IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit Rotterdam is een internationale kennis werkplaats voor kritisch denken en academische vorming, gedreven door een sterke focus op actuele maatschappelijke vraagstukken. De universiteit concentreert haar expertise op vraagstukken van management, organisatie en beleid in de publieke en private sector aan de ene kant, maar ook op het gebied van ziekte en gezondheidszorg.

De universiteit is gericht op het genereren en kennis uit het onderzoek te delen door middel van onderwijs en kennis over te dragen aan de gemeenschap. De drijvende krachten zijn academische nieuwsgierigheid, kritische reflectie en maatschappelijke betrokkenheid.

Over Institute for Housing and Urban Development Studies


Het Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS) iis een internationaal centre of excellence van de Erasmus Universiteit Rotterdam, in Nederland opgericht in 1958. IHS heeft bijna 60 jaar ervaring op het gebied van stedelijk beheer en ontwikkeling in zes verschillende gebieden van de stedelijke ervaring: milieu en klimaatverandering, huisvesting, land, planning, het concurrentievermogen en de infrastructuur.

We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van menselijke capaciteiten in de wereld, door middel van hoge kwaliteit van onderwijs en opleiding, en hebben tot doel de stedelijke armoede te verminderen en verbeteren van de kwaliteit van het leven in de steden. Onze wetenschappelijke staf is betrokken bij internationale onderwijs en opleiding missies te allen tijde, continu werken aan ontwikkeling van innovatieve stedelijke oplossingen. Wij zijn trots op onze interdisciplinaire benadering van onderwijs, door middel van die ervoor zorgen dat we real-life stedelijke vraagstukken en oplossingen worden terug aan bod in ons curriculum.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc-programma In Stedelijk Management En Ontwikkeling (UMD14)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Nederlanden Rotterdam +1 more

Kom je altijd met oplossingen en innovaties voor de steden van de wereld? Denkt u wereldwijd en handelt u lokaal? Heb je wat nodig is om een ​​stadswisselaar te worden? Onze docenten, studenten en alumni zijn uitstekende professionals die stedelijke projecten en initiatieven over de hele wereld ontwikkelen en beheren. Als u de ins en outs van het stadsbestuur wilt leren van onze internationale deskundige docenten en gastdocenten, is dit misschien uw plek! [+]

IHS biedt een 12-maands Master of Science in stedelijk management en ontwikkeling die een unieke kans biedt voor zowel professionals als bachelor afgestudeerden om te investeren in het verbeteren van hun kwalificaties en academische ontwikkeling. Het programma bereidt de deelnemers voor met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om innovatieve stadsmanagers en leiders te worden die steden analyseren en ontwikkelen op basis van diepgaand inzicht in stedelijke theorie en praktijk. Na afloop van het programma ontvangen de deelnemers een wereldwijd erkend Master of Science-diploma van IHS, Erasmus University Rotterdam .

Programmakenmerken

Zeer internationale studieomgeving met deelnemers uit meer dan 45 verschillende landen.Docenten met een jarenlange internationale les- en werkervaring in het veld.Hoogwaardige gastdocenten van gevestigde instellingen zoals UN-HABITAT, Lincoln Institute of Land Policy en Lund University.Unieke trainingsmethodiek van rollenspellen, praktijkanalyse van case study's, klassendebatten en bezoeken ter plaatse.6 verschillende specialisaties die een unieke kans bieden om je studie op maat te maken en je carrièrepad te verbreden.Focus op het verbinden van theorie met echte stedelijke uitdagingen en oplossingen die zijn ontwikkeld en geperfectioneerd in de bijna 60 jaar ervaring van IHS in het veld.De gebalanceerde leeromgeving van begeleide training en zelfstudie.... [-]

Contact

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Adres Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Zuid-Holland, Nederlanden
Website http://www.ihs.nl/
Telefoon + 31 10 408 9825