Maastricht University, Faculty of Humanities and Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De faculteit Humanities and Sciences (FHS) is een faculteit met een verscheidenheid van organisatie-eenheden, allemaal met verschillende missies, de kenmerken en fasen van ontwikkeling. Elke unit heeft een eigen bestuur en een eigen budget. Echter, het algemene kader is een regelmatige faculteit structuur binnen de vertakkingen van BBRUM geleid door een decaan.

Er is een kleine algemene kantoor catering voor secretariële en procedurele bijstand van het Management Team en de faculteitsraad, financiële controle, HR en de coördinatie van ICT. Binnen de FHS zijn er diverse (deeltijd) functies centraal gepositioneerd: decaan, directeur, secretaris van de MT, controller, preventiemedewerker, secretariële ondersteuning, HR en Information Management (IM).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in Biobased Materials

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Maastricht

[+]

Een nieuwe generatie van wetenschappers nodig is om nieuwe materialen en duurzame productiemethoden maken gebruik van biologische rijkdommen te ontdekken.

Graad / title: MSc Bio-based Materials Duur: 2 jaar full-time Voertaal: Engels Startdatum: september 2016 Locatie: Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen Een open curriculum waarin de leerlingen hun eigen parcours kan kiezen op het gebied van biobased materialen Een nieuwe manier van lesgeven materiaalkunde op masterniveau met behulp van probleemgestuurd onderwijs en onderzoek gebaseerd leren

U wordt begeleid tijdens het leren door een 'tutor', die het groepsproces kan controleren, stellen kritische, inhoudelijke vragen, delen kennis en ondersteuning studenten waar nodig. ... [-]


Contact
Bezoekadres
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK

Maastricht, NL