Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis en Missie

"Know, weten hoe ze zijn, hoe dat te doen". Het is op deze drie pijlers die IULM universiteit het onderwijs missie is gebaseerd, naar het voorbeeld van de principes van de UNESCO. Het nemen van de kracht van zijn roeping van de integratie van culturele kennis en professionele vaardigheden, de universiteit heeft vanaf het allereerste begin meer dan 40 jaar geleden zich altijd gepresenteerd als een ontmoetingsplaats tussen de academische wereld en de arbeidsmarkt.

Het Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) werd in 1968 opgericht door de Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, onder inspiratie van senator Carlo Bo en professor Silvio Baridon. Vanaf het begin het idee achter het project was om de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen op basis van analyses van de huidige trends.

The 70's

IULM, zoals het toen heette, concentreerde zijn aandacht op de studie van talen, een onmisbare voorwaarde voor het invoeren van steeds meer internationale markten en contexten gericht op het verbeteren van kunst en cultuur markten.

The 80's

De universiteit was de eerste in Italië waar te nemen hoe de wereld van de communicatie en de consumptiemaatschappij was evolueren, en dus zag de noodzaak om de cursussen te werken door middel van een specifieke reeks hulpmiddelen. Het is in deze periode dat het sticht het Scuola di Speciale Relazioni pubbliche.

The 90's

Het decennium dat de definitieve versterking van de positie van de universiteit op het gebied van communicatie markeert: de Faculteit Communicatie en Entertainment Studies is opgezet samen met de Universiteit van de eerste Faculteit Vreemde talen en literatuur. In 1998 neemt de universiteit op de huidige naam: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Van 2000 tot heden

Terwijl het voortdurend om aandacht te besteden aan de dynamiek van de wereld van de arbeid, IULM University is ook vastbesloten in haar streven om haar studenten met culturele opleiding te geven door middel van innovatieve opleidingen. Opgericht als een referentiepunt voor het onderwijs in de sectoren van talen en communicatie, het heeft nu ook een centrum van uitmuntendheid op het gebied van toerisme en de exploitatie van het culturele erfgoed te worden. Met zijn 4 Faculteiten eerste cyclus opleidingen, de tweede cyclus opleidingen, tal van masteropleidingen en post-experience opleidingen, de Universiteit biedt een compleet scala aan cursussen op alle niveaus.

Missie

De missie van IULM University is om te trainen en professionals in staat om op de uitdagingen en grijpen de kansen die uit de internationale markten en scenario's te leren, terwijl ook het vormgeven van mannen en vrouwen bewust van hun eigen wezen en de moeite waard.

IULM garandeert haar studenten diepe culturele bewustzijn en een solide universitair onderwijs - een mix van theorie en praktijk: hij neemt een integrale aanpak, dat heeft bewezen zeer nuttig, niet alleen in het helpen van studenten met succes de wereld van het werk in te voeren, maar ook bij hen te helpen vinden persoonlijke voldoening in hun leven.

IULM University heeft zichzelf altijd gezien als een pionier: de loop der jaren in staat om trends te voorspellen en aan te passen is aan veranderingen, opererend als een dynamische gesprekspartner in een voortdurend veranderende systeem. Vandaag is een gevestigde instelling in de sociaal-economische mechanismen van haar invloedssfeer: een bevoorrechte voorwaarde dat het mogelijk maakt om belangrijke niet-academische instellingen en instellingen benaderen om gezamenlijke projecten die een meerwaarde kunnen produceren voor onderwijs en onderzoek voor te stellen.

IULM in het kort

Niet alleen woorden. De waarde van IULM University ligt ook in de figuren.

internationale betrekkingen

Ken de wereld om de toekomst op te bouwen. Dit is het internationaliseringsbeleid van IULM. De universiteit stimuleert uitwisselingen met buitenlandse universiteiten en bedrijven voor studenten, afgestudeerden en docenten.

IULM verheugt zich over vele buitenlandse studenten evenals een bezoek aan professoren en organiseert activiteiten onder de auspiciën van de Europese Gemeenschap projecten of in samenwerking met interuniversitaire netwerken om onderwijs- en onderzoeksgerichte projecten te ontwikkelen.

Dit vertaalt zich in meer mogelijkheden voor studenten om lessen bij te wonen en in het buitenland te nemen tentamens, hen aanmoedigen om nieuwe en uitdagende ervaringen proberen na te streven dat de verrijking die afkomstig is van een ontmoeting met andere culturen. Het geeft ook afgestudeerden en studenten de kans om de voordelen van edelstenen en professioneel kwalificatie werkervaringen plukken. Daartoe heeft IULM ook deel aan verschillende relevante projecten en de toekenning van beurzen voor drie of zes maanden werkervaring op verschillende terreinen ondernemerschap in heel Europa.

Om de mobiliteit van studenten en de academische erkenning van studies in het buitenland te vergemakkelijken, heeft IULM het European Credit Transfer System (ECTS) goedgekeurd. In eerste instantie ontworpen voor overschrijving, heeft de ECTS uitgegroeid tot een opeenstapeling systeem om te worden gebruikt op alle niveaus: institutioneel, regionaal, nationaal en Europees.

Een andere uitkomst van deze activiteiten is het consolideren van een netwerk van relaties met andere vooraanstaande universiteiten in Europa en met vele instellingen en bedrijven die betrokken zijn bij het aanbieden van werkervaringen van de universiteit.

Programs taught in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Master

International University of Languages and Media

De Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri) traint communicatie professionals met specifieke opleiding die tot kansen op internationaal ge ... [+]

De Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri) traint communicatie professionals met specifieke opleiding die tot kansen op internationaal gebied werken, in openbare of particuliere organisaties.

1 niveau Universiteit Master's degree in communicatie voor internationale betrekkingen (Micri)

De Micri Master's degree is een 1e niveau postdoctorale master's degree gericht op jonge afgestudeerden en communicatie professionals, en biedt een hoge kwaliteit van de opleiding voor het werk kansen op het internationale vlak.

De studie pad, met een zeer hoog profiel onderwijs lichaam zowel academisch als professioneel, vindt plaats over 12 maanden (per jaar) en beschikt over een combinatie van theoretische opleiding en praktijkervaring: zes maanden in-week formele lessen met de verplichte aanwezigheid, in het Italiaans en Engels, laboratoriumactiviteiten en individuele studie sessies.... [-]

Italië Milaan
November 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Languages and Media

De Master's degree in International Communication is een internationale Master's degree door IULM University in samenwerking met drie prestigieuze Europese universiteiten ... [+]

De Master's degree in International Communication is een internationale Master's degree door IULM University in samenwerking met drie prestigieuze Europese universiteiten gespecialiseerd in public relations en communicatie. Het MIC biedt de mogelijkheid om te studeren in verschillende universiteiten en een specialisatie gericht op wereldwijde communicatie te verwerven.

De Master's degree in International Communication (MIC) is een postdoctorale opleiding volledig in het Engels duren 18 maanden en gericht op afgestudeerden in de communicatie disciplines of gerelateerde onderwerpen. Door het bijwonen van het MIC masteropleiding zul je in staat om te studeren in verschillende universiteiten in heel Europa en dus dubbele erkenning te verkrijgen.... [-]

Italië Milaan Verenigd Koninkrijk Leeds Litouwen Wilna Nederlanden Groningen  + 4 Meer
October 2019
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Languages and Media

De Master's Degree in Tourism Management blijft werken en evolueren. Voor zijn 13e editie, heeft MTM van de Master's Degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), e ... [+]

Waarom HTM

De Master's Degree in Tourism Management blijft werken en evolueren. Voor zijn 13e editie, is uitgegroeid tot de MTM Master's Degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), Een Engels taal pad naar de meeste van uw talent te maken en beginnen met een briljante carrière in Toerisme.

De Master's degree in Hospitality en Toerisme Management (HTM), met beperkte aantallen en verplichte aanwezigheid, eigenschappen

inhoud van de cursus volledig in het Engels internationale student mix leraren van boven internationale onderzoekscentra unieke ervaring in het veld om innovatieve projecten uit te voeren hands-on aanpak met managers uit vooraanstaande toeristische bedrijven 6 maanden op maat gemaakte stage in Italië of in het buitenland 87% van de afgestudeerden werken als het toerisme professionals binnen 3 maanden dankzij de HTM plaatsing ondersteuning 50% van de afgestudeerden ingehuurd door hun stage gastbedrijf ... [-]
Italië Milaan
January 2020
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Languages and Media

Onze Master Course heeft een unieke benadering van museologie in zijn meest innovatieve trends in het bijzonder op Europees niveau. Het wordt onder auspiciën van de Europ ... [+]

Master doelstelling

Onze Master Course heeft een unieke benadering van museologie in zijn meest innovatieve trends in het bijzonder op Europees niveau. Het wordt onder auspiciën van de Europese Museum Academy Foundation (NL) die bijdraagt ​​met haar deskundigen en met didactische middelen worden uitgeoefend. Online modules bieden de kans om deel ook rekening deze cursus aan studenten in het buitenland in het kader van een attente peterschap. De Summer School zal worden gehouden in de IULM Campus in Milaan, een wereldwijde hoofdstad van design en mode en de meest levendige Italiaanse stad. Seminars zijn gepland in Milaan, evenals in andere Europese locaties.

Deze Master cursus is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van kennis in de hedendaagse museologie en de onderlinge verbanden tussen museum en erfgoed en in nieuwe media en museum communicatie. Afgestudeerden van de cursus zal klaar voor een loopbaan in musea en erfgoedinstellingen, culturele organisaties, educatieve instanties die zich bezighouden met erfgoed problemen na te streven.... [-]

Italië Milaan
January 2020
Deeltijd
1 semester
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM