Maastricht School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Maastricht School of Management ( MSM ), opgericht in 1952, is een van de oudste en meest internationale business schools in Nederland. MSM biedt internationaal erkende MBA-programma's - fulltime MBA, parttime Executive MBA, online MBA - en Master in Management-graden, en veel kortere professionele en executive cursussen.

De executive cursussen worden aangeboden als open inschrijvingsprogramma's en op maat gemaakte programma's om tegemoet te komen aan de behoeften van organisaties in de publieke en private sector.

MSM is gelegen in de prachtige historische stad Maastricht in Nederland - in het hart van Europa. De full-time MBA van M MSM staat in de top 10 in West-Europa volgens de Eduniversal Ranking 2019, waarmee het de # 2 in Nederland is. MSM handhaafde zijn Global Tier One MBA-ranglijst in de 2019 CEO Magazine Global MBA-ranglijst. De online MBA van MSM staat op de vierde plaats in de beste online MBA-programma ter wereld in de 2019 Magazine Magazine Ranking, waarmee het de beste online MBA van Nederland is. In dezelfde rangorde is MSM's Executive MBA de zesde beste Executive MBA ter wereld.

Locaties

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Nederlanden
Telefoonnr.
+31 43 387 0808

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties