HAN University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HAN streeft ernaar om een ​​van de beste universiteiten van zijn TNW In de Nederland. Met campussen in beide Arnhem en Nijmegen, In het oosten van de Nederland, HAN heeft meer dan 30.000 studenten.

Domeinen HAN University of Applied Sciences biedt bijna elk type van professionele cursus met betrekking tot de volgende domeinen: onderwijs, sociale studies, handel, communicatie, bedrijfskunde, rechten, economie, techniek, gebouwde omgeving, toegepaste wetenschappen, IT en communicatie, gezondheid, verplegingEn sport en bewegen. Studenten kunnen kiezen uit een totaal van 65 Bachelors en uitwisseling cursussen en 21 masteropleidingen.

Gerenommeerde instituten HAN heeft vier faculteiten, die verder zijn onderverdeeld in een groot aantal instituten. Twee van deze instituten hebben HAN zetten internationaal op de kaart: Arnhem Business School en HAN Automotive Instituut. Deze instituten geven de sterkte van een curriculum dat praktijkgerichte componenten met toegepast onderzoek, een functie die is ingebouwd in alle cursussen gedoceerd aan combineert HAN University of Applied Sciences.

KWALITEIT HAN biedt een hoge kwaliteit van het onderwijs en een omgeving waarin het bestuderen is inspirerend, innovatief en internationaal.

Locaties

Nijmegen

Address
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Nederlanden

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Address
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden