International University of Languages and Media

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis en Missie

"Know, weten hoe ze zijn, hoe dat te doen". Het is op deze drie pijlers die IULM universiteit het onderwijs missie is gebaseerd, naar het voorbeeld van de principes van de UNESCO. Het nemen van de kracht van zijn roeping van de integratie van culturele kennis en professionele vaardigheden, de universiteit heeft vanaf het allereerste begin meer dan 40 jaar geleden zich altijd gepresenteerd als een ontmoetingsplaats tussen de academische wereld en de arbeidsmarkt.

Het Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) werd in 1968 opgericht door de Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, onder inspiratie van senator Carlo Bo en professor Silvio Baridon. Vanaf het begin het idee achter het project was om de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen op basis van analyses van de huidige trends.

The 70's

IULM, zoals het toen heette, concentreerde zijn aandacht op de studie van talen, een onmisbare voorwaarde voor het invoeren van steeds meer internationale markten en contexten gericht op het verbeteren van kunst en cultuur markten.

The 80's

De universiteit was de eerste in Italië waar te nemen hoe de wereld van de communicatie en de consumptiemaatschappij was evolueren, en dus zag de noodzaak om de cursussen te werken door middel van een specifieke reeks hulpmiddelen. Het is in deze periode dat het sticht het Scuola di Speciale Relazioni pubbliche.

The 90's

Het decennium dat de definitieve versterking van de positie van de universiteit op het gebied van communicatie markeert: de Faculteit Communicatie en Entertainment Studies is opgezet samen met de Universiteit van de eerste Faculteit Vreemde talen en literatuur. In 1998 neemt de universiteit op de huidige naam: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Van 2000 tot heden

Terwijl het voortdurend om aandacht te besteden aan de dynamiek van de wereld van de arbeid, IULM University is ook vastbesloten in haar streven om haar studenten met culturele opleiding te geven door middel van innovatieve opleidingen. Opgericht als een referentiepunt voor het onderwijs in de sectoren van talen en communicatie, het heeft nu ook een centrum van uitmuntendheid op het gebied van toerisme en de exploitatie van het culturele erfgoed te worden. Met zijn 4 Faculteiten eerste cyclus opleidingen, de tweede cyclus opleidingen, tal van masteropleidingen en post-experience opleidingen, de Universiteit biedt een compleet scala aan cursussen op alle niveaus.

Missie

De missie van IULM University is om te trainen en professionals in staat om op de uitdagingen en grijpen de kansen die uit de internationale markten en scenario's te leren, terwijl ook het vormgeven van mannen en vrouwen bewust van hun eigen wezen en de moeite waard.

IULM garandeert haar studenten diepe culturele bewustzijn en een solide universitair onderwijs - een mix van theorie en praktijk: hij neemt een integrale aanpak, dat heeft bewezen zeer nuttig, niet alleen in het helpen van studenten met succes de wereld van het werk in te voeren, maar ook bij hen te helpen vinden persoonlijke voldoening in hun leven.

IULM University heeft zichzelf altijd gezien als een pionier: de loop der jaren in staat om trends te voorspellen en aan te passen is aan veranderingen, opererend als een dynamische gesprekspartner in een voortdurend veranderende systeem. Vandaag is een gevestigde instelling in de sociaal-economische mechanismen van haar invloedssfeer: een bevoorrechte voorwaarde dat het mogelijk maakt om belangrijke niet-academische instellingen en instellingen benaderen om gezamenlijke projecten die een meerwaarde kunnen produceren voor onderwijs en onderzoek voor te stellen.

IULM in het kort

Niet alleen woorden. De waarde van IULM University ligt ook in de figuren.

internationale betrekkingen

Ken de wereld om de toekomst op te bouwen. Dit is het internationaliseringsbeleid van IULM. De universiteit stimuleert uitwisselingen met buitenlandse universiteiten en bedrijven voor studenten, afgestudeerden en docenten.

IULM verheugt zich over vele buitenlandse studenten evenals een bezoek aan professoren en organiseert activiteiten onder de auspiciën van de Europese Gemeenschap projecten of in samenwerking met interuniversitaire netwerken om onderwijs- en onderzoeksgerichte projecten te ontwikkelen.

Dit vertaalt zich in meer mogelijkheden voor studenten om lessen bij te wonen en in het buitenland te nemen tentamens, hen aanmoedigen om nieuwe en uitdagende ervaringen proberen na te streven dat de verrijking die afkomstig is van een ontmoeting met andere culturen. Het geeft ook afgestudeerden en studenten de kans om de voordelen van edelstenen en professioneel kwalificatie werkervaringen plukken. Daartoe heeft IULM ook deel aan verschillende relevante projecten en de toekenning van beurzen voor drie of zes maanden werkervaring op verschillende terreinen ondernemerschap in heel Europa.

Om de mobiliteit van studenten en de academische erkenning van studies in het buitenland te vergemakkelijken, heeft IULM het European Credit Transfer System (ECTS) goedgekeurd. In eerste instantie ontworpen voor overschrijving, heeft de ECTS uitgegroeid tot een opeenstapeling systeem om te worden gebruikt op alle niveaus: institutioneel, regionaal, nationaal en Europees.

Een andere uitkomst van deze activiteiten is het consolideren van een netwerk van relaties met andere vooraanstaande universiteiten in Europa en met vele instellingen en bedrijven die betrokken zijn bij het aanbieden van werkervaringen van de universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master's Degree In Communicatie Voor Internationale Betrekkingen (Micri)

Campus Voltijd 1 jaar November 2017 Italië Milaan

De Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri) traint communicatie professionals met specifieke opleiding die tot kansen op internationaal gebied werken, in openbare of particuliere organisaties. [+]

De Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri) traint communicatie professionals met specifieke opleiding die tot kansen op internationaal gebied werken, in openbare of particuliere organisaties. 1 niveau Universiteit Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri) De Micri Master's degree is een 1e niveau postdoctorale master's degree gericht op jonge afgestudeerden en communicatie professionals, en biedt een hoge kwaliteit van de opleiding voor het werk kansen op het internationale vlak. De studie pad, met een zeer hoog profiel onderwijs lichaam zowel academisch als professioneel, vindt plaats over 12 maanden (per jaar) en beschikt over een combinatie van theoretische opleiding en praktijkervaring: zes maanden in-week formele lessen met de verplichte aanwezigheid, in het Italiaans en Engels, laboratoriumactiviteiten en individuele studie sessies. Naar aanleiding van de klasse gebaseerde ervaring, en om de opleiding te voltooien, studenten deelnemen aan een stage van 300 uur in een internationaal bedrijf of organisatie, in Italië of in het buitenland. Met de Milanese Master's degree in Communication (Micri) vindt u een internationale communicatie professional te worden! Voor een toekomst in het bedrijfsleven of in commerciële activiteiten in het buitenland, in de journalistiek, diplomatieke en consulaire vertegenwoordiging of op het gebied van internationale organisatie en samenwerking. Master doelstelling De Master in "Communicatie voor Internationale Betrekkingen" (Micri) is een uniek post graduate programma in Italië, aangezien het de bedoeling om de kloof op het gebied van interculturele communicatie onderwijs binnen de Europese academische scenario vullen. Micri wendt zich tot studenten die een speciale flair voor communicatie en... [-]

Master's Degree In Internationale Communicatie (MIC)

Campus Voltijd 18 maanden October 2018 Italië Milaan Verenigd Koninkrijk Leeds Litouwen Vilnius Nederlanden Groningen +6 more

De Master's degree in International Communication is een internationale Master's degree door IULM University in samenwerking met drie prestigieuze Europese universiteiten gespecialiseerd in public relations en communicatie. Het MIC biedt de mogelijkheid om te studeren in verschillende universiteiten en een specialisatie gericht op wereldwijde communicatie te verwerven. [+]

De Master's degree in International Communication is een internationale Master's degree door IULM University in samenwerking met drie prestigieuze Europese universiteiten gespecialiseerd in public relations en communicatie. Het MIC biedt de mogelijkheid om te studeren in verschillende universiteiten en een specialisatie gericht op wereldwijde communicatie te verwerven. De Master's degree in International Communication (MIC) is een postdoctorale opleiding volledig in het Engels duren 18 maanden en gericht op afgestudeerden in de communicatie disciplines of gerelateerde onderwerpen. Door het bijwonen van het MIC masteropleiding zul je in staat om te studeren in verschillende universiteiten in heel Europa en dus dubbele erkenning te verkrijgen. Het MIC is een full-time programma duurt 3 semesters. Het eerste semester (Professionalisering Communication) heeft een kerncurriculum waarin je training op de basisinstrumenten van communicatie te krijgen, en vindt plaats in een van de drie partneruniversiteiten. Het tweede semester (Communicatie Professional in Context) is gericht op specialisatie en wordt gehouden in een van de partneruniversiteiten. De specialisatie is afhankelijk van de mogelijkheden die de gekozen voor het tweede semester universitaire opleiding. Het derde semester betreft het schrijven van een scriptie, onder gezamenlijk toezicht van de twee partneruniversiteiten. De afsluiting van de studie pad certificaat bestaat uit een dubbele herkenning: een Master's degree van elk van de twee partneruniversiteiten en een algemeen certificaat van het consortium. De drie Europese universiteiten die met IULM, nemen deel aan de Hofstede Geert Consortium zijn: Metropolitan University (Leeds); Universitas Vilnensis (Vilnius); Hanzehogeschool Groningen. De MIC traint internationale communicatie professionals die in staat zijn... [-]

Master In De Hospitality En Toerisme Management (htm)

Campus Voltijd 12 maanden January 2018 Italië Milaan

De Master's Degree in Tourism Management blijft werken en evolueren. Voor zijn 13e editie, heeft MTM van de Master's Degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), een Engels taal pad naar de meeste van uw talent te maken en beginnen met een briljante carrière in toerisme geworden. [+]

Waarom HTM De Master's Degree in Tourism Management blijft werken en evolueren. Voor zijn 13e editie, is uitgegroeid tot de MTM Master's Degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), Een Engels taal pad naar de meeste van uw talent te maken en beginnen met een briljante carrière in Toerisme. De Master's degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), met beperkte aantallen en verplichte aanwezigheid, eigenschappen inhoud van de cursus volledig in het Engels internationale student mix leraren van boven internationale onderzoekscentra unieke ervaring in het veld om innovatieve projecten uit te voeren hands-on aanpak met managers uit vooraanstaande toeristische bedrijven 6 maanden op maat gemaakte stage in Italië of in het buitenland 87% van de afgestudeerden werken als het toerisme professionals binnen 3 maanden dankzij de HTM plaatsing ondersteuning 50% van de afgestudeerden ingehuurd door hun stage gastbedrijf Rosen College in Orlando (Florida), gespecialiseerd in gastvrijheid met een Dual Degree - Vanaf 2017 zal de Master in Hospitality en Toerisme Management (HTM) de kans om een ​​tweede jaar doen UCF bieden (Master's Degree in IULM + M.Sc. bij UCF - Rosen College) en, na afloop, om een ​​stap verder met een stage (OPT) in de Verenigde Staten te nemen. Enkele voordelen: verdienen zowel een Italiaanse en een Amerikaanse graad 2 jaar volledige Engels programma's in 2 landen in aanmerking te komen voor de 12 maanden van de studie-gerelateerde werkgelegenheid in de Verenigde Staten na het afstuderen meer dan 80% van de afgestudeerden uit te breiden hun verblijf in de Verenigde... [-]

Master In De Museologie Nieuwe Media En Communicatie Museum

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 1 semester January 2018 Italië Milaan

Onze Master Course heeft een unieke benadering van museologie in zijn meest innovatieve trends in het bijzonder op Europees niveau. Het wordt onder auspiciën van de Europese Museum Academy Foundation (NL) die bijdraagt ​​met haar deskundigen en met didactische middelen worden uitgeoefend. Online modules bieden de kans om deel ook rekening deze cursus aan studenten in het buitenland in het kader van een attente peterschap. [+]

Master doelstelling Onze Master Course heeft een unieke benadering van museologie in zijn meest innovatieve trends in het bijzonder op Europees niveau. Het wordt onder auspiciën van de Europese Museum Academy Foundation (NL) die bijdraagt ​​met haar deskundigen en met didactische middelen worden uitgeoefend. Online modules bieden de kans om deel ook rekening deze cursus aan studenten in het buitenland in het kader van een attente peterschap. De Summer School zal worden gehouden in de IULM Campus in Milaan, een wereldwijde hoofdstad van design en mode en de meest levendige Italiaanse stad. Seminars zijn gepland in Milaan, evenals in andere Europese locaties. Deze Master cursus is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van kennis in de hedendaagse museologie en de onderlinge verbanden tussen museum en erfgoed en in nieuwe media en museum communicatie. Afgestudeerden van de cursus zal klaar voor een loopbaan in musea en erfgoedinstellingen, culturele organisaties, educatieve instanties die zich bezighouden met erfgoed problemen na te streven. Master programma De opleiding bestaat uit: Een seminar van 5 dagen in Milaan bij de opening van de cursus; 4 on-line modules met deelname van experts en praktijkmensen met een gedocumenteerde internationale ervaring; 6 dagen van de Summer School en diploma's prijsuitreiking in Milaan met inbegrip van een dag excursie naar Venetië; Gratis deelname aan optionele internationale bijeenkomsten mede-georganiseerd door de European Museum Academy tijdens het semester. Dit programma is onder voorbehoud van kleine wijzigingen door organisatorische omstandigheden. Topics Milan Seminar De evolutie van het Museum Definition musea... [-]

Videos

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM

Contact

IULM

Adres Via Carlo Bo, 1
20143 Milaan, Italië
Website http://www.iulm.it/
Telefoon +39 02 891411