Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

ONDERZOEK OPLEIDING in de geneeskunde en DE GEZONDHEID SCIENCES

Wat zijn je ambities in dit nieuwe tijdperk van de ontdekkingen?

Gezondheid. Voor patiënten en populaties. Het is deze kennis die ons begeleidt als we bereiden onze studenten voor een internationale carrière als onderzoekers, kaderleden of adviseurs. Ongeacht hun vakgebied - de klinische geneeskunde, geneesmiddelenonderzoek, de volksgezondheid of de ontwikkeling van de gezondheid-beleid - onze afgestudeerden dienen allemaal één overkoepelend belang: de gezondheid van mensen.

MSC'S

In het hart van deze filosofie zijn onze drie Master of Science (MSc) programma's. Twee van deze bedoeld zijn voor de houders van een bachelordiploma: de MSc in de Health Sciences (een twee jaar full-time programma dat specialisaties in Epidemiologie, Klinische Epidemiologie, Genetische Epidemiologie en Public Health biedt) en de MSc in Clinical Research. Het derde programma is bedoeld voor Master afgestudeerden en gezondheidswerkers op postdoctoraal niveau. Dit is de MSc in Health Sciences, die wordt aangeboden als een jaar full-time programma of een twee jaar durende part-time programma.

Het Erasmus Zomerprogramma

Elk van deze drie programma combineert theoretische en praktische opleiding voor onderzoek in de geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Het programma begint elk jaar in augustus met het Erasmus Zomerprogramma. Deze drie weken, 30-gangen portfolio van state-of-the-art biomedisch thema is ontworpen om volledig te voldoen aan de behoeften van internationale studenten en professionals met een specifiek belang - zoals klinische geneeskunde, huisartsgeneeskunde, volksgezondheid, epidemiologie, genetica of biostatistiek.

Omdat de zomer programma richt zich op de belangrijkste principes en methoden van kwantitatieve medisch onderzoek, het is niet alleen open voor de deelnemers in het MSc-programma's, maar voor alle studenten en gezondheidswerkers. Als u nog niet bent ingeschreven voor een opleiding maar willen essentiële updates te krijgen in een reeks van toegepaste medische en gezondheidszorg disciplines, kunt u zo uw eigen persoonlijke trainingsplan samenstellen - een ander belangrijk facet van de NIHES filosofie. Als onafhankelijke student, bent u ook van harte welkom om in te schrijven in een deel van onze regelmatige herfst curriculum.

DE WINTER ERASMUS PROGRAMMA

Al deze activiteiten en de opties zijn uitgebreid in het Erasmus-Winter-programma, dat zich richt op de basis voor alle onderzoek in de klinische geneeskunde. Gewijd aan de principes en methodes van klinisch onderzoek, is het de bedoeling in het bijzonder voor diegenen die geïnteresseerd zijn in klinische studies, drugs veiligheid onderzoek en de besluitvorming in de klinische geneeskunde. Het bevat ook diverse cursussen in de genetica en biostatistiek.

DSC PROGRAMMA

Wilt u een internationale dimensie toe te voegen aan je carrière als onderzoeker? Om onderzoek en klinische werk te combineren? Of bent u op zoek om uw kansen op kwalificatie voor een promotieonderzoek door een dokter of Science programma (DSC) te maximaliseren? Ons onderzoek opleiding is ontworpen om u te helpen ze allemaal doen.

Bij NIHES, we continu uitbreiden van ons netwerk van partner universiteiten over de hele wereld. Wij werken samen met vooraanstaande universiteiten in cursussen EU gefinancierde Master's, gezamenlijk doctoraat programma's, en mobiliteitsprogramma's. Dus wat je ambitie - of u van plan bent om te werken als een wetenschapper in de academische wereld, de overheid of de industrie - we zullen u voorzien van de kennis en expertise die u nodig hebt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands

Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Research Master In De Gezondheidswetenschappen Gespecialiseerd In Gezondheidseconomie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Nederlanden Rotterdam

De specialisatie biedt een unieke combinatie van epidemiologische en gezondheidseconomische cursussen, die gericht zijn op het onderwijzen u belangrijke analytische en professionele vaardigheden voor het ontwerpen, uitvoeren en rapporteren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de gezondheid van de economie. [+]

Onderzoek in gezondheidseconomie wordt steeds meer een wereldwijd fenomeen. De kosten voor gezondheidszorg stijgen snel creƫren van een ernstig probleem voor de gezondheidszorg beleidsmakers over de hele wereld. De duurzaamheid van de gezondheidszorg, die toegankelijk en betaalbaar voor iedereen is, is moeilijk te bereiken en te handhaven. De moeilijkheden in verband met een billijke en uitgebreide systeem voor gezondheidszorg zijn een belangrijke stimulans voor het uitvoeren van de gezondheid economisch onderzoek.

Dit is de reden waarom de gezondheid van de economie is een dynamische en groeiende onderzoeksgebied met tal van kansen op werk. De specialisatie biedt een unieke combinatie van epidemiologische en gezondheidseconomische cursussen, die gericht zijn op het onderwijzen u belangrijke analytische en professionele vaardigheden voor het ontwerpen, uitvoeren en rapporteren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de gezondheid van de economie. Typisch, als een Health Economics student u zal zich bezighouden met vragen als: Hoe kunnen we balans tussen de betaalbaarheid van de gezondheidszorg en de kwaliteit van de gezondheidszorg? Zijn nieuwe gezondheidszorg interventies van de uitgaven de moeite waard? Hoe kan de gezondheidszorg systemen voeren ten opzichte van elkaar in termen van solidariteit en betaalbaarheid? Zijn gezondheid en gezondheidszorg eerlijk verdeeld binnen populaties? Hoe kunnen we onze huidige gezondheidseconomische onderzoeksmethodes te verbeteren? Hoe kunnen we de gezondheid van economische studies te ontwerpen?... [-]


Videos

DISCOVER NIHES

Contact

Erasmus MC

Adres NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, Nederlanden
Website http://www.nihes.com/