Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculty of Health, Medicine and Life Sciences start gegaan op 1 januari 2007. De faculteit was het resultaat van een fusie tussen de Faculteit der Gezondheidswetenschappen en de Faculteit der Geneeskunde. &nbsp Geneeskunde De Faculteit der Geneeskunde was de eerste faculteit op te richten aan de Universiteit Maastricht. De universiteit werd officieel opgericht op 9 januari 1976, hoewel de eerste medische studenten hun studie zijn begonnen in september 1974. De Faculteit der Geneeskunde was de tweede in de wereld die het Probleemgestuurd Onderwijs-methode toegepast. De andere faculteiten van de Universiteit Maastricht, dat wil zeggen Kunst en Cultuur, Economie en Bedrijfskunde, Algemene Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Rechtsgeleerdheid en Psychologie heeft onderwijssystemen en onderzoeksorganisaties verwant aan dat van de Faculteit der Geneeskunde. De faculteit ontwikkelde zich tot een gemeenschap met een staf van ongeveer 1200 (academici, administratief en ondersteunend personeel), en ongeveer 1950 studenten geneeskunde. Sinds 1992 medewerkers en studenten zijn gebaseerd op het complex van gebouwen van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculteit der Psychologie, en het Universitair Ziekenhuis (Academisch Ziekenhuis Maastricht) dat werd geopend in 1991. &nbsp Gezondheidswetenschappen De Faculteit der Gezondheidswetenschappen bood een breed scala aan disciplines dat maakte de faculteit uniek, niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Het formaat mag studenten om hun discipline en onderzoek te integreren in alle gebieden die verband houden met de maatschappij, ziekte en gezondheid. Door middel van onderzoek en specifieke (undergraduate en postgraduate) onderwijs, de Faculteit der Gezondheidswetenschappen bijgedragen aan de kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg. Op het moment dat de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences heeft ongeveer 2500 studenten ingeschreven in het brede spectrum van educatieve programma's die leiden tot een bachelor 's en / of Master ' s degree. Health Sciences onderzoekt de relatie tussen gezondheid, leefstijl, ziekte preventie, zorg en genezing. De Health Sciences curriculum bestrijkt het hele gebied van de gezondheid wetenschappen: biologische, gedrags-en sociale gezondheidswetenschappen. Drie vragen staan ​​centraal in de cursus: 1) Wat is gezondheid? 2) Welke factoren beïnvloeden de gezondheid? 3) Hoe kunnen we beïnvloeden deze factoren? Om een ​​goede kwaliteit van de gezondheidszorg te garanderen niet alleen artsen nodig zijn, verpleegkundigen en paramedici zijn ook belangrijk. Maar ook de expertise van andere professionals is essentieel: de gezondheid wetenschappers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc In De Gezondheid Food Innovation Management

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Maastricht

De Master in Health Food Innovation Management bereidt studenten voor op het proces van innovatie te begrijpen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, met een specifieke focus op het verbeteren van gezondheid van de consument en gezond eetgedrag. [+]

MSc in Health Food Innovation Management

 

De Master in Health Food Innovation Management bereidt studenten voor op het proces van innovatie te begrijpen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, met een specifieke focus op het verbeteren van gezondheid van de consument en gezond eetgedrag. Door middel van een multidisciplinaire aanpak leren, zullen de studenten bereid zijn om de overdracht gezondheidswetenschappen aspecten te helpen in geluid nieuwe product-en marketingconcepten.

Het programma zal worden aangeboden aan de Universiteit Maastricht satelliet-locatie in Venlo, onder verantwoordelijkheid van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.

De Master in Health Food Innovation Managemen t is een twee jaar full-time programma in het Engels gegeven.... [-]


Contact

Faculty of Health, Medicine & Life Sciences Maastricht University

Adres Maastricht University Faculty of Health, Medicine & Life Sciences Universiteitssingel 60
6200 MD Maastricht, Nederlanden
Website https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/faculties/faculty-health-medicine-and-life-sciences