Lees de Officiële Beschrijving

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Opgericht in 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) is een van de oudste en meest internationale business schools in Nederland. MSM biedt door onderzoek aangestuurde en internationaal geaccrediteerde MBA-, MSc- en MM-graden, evenals vele kortere professionele en uitvoerende cursussen. De executive courses worden aangeboden als open inschrijvingsprogramma's en op maat gemaakte programma's die aansluiten op de behoeften van organisaties in de publieke en private sector.

MSM is gevestigd in de prachtige historische stad Maastricht in Nederland - in het hart van Europa. MSM 's MBA-programma staat op nummer 2 in Nederland volgens Eduniversal's 2015-2016 Best Master ranking. In 2014 en 2016 was MSM finalist voor de prestigieuze Association of MBA (AMBA) Innovation Award. Ongeveer 1.000 studenten studeren elk jaar af van de MSM programma's en MSM alumni bekleden topfuncties in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Maastricht School of Management

Het MSM Master in Management (MM) -programma is een eenjarig full-time masterprogramma voor pas afgestudeerden en jonge professionals met de ambitie om mensen en processe ... [+]

accreditatie Het programma Master in Management is geaccrediteerd door AMBA, ACBSP en IACBE. Maastricht School of Management is institutioneel geaccrediteerd door ATHEA.

Ben je een ambitieuze afgestudeerde of jonge professional die streeft naar een succesvolle carrière in het topmanagement?

Onze MM biedt je een eerste noodzakelijke stap om je carrière naar een hoger niveau te versnellen door je een solide basis te bieden in de praktijk en theorie van management in een snel veranderende wereld van de wereld. Tijdens deze cursus krijgt u de gelegenheid om te begrijpen hoe u uw organisatie kunt sturen naar hoge prestaties in een diverse en multiculturele internationale zakelijke context. Je leert van ervaren docenten, internationale bedrijven en medecursisten met verschillende culturele, zakelijke en studieachtergronden.... [-]

Nederlanden Maastricht
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Maastricht School of Management (MsM)
Address
Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Nederlanden
Website
Telefoonnr.
+31 43 387 0808