Hotelschool The Hague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ga de deuren van Hotelschool The Hague in en je komt binnen in een van 's werelds meest bijzondere universiteiten.

Wij zijn trots op het feit dat Hotelschool The Hague een van de laatste onafhankelijke zelfstandige sector van de Technische Hogescholen in Nederland is . Hotelschool The Hague werd in 1929 door de horeca opgericht en gefinancierd om een ​​centrale plek te creëren waar industriële partners nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis konden opdoen en delen. Sinds de oprichting is de Hotelschool een internationale school geworden die gespecialiseerd is in hospitality management en een vierjarige bacheloropleiding in Hospitality Management aanbiedt. Deze opleiding is ook beschikbaar als het versnelde internationale Fast Track-programma.

Sinds de oprichting bijna 90 jaar geleden is de hotelschool groter geworden, meer internationaal georiënteerd en enorm geprofessionaliseerd. Maar de oorspronkelijke fundamentals bleven hetzelfde, zoals de toegewijde focus op gastvrijheid en de sterke band met de industrie. Ook bleef de 'kernactiviteit' van de hotelschool hetzelfde; een centrum waar gastvrijheid kennis en vaardigheden zo realistisch mogelijk worden gebundeld, ontwikkeld, onderzocht, gedeeld en overgedragen om jonge leidinggevende talenten voor een succesvolle carrière in het bedrijf voor te bereiden. Hotelschool The Hague , in het hart van Hospitality.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Er is meer bij Hotelschool The Hague dan op het eerste gezicht te zien is. U bent welkom in onze hotels

We zijn ook de thuisbasis van een van de toonaangevende hospitality Research Centres, waar we onderzoek doen naar innovaties in de horeca. Ons advies

6229_HTH-juli2013-92.jpg

Bestuur

In 2006 heeft de Algemene Vergadering van de HBO-Raad een governance code opgesteld. Hotelschool The Hague heeft deze code overgenomen. De code bestaat onder andere uit regels voor goed bestuur. Het bevat ook een code met bepalingen en regels voor het toezicht op en de betrokkenheid van belanghebbenden bij onderwijs en onderzoek.

statuten

De statuten van de Stichting Hotelschool The Hague bepalen de basisregels en voorzieningen van de stichting. Het beschrijft de doelen en de statuten van de school en de verantwoordelijkheden en taken van de raad van bestuur en de raad van toezicht.

6231__DSC2851.JPG

Strategische visie

Hotelschool The Hague versterkt de band met haar hospitality studenten, medewerkers, alumni en de industrie. In de Strategische Visie 2012-2018 richt Hotelschool The Hague zich op deze kernproblemen:

 • intensivering van het onderwijs
 • een sterkere relatie met de industrie
 • internationalisering

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Onze waarden

Na een jaar onderzoek en overleg met onze huidige studenten, faculteit en management hebben we onlangs de New Values ​​van Hotelschool The Hague geïntroduceerd. Het is een op waarden gebaseerde ethische code, door ons voor ons gemaakt. Dit betekent dat onze waarden niet alleen op de voorgrond treden, maar ook onze identiteit en cultuur, onze missie en visie, en niet het minste, onze passie voor de industrie, die leiders nodig heeft, niet alleen met een hoge competentie, maar ook met een uitstekend karakter. Onze waarden spreken de individuele verantwoordelijkheid en morele competentie van het individu aan en vragen iedereen in onze gemeenschap om gezonde morele beslissingen te nemen op basis van waarden waarmee we ons allemaal kunnen identificeren.

Om de Waarden te ondersteunen, hebben we een Manifest gecreëerd voor onze studenten, faculteit en management die ons allemaal een Noordster geven voor onze acties en gedragingen. Onze waarden worden weergegeven door de letters in HOSPITALITY :

 • H - We zijn eerlijk
 • O- Wij zijn Open
 • S - Wij zijn duurzaam
 • P - Wij zijn professioneel
 • I - We zijn door integriteit aangedreven
 • T - We zijn transparant
 • A - Wij zijn ambassadeurs
 • L - Wij zijn Loyaal
 • I - We zijn internationaal
 • T - We zijn betrouwbaar
 • Y - We zijn Yes-Minded

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Locaties

Den Haag

Hotelschool The Hague

Address
Brusselselaan 2
2587 AH Den Haag, Zuid Holland, Nederlanden
Telefoonnr.
+31 70 351 2481

Amsterdam

Address
Jan Evertsenstraat 171

1057 BW Amsterdam, Noord Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: