Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en groeit met 16.300 studenten en 4.300 medewerkers nog steeds. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire aanpak van onderzoek en onderwijs.

Dankzij de hoogwaardige onderzoeks- en studieprogramma's en een sterke focus op maatschappelijke betrokkenheid heeft de UM snel een solide reputatie opgebouwd. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een van de beste jonge universiteiten ter wereld.

Snelle feiten

  • de jongste en meest internationale universiteit van Nederland
  • 16.300 studenten, 4.300 personeelsleden, 65.000 alumni
  • een van de beste jonge universiteiten ter wereld (THE, QS)
  • de enige Nederlandse universiteit in het Worldwide Universities Network (WUN) en het Young European Research Universities Network (YERUN)

Campus Venlo

Voedsel, voeding en logistiek zijn de drie belangrijkste aandachtspunten op Campus Venlo. Onderzoeks- en onderwijsonderwerpen variëren van voedselinnovatie en de psychologie van eten tot logistieke optimalisatie. Onderzoek op Campus Venlo gebeurt op een interdisciplinaire manier binnen drie onderzoekslijnen. Daarnaast biedt Campus Venlo drie studieprogramma's: één bacheloropleiding en twee masterprogramma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Maastricht University, Campus Venlo

Het wereldwijde Supply Chain Management and Change-programma is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar supply chain-experts die het belang van innova ... [+]

MSc Global Supply Chain Management en verandering (voltijd)

Het wereldwijde Supply Chain Management and Change-programma is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar supply chain-experts die het belang van innovatie in zakelijk succes begrijpen. Het programma wordt gegeven in Venlo, een ondernemende stad op ongeveer 80 km van Maastricht, waardoor je de kans krijgt om je kennis in het industriële hart van de regio in praktijk te brengen.

Wat ga je leren?

Wereldwijd Supply Chain Management en Verandering neemt elementen uit verschillende disciplines om u een goed begrip te geven van wereldwijde supply chains en hun bredere positie in wereldwijde business en economie. Je verwerft de vaardigheden om een ​​'big picture'-overzicht te behouden van elke schakel in de supply chain terwijl je de leiderschapskwaliteiten hebt om veranderingsprocessen aan te sturen die de bedrijfsresultaten ten goede komen.... [-]

Nederlanden Venlo
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Maastricht University, Campus Venlo

De Master in Health Food Innovation Management bereidt studenten voor op het proces van innovatie te begrijpen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, met een specifi ... [+]

MSc in Health Food Innovation Management

&nbsp

De Master in Health Food Innovation Management bereidt studenten voor op het proces van innovatie te begrijpen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, met een specifieke focus op het verbeteren van gezondheid van de consument en gezond eetgedrag. Door middel van een multidisciplinaire aanpak leren, zullen de studenten bereid zijn om de overdracht gezondheidswetenschappen aspecten te helpen in geluid nieuwe product-en marketingconcepten.

Het programma zal worden aangeboden aan de Universiteit Maastricht satelliet-locatie in Venlo, onder verantwoordelijkheid van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences. ... [-]

Nederlanden Venlo
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands