Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hanzehogeschool Groningen (UAS) is gelegen in de bruisende studentenstad Groningen.

We hebben een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen, Certificate and Exchange cursussen, de Hanze Summer School en een voorbereidende cursus.

Toegepast onderzoek en innovatie is sterk geïntegreerd in onze academische programma's. In aanvulling op deze, Hanzehogeschool Groningen heeft diverse moderne faciliteiten op de campus aan haar studenten aan te bieden. Een overzicht van belangrijke informatie voor internationale studenten is te vinden op onze International Service Desk webpagina. Wij hopen u snel te zien in Groningen.

Organisatie en beheer Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen (Hanze UAS), Groningen, heeft vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam met ongeveer 27.000 studenten en 3000 medewerkers. De naam Hanze UAS heeft betrekking op een once drijvende kracht op het gebied van business en handel. Vele jaren geleden, de Hanze was van essentieel belang voor de internationale handel, samenwerking en contacten. Dit was het geval in Nederland en vele andere landen, zoals Duitsland en Scandinavië. Het Nederland had veel Hanzesteden, waaronder Groningen.

Daarom kan de term 'Hanze' vast in verband met het verleden als naar de stad Groningen zijn. Het logo heeft ook historische aspecten aan het. De schuine gotische letter H in Orange kan worden gevonden overal Hanze UAS gerelateerd. Neem een ​​kijkje op de film hieronder voor een diepere blik op Hanzehogeschool Groningen.

video platform video management video-oplossingen videospeler

verantwoordelijkheden

De statuten van de Hanzehogeschool Groningen staat de verantwoordelijkheden van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur. Hun taken worden beschreven in de Hanzehogeschool Groningen 'Huishoudelijk reglement.

Educatieve Vision 2020

Hanzehogeschool Groningen, Groningen traint gekwalificeerde en toegewijde professionals. Het is een omgeving waarin studenten, research-docenten en bedrijven te ontmoeten en van elkaar te leren. Onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk zijn nauw met elkaar verbonden. Opdrachten uit de beroepspraktijk zijn afgestemd op de didactische werkvormen per opleiding. Studenten, research-docenten en partners in het werkveld werken samen aan oplossingen voor problemen dichtbij en ver weg. Leren en werken blijven met elkaar verbonden gedurende het hele leven.

Onderwijs verrijkt individuen en de maatschappij

Hanzehogeschool Groningen vindt dat het heeft een speciale missie om iedereen in de Hanze leergemeenschap bewust is van zijn of haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te maken. De hogeschool stimuleert medewerkers en studenten te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Accenten in het onderwijs

Energie en Healthy Ageing zijn de strategische gebieden waar de Hanzehogeschool Groningen heeft een hoog profiel. Deze grote maatschappelijke problemen zijn de primaire aandachtsgebieden in opleidingen en onderzoek van de universiteit. Ondernemerschap is ook een sleutelbegrip en intrinsiek verbonden met de naam Hanze. De term verwijst naar de relatie tussen onderwijs en de praktische toepassing en de vitale verbinding met het bedrijfsleven in de regio en op nationaal en internationaal niveau. Bovendien, Hanzehogeschool Groningen biedt een veilige en ambitieuze leeromgeving waar mensen aan te moedigen elkaar om het beste dat ze kunnen zijn. Hanzehogeschool Groningen is in de voorhoede bij het stimuleren van de meest getalenteerde studenten en medewerkers.

Locaties

Groningen

Address
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, Groningen, Nederlanden

Groningen

Address
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, Groningen, Nederlanden

Leeds

Address
Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Vilnius

Address
Vilnius, District Vilnius, Litouwen

Assen

Address
Assen, Drenthe, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden