Studenten waarderen de vele mogelijkheden die de stad biedt voor ontspanning en amusement. Nijmegen biedt vele culturele activiteiten, van talrijke musea, galeries, theater, een concertzaal en bioscopen tot evenementen zoals de Internationale Vierdaagse met het Internationale Zomerfestival, het Limburgs Middeleeuwse Festival, het Samba en Salsa Festival, Rockin 'Park Festival. Het is een veilige, vriendelijke plek om te wonen en te studeren.

Ondersteuning bij huisvesting en visumaanvraag
Internationale studenten kunnen een warm welkom verwachten. Radboud Universiteit biedt ondersteuning bij huisvestings- en visumaanvragen voor internationale studenten die zich aanmelden vóór de uiterste sollicitatiedatum.

Goedkoop om daar te wonen?
Verwacht een minimum van 730 euro per maand te besteden aan levensonderhoud. Gemeubileerde accommodatie kost 360 tot 450 euro inclusief gas, elektriciteit en internet. Reken op 350 euro voor eten, kleding, persoonlijke verzorging en reizen en 20 euro voor je telefoonrekening. Boeken en fotokopieën kosten 200 tot 300 euro per semester.

Het collegegeld is afhankelijk van uw nationaliteit en het programma van uw keuze: € 2.060 per jaar voor EER-studenten, tussen € 7.273 en € 9.879 per jaar voor niet-EER bachelorstudenten, en tussen € 9.879 en € 10.856 per jaar voor niet-EER-studenten Masterstudenten. Beurzen zijn beschikbaar voor studenten uit niet-EER-landen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk LLM » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Kunst En Cultuur

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Wat Vermeer probeert om ons te vertellen met zijn 'Meisje met de parel'? Wie betaalt eigenlijk voor kunst en cultuur? Welke rolmodellen doet Hollywood te bieden met ons mee? Als deze zijn vragen die u interesseren, dan moet u zeker rekening houden met de Master in Kunst & Cultuur. [+]

De Master in kunst en cultuur combineert een stevige theoretische basis, met aandacht voor het gebied van kunst. Na zijn afstuderen, zult u een waardevolle aanwinst voor de culturele sector, dankzij uw theoretische en methodologische kennis, uw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en je kennis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met deze master degree kunt u werk als projectleider of coördinator bij musea, kunstcentra, erfgoedinstellingen, festivals, kunsthandelaren en organisaties op het snijvlak van het maken en de financiering van kunst en cultuur te vinden. Je zou ook kunnen werken als een journalist of beleidsmaker.

Specialisaties

Kunst en Cultuur Master's heeft vier specialisaties: twee worden onderwezen in het Engels en de andere twee - in het Nederlands. Zoals keuzevakken, kunt u cursussen die behoren tot de andere specialisaties te kiezen. De Nederlands-onderwezen specialisaties soms bieden cursussen Engels. De drie specialisaties:... [-]


Ma In De Filosofie (onderzoek)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Training in de kunst van het denken (helder redeneren, kritische analyse, het ontcijferen van complexe onderwerpen etc.). [+]

De Research Master's programma in filosofie vormt de eerste professionele stap op weg naar de verwerving van een vermogen om complexe problemen logisch en conceptueel te analyseren en een vermogen om conclusies te documenteren in duidelijke en overtuigende taal.

Het programma

Het onderzoeksprogramma in de filosofie is een tweejarige cursus voor studenten van bewezen vaardigheden die zich willen voorstellen voor een academische carrière in de filosofie. De faculteit We bieden een breed scala aan specialisaties in verschillende filosofische disciplines, met veel seminars die allemaal speciaal zijn ontworpen voor masterstudenten in onderzoek. U krijgt deskundige begeleiding op het vasteland, analytische en historische benadering van de filosofie te ontvangen en, als u van plan om te beginnen aan een academische carrière, zal deze cursus leer je de nodige onderzoeksvaardigheden te geven. Een aantal belangrijke onderzoeksinstituten, waaronder het Centrum voor Hedendaagse Europese Filosofie in Nederland, bieden een stimulerende en dynamische onderzoeks omgeving.... [-]


Ma In De Filosofie En Wetenschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Deze masterspecialisatie krijgt u een beter begrip van de evolutie, de huidige status en de implicaties van het wetenschappelijk wereldbeeld te geven. Professioneel, het bereidt je voor verschillende mogelijke wegen, met inbegrip van wetenschap administratie, onderzoek, journalistiek, en beleidsvorming. [+]

Filosofie en wetenschap gaan niet samen. Of ze doen? Wat wij tegenwoordig noemen 'wetenschap' gebruikt om een ​​deel van zijn 'filosofie. " Het is niet zonder reden dat Isaac Newton noemde zijn fysieke meesterwerk "Wiskundige Principes van Natuurlijke Filosofie." En vandaag, de twee zijn nog steeds nauw met elkaar verbonden. Onze huidige wereldbeeld is sterk gevormd door het wetenschappelijk denken. We kijken naar de wetenschap voor zowel antwoorden op onze theoretische vragen en oplossingen voor onze praktische problemen. De masteropleiding in Filosofie en wetenschap analyseert de relatie tussen filosofie en wetenschap in termen van hun historische ontwikkeling, alsmede de huidige situatie. Hoe heeft het wetenschappelijke wereldbeeld tot stand gekomen? Wat zijn de ingrediënten? Welke modellen voor de verhouding tussen de filosofische en wetenschappelijke denken zijn voorgesteld?... [-]


Ma In De Historische, Literaire En Culturele Studies (onderzoek)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De Research Master programma bereidt je voor op een internationale academische carrière, of het nu de geschiedenis van Europa, de ontwikkeling van de moderne Europese literatuur of de kunst van Rome dat je fascineert. [+]

Of het nu de geschiedenis van Europa, de ontwikkeling van de moderne Europese literatuur of de kunst van Rome dat je fascineert, de Research Master specialisaties zijn een uitstekende keuze voor getalenteerde studenten die zich willen voorbereiden op een internationale academische carrière.

Specialisaties

U kunt kiezen uit de volgende Engels onderwezen specialisaties:

Historische Studies Literatuurwetenschap Kunst en Beeldcultuur

Cursusprogramma

Allthree Master specialisaties hebben een vergelijkbare structuur die de volgende elementen bevat:

Theorie van het wetenschappelijk onderzoek in de geesteswetenschappen 5.0 EC Methoden en technieken in de geesteswetenschappen 5.0 EC Hedendaagse Debatten in Geesteswetenschappen 5.0 EC Academic Writing. 5,0 EC Key Teksten voor Humanites 5,0 EC Research seminar 5,0 EC Research paper en het voorstel van 5,0 EC Master's thesis en colloquium 30,0 EC Plus disciplinaire cursussen en onderzoek verblijf / stage in het buitenland 55,0 EC ... [-]

Ma In De Noord-Amerikaanse Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De wereld houdt de Amerikaanse cultuur, maar is diep wantrouwen van de Amerikaanse macht en politiek. In de Radboud Universiteit bieden wij kritische inzichten in beide. [+]

De wereld houdt van de Amerikaanse cultuur maar is diep wantrouwig ten opzichte van de Amerikaanse macht en politiek. In de Radboud Universiteit bieden wij kritische inzichten in beide. Ons masterprogramma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​solide expertise op te doen met betrekking tot het concept 'Amerika' op verschillende gebieden: Amerikaanse geschiedenis, literatuur, cultuur (inclusief populaire cultuur, film, theater en kunst) en politieke geschiedenis, buitenlands beleid, constitutioneel recht en sociale wetenschappen.

Radboud Universiteit onderscheidt zich van andere American Studies programma's via de nadruk op de culturele en politieke betrekkingen tussen de Verenigde Staten, de buurlanden en Europa. Trouw aan de traditie van American Studies, ons programma leert studenten om problemen te benaderen vanuit verschillende invalshoeken en te denken in multidisciplinaire en interdisciplinaire manieren. Wij bieden ook uitstekende stages dankzij ons wereldwijde netwerk.... [-]


Ma In De Taalkunde

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De focus ligt op de fijne kneepjes van de taal, hoe mensen leren en te gebruiken, en over de verschillende soorten van de variatie in het dagelijks taalgebruik. [+]

Deze master richt zich op de fijne kneepjes van de taal, hoe mensen leren en te gebruiken, en over de verschillende soorten van de variatie in het dagelijks taalgebruik. Language Studies aan de Radboud Universiteit heeft een sterke empirische focus. U zult echte taal in situaties te bestuderen waar het daadwerkelijk wordt gebruikt en alleen op basis van uw observaties, zul je theorieën moeten worden getoetst aan de gegevens te formuleren. Op deze manier zul je de rijkdom van de taal te ontdekken.

Programma

De masteropleiding is als volgt opgebouwd: Drie kernvakken (15 EC) Twee gevorderde cursussen van een keuze uit acht (10 EC) Colloquium Series (5 EC) Stage (10 EC) Masterscriptie (20 EC) ... [-]

Ma In De Theologie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Het zwaartepunt in de driejarige masteropleiding theologie aan de Radboud Universiteit op onderzoek naar het christelijke geloof in de hedendaagse samenleving. De spanning tussen universele waarheid vorderingen binnen geloofssystemen en de diverse culturele contexten waarin ze worden uitgedrukt is de centrale focus van het programma. [+]

Vier hoofddisciplines De master's degree in theologie aan de Radboud Universiteit is een uitgebreid academisch programma met vier hoofddisciplines: literaire, historische, systematische en praktische theologie (de studie van de bronteksten van het jodendom en het christendom, de geschiedenis van de kerk en theologie, en van systematische en praktische theologie). In het programma vindt u bedreven in het analyseren van de centrale concepten en praktijken van het geloof om bij te dragen aan de uitvoering van de taken van de theologie in onze huidige wereld (met name wetenschap, kerk en samenleving) te worden. De vaardigheden die behoren tot de wetenschappelijke disciplines worden beoefend op een niveau dat de studenten voor te bereiden om verder zelfstandig in een van de gekozen specialisaties en wetenschappelijk onderzoek te ontwikkelen. Kortom, de studenten vertrouwd maken met het volledige spectrum van de theologie, terwijl in de gelegenheid zich te specialiseren in een disciplinaire specialisatie. Breed programma met keuze van het profiel Het programma is breed en in het eerste jaar legt u vast welke aspecten u wilt accentueren. In het tweede jaar, verder je specialiseren en selecteer uw profiel. In het eerste jaar kies je acht modules waarvan minstens een uit elk van de drie hierna genoemde groepen. In het tweede jaar kies je zes modules, ten minste drie van die moeten behoren tot de groep waarin u uw Master's Thesis schrijven. U kunt op dezelfde onderwerpen als degene die je bestudeerd in het eerste jaar te kiezen, omdat de inhoud elk jaar verandert. Daarnaast kunt... [-]


Ma In Internationale Zakelijke Communicatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Als u kiest voor IBC studeren aan de Radboud Universiteit zul je in staat om te combineren leren van academisch onderzoek technieken met praktische zakelijke competenties. [+]

Doe mee met de crème de la crème in zakelijke communicatie

Als u kiest voor IBC studeren aan de Radboud Universiteit zul je in staat om te combineren leren van academisch onderzoek technieken met praktische zakelijke competenties. We zijn op zoek naar denkers en doeners met een internationale oriëntatie. Dat is uniek in Nederland en wij zijn een van de weinige programma's in Europa sterk te richten op de praktische, analytisch, culturele en taalkundige aspecten van de bedrijfsvoering. In het bijzonder, plaatsen we sterk de nadruk op de invloed van de nationale en organisatiecultuur op bedrijven en instellingen die grensoverschrijdend actief zijn. Dankzij ons netwerk zijn wij in staat om een ​​uitstekende groep stages te regelen, en we zijn selectief (max. 50 studenten per jaar). U komt terecht in een dynamische leeromgeving met slimme, gemotiveerde follow studenten en je zal nauwe persoonlijke begeleiding van zeer ervaren leden van de faculteit. We zijn niet hiërarchisch en we zijn niet een MBA. Als toekomstig leidinggevende moet je in staat zijn om de kwaliteit van het bedrijfsleven onderzoek te beoordelen. Een groot deel van het bedrijfsleven studies ontbreekt academische discipline. Onze afgestudeerden leren hoe het koren te scheiden van het kaf.... [-]


MA in Language and Communication (Research)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Programma overzicht

De masteropleiding in Taal en Communicatie wordt onderwezen aan de Faculteit der Letteren. Het heeft een studielast van 120 EC * (twee jaar). De structuur is als volgt:

Grondslagen van de Taal en Communicatie Corpus en experimentele methoden Research Orientation Specialisatie cursussen (2x6 EG) Skills / methoden electieve Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE) of Certificate of Proficiency in het Engels (CPE) met een teken van C of hoger [-]

MSc

MSc In Artificial Intelligence

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Je leert hoe je de studie van hersenen en cognitie kunt bevorderen door gebruik te maken van typische AI-tools, zoals computersimulatie, brain-computer interfacing en robotontwerp. [+]

Inleiding In het masterprogramma Kunstmatige Intelligentie (AI) leer je hoe je de studie van hersenen en cognitie kunt bevorderen door gebruik te maken van typische AI-tools, zoals computersimulatie, brain-computer interfacing en robotontwerp.

Programma

Afhankelijk van uw interesse kunt u zich specialiseren in een van de volgende domeinen: interactieve agenten en neurale computertechnologie.

Uniek karakter

Dit programma heeft een uniek karakter, gericht op verbindingen tussen kunstmatige intelligentie en cognitieve neurowetenschappen. Begrijpen hoe het brein werkt en hoe het intelligent cognitief gedrag ondersteunt, is essentieel voor een effectief ontwerp van de agent. Op zijn beurt kan agentontwerp leiden tot hypothesen over hoe intelligent gedrag wordt gerealiseerd door mensen.... [-]


MSc in Behavioural Science (research)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) of Certificate of Proficiency in English (CPE) met een C of hoger cijfer

[-]

MSc In Business Administration

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Onze master in Business Administration - in tegenstelling tot andere soortgelijke programma's - benadrukt de maatschappelijke processen die organisaties vormen. Hoe kan sociale processen de manieren waarop organisaties en het management te beheren en uit te voeren vast te stellen?

