IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit Rotterdam is een internationale kennis werkplaats voor kritisch denken en academische vorming, gedreven door een sterke focus op actuele maatschappelijke vraagstukken. De universiteit concentreert haar expertise op vraagstukken van management, organisatie en beleid in de publieke en private sector aan de ene kant, maar ook op het gebied van ziekte en gezondheidszorg.

De universiteit is gericht op het genereren en kennis uit het onderzoek te delen door middel van onderwijs en kennis over te dragen aan de gemeenschap. De drijvende krachten zijn academische nieuwsgierigheid, kritische reflectie en maatschappelijke betrokkenheid.

Over Institute for Housing and Urban Development Studies


Het Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS) iis een internationaal centre of excellence van de Erasmus Universiteit Rotterdam, in Nederland opgericht in 1958. IHS heeft bijna 60 jaar ervaring op het gebied van stedelijk beheer en ontwikkeling in zes verschillende gebieden van de stedelijke ervaring: milieu en klimaatverandering, huisvesting, land, planning, het concurrentievermogen en de infrastructuur.

We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van menselijke capaciteiten in de wereld, door middel van hoge kwaliteit van onderwijs en opleiding, en hebben tot doel de stedelijke armoede te verminderen en verbeteren van de kwaliteit van het leven in de steden. Onze wetenschappelijke staf is betrokken bij internationale onderwijs en opleiding missies te allen tijde, continu werken aan ontwikkeling van innovatieve stedelijke oplossingen. Wij zijn trots op onze interdisciplinaire benadering van onderwijs, door middel van die ervoor zorgen dat we real-life stedelijke vraagstukken en oplossingen worden terug aan bod in ons curriculum.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc-programma in stedelijk management en ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Nederlanden Rotterdam +1 more

Deze graad is een geweldige opstap voor diegenen die op zoek zijn naar het gebied van stedelijk management die op zoek zijn naar een afgestudeerde ervaring die academisch leren en praktische kennis combineert. [+]

Deze graad is een geweldige opstap voor diegenen die op zoek zijn naar het gebied van stedelijk management die op zoek zijn naar een afgestudeerde ervaring die academisch leren en praktische kennis combineert.

Wat zal ik leren?

Dit programma is gericht op zowel professionals als academici en bereidt hen voor met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om innovatieve stadsmanagers te worden! Studenten zullen leren:

Hoe de complexe stedelijke multidisciplinaire omgeving te beherenActie en strategische planning, beleidsanalyse, onderzoeksmethoden en onderhandeling en communicatieStedelijke kwesties, beleid en trends over de hele wereldWat zijn enkele van de meest opwindende onderdelen van dit programma?Studenten uit meer dan 45 verschillende landenHoogsprekende gastdocenten6 verschillende specialisatiesTheorie geperfectioneerd door IHS 'bijna 60 jaar ervaring in het veldHoe zal ik leren?... [-]

Master

Master's in Public Administration: specialisatie Urban Governance

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Nederlanden Rotterdam

Als een product van een nieuwe samenwerking tussen de Afdeling Bestuurskunde (Erasmus School of Social and Behavioral Sciences, ESSB) en het Institute of Housing and Urban Development Studies (IHS), is dit programma een specialisatie binnen de MSc in Public Administration van de Erasmus Universiteit Rotterdam. [+]

Master in Urban Governance

Als een product van een nieuwe samenwerking tussen de Afdeling Bestuurskunde (Erasmus School of Social and Behavioral Sciences, ESSB) en het Institute of Housing and Urban Development Studies (IHS), is dit programma een specialisatie binnen de MSc in Public Administration van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wat zal ik leren?

Steden zijn complex, uitdagend en snelgroeiend. Het zijn belangrijke economische en ontwikkelingsdrivers die grote hoeveelheden rijkdom genereren en meer dan de helft van de wereldbevolking huisvesten (naar schatting tegen 2050 dichter bij 70%). Ze vormen de kern van culturele, sociale en politieke innovatie en spelen een sleutelrol bij het ontdekken van antwoorden op sociale kwesties zoals migratie, sociale segregatie, armoede, klimaatverandering, gezondheid, werkloosheid en terrorisme. Duurzaam bestuursbeleid wordt erkend als essentiƫle componenten om het welzijn van alle mensen te garanderen. Studenten zullen een verscheidenheid aan vaardigheden leren, waaronder de volgende:... [-]


Contact

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Adres Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Zuid-Holland, Nederlanden
Website http://www.ihs.nl/
Telefoon + 31 10 408 9825