Maastricht University, Maastricht Graduate School of Governance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de school is om specialisten die combineren een hoog niveau van academische beurs met leiderschap te trainen, om democratisch bestuur in de binnenlandse en internationale organisaties te versterken.

De Maastricht Graduate School of Governance bereidt professionals en onderzoekers voor het beleid, risico-evaluatie, beleidsvorming, beleidsmonitoring, beleidsevaluatie en methoden en technieken van beleidsonderzoek. Gezien de toenemende complexiteit van de problemen bij de hand, is er een groeiende behoefte aan specialisten op beleidsanalyse en dus ook een groeiende behoefte aan onderwijsprogramma's die geleerden te voorzien van een uitgebreide combinatie van theoretische achtergrond, technische vaardigheden en specifieke gebied kennis om de theorie in werkelijkheid.

De Maastricht Graduate School of Governance is opgericht in september 2004 aan de Universiteit Maastricht.Het feit dat de school werd opgericht aan de Universiteit Maastricht is niet verwonderlijk. In veel opzichten is de school is de uitdrukking van de Universiteit Maastricht de identiteit: "Waar onderzoek en onderwijs elkaar aanvullen. Waar innovatie is onze focus. Waar talent tot bloei kunnen komen. "

Het instituut biedt multi-disciplinaire top-academische opleiding in het hart van Europa. Daarbij wordt voortgebouwd op de academische middelen van de verschillende faculteiten van de Universiteit Maastricht als die van een aantal buitenlandse partners. In januari 2011 is de school werd een deel van de United Nations University, verder te versterken haar internationale opleidings-en onderzoeksnetwerk voortbouwend op de expertise van UNU-MERIT de Maastrichtse onderzoeksinstituut van de UNU.

&nbsp

&nbsp

Universiteit Maastricht

&nbsp

Universiteit Maastricht (UM), de meest internationale universiteit van Nederland, staat bekend om haar innovatieve benadering van leren en internationale oriëntatie. Met 14.500 studenten en 3.500 medewerkers, UM biedt een ruime keuze aan academische programma's, die allemaal zijn ontworpen om het beste in haar studenten.

&nbsp

De Universiteit Maastricht heeft gebruikt Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) sinds haar oprichting en is een expert op dit gebied meer dan 35 jaar. PGO is meer dan alleen het verwerven van kennis, het gaat over de uitwisseling van kennis in een uitdagende en effectieve manier de Universiteit Maastricht maakt het verschil.. Met unieke Europa-gericht en internationaal georiënteerde programma's. Immers, UM is "Leading in Learning ".

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc In Het Overheidsbeleid En Menselijke Ontwikkeling

Campus Voltijd 12 maanden September 2017 Nederlanden Maastricht

Wat te verwachten? Intensief programma van een jaar; korte, gerichte cursussen voor professionals en onderzoekers; waardevolle vaardigheden en relevante kennis [+]

Master of Science in Public Policy and Human Development

Wat te verwachten?

• Intensieve eenjarige programma

• Korte, gerichte cursussen voor professionals en onderzoekers

• Waardevolle vaardigheden en relevante kennis

• Lessen in kleine groepjes

• Interessante gastdocenten

• Skills trainingen, workshops, seminars, presentaties en debatten

Al bij al zou dit een intensief, inspirerend jaar. • Analyseren van de impact van het immigratiebeleid

• Bouw veerkrachtige sociale systemen die in staat van omgaan met crises

• Het creëren van een sociale bescherming net en groeiende bestuurscapaciteit naast economische ontwikkeling... [-]


Contact
Bezoekadres
Maastricht University
Maastricht Graduate School of Governance
P.O. Box 616

MD Maastricht, 6200 NL