Statistiek Kwantitatieve en kwalitatieve methoden Bachelor thesis van 12 EC

2. Vaardigheid in het Engels

Om deel te nemen aan dit programma, moet je vloeiend zijn in zowel de geschreven en gesproken Engels. Aan deze eis is voldaan als de student voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

Heeft een driejarige bacheloropleiding aan een Nederlandse universiteit met succes afgerond. Is een burger van Australië, Canada (met uitzondering van Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten van Amerika. EU / EER-landen, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten van Amerika: Is er een bacheloropleiding die volledig in het Engels werd onderwezen in een van de volgende landen met succes afgerond. Heeft een masteropleiding succesvol afgerond aan een Nederlandse hogeschool (HBO). ... [-]

MSc In Chemie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Onze Chemistry masteropleiding, is nauw verbonden met het Institute for Molecules and Materials (IMM) en verkent de eigenschappen van functionele moleculen en materialen. [+]

De masteropleiding Chemie is nauw verwant aan het onderzoek van het instituut voor Moleculen en Materialen (IMM) en het onderzoek bevindt zich op het grensvlak van scheikunde, biologie en natuurkunde.

Programma

De masteropleiding in de chemie is gericht op specialisatie (major) in één van de volgende gebieden:

Analytische Chemie Applied Materials Science BIOCHEMIE bioinformatica Biomoleculaire chemie Bio Organic Chemistry biofysische chemie Human and Environmental Risk Assessment Molecuul en Biofysica Molecular and Laser Physics moleculaire Materialen Moleculaire Farmacologie en Toxicologie eiwit Biofysica Scanning Probe Microscopy Solid State Chemistry Solid State NMR Supramoleculaire chemie Synthetische Organische Chemie Theoretische Chemie Specialisaties ... [-]

MSc in Cognitive Neuroscience (Research)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

</p>

Aan het begin van het programma vindt u een gebied van de studie van de volgende opties te selecteren: Psycholinguïstiek; Perceptie, actie en bewustzijn; en Neurocognitie. Binnen het vakgebied van uw keuze die je zal onderzoek uitvoeren en volg specialisatie cursussen.

Programma

Het programma, dat twee jaar duurt, is als volgt opgebouwd: een jaar theorie, gevolgd door één jaar vooral gewijd aan het onderzoek.

Eerste jaar

Vijf algemene cursussen (24 EC) Zes specialisatie cursussen (36 EC)

Tweede jaar

Twee keuzevakken (12 EC)

[-]

Msc In De Antropologie En Ontwikkelingsstudies

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Dit unieke masteropleiding, die op het snijvlak van sociale en culturele antropologie en ontwikkelingsstudies, omvat ook kennis uit de sociologie, politicologie, economie en geografie. [+]

Dit unieke masteropleiding, die op het snijvlak van sociale en culturele antropologie en ontwikkelingsstudies, omvat ook kennis uit de sociologie, politicologie, economie en geografie. Met behulp van een multidisciplinair perspectief wordt u aangemoedigd om dieper in de meest relevante actuele lokale en mondiale vraagstukken, zoals armoede, gezondheid, milieu, ongelijkheid, mobiliteit, multiculturalisme en transnationale netwerken. Het is een studie ontworpen voor degenen die willen breken met de traditionele paradigma's.

Ambitieus

Het programma trekt ambitieuze, ondernemende studenten. U bent niet bang voor een krachtige training in de methodologie; je bent betrokken bij maatschappelijke vraagstukken en thema's en u wilt een rol spelen in het internationale debat rond mondiale beleidskwesties. U leert hoe u deze problemen te herformuleren in de onderzoeksvragen en ontdek de beste methoden om te gebruiken bij het verkennen van hen. We zullen ook leren je om te denken kritisch en analytisch en wij zullen u te trainen in academische en communicatieve vaardigheden.... [-]


Msc In De Biologie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Hoe passen mensen, dieren en planten zich aan bij hun omgeving? Deze vraag staat centraal in het programma Radboud University in Biology. [+]

Hoe kan mensen, dieren en planten zich aanpassen aan hun omgeving? Deze vraag staat centraal in de Radboud Universiteit masteropleiding Biology. De biologen van de Universiteit zijn net zo bewust zijn van het grotere geheel - de ecosystemen, de rivier cursussen en bevolkingsgroepen - zoals ze zijn van kleinere bouwstenen, zoals cellen, genen en stuifmeel. Op deze manier zijn ze in staat om de fundamentele mechanismen van de natuur te onthullen. Onze top wetenschappers neemt u mee met hen op hun ontdekkingsreis.

Specialisaties

Het programma biedt zes specialisaties: ul>

Adaptive organismen Gemeenschappen en Ecosystemen Microbiologie Water en Milieu Double Degree-programma in Transnational ecosysteem gebaseerde Waterbeheer Science in Society Science, Management en Innovatie ... [-]

Msc In De Pedagogische Wetenschappen

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Studenten in dit programma kunnen richten op pedagogische wetenschap in een van de twee gebieden: diversiteit in de jeugdzorg, of begaafd onderwijs. [+]

Eén programma, twee specialisaties Als u geïnteresseerd bent in de pedagogische wetenschappen, biedt Radboud Universiteit een uitgebreid en strikt masterprogramma dat u voorbereidt op een groot aantal posities in de huidige arbeidsmarkt. Of u wilt worden tot een klinische supervisor, beleidsmedewerker, docent trainer, ontwikkelaar, beleidsmedewerker, onderzoeker, trainer, docent of coach, de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen kan u helpen de kennis en ervaring die nodig is om dit te doen krijgen. Afhankelijk van je interesses, kunt u ervoor kiezen zich te specialiseren in een van de twee gebieden: Diversiteit in de jeugdzorg, of Gifted Education. Lees verder voor meer informatie over deze specialisaties! Specialisatie 1: Diversiteiten in jeugdzorg In dit masterprogramma leer je hoe diversiteiten zoals etniciteit, religie, geslacht, seksuele voorkeur of sociaal-economische klas invloed kunnen hebben op de problemen die kinderen en jongeren ervaren. U leert hoe ze zich uiten over deze kwesties, en op welke manieren je nodig hebt om deze verschillen rekening te houden als een professionele pedagoog. In dit programma kunt u zich richten op beleid, onderzoek en / of begeleiding. Bovendien kunt u een specifieke doelgroep of thema (bijvoorbeeld etnische minderheden, geslacht, seksualiteit) te kiezen en te volgen cursussen zoals 'Gender en Diversiteit in organisaties', 'Armoede, Welzijn en Sociale Rechtvaardigheid', 'Migratie en Interreligieuze Studies', 'Feminist Classics 'en' Community Outreach Project '. Je wordt aangemoedigd om zowel de stage en het schrijven van je masterproef met het onderwerp van uw interesse passen. Wij vergemakkelijken uw praktijkopleiding in het buitenland in het lente semester Specialisatie 2: Geschoold onderwijs Bent... [-]


Msc In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Nederlanden Nijmegen

Het programma analyseert politiek gedrag, ideeën, evenementen en instellingen met de nadruk op machtsverhoudingen. [+]

Macht vormen de politiek, maar wat vorm aan de macht in de 21ste eeuw? De Radboud masteropleiding in de Politieke Wetenschappen biedt een unieke kans voor zeer gemotiveerde studenten voor te bereiden op een mooie carrière in leidende posities in de publieke en private sector.

Specialisaties

De masteropleiding Politicologie biedt een keuze uit zes specialisaties:

Comparative Politics: focus op politieke uitdagingen voor hedendaagse (niet-) democratieën in een globaliserende wereld, zoals groeiende ongelijkheden, nieuwe eisen aan representatieve instellingen en druk gecreëerd door zowel migratie als demografische verandering. Vergelijkende politiek, bestuur en samenleving (COMPASS): ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de hedendaagse regering. De cursussen richten zich bijvoorbeeld op de belemmeringen en facilitators van hervormingen, europeanisering en naleving van EU-richtlijnen, en de uitdagingen waarmee regeringen in deze eeuw worden geconfronteerd. Conflict, macht en politiek: onderzoek kritisch naar thema's als oorlogsvoering, politieke systemen, het verwoorden van politieke eisen, etnisch geweld en welke ethische dilemma's zich in dergelijke situaties voordoen. Gendergelijkheid, diversiteit en insluiting in de politiek: deze specialisatie introduceert u niet alleen aan kwesties en lopende debatten op het gebied van gender- en diversiteitsstudies in organisaties en politiek, maar biedt ook de mogelijkheid om uzelf vertrouwd te maken met de stand van de techniek in het veld en om kennis te vergaren over verschillende beleidspraktijken die daarmee samenhangen en hun gender-implicaties. Internationale politieke economie: ontdek de economische en politieke dimensies van mondiale problemen en machtsstrijd achter beleidskeuzes. Leer de wereld te begrijpen en uit te leggen vanuit het... [-]

Msc In De Ruimtelijke Ordening

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Een combinatie van een gevestigde kernprogramma met keuzevakken leveren van state of the art specialistische kennis. [+]

Ruimtelijke planners zijn gefascineerd door de lopende en toekomstige veranderingen in de steden en regio's en nemen de rol als managers van die ruimtelijke transformaties - denk aan: regenereren winkelstraten of oude industrieterreinen; aanwijzing van het vasthouden van water gebieden; vormgeven van stedelijke mobiliteit concepten voor de toekomst. Gerelateerde uitdagingen variëren in omvang, van individuele eigendom van de Europese beleidsvorming. Het programma ondertitel 'managen slimme steden en regio' weerspiegelt de uitdagingen van de huidige en komende stedelijke samenlevingen, op een tijdstip dat de ambities voor een 'New Urban Agenda' voor de 21ste eeuw zijn geformuleerd, met het beleid en strategieën om duurzamer te maken en billijke stedelijke ruimten. Na voltooiing zullen de studenten kennis hebben van:... [-]


Msc In De Sociale En Culturele Wetenschappen (onderzoek)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Dit masterprogramma biedt je een gedegen opleiding in het empirisch onderzoek in de context van de hedendaagse samenleving. [+]

Dit masterprogramma biedt je een gedegen opleiding in het empirisch onderzoek in de context van de hedendaagse samenleving. Het nemen van een multidisciplinair perspectief, je het vergelijkt zoals sociale zaken als ongelijkheid, armoede, de achteruitgang van de georganiseerde religie, minderheden en conflict en de sociale cohesie in verschillende landen - een unieke aanpak in Europa. Het programma is bedoeld voor iedereen die wil om te begrijpen hoe de samenleving werkt en waarom landen van elkaar verschillen.

Programma

Eerste jaar

Vergelijkende theorie en methodologie (12 EG) Vergelijkende methoden van onderzoek (18 EC) Vergelijkend onderzoek toepassingen (18 EG) Vergelijkend onderzoek opleiding (12 EC) Tweede jaar Keuzevakken (12 EC) Masterscriptie (36 EC) Wetenschappelijk tijdschrift papier, onderzoeksbeurs voorstel of het beleid aanbeveling verslag (12 EC) Binnen de verschillende studieonderdelen kun je - afhankelijk van de aard van je vooropleiding - ervoor kiezen om zich te concentreren op de sociologie, culturele antropologie of Development Studies. ... [-]

Msc In De Wetenschap

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Het programma is op het grensvlak van biologie, scheikunde en natuurkunde om de geheimen achter de man, moleculen en materialen te ontdekken. [+]

Als een masterstudent in ons Science-programma bevindt u zich op het snijvlak van biologie, chemie en fysica terwijl u werkt om de geheimen achter mens, molecuul en materialen te ontdekken.

Programma

Het programma biedt u aanzienlijke vrijheid om uw eigen interesses te volgen. Aan het begin van het programma selecteert u een studiegebied uit de volgende opties:

Chemie voor het Leven Medische Epigenomics Molecular Chemistry neurowetenschappen Particle and Astrophysics Fysica van moleculen en materialen Science in Society Wetenschap, management en innovatie.

Binnen het gebied dat u kunt kiezen uit verschillende specialisaties, variërend van materiaalkunde tot neurale netwerken en van neurobiologie aan de organische chemie en nanowetenschap.... [-]


Msc In De Wiskunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Gedegen, theoretisch onderwijs in wiskunde, terwijl het handhaven van een duidelijk perspectief op concrete toepassingen van wiskunde in allerlei gebieden. [+]

Onze masteropleiding biedt u een gedegen theoretische opleiding met behoud van een duidelijk perspectief op concrete toepassingen zoals het waarborgen van een efficiënte logistiek, betere computer informatiesystemen en een dieper begrip van natuurlijke fenomenen.

Programma

Onze masterstudie is nauw verwant aan het onderzoek dat wordt uitgevoerd in het Instituut voor Wiskunde, Astrofysica en Deeltjes Fysica (IMAPP). U kunt kiezen uit de volgende specialisaties:

Algebra en topologie Applied Stochastics Mathematische fysica Wiskundige fundamenten van de informatica Science in Society Science, Management en Innovatie

Het programma is als volgt opgebouwd:

Specialisatie cursussen (30 EC) Keuzevakken als onderdeel van de Nederlandse Mastermath (30 EC) Andere keuzevakken (17 EC) Filosofie (3 EG) Masterscriptie (40 EC) persoonlijke tutor ... [-]

Msc In Economie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De Master of Science in de economische wetenschappen aan de Radboud Universiteit biedt u meer dan alleen een Master's degree in Economics; Het is een studie die zou kunnen worden genoemd 'Economics Plus'. [+]

De masteropleiding in de economie aan de Radboud Universiteit biedt u meer dan alleen een Master's degree in Economics; het bevat relevante kennis uit aanverwante disciplines zoals psychologie en sociologie in het programma. Het programma biedt kleinschalig onderwijs en een persoonlijke benadering van onderwijs, aangezien alle docenten zijn makkelijk te benaderen. Een groot voordeel van dit programma is de sterke methoden oriëntatie, wat belangrijk is voor ons begrip van de wereld van de economie en het bedrijfsleven te vergroten.

Een TOEFL score van ≥90, met subscores niet lager dan 18 [-]

MSc in Human Geography

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Human Geography is een onderzoeksgebied dat zich richt op het bestuderen van het ruimtelijke gedrag van mensen, bedrijven en organisaties.

[-]

Msc In Informatica

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Deze masteropleiding Informatica leidt je naar een specialist die in staat is om oplossingen voor deze problemen te vinden zijn. U krijgt een grondige theoretische opleiding krijgen en leren om creatief te denken. Op deze manier zul je in staat om bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige technieken. [+]

Computersystemen nu dringen vrijwel alle facetten van de samenleving en het persoonlijke leven in wat gewoonlijk wordt aangeduid als ambient computing. Maar het waarborgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van deze systemen is een groeiend probleem. Deze masteropleiding Informatica leidt je naar een specialist die in staat is om oplossingen voor deze problemen te vinden zijn. U krijgt een grondige theoretische opleiding krijgen en leren om creatief te denken. Op deze manier zul je in staat om bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige technieken.

Experts in Informatica

Dit programma is nauw verwant aan de binnen het Instituut voor Informatica en Informatiekunde (ICIS) uitgevoerd onderzoek. Je wordt getraind door toponderzoekers en ICT-experts. Onderzoek bij ICIS richt zich op drie thema's: Model-gebaseerde System Development, Digital Security en Intelligent Systems. Ons onderzoek op deze gebieden is toonaangevend op het gebied internationaal. ICIS onderzoekers onlangs brak de Mifare Classic RFID chip die wordt gebruikt door miljoenen mensen, bijvoorbeeld, in de Londense Oyster-kaart en de Nederlandse OV-chipkaart. Je kiest een onderzoeksgroep die je eigen interesses past en vervolgens betrokken raken bij haar lopende onderzoek.... [-]


Msc In Informatiewetenschappen

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Dit masterprogramma vindt u alles wat u nodig hebt om een ​​deskundige coördinator van ICT, mensen en organisaties te worden geven. [+]

Een goede computer-systeem is één ding, maar een systeem dat de behoeften van de gebruikers 'voldoet is een andere. Dit masterprogramma vindt u alles wat u nodig hebt om een ​​deskundige coördinator van ICT, mensen en organisaties te worden geven. Nederland is de Europese marktleider in informatica. Door het verstrekken van een uitstekende opleiding in een stimulerende onderzoeksomgeving, de Radboud Universiteit is dus een leider onder de leiders, het produceren van afgestudeerden die ervoor zorgen dat een goede software is ook bruikbaar software.

Programma Dit programma is als volgt opgebouwd:

Verplichte cursussen, waaronder informatica, business rules, de veiligheid in organisaties, methoden van onderzoek, voorlichting en wetenschap, filosofie (30 EC) Specialisatie cursussen (6 EC) Keuzevakken (6 EC) Masterscriptie (18 EC) ... [-]

Msc In Milieu En Maatschappij Studies

Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Leren hoe de hedendaagse maatschappij omgaat met haar fysieke omgeving en hoe u kunt helpen verbeteren van duurzaamheid in de economie, de samenleving en de politiek. Hoe kunnen we werken aan een duurzame toekomst? Er zijn tal van nieuwe duurzame technologieën, slimme gouvernementele instrumenten en nieuwe ideeën over de organisatie van de markt om meer duurzaam te worden, maar heel vaak we daar geen gebruik van. [+]

Dit programma richt zich op de manier waarop de maatschappij omgaat met haar fysieke omgeving. We kijken naar de ervaringen van landen over de hele wereld, in goede en slechte praktijken en de rol van markten en overheden evenals de samenleving zelf. Je maakt deel uit van de zoektocht naar duurzaamheid geworden. Hoe kunnen we onze economie groen en veranderen dagelijks gedrag? Met de hulp van andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, politicologie en administratie, zult u het volledige beeld te krijgen. Onze multidisciplinaire programma kunt u verder kijken dan de landsgrenzen en je zult ontdekken wat er nodig is op verschillende niveaus, van de Verenigde Naties om Europa, van de afzonderlijke landen naar het lokale niveau. Wat is de rol van de EU bij het bevorderen van de 20-20-20-agenda? En wat kan worden gedaan door mensen zelf, door middel van, voor initiatieven voorbeelden van burgers? Kortom, heb je de kennis en vaardigheden te begeleiden en te beïnvloeden maatschappelijke transformaties naar duurzaamheid hebben.... [-]


MSc in Molecular Life Sciences

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

DNA en eiwitten zijn de geheime codes van het menselijk lichaam.

