Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de afgelopen 40 jaar heeft de Rotterdam School of Management de Erasmus Universiteit stevig gevestigd als een van Europa's leidende business schools.

Lang voordat 'global' een belangrijke descriptor werd voor bedrijfseducatie, reflecteerden RSM-studenten, docenten en personeel al de diversiteit van de globaliserende wereld.

Net als ons gastland, een van 's werelds meest gerenommeerde internationale handelsnaties, is RSM blijven uitbreiden en internationaliseren, waardoor het zijn status als een van Europa's meest internationale en innovatieve business schools heeft versterkt.

RSM biedt een onderscheidende intellectuele cultuur. Wij geloven dat leiderschap kan worden aangeleerd door een combinatie van een intellectuele en praktische uitdaging. Wij zijn van mening dat de ondervonden moeilijkheden bij het werken in diverse teams bevorderlijk zijn voor creatieve nieuwe benaderingen in het bedrijfsleven. We genieten van een wederkerige, ondersteunende relatie met multinationale bedrijven. En we moedigen een flexibele, brede en soms iconoclastische denkwijze aan in zakelijke praktijken en onderzoek.

Deze specifieke aanpak heeft RSM geholpen bij het opzetten van een portfolio met topprogramma's en een van 's werelds grootste en meest productieve managementfaculteiten.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

RSM-aanpak

Bij RSM gaat leiderschapsontwikkeling over de realisatie van intellectueel en persoonlijk potentieel. Hier word je intellectueel uitgedaagd door de academische inhoud op het hoogste niveau en onder leiding van de scherpste zakelijke denkers: een faculteit die put uit jarenlange ervaring in het werken voor organisaties, evenals inzichten uit hun eigen onderzoek. Je daagt ons uit: feiten in vraag stellen terwijl ze worden gepresenteerd en kritisch beoordelen van aannames. En je zult jezelf uitdagen: je grenzen confronteren, grenzen verleggen en ontdekken wat je gedrag en dat van anderen echt aandrijft.

Het ontwikkelen van de vaardigheden om leidende ideeën in uitstekende bedrijfsresultaten te kunnen omzetten, vereist actie. Alle programma's bieden studenten de ruimte om te handelen naar hun ideeën in echte of gesimuleerde bedrijfsomgevingen, van associaties met bedrijven en stages tot daadwerkelijke consultancyprojecten, internationale reizen en deelname aan clubs en door studenten beheerde conferenties.

Bij RSM wordt diversiteit niet alleen gewaardeerd, maar ook aangemoedigd en ontwikkeld. In een uniek open en coöperatieve omgeving vindt u de ruimte om nieuwe manieren van denken te verkennen, de inspiratie om ideeën uit te dagen en uiteindelijk de ruimte om uw eigen potentieel als toekomstige leider in het bedrijfsleven te ontwikkelen.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Feiten

Als een van Europa's grootste internationale business schools bereikt RSM een uitgebreid internationaal publiek van toekomstige en huidige leiders via haar portfolio van programma's, diensten en academische activiteiten.

Medewerkers en faculteit brengen constante nieuwe innovaties naar zowel bedrijfseducatie als kenniscreatie in overeenstemming met onze institutionele missie:

129273_Mission-statmentbanner.png

Bij RSM kunnen we met trots zeggen:

  • Meer dan 40 jaar ervaring in bedrijfs- en managementonderwijs.
  • Een van Europa's top 3 onderzoeksfaciliteiten.
  • Een consistente rangorde tussen de Europese topscholen voor bedrijfskunde.
  • Een plaats onder de 1% van scholen wereldwijd met Quadruple Crown-accreditatie.
  • De opleiding van meer dan 1200 leidinggevenden per jaar.
  • 7.500 studenten en postdoctorale studenten.
  • 40.000 alumni wereldwijd actief.
  • Een van 's werelds grootste en meest geciteerde faculteit van de business school: 250 senior onderzoekers en 100 promovendi.
  • 30 onderzoekscentra en initiatieven.
  • 100 partnerscholen.

18628_rotterdambynight.jpg

Locaties

Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties