Royal Tropical Institute (KIT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Terwijl de gezondheid verbetert wereldwijd, velen zijn nog steeds achtergelaten door de ongelijkheid. Bij het KIT Health, zijn we toegewijd aan het helpen beperken deze kloof. Met een multi-disciplinair team van onderzoekers, docenten en adviseurs zijn wij een innovatieve speler in de internationale en de volksgezondheid.

KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) rust gezondheidswerkers voor uitdagingen voor de volksgezondheid in de hele wereld aan te pakken. Wij bieden masteropleidingen en voortgezette opleidingen in onze trainingsfaciliteiten in Amsterdam en door middel van e-learning. Daarnaast voeren wij regionale, op maat gemaakte trainingen in landen over de hele wereld. Door het samenbrengen van mensen uit verschillende landen en regio's te brengen, internationale cursussen van het KIT een forum voor het koppelen van en het uitwisselen van ervaringen tussen een breed scala van ontwikkeling beoefenaars.

Impact: Leiders in de mondiale gezondheid

Onze opleidingen inspelen op de huidige mondiale ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg. Cursussen KIT's staan ​​bekend om hun praktische toepasbaarheid, de multidisciplinaire aanpak en de interactieve, participatieve trainingsmethoden.

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van effectieve leiders die dat effect te creëren in hun eigen land. Alumni van KIT te verkrijgen hogere posities na zijn afstuderen en bijdragen aan het volksgezondheidsbeleid op district, regionaal en nationaal niveau. Ze gaan ook hun kennis aan collega's en de lokale gezondheidswerkers en door het onderwijs aan universiteiten en opleidingsinstituten. Als zodanig hebben wij een brede impact.

In de afgelopen vijftig jaar hebben meer dan 3000 gezondheidswerkers studeerde aan het KIT. We zijn er trots op om een ​​deel van hun professionele reis in het worden leiders in de gezondheidszorg over de hele wereld zijn. Masteropleidingen accreditatie KIT worden gegeven in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en zijn geaccrediteerd het Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO www.nvao.com).

Naast geavanceerde cursussen zijn allen geaccrediteerd door TropEd, een internationaal netwerk van instellingen voor hoger onderwijs in de internationale gezondheidszorg.

Waarom studeren bij het KIT?

Up-to-date aanpak van complexe problemen voor de volksgezondheid Praktijkgericht Uitwisseling tussen disciplines Interactief onderwijs Ontwikkeling van de persoonlijke en professionele competenties Netwerk gebouw Persoonlijke begeleiding Deelnemers uit verschillende achtergronden en landen Onderwijzen door hooggekwalificeerde specialisten Positief beoordeeld door TropEd KIT: internationaal centrum van uitmuntendheid in internationale gezondheid en ontwikkeling Geaccrediteerd door de NVAO

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Master » Bekijk Cursus - AcademicCourses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Erasmus + Master In International Gezondheid (em + MIH)

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het Erasmus + Master in International Health gemengd programma is een jaar full-time programma dat vereist dat u slechts 3 maanden weg van huis. Het bestaat uit drie maanden kernvak bij het KIT waarna geavanceerde modules en het proefschrift worden gedaan door e-learning in het KIT in Amsterdam, Queen Margaret University, en Bergen University. [+]

Wilt u een masteropleiding te bestuderen, maar bent u niet in staat om uw baan of huis te verlaten voor een jaar? Deze nieuwe masteropleiding gegeven door KIT, Universiteit van Bergen en de Queen Margaret University biedt een ideale oplossing, zodat u kunt profiteren van een evenwichtig blended lesprogramma die wordt gegeven deels op locatie en deels door innovatieve afstandsonderwijs methoden.

Het Erasmus + blended masteropleiding is een een jaar full-time programma dat vereist dat u slechts 3 maanden weg van huis. Het bestaat uit drie maanden kernvak bij het KIT waarna geavanceerde modules en het proefschrift worden gedaan door e-learning op de drie instituten.

Het Erasmus + Master in International Health heeft een speciale focus op Human Resources for Health in Laag- en Midden-inkomenslanden.... [-]


Videos

KIT Health Master students share experiences

50th Graduation Master in Public Health

Contact

KIT - Royal Tropical Institute

Adres Royal Tropical Institute Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam, Nederlanden
Website http://www.kit.nl/
Telefoon +31 20 568 8711