[-]

Msc In Natuurkunde En Sterrenkunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De natuurkundigen en astronomen aan de Radboud Universiteit trekken de aandacht wereldwijd met spectaculaire ontdekkingen - van de oorsprong van kosmische deeltjes magnetisme met licht. [+]

De natuurkundigen en astronomen aan de Radboud Universiteit zijn internationaal vermaard. Ze trekken de aandacht wereldwijd met spectaculaire ontdekkingen - van de oorsprong van kosmische deeltjes magnetisme met licht. Alle lezingen worden verrijkt door het onderzoek aan het Institute for Molecules and Materials (IMM), het Instituut voor Wiskunde, Sterrenkunde en Particle Physics (IMAPP) en het Donders Centre for Neuroscience uitgevoerd. En dit is waar het geheim van goed onderwijs ligt, volgens een recente evaluatie door een commissie van experts.

Specialisaties

U kunt kiezen uit drie specialisaties binnen dit programma:

Neuroscience / neurofysica Particle and Astrophysics Fysica van moleculen en materialen ... [-]

MSc in Public Administration

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

In de masteropleiding Public Administration aan de Radboud Universiteit te bestuderen hoe organisaties in en rond het openbaar bestuur werken en hoe ze zijn georganiseerd. De Master in Public Administration gaat verder op de bachelor bestuurskunde, maar kan ook worden gevolgd als na bijvoorbeeld een bacheloropleiding in de geschiedenis van een onafhankelijke masteropleiding. [+]

Heeft een masteropleiding succesvol afgerond aan een Nederlandse hogeschool (HBO).

Alle andere studenten moeten een van de volgende certificaten (TOEFL en IELTS certificaten mogen niet ouder zijn dan twee jaar).

Een TOEFL score van ≥575 (op papier) of ≥232 (computer based) of ≥90 (internet based), met subscores niet lager dan 18 Een IELTS score van ≥6.5, met subscores niet lager dan 6.0 Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE) of Certificate of Proficiency in het Engels (CPE) met een teken van C of hoger [-]

Master

Ma In Eeuwige Rome

Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Rome en zijn indrukwekkende erfenis hebben u altijd geïnteresseerd? Dan moet je kennis maken met zijn oude geschiedenis, middeleeuwse geschiedenis, kunstgeschiedenis, klassieke filologie, archeologie en literaire theorie. [+]

De Meester in Eeuwig Rome wordt officieel Eeuwig Rome genoemd: Transformaties van de Oudheid tot de Middeleeuwen. Het programma biedt een diepgaand onderzoek van zowel de stad Rome als zijn rol als de hoofdstad van het Romeinse Rijk, en van de vertegenwoordiging van het 'idee' van Rome door de eeuwen heen. Eeuwig Rome presenteert een uniek programma dat zich zo veel richt op de overgang tussen oude en middeleeuwse geschiedenis als op die tijdvakken zelf. Een groep specialisten uit de velden van de oude en middeleeuwse geschiedenis leren deze specialisatie. Hun expertise omvat ook de status van Rome voorbij de middeleeuwen in de renaissance en de moderne tijden.

De algemene cursussen

Historiografie en theorie Deze cursus biedt een diepgaande analyse van zowel de stad Rome als zijn rol als de hoofdstad van het Romeinse rijk, en van het 'idee' van Rome door de eeuwen heen, en omhelst zowel het oude als het nieuwe of het tweede Rome, Constantinopel. Deze cursus geeft een historisch overzicht van de manier waarop verschillende aspecten van Rome de verbeeldingskracht van heersers en schrijvers door de geschiedenis beroepen, vanaf Mussolini in de 20ste eeuw en terug naar de eerste keizer van het Romeinse Rijk, Augustus. Research Seminar ER: The Eternal Fall of Rome In deze cursus zullen we het lange leven van de apocalyptische visie van de val van Rome verkennen, van de Oudheid tot de Middeleeuwen tot de moderne tijd. We zullen specifiek richten op de mechanismen die aan het spel zijn wanneer verleden verhalen... [-]


Videos

Facts and Figures Radboud University

Contact
Postadres
Radboud University
P.O. Box 9102

Nijmegen , 6500 HC NL
Bezoekadres
Comeniuslaan 4
Nijmegen, Gelderland, 6525 HP NL