International Business School the Hague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Internationale Business School Den Haag (IBSH) Is een gloednieuwe innovatieve bedrijfs- en managementschool gevestigd in Nederland en is gevestigd in Den Haag. De IBSH is in tegenstelling tot veel andere business schools doordat zij zijn promovendi, master- en bachelorprogramma's specifiek heeft ontworpen om zijn studenten uit te drukken om betere bedrijfsleiders te worden. De IBSH biedt zes programma's aan.

Top drie (3) redenen om hier te studeren:

  • Een internationale ervaring;
  • Een mooie en gezellige plek om te leven; en
  • Een hoogwaardig en intensief programma.

Over

IBSH is een wettelijk gevestigde instelling van hoger onderwijs en biedt bacheloropleidingen in Business Management, Banking and Financial, Accounting and Finance.

Nagraadse opleidingen worden na de zorgvuldige beoordeling in de komende jaren ingevoerd. Het management is ook van plan om op maat gemaakte en op maat gemaakte cursussen voor bedrijfsopleidingen in te stellen. In de daaropvolgende jaren kunnen deeltijdse bachelor- en postgraduaatopleidingen worden ingevoerd om tegemoet te komen aan een drukke werkende bedrijfsklasse van mensen die in en rond de stad Den Haag verblijven.

Carrière

IBSH's visie "Dynamische Leiders creëren" gaat over het opleiden van studenten over de verschillende complexiteiten die de werelds bedrijven in de nabije en verre toekomst zullen hebben. IBSH is van mening dat door het vasthouden van een stevige greep op toekomstige trends en innovatieve initiatieven, hoogstaande en zinvolle inhoud kunnen geven aan studenten op een manier die hen het beste voorbereidt op leidersrol in hun respectieve domeinen. Een dynamische leider is een persoon die het holistische beeld kan begrijpen en geluidsbeslissingen kan maken in tijden van grote complexiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Internationale Betrekkingen En Diplomatie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Den Haag

De Internationale Business School, Den Haag Nederland biedt een Master of Science in Internationale Relaties en Diplomatie. [+]

De Internationale Business School, Den Haag Nederland biedt een Master of Science in Internationale Relaties en Diplomatie. De twee jaar MSc Program in Internationale Relaties en Diplomatie Biedt een unieke mix van academisch onderwijs in internationale betrekkingen en politieke wetenschappen. Het programma biedt speciaal afgestudeerd onderwijs en opleiding in internationale diplomatie en onderhandeling.

[-]

Master

Master In Bedrijfsinformatietechnologie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Den Haag

Het Master in Business Information Technology programma van de International Business School, Den Haag, Nederland is gericht op studenten die senior managementpositie willen nastreven, zoals regionale bestuurders en bedrijfsleiders in banken, vermogensbeheerbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en accountantsbedrijven. [+]

De Master in Business Information Technology programma Van de International Business School, Den Haag is Nederland gericht op studenten die senior managementpositie willen nastreven, zoals regionale bestuurders en bedrijfsleiders in banken, vermogensbeheerbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en accountantsbedrijven.

[-]

Master In Business Management

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Den Haag

Het Business Management programma van de International Business School, Den Haag Nederland is gericht op studenten die senior managementpositie willen nastreven, zoals regionale bestuurders en bedrijfsleiders in banken, vermogensbeheerbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en accountantsbedrijven. [+]

De Business Management programma Van de International Business School, Den Haag is Nederland gericht op studenten die senior managementpositie willen nastreven, zoals regionale bestuurders en bedrijfsleiders in banken, vermogensbeheerbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en accountantsbedrijven.

[-]

Contact
Bezoekadres
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, NL
Social